2018 Ekim Anneleri

Basın sag olsun cnm . krçendını mumkun oldugunca uzmemeye ve yormamaya calıs hrr ne kadar zor olsada

Evet olabılır cunku herseyımız degısıyor vucudumuz hormonlar brn severek yedıgım ıctıgım bazı seylerı yemıyorum mesela kımı hıdalar bas agrıs yaapmaya basladı kımısı de mıde eksımesı. Garıp bır durum.bnde dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorum hayırlısıyla su kanama bıtınce. Bırde bende hıc corap vs gıymezdım ama sımdı ayaklarım buz kat kat gıyıyorrum . evdekıler benmle dalga gecıyır

Hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz

Bazen ultrasonlar 4!5 gun kucuk ölcebılıyor sıkıntı yapma benm 6 gun gerıdeydı son gıttıgımde kanamayla bırlıkte bır gun arayla uc gunluk fark cıktı be bebek bıkacgun one gecmıstı

zaten muayene eden dr un ultrasonuda değişikti benim doktorum da mesela ekranda bütün harekketleri belliydi ellerini filan oynatıyordu.Diğer ultrasonda bebek zar zor belli oluyordu sanki

Selam kızlar nasıl gidiyor? Bugün 14 hafta bitti ikili test son ucunu almaya gidicem az sonra inşallah doktor ultrason à alır bebisimi çok özledim

Kızlar birde benim yüzümde çok sivilce çıktı ne yapabilirim ilk gebelğimde yoktu şimdi neden varlar varmı benim gibi olan?

Benim hamile değilken de çene bölgemde sivilcelerim çıkıyordu 2 ay çıkmamıştı sevinmiştim ama bu ay tekrar başladı. Buz kompresi yapıyorum bazen, ağrısını dindiriyor. Yarım çay bardağı elma sirkesi ve maden suyunu karıştırıp yüzümü siliyorum. Hemen geçmiyorlar ama acısı hafifliyor. Elma sirkesini hazır almamak gerekiyormuş, hazırların içindeki bazı asidik maddeler cilde zararlı diyorlar.

Kızlar dudağımda uçuk çıktı gebelikte sakıncalı olabileceğini okumuştum buralarda hemen sağlık ocağına koştum doktor bi sorun olmaz dedi krem verdi nekdar evhamlı olduk ya bu durum beni çok rahatsız ediyo normalde de çok rahat biriyimdir eski halime dönmek istiyorum bu şekilde 9 ay geçmez yoksa

Merhaba anneler mide bulantisi devam eden var mi? Sürekli karnım göğüsüm kasiniyor neden acaba ben de bu hafta cinsiyet ikili test yaptircam ins hepimiz hayirli haberle gelelim.
Bulantı değil ama koku hassasiyeti tam gaz devam bende benimde göğüslerim şiş ve kaşınıyo göbeğimde sanki deri değiştiriyo gibi soyuluyo gibi değişik hayırlı haberler alırsın inşallah canım

Merhaba anneler mide bulantisi devam eden var mi? Sürekli karnım göğüsüm kasiniyor neden acaba ben de bu hafta cinsiyet ikili test yaptircam ins hepimiz hayirli haberle gelelim.
Benim de bütün vücudum kaşınıyor. Yüzüm kollarım egzama oldu. Bu hamilelik beni mahvetti. İnşallah sağlıkla doğar da rahatlarız

Geçmiş olsun. Benim de 7.haftada uçuk çıkmıştı doktor sorun olmaz, sıcak bişeyler bastır uçuğa demişti. İlaçsız geçirmiştim. Sizin de hemen geçer umarım.

Kaşıntılar cilt kuruduğundan ve gerilmeye başladığından olabilir mi? Nemlendirici kullanmaya başlamanın zamanı gelmiştir belki :)

zaten muayene eden dr un ultrasonuda değişikti benim doktorum da mesela ekranda bütün harekketleri belliydi ellerini filan oynatıyordu.Diğer ultrasonda bebek zar zor belli oluyordu sanki
Bnm aynı dr du normal ozaman cnm boyuna gore ölcup haftasonı cokarıyo snrm cnm takılma ultrasondan dolayıda degıseblr

Olabilir canim

Benim tam geçti derken tekrar başladı
Geçen hafta 2 kez çıkardım
İlaç da içemiyorum
İlaç içtiğim an öğürüp kusuyorum
Haliyle aynı kilodayım bende

Valla cnm ıste Cumartesi ıyıydı yarın buyuk ıhtımal gıdıcem ıkılı test sonucumda cıkcakk ıns kıprasırlar goruruz butun gun ızleyebılırım onu
Aynen :) cd almıştım ben ama izlemeye korkuyorum nazar edersem diye
Basın sag olsun cnm . krçendını mumkun oldugunca uzmemeye ve yormamaya calıs hrr ne kadar zor olsada
amib canım çok Sağol Kafamı dağıtmak için çok çaba gösteriyorum şu an yoksa belime Ağrı giriyo

Canım ya kanaman geçmedi mi?
Çok şükür ben atlattım kanamayı, o yüzden güzellik derdine düştüm :)
Ayaklarım akşamları üşüyor ve yinede giymiyorum çorap vs giyince içim sıkılıyor.
Bakalım bugün doktor ne diyecek
Herşey yolundaysa karatay da yapabilirim tabi gebeler için olan şekli ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…