2018 Ekim Anneleri

Bnde balkktan tıksındm yıyemıyorum dr a gıdınce soylıcem evet sımdı 25 gr falanlar zaten buyuyyılar kemıklerı gelısıyo organları buyuyo yerım onları ben ya

Annisler karinlariniz cikti benim fazla cikmadi sanki 172 cm boyum 60 kiloyum ondan galba
karnımız cıkmalı mı cıkmamalımı ? benimde var bıraz ama sanki çıkmaması gerekirmiş gibi hatta doktor kızıcak fln diye moralim bozuluyo bi yandan da eylül annelerine bakıyorum karınları kocaman olmuş bile

Annisler karinlariniz cikti benim fazla cikmadi sanki 172 cm boyum 60 kiloyum ondan galba
Bende halihazırda bir Göbek vardı ,göbeği salınca 4 aylık hamile gibi görünüyorumşimdi o göbeğin altı hafif çıkıyo gibi ama bunu sadece ben görebiliyorum

Bende demin eylul anneler baktim maşşallah baya cikmis benim cikmadi diye dusunyorum

Kızlar bişe sorcam özel sektörde çalışıyorum da bugün internette okudum hamilelik başladıktan sonra sgk ya bildirmemiz gerekiyomuş pek bişey anlamadım okuduklarımdan bilgisi olan var mı

Benim de hali hazırda ayva göbeğim vardı. 1.62 boy 47 kiloyum zayıfım ama o göbek hep var.şimdi çıkıp çıkmadığını kestiremiyorum. Yalnız sabah hiç bir şey yok gibi ama yatmadan 4 aylık gibiyim

Kizlar merhabalar
Cips ve kola ictim bugun
Boyle benim gibi yapan var mi?
Aslinda soyle cok pisman degilim cunku cok keyif aldim ne zamandir aseriyodum
Yedim yani ne yapayim
Arada olur oyle kacamaklar canim ben de yapiyorum kola icmiyorum ama esim seviyo bazen aliyo, onun bardagindan tirtikliyorum cipsi de 2 kez yedim bazen canim cok cekiyo napayim bu kadarciktan bi sey olmaz diyorum

Kızlar nasılsınız kanamaları olan kızlar sızler nasılsınız bıttımı kanamalar ne durumda
Benim lekelenmeler bitti cok sukur ama kanama alani tamamen iyilesti mi emin degilim. Doktor onariminin uzun surdugunu o yuzden lekelenmelerin bi sire devam edebilecegini soylemisti. Ama persembe gunu kontrolum var insallah kalan 1 cm lik kanama alaninda toparlanmistir Rabbim hepimize acil sifalar versin, bebislerimize de saglik sihhat versin insallah...

1 cmse kapnmıstır ıns bn ultrasonda gordm baya asaya kdr uzayan kanama alanıydı ya baya bardı nasıl kapanccak bılmıyorum benmde sılınce cokcok az kahve gelıyo bıdaha tekrarlar dıye cok korkuyorum yarn buyuk ıhtımal dr a tekrar gıdıcem ıns guzel hbrler alrm dusuk tehlıken var lafından nefret edıyorum

Kızlar birde benim yüzümde çok sivilce çıktı ne yapabilirim ilk gebelğimde yoktu şimdi neden varlar varmı benim gibi olan?
Kiz bebeklerde anne cildinde sivilcelenme ve lekelenme oldugunu soylerler hep sizde cinsiyet belli oldu mu?
Hepimiz icin acil sifalar diliyorum canim benim gonlunu ferah tut. Ilk gebeligimde kesemin her yeri yara bere icindeydi lekelenmelerim 2 haftada bir oluyodu ve hep dusuk tehlikesi erken dogum riski vardi ama hamdolsun Rabbime, ogluma 41+2 de saglikla kavustum. Gececek bu gunler de insallah. Hep iyi dusunelim iyi olsun insallah Hepimiz Rabbimin bize emanetlerini tasiyoruz, o korusun esirgesin insallah

Kızlar bişe sorcam özel sektörde çalışıyorum da bugün internette okudum hamilelik başladıktan sonra sgk ya bildirmemiz gerekiyomuş pek bişey anlamadım okuduklarımdan bilgisi olan var mı

Devlet hastanesinde muayene oldugunda kayıt altına alınıyosun otomatik.. beni saglık ocagından aramışlardı sistemde hamile oldugunuz görünüyo su su tarihlerde kontrolleriniz var hatırlatmak için tekrar ararız demişlerdi..

Kızlar ikili test için erken mi? Cuma gününe randevu aldım o zaman 11+1 falan oluyorum!

Yok belli değil henüz duydum onu ama bir kızım var onda olmamıştı ben pek inanmıyorum o safsatalara açıkçası ::) haftaya gideceğim 2li test için belki belli olur

Ay ne guzel orneksın cnm umut oldun bana sagol masallah bebısıne ya ıns yavrularımızı kucagımıza alırız ya kanamadan cok korkuyrm cunku calısıyorum dısardayken yasarm dıyede cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…