A önce eşime aynen dediğiniz gibi dedim..Abartıyorsun hiçbirşeyi Yok gerek Yok o Işın’ı almaya dediCanim devlet hastanesine acil gittiğinde bakarlar midem bulanmıyor deme ama kasik ağrım var dersen hemen bakarlar. Miden bi gün bulanır bi gün bulamayabilir. Internette herşeyi okudugumuz için bir korku oluyor evet. Korkma telaş yapma iyidir annesi o
Arkadaşlar bira motivasyona ihtiyacım var..İli gündür bahsettiğim gibi Boğaz enfeksiyonu ve öksürük yaşıyorum..Bebişim iyi mi çok merak ediyorum.Bugün o kadar su çay içtim midem de bulanmadı ..Daha dr randevuma 3 hafta var.Eşime diyorum.Birşey olmaz iyi düşün,durup dururken ultrasona galan sokma bebeği diyor..İlk bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu İçin kaybetmiştim.Kafam ve duygularım karışık..Keşke bebişin hareketlerini hissedebilseydim rahatlardım en azından.
Benimde ordan büyümeye başlamıştı sen bebek demistin canim ne sevinmiştim halen bakıyorum arada eşim de göbeğimin altı ile oranında alt kısmı büyümüş dedi banane heyecanlı dimi ya
İnşallah canım işte öksürükten olduğunu düşünmüyorum da ilkinden dolayı bu haftalarım hep tedirgin oluyorTatlim benim ilk öğrendiğimde hastaydım bronşit olmuşum 15 gün devam etti öksürüğüm doktor um muayene ol göğüs doktoruna dedi sprey hava yazdi bebise bişey olmaz sankide ilerlerse ihmal etme
Doktorum haftasonuna kadar Yok canım yerindeCanim 3 haftan varsa yeni gitmis olmalisin?
Ozele gittiysen ucretsiz randevu hakkin var 10 gün.Bi gorun istersen.
Yani esinde hakli ama ne bileyim anne olarak biraz hisleri yatistirmakta onemli en azindan moralin icin stres yapmaman icin❤gorup iyi oldugunu bilip hayaller kurmak cok daha iyidir bu surecte
❤
Bana dun market calisani yardim etti sepeti tasimama sinirim bozuldu ulen demekki gobik baya cikmis dedim :Ilk hamileligimde karnim 4. Ayda cikmaya baslamisti 2. Hamileliklerde daha ince cikiymus sanirim ondan 4 aylik gibiyim su an :))))
Benzer etkiler yaşadık canım hayırlısıyla hamişeaindir inş.Fakat yine de test yaptırmalısın kanda çıkar şimdiye.ama hamilelikle Regl belirtileri çok yakın birbirine haberin olsunSiz hamile annelere sormak istiyorum adetim 5 gün geçti hep düzenli olur hiç şaşmadı 8 aylık evliyim ve bebek istiyorum geç döllenmeden şüpheleniyorum kasıklarım adet olur gibi sancılanıyo akıntım çok ve göğüslerim hassaslaştı bu durumu yaşayan var mı acaba
Evet haklısın cnm..Rabbim sana da sağlıkla bi bebiş sahibi olmayı nasip etsin..İnşallah canım perşembe yaptırdım kanda yoktu 10 gün geçip kanda ancak çıkan çok olmuş... valla bu devirde sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağına almak lüks oldu rabbim isteyen herkese versin sizinkileri de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar
Amin canım inşallahEvet haklısın cnm..Rabbim sana da sağlıkla bi bebiş sahibi olmayı nasip etsin..
Hamıleluk belırtılerıne benzıyır kan testı yaptır. Islh hamıssındır.İnşallah canım perşembe yaptırdım kanda yoktu 10 gün geçip kanda ancak çıkan çok olmuş... valla bu devirde sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağına almak lüks oldu rabbim isteyen herkese versin sizinkileri de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar
Yarın yaptırıcan inş hamilimdir bende :) tek taraflı ağrım da oluyor arada normal mi acabaHamıleluk belırtılerıne benzıyır kan testı yaptır. Islh hamıssındır.
İdrar testi alıp yapsanız çıkar bence artık :) çünkü belirtiler adet belirtileriyle benzer oluyor gebeliğin benxe hemen test alıp yapın umarım hamilesnidirSiz hamile annelere sormak istiyorum adetim 5 gün geçti hep düzenli olur hiç şaşmadı 8 aylık evliyim ve bebek istiyorum geç döllenmeden şüpheleniyorum kasıklarım adet olur gibi sancılanıyo akıntım çok ve göğüslerim hassaslaştı bu durumu yaşayan var mı acaba
Canim ultrason radyasyon yaymaz ses dalgası ile çalışır sıkıntı olmazA önce eşime aynen dediğiniz gibi dedim..Abartıyorsun hiçbirşeyi Yok gerek Yok o Işın’ı almaya dedi
İdrar testi alıp yapsanız çıkar bence artık :) çünkü belirtiler adet belirtileriyle benzer oluyor gebeliğin benxe hemen test alıp yapın umarım hamilesnidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?