2018 Ekim Anneleri

Kizlar gobislerinde piercing olanlar var mi biraz gobegim cikti ama simdilik sorun yok gobek biraz daha buyuyunce cikariyor muyuz acaba rahatsiz ediyor mu

A önce eşime aynen dediğiniz gibi dedim..Abartıyorsun hiçbirşeyi Yok gerek Yok o Işın’ı almaya dedi

Kızlar limon sıkmak gibi olmasında bişey danışmak istiyorum bu bekleme süreci yordu beni

Canim 3 haftan varsa yeni gitmis olmalisin?
Ozele gittiysen ucretsiz randevu hakkin var 10 gün.Bi gorun istersen.
Yani esinde hakli ama ne bileyim anne olarak biraz hisleri yatistirmakta onemli en azindan moralin icin stres yapmaman icin❤gorup iyi oldugunu bilip hayaller kurmak cok daha iyidir bu surecte

Benimde ordan büyümeye başlamıştı sen bebek demistin canim ne sevinmiştim halen bakıyorum arada eşim de göbeğimin altı ile oranında alt kısmı büyümüş dedi bana ne heyecanlı dimi ya

Olmaz miii :)
2.bebegim ama kalbim pırpır❤
Hamilelik tum zorluklarina ragmen onlari dusununce mukemmel bi durum❤

Tatlim benim ilk öğrendiğimde hastaydım bronşit olmuşum 15 gün devam etti öksürüğüm doktor um muayene ol göğüs doktoruna dedi sprey hava yazdi bebise bişey olmaz sankide ilerlerse ihmal etme
İnşallah canım işte öksürükten olduğunu düşünmüyorum da ilkinden dolayı bu haftalarım hep tedirgin oluyor

Doktorum haftasonuna kadar Yok canım yerinde

Siz hamile annelere sormak istiyorum adetim 5 gün geçti hep düzenli olur hiç şaşmadı 8 aylık evliyim ve bebek istiyorum geç döllenmeden şüpheleniyorum kasıklarım adet olur gibi sancılanıyo akıntım çok ve göğüslerim hassaslaştı bu durumu yaşayan var mı acaba

Iyi akşamlar kızlar. Benim de göbeğim biraz çıktı. Normalde benim karnım düm düz o yuzden baya bi belli şuan. Ben daha hareket falan hissetmedim. Oğlum da 16.haftada hissettim ama bakalım bunu sanki daha erken hissederim gibi geliyor

Ilk hamileligimde karnim 4. Ayda cikmaya baslamisti 2. Hamileliklerde daha ince cikiymus sanirim ondan 4 aylik gibiyim su an :))))
Bana dun market calisani yardim etti sepeti tasimama sinirim bozuldu ulen demekki gobik baya cikmis dedim : kizimda 4 ayliga kadar normal cok dar olmayan giysilerimi giyiyodum bu birazcik erken oldu

Benzer etkiler yaşadık canım hayırlısıyla hamişeaindir inş.Fakat yine de test yaptırmalısın kanda çıkar şimdiye.ama hamilelikle Regl belirtileri çok yakın birbirine haberin olsun

İnşallah canım perşembe yaptırdım kanda yoktu 10 gün geçip kanda ancak çıkan çok olmuş... valla bu devirde sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağına almak lüks oldu rabbim isteyen herkese versin sizinkileri de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar

Evet haklısın cnm..Rabbim sana da sağlıkla bi bebiş sahibi olmayı nasip etsin..

Hamıleluk belırtılerıne benzıyır kan testı yaptır. Islh hamıssındır.

İdrar testi alıp yapsanız çıkar bence artık :) çünkü belirtiler adet belirtileriyle benzer oluyor gebeliğin benxe hemen test alıp yapın umarım hamilesnidir

Yok canım henüz çıkmadı erken gebelik testi de yaptım yok adet gecikmesi hiç yaşamadım o şaşırtıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…