Gebelikte önemli olan tek şey ateş canım ateşin çıkmadığı sürece sıkıntı yok onu takip et onun dışındaki grip öksürük boğaz ağrısı çok önemli değil parol tblet günde 1 kere kullanbilirsinArkadaşlar bira motivasyona ihtiyacım var..İli gündür bahsettiğim gibi Boğaz enfeksiyonu ve öksürük yaşıyorum..Bebişim iyi mi çok merak ediyorum.Bugün o kadar su çay içtim midem de bulanmadı ..Daha dr randevuma 3 hafta var.Eşime diyorum.Birşey olmaz iyi düşün,durup dururken ultrasona galan sokma bebeği diyor..İlk bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu İçin kaybetmiştim.