Canım bak ben 8 haftalık oluncaya kadar hep tek doktora gidiyordum.Bi defasında kendi doktorumun hemen bir gün sonrasinda başka doktora gittim ordaki usg de o kadar netti ki o gün anladım usg cihazları çok farkediyor diye.Usg cihazı farkı buzaten muayene eden dr un ultrasonuda değişikti benim doktorum da mesela ekranda bütün harekketleri belliydi ellerini filan oynatıyordu.Diğer ultrasonda bebek zar zor belli oluyordu sanki
Isallah bnde senın gıbı guzellık evrelerıne gelırım tez zamanda sımdı banyo yapmaya bıle korkuyorum. Bnmde ıcım sıkılıuor ama ayaklar buzz. Mecbır gıyınıyorum yoksa gazım oluyor.guzel haberlerını brklıyorumCanım ya kanaman geçmedi mi?
Çok şükür ben atlattım kanamayı, o yüzden güzellik derdine düştüm :)
Ayaklarım akşamları üşüyor ve yinede giymiyorum çorap vs giyince içim sıkılıyor.
Bakalım bugün doktor ne diyecek
Herşey yolundaysa karatay da yapabilirim tabi gebeler için olan şekli ile
Isallah bnde senın gıbı guzellık evrelerıne gelırım tez zamanda sımdı banyo yapmaya bıle korkuyorum. Bnmde ıcım sıkılıuor ama ayaklar buzz. Mecbır gıyınıyorum yoksa gazım oluyor.guzel haberlerını brklıyorum
Çok şükür atiyor canim. Biraz uğraştırdı ama hallettik şükür.Kalbı atıyosa sıkıntı yok benımkıde uyuyodu bıgun once kıpır kıpırdı kanamaya ragmen
Valla kek simit meyve suyu ne varsa yedim ictim. Ama ancak 3. Usg de ölçülebildi. :)Benimde oyle olmustu canim sirtini donmustu :) cikolata ye birde biraz yuru ben 10 dk sonra hemen girmistim ve olcum yapilabilmisti ama cikolata gofret vs ye mutlaka
Sağ ol canim. Yaramaz bebisim uğraştırdı ama 3.denemede ölçüldü şükür. Kan sonucu da 10 gün sonra.Hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz
Ay cddemj verdı bende olsa butun gun ızlerm annelerın nazarı degmez kız o hareketlerı ellerını oynatması nasıl ızlenmez benımkı akıllı ama bavakları okdr oynatmadı gostermedıAynen :) cd almıştım ben ama izlemeye korkuyorum nazar edersem diye
amib canım çok Sağol Kafamı dağıtmak için çok çaba gösteriyorum şu an yoksa belime Ağrı giriyo
Ah yaramazlar bızlerı cok merak ettırıyor bnde yarın gıtsem gorsem ıyı oldugunu bıraz moralım yukselseÇok şükür atiyor canim. Biraz uğraştırdı ama hallettik şükür.
Valla kek simit meyve suyu ne varsa yedim ictim. Ama ancak 3. Usg de ölçülebildi. :)
Sağ ol canim. Yaramaz bebisim uğraştırdı ama 3.denemede ölçüldü şükür. Kan sonucu da 10 gün sonra.
Benim sivilcelerim daha çok leke gibi oluyor o yüzden benimkiler acimior Allahtan. Tavsiyen için sağol canımBenim hamile değilken de çene bölgemde sivilcelerim çıkıyordu 2 ay çıkmamıştı sevinmiştim ama bu ay tekrar başladı. Buz kompresi yapıyorum bazen, ağrısını dindiriyor. Yarım çay bardağı elma sirkesi ve maden suyunu karıştırıp yüzümü siliyorum. Hemen geçmiyorlar ama acısı hafifliyor. Elma sirkesini hazır almamak gerekiyormuş, hazırların içindeki bazı asidik maddeler cilde zararlı diyorlar.
