Basın sag olsun cnm . krçendını mumkun oldugunca uzmemeye ve yormamaya calıs hrr ne kadar zor olsadaBenim şiddetli kanamam olduğu hafta üzüntü veren iki üç gün yaşadım,üzülünce belime Ağrı gidiyor kasığım kazınıyor gibi oluyor en büyük etken buydu bence.4.gün Temixlik yaptım ,5.gün alışveriş Yaptım dve taşıdım ki bir poşet dahi taşımazken,en son da misafir gelen annemle babamı gezdirdim evd geldim yarım saat sonra adet kanamasıüzüntü yorgunluk ayakta çok kalmak ve yürümek sebep oldu diye düşünüyorum.Biraz önce de 3 gündür yoğun bakımda yatan halamın vefat ettiğini öğrendim,üstelik küs Olduğum halam bakalım inşallah sabır verir Rabbim de durumumu olumsuz etkilemez.
Kontrole Perşembe gidecektim ama yarına ya da Çarşamba'ya çekmeyi düşünüyorum.Güzel haberlerle dönmek nasip olsun hepimize ve tabi saplıkla kucaklarımıza almak nasip olsun miniklerimizi
Evet olabılır cunku herseyımız degısıyor vucudumuz hormonlar brn severek yedıgım ıctıgım bazı seylerı yemıyorum mesela kımı hıdalar bas agrıs yaapmaya basladı kımısı de mıde eksımesı. Garıp bır durum.bnde dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorum hayırlısıyla su kanama bıtınce. Bırde bende hıc corap vs gıymezdım ama sımdı ayaklarım buz kat kat gıyıyorrum . evdekıler benmle dalga gecıyırHiç çorap vs giymem acaba olabilir mi
Bilemiyorum beni şişiren tek şey ekmek onu da yemiyorum zaten
Karar verdim diyetisyene gidicem doktorumun diyetisyeni var gideyim o bana olması gerekeni söyler. Belki ben dikkat ediyorum derken birşeyleri yanlış yapıyorum
Hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruzGünaydın kızlar. İkili teste geldim. Ense kalınlığına bakamadi dr. Cunku bebis kımıldamıyor. Kalp atisi var da şükür. Bir seyler ye ic bakalim dedi. Bakti yine tık yok. Yarim saate tekrar bakalimdedi. Birazdn giricem tekrar
Bazen ultrasonlar 4!5 gun kucuk ölcebılıyor sıkıntı yapma benm 6 gun gerıdeydı son gıttıgımde kanamayla bırlıkte bır gun arayla uc gunluk fark cıktı be bebek bıkacgun one gecmıstı
Eskıymıs cıhaz demekkızaten muayene eden dr un ultrasonuda değişikti benim doktorum da mesela ekranda bütün harekketleri belliydi ellerini filan oynatıyordu.Diğer ultrasonda bebek zar zor belli oluyordu sanki
Kızlar birde benim yüzümde çok sivilce çıktı ne yapabilirim ilk gebelğimde yoktu şimdi neden varlarvarmı benim gibi olan?
Benim zaten vardı şimdi de aynı adet de olmuyorum yine de var sivilce. Yüzünü sürekli temiz tut canım. Hamilelikte tonik ben kullanmıyorum zararı var mı bilmiyorum ama elma sirkesi ile tonik yap o da fayda eder. 1e 1 olarak su ve sirkeyi karıştır.
Bulantı değil ama koku hassasiyeti tam gaz devam bendeMerhaba anneler mide bulantisi devam eden var mi? Sürekli karnım göğüsüm kasiniyor neden acaba ben de bu hafta cinsiyet ikili test yaptircam ins hepimiz hayirli haberle gelelim.
