- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Gecmıs olsn oda sıkıntılı ıyıkı gıtmıssın zararlı enfeksıyondaGeldim hastaneye geçmedi malesef. Bebek iyi ama bu sancı idrar yolu enfeksiyonundan dediler. Tahlil sonuçlarını bekliyorum.
Uyuyodur cnm benkmkıde bıara uyuyodu gordm korktm hatta yaramazlarGünaydın kızlar. İkili teste geldim. Ense kalınlığına bakamadi dr. Cunku bebis kımıldamıyor. Kalp atisi var da şükür. Bir seyler ye ic bakalim dedi. Bakti yine tık yok. Yarim saate tekrar bakalimdedi. Birazdn giricem tekrar
Benımkıler yumsadı korkmstm hayta ucları acıyodu kanamadan sonra acımamaya basladı ıns ıyıdır bebısGünaydın arkadaşlar. Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum. Benim biz sorum olacaktı. Göğüsleriniz yumuşamaya başladımı?
Evet canim. Sanırım uyuyor. Umarim problem yoktur.Uyuyodur cnm benkmkıde bıara uyuyodu gordm korktm hatta yaramazlar
Evet benim bugün 11 haftam bitti artık azaldı acısı birazda yumuşamaya başladıGünaydın arkadaşlar. Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum. Benim biz sorum olacaktı. Göğüsleriniz yumuşamaya başladımı?
Bebeklerin cinsiyeti ne peki canım bide çin takvimine uyuyormu
plojovic canım benim ben zaten şeker hastasiyim :) zaten dikkat ediyorum hatta 2 kiloda vermişim ama karnımı görsen 5 aylığı var dersin. Beni bu gereksiz şişkinlik rahatsız ediyor. Az yiyorum diyemem ama abur cubur, hazır gıda vb tüketmiyorum. Belki geçer diyerek kendimi avutayım :)
Kalbı atıyosa sıkıntı yok benımkıde uyuyodu bıgun once kıpır kıpırdı kanamaya ragmenEvet canim. Sanırım uyuyor. Umarim problem yoktur.
Günaydın kızlar. İkili teste geldim. Ense kalınlığına bakamadi dr. Cunku bebis kımıldamıyor. Kalp atisi var da şükür. Bir seyler ye ic bakalim dedi. Bakti yine tık yok. Yarim saate tekrar bakalimdedi. Birazdn giricem tekrar
İnşallah canımBenımkıler yumsadı korkmstm hayta ucları acıyodu kanamadan sonra acımamaya basladı ıns ıyıdır bebıs
Kanamadan sonra benim de Göğüs hassasiyetim gitmişti doktora gittim hemen ama çok şükür sıkıntı yoktu sende de yoktur inşCok zor yatmakta mılletı gezınce gorup cok uzuluyorum benkm esımde uzakta egıtımde 4 aya yakın yok annem yanımda ıyıce zor oluyor bebısler nerdeyse 8 cm dı ıyıce buyuyolar ıyı olsunlarda bn herseye ragzıyım artık alalım kucagımıza mınıklerı goguslerm acıyodu normalde bugun acımadıgını farkettm bısey yoktur dımı ya ;(
Canım hiç belli olmuyor yakızlar bende cinsiyet tahmini alabilir miyimmm :))))
Valla cnm ıste Cumartesi ıyıydı yarın buyuk ıhtımal gıdıcem ıkılı test sonucumda cıkcakk ıns kıprasırlar goruruz butun gun ızleyebılırım onuKanamadan sonra benim de Göğüs hassasiyetim gitmişti doktora gittim hemen ama çok şükür sıkıntı yoktu sende de yoktur inş
Cnm cok grcmıs olsun ayaklanma hemen grctı dıye sakın yatmaya devam et hareketlerıne dıkkat etBen tam oh be iğne fayda gösterdi artık leke gelmiyor yuppppiiiii diye sevinirken sabah geldi yineakşam üzeri de belime ve rahim bölgeme iğne batıyo gibi oldu ardından da kahverengi lekeler Allah'ım korusun miniklerimizi sende nedir son durum canım
Ayaklarını fln mı usutuyorsun acaba yada yesıgın bıseylerde sındurım zorlugu mu vekıyorsun ettın mı hıcplojovic canım benim ben zaten şeker hastasiyim :) zaten dikkat ediyorum hatta 2 kiloda vermişim ama karnımı görsen 5 aylığı var dersin. Beni bu gereksiz şişkinlik rahatsız ediyor. Az yiyorum diyemem ama abur cubur, hazır gıda vb tüketmiyorum. Belki geçer diyerek kendimi avutayım :)
İlki kız,simdikine erkeğe daha cok benziyor dedi doktor :) bakalim :)
Canim hic dert etme.Sen zaten dikkatlisindir o zaman❤
Şiskinlik eskisine nazaran daha fazla oluyor tabii.Artik rahimde bayaa buyuk aslinda dolduruyor iceriyi.Gazı,yemeği derken
Sana guveniyorum :)))))
Ayaklarını fln mı usutuyorsun acaba yada yesıgın bıseylerde sındurım zorlugu mu vekıyorsun ettın mı hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?