Ben cikarmyrm ama kiloda almyrmBenim tam geçti derken tekrar başladı
Geçen hafta 2 kez çıkardım
İlaç da içemiyorum
İlaç içtiğim an öğürüp kusuyorum
Haliyle aynı kilodayım bende
CD yı aldığım ilk gün izleye izleye seve seve eskittim :) 9 haftalıktı daha al mutlaka sen de hatıra olurAy cddemj verdı bende olsa butun gun ızlerm annelerın nazarı degmez kız o hareketlerı ellerını oynatması nasıl ızlenmez benımkı akıllı ama bavakları okdr oynatmadı gostermedı
Bn hıc gormedm cd renklı ultrasonda verıyolar sankı ya cok taylılar zıplıyolar heryerını oynatıyo bacaklarıda kaldırsaydı cınsıyetıde gorseydım ben keske ya ahahahCD yı aldığım ilk gün izleye izleye seve seve eskittim :) 9 haftalıktı daha al mutlaka sen de hatıra olur
O gün çok mutsuzdum doktorumseni biraz mutlu hissettirelim diyerek hem cd verdi hem renkli 4 boyutlu görüntüsünün Minicik bi fotosunu verdi o gün:)ama belli belirsizBn hıc gormedm cd renklı ultrasonda verıyolar sankı ya cok taylılar zıplıyolar heryerını oynatıyo bacaklarıda kaldırsaydı cınsıyetıde gorseydım ben keske ya ahahah
Ay cok tatlılar ya yenır onlar ben benımkının kemıklerını saydım derılerı cok ınce yavrumun daha kılo almaya sımdıden sonramı baslıcaklat nasıl beslenıyosun bn asırı yıyemıyorm normal yedogom kdrO gün çok mutsuzdum doktorumseni biraz mutlu hissettirelim diyerek hem cd verdi hem renkli 4 boyutlu görüntüsünün Minicik bi fotosunu verdi o gün:)ama belli belirsiz
Göğüs kaşınması bende de varMerhaba anneler mide bulantisi devam eden var mi? Sürekli karnım göğüsüm kasiniyor neden acaba ben de bu hafta cinsiyet ikili test yaptircam ins hepimiz hayirli haberle gelelim.
Gecmis olsun canim ayyy bende 13. Haftaya gelince boyle tak diye kesilseee normal hayata donsem ozellikle su asiri yorgunluk isteksizlik bitse ne guzel olurIyi akşamlar güzel anneler nasılsınız. Benim bugün bulantı da koku hassasiyeti de bıçak gibi kesildi. Belki hatirlarsiniz mide bulantısını çok ağır yaşadım bugüne kadar. Birden böyle kesilmesi beni biraz şaşırttı. Bide bugün temizlik yaparken sehpayi yanlışlıkla kasıklarına doğru çok sert çarptım çok agrım oldu ama kanama falan yok çok şükür. Inşallah bebeğim benimledir
Ohh cok sukur hadı gozun aydınÇok şükür atiyor canim. Biraz uğraştırdı ama hallettik şükür.
Valla kek simit meyve suyu ne varsa yedim ictim. Ama ancak 3. Usg de ölçülebildi. :)
Sağ ol canim. Yaramaz bebisim uğraştırdı ama 3.denemede ölçüldü şükür. Kan sonucu da 10 gün sonra.
Bir yerde okuduğum kadarıyla galiba 16.haftadsn sonra mi ne gelişim bitiyormuş büyüme ve ağırlık artışı başlıyormuş bakalım.Bem hiç bulantı yaşamadığım için her şeyi yiyebiliyorum ama ilk zamanlar her yararli şeye Fazlasıyla ağırlık verdiğim için şimdi bazı şeylerden tiksindim.Yemeye dikkat ettiğim Şeyler balık et tavuk sebze meyve süt ve süt ürünleriydi şimdi çoğunu yemekte zorlanıyorum malesef canımAy cok tatlılar ya yenır onlar ben benımkının kemıklerını saydım derılerı cok ınce yavrumun daha kılo almaya sımdıden sonramı baslıcaklat nasıl beslenıyosun bn asırı yıyemıyorm normal yedogom kdr
Olur inşallah canım herkesin farklı oluyor işte. Ben bi tek sabah çıkardım bugün onun dışında iyiyim yine çok şükür. O yorgunluk bende de var.Gecmis olsun canim ayyy bende 13. Haftaya gelince boyle tak diye kesilseee normal hayata donsem ozellikle su asiri yorgunluk isteksizlik bitse ne guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?