2018 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar. İkili teste geldim. Ense kalınlığına bakamadi dr. Cunku bebis kımıldamıyor. Kalp atisi var da şükür. Bir seyler ye ic bakalim dedi. Bakti yine tık yok. Yarim saate tekrar bakalimdedi. Birazdn giricem tekrar

Uyuyodur cnm benkmkıde bıara uyuyodu gordm korktm hatta yaramazlar

Günaydın arkadaşlar. Mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta geçirmenizi diliyorum. Benim biz sorum olacaktı. Göğüsleriniz yumuşamaya başladımı?
Benımkıler yumsadı korkmstm hayta ucları acıyodu kanamadan sonra acımamaya basladı ıns ıyıdır bebıs

Bebeklerin cinsiyeti ne peki canım bide çin takvimine uyuyormu

İlki kız,simdikine erkeğe daha cok benziyor dedi doktor :) bakalim :)

Canim hic dert etme.Sen zaten dikkatlisindir o zaman❤
Şiskinlik eskisine nazaran daha fazla oluyor tabii.Artik rahimde bayaa buyuk aslinda dolduruyor iceriyi.Gazı,yemeği derken
Sana guveniyorum :)))))

Benimde oyle olmustu canim sirtini donmustu :) cikolata ye birde biraz yuru ben 10 dk sonra hemen girmistim ve olcum yapilabilmisti ama cikolata gofret vs ye mutlaka

günaydınlar merhaba kızlar. bugün doktora gittik ikili test günümüzdü belki cinsiyeti de öğreniriz dedik ama göstermedi malesef çok uğraştı doktorumuz.durumu iyi dedi ama ense kalınlıgı hakkında pek bişey konuşmadık fotoğraflarımız da böyle :)

Eklentiler

• ultrason2.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 84
  • ultrasonn.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 75
Kanamadan sonra benim de Göğüs hassasiyetim gitmişti doktora gittim hemen ama çok şükür sıkıntı yoktu sende de yoktur inş

kızlar bende cinsiyet tahmini alabilir miyimmm :))))

Eklentiler

• 49B90092-0732-499D-9AF3-2C04D7DE73F6.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 81
Kanamadan sonra benim de Göğüs hassasiyetim gitmişti doktora gittim hemen ama çok şükür sıkıntı yoktu sende de yoktur inş
Valla cnm ıste Cumartesi ıyıydı yarın buyuk ıhtımal gıdıcem ıkılı test sonucumda cıkcakk ıns kıprasırlar goruruz butun gun ızleyebılırım onu

Cnm cok grcmıs olsun ayaklanma hemen grctı dıye sakın yatmaya devam et hareketlerıne dıkkat et

Ayaklarını fln mı usutuyorsun acaba yada yesıgın bıseylerde sındurım zorlugu mu vekıyorsun ettın mı hıc

Haydi inşallah bugün kontrol var bakalım ne diyecek doktor. Ufaklık iyi olsunda

Ayaklarını fln mı usutuyorsun acaba yada yesıgın bıseylerde sındurım zorlugu mu vekıyorsun ettın mı hıc

Hiç çorap vs giymem acaba olabilir mi
Bilemiyorum beni şişiren tek şey ekmek onu da yemiyorum zaten
Karar verdim diyetisyene gidicem doktorumun diyetisyeni var gideyim o bana olması gerekeni söyler. Belki ben dikkat ediyorum derken birşeyleri yanlış yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…