Benim de bütün vücudum kaşınıyor. Yüzüm kollarım egzama oldu. Bu hamilelik beni mahvetti. İnşallah sağlıkla doğar da rahatlarızMerhaba anneler mide bulantisi devam eden var mi? Sürekli karnım göğüsüm kasiniyor neden acaba ben de bu hafta cinsiyet ikili test yaptircam ins hepimiz hayirli haberle gelelim.
Amin amin ins ve kilo veriyorum o kdar yedigime ragmenn neden acabaBenim de bütün vücudum kohuşuyor. Yüzüm kollarım egzama oldu. Bu hamilelik beni mahvetti. İnşallah sağlıkla doğar da rahatlarız
Bulantı değil ama koku hassasiyeti tam gaz devam bendebenimde göğüslerim şiş ve kaşınıyo göbeğimde sanki deri değiştiriyo gibi soyuluyo gibi değişik hayırlı haberler alırsın inşallah canım[/QUOTE
Amin canim insAllah
Hamilelikte cilt kuruyor bir de karın ve göğüsler kilo gitse de büyüdüğü için cilt geriliyor. O da kaşıntı yapıyor. Tabi alerjide olabilirAmin amin ins ve kilo veriyorum o kdar yedigime ragmenn neden acaba
Kızlar dudağımda uçuk çıktı gebelikte sakıncalı olabileceğini okumuştum buralarda hemen sağlık ocağına koştum doktor bi sorun olmaz dedi krem verdi nekdar evhamlı olduk ya bu durum beni çok rahatsız ediyo normalde de çok rahat biriyimdir eski halime dönmek istiyorum bu şekilde 9 ay geçmez yoksa
Merhaba anneler mide bulantisi devam eden var mi? Sürekli karnım göğüsüm kasiniyor neden acaba ben de bu hafta cinsiyet ikili test yaptircam ins hepimiz hayirli haberle gelelim.
Bnm aynı dr du normal ozaman cnm boyuna gore ölcup haftasonı cokarıyo snrm cnm takılma ultrasondan dolayıda degıseblrzaten muayene eden dr un ultrasonuda değişikti benim doktorum da mesela ekranda bütün harekketleri belliydi ellerini filan oynatıyordu.Diğer ultrasonda bebek zar zor belli oluyordu sanki
Olabilir canimGeçmiş olsun. Benim de 7.haftada uçuk çıkmıştı doktor sorun olmaz, sıcak bişeyler bastır uçuğa demişti. İlaçsız geçirmiştim. Sizin de hemen geçer umarım.
Kaşıntılar cilt kuruduğundan ve gerilmeye başladığından olabilir mi? Nemlendirici kullanmaya başlamanın zamanı gelmiştir belki :)
Merhaba anneler mide bulantisi devam eden var mi? Sürekli karnım göğüsüm kasiniyor neden acaba ben de bu hafta cinsiyet ikili test yaptircam ins hepimiz hayirli haberle gelelim.
Aynen :) cd almıştım ben ama izlemeye korkuyorum nazar edersem diyeValla cnm ıste Cumartesi ıyıydı yarın buyuk ıhtımal gıdıcem ıkılı test sonucumda cıkcakk ıns kıprasırlar goruruz butun gun ızleyebılırım onu
amib canım çok Sağol Kafamı dağıtmak için çok çaba gösteriyorum şu an yoksa belime Ağrı giriyoBasın sag olsun cnm . krçendını mumkun oldugunca uzmemeye ve yormamaya calıs hrr ne kadar zor olsada
Evet olabılır cunku herseyımız degısıyor vucudumuz hormonlar brn severek yedıgım ıctıgım bazı seylerı yemıyorum mesela kımı hıdalar bas agrıs yaapmaya basladı kımısı de mıde eksımesı. Garıp bır durum.bnde dıyetısyene gıtmeyı dusunuyorum hayırlısıyla su kanama bıtınce. Bırde bende hıc corap vs gıymezdım ama sımdı ayaklarım buz kat kat gıyıyorrum . evdekıler benmle dalga gecıyır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?