2018 Ekim Anneleri

Benim başka bişey yapmama gerek yok ozaman teşekkürler cvbn için cnm

Kızlar bişe sorcam özel sektörde çalışıyorum da bugün internette okudum hamilelik başladıktan sonra sgk ya bildirmemiz gerekiyomuş pek bişey anlamadım okuduklarımdan bilgisi olan var mı
Cnm bnde ozelde calısıyorum.ısyerı hekımınr bıldırmen lazım bırde saglık ocagındakı ebeye yada hemsıreye dosyanı acıyorlar ama devlet hast gıttıysen zaten sısteme kayıt alıyorlar

Annisler karinlariniz cikti benim fazla cikmadi sanki 172 cm boyum 60 kiloyum ondan galba

Kizimda 4.ayin sonunda cikmisti ama esya ile cok belli olmayan cinsten hani :) alt karindan sislik basliyor yani tam kuşunuzun ustundeki o duzluk kalmiyor karninizi ice cekseniz bile :)
2.de erken cikti ama gercekten :)

Cnm bnde ozelde calısıyorum.ısyerı hekımınr bıldırmen lazım bırde saglık ocagındakı ebeye yada hemsıreye dosyanı acıyorlar ama devlet hast gıttıysen zaten sısteme kayıt alıyorlar
Ben özel hastaneye gittim. Ardından sağlık ocagindan aradılar. Vaktim yoktu gidemedim ama kayıt açtılar. Gitmem lazim mi yine de acaba?
Is yeri hekimine bildirmemiz gerektigini bilmiyordum ben. O neden lazim acaba.

Bünye meselesidir tabi de bnm ilk gebeliğimde 4 aydan snra çıkmştı. Ama şmdi göbek yeri hazırmış gibi azcık var ama göbekten bence o. Bazılarının kaç ay çıkmıyo. İç karınları geniş oluyomuş.

Kizimda 4.ayin sonunda cikmisti ama esya ile cok belli olmayan cinsten hani :) alt karindan sislik basliyor yani tam kuşunuzun ustundeki o duzluk kalmiyor karninizi ice cekseniz bile :)
Bnde karnımı cekınce hafıf hassasıyet hıssedıyorum az bısekıl cıkıntı bar ama hıc bellı degıl tabı evde yatmaktan karnımda duzlestı ben cıksın onu seveyım ıstıyorum elım sımdıden karnımda hep bana ultrasonda ne hareketler yaptı guldurdu annesını öutlu ettı nasıl sevılmezler

Canim en guzel göbiş 6.7.fln bariz :) sonra buyuyor daha da zaten.Ama hissedeceksin ya en güzeli o❤

Annisler karinlariniz cikti benim fazla cikmadi sanki 172 cm boyum 60 kiloyum ondan galba
1.55 boyunda 47 kiloyla hamile kaldim, ilk gebeligimde de 48 ile hamile kalmistim.
Ilk gebeligimde 12-13. Haftalara kadar pantolonlarimi falan gayet dugmesini kapatarak giyebiliyodum. Simdi ise daha 7. Haftadan itibaren olmamaya basladi pantolonlarim. Her hamilelikte farkli oluyomus buyume isi, anladim

Aynen canim ilk firsatta gidicem doktoruma bugun cok yogundum arayamadim

Arkadaşlar bira motivasyona ihtiyacım var..İli gündür bahsettiğim gibi Boğaz enfeksiyonu ve öksürük yaşıyorum..Bebişim iyi mi çok merak ediyorum.Bugün o kadar su çay içtim midem de bulanmadı ..Daha dr randevuma 3 hafta var.Eşime diyorum.Birşey olmaz iyi düşün,durup dururken ultrasona galan sokma bebeği diyor..İlk bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu İçin kaybetmiştim.Kafam ve duygularım karışık..Keşke bebişin hareketlerini hissedebilseydim rahatlardım en azından.

Ben özel hastaneye gittim. Ardından sağlık ocagindan aradılar. Vaktim yoktu gidemedim ama kayıt açtılar. Gitmem lazim mi yine de acaba?
Hamıle oldugun ıcın yasa geregı bazı ayrıcalıklara sahıpsın bunu ısveren ıs yerı hekımı aracılıgı ıle ogrenıyor ıs yerı hekımı ık ya bıldırıyor eger ıs yerı hekımın ık ya baglı degıl ıse ık ya da haber vermende fayda var saglık ocagına gıttıgınde tansıyın boy kılo ıle bazı bılgılerı kayıt edıyor dosyanı avıyor sonra 20. Haftada gelmen lazım dıyor. Ben gıttım ordan bılıyorum bısey yok yanı 10 dk kanı alıyor.yenı durumunu ıs yerıne beyan zorunlulugun var.

Cnm bekleme ozaman gıt bır sevlet hast acılıne baksınlar hemen. Iyı oldugunu gor ıcını rahatlat. Boyle stres yapıuorsun daha kotu. Bn uzun bır suredır kanama yasıyorum ve ınan kanamam cok oldugunda gıdıp hemen bır baktıgım cok oldu . streaı gec7yor ınsanın ıc7 rahatlıyor en azından ...

Benimde ordan büyümeye başlamıştı sen bebek demistin canim ne sevinmiştim halen bakıyorum arada eşim de göbeğimin altı ile oranında alt kısmı büyümüş dedi bana ne heyecanlı dimi ya

Canım kanamam falan olmadığı İçin eşim rahat zaten.İki Bebişte de kanama vardı bunda Yok işte rahat ol diyor..Bir de buradaki devlet hastanelerinde ultrasona sıra gelmez bi türlü ..

Tatlim benim ilk öğrendiğimde hastaydım bronşit olmuşum 15 gün devam etti öksürüğüm doktor um muayene ol göğüs doktoruna dedi sprey hava yazdi bebise bişey olmaz sankide ilerlerse ihmal etme

Gidip bir form doldurman gerekiyor canım ,eğer yapmadıysan kan ve idrar tahlilleri yapacaklar yaptırdıysan da sonuçlarını istiyorlar ayrıca 6.ve 7.aylarda tetanoz aşıları var birer tane

Canım kanamam falan olmadığı İçin eşim rahat zaten.İki Bebişte de kanama vardı bunda Yok işte rahat ol diyor..Bir de buradaki devlet hastanelerinde ultrasona sıra gelmez bi türlü ..
Canim devlet hastanesine acil gittiğinde bakarlar midem bulanmıyor deme ama kasik ağrım var dersen hemen bakarlar. Miden bi gün bulanır bi gün bulamayabilir. Internette herşeyi okudugumuz için bir korku oluyor evet. Korkma telaş yapma iyidir annesi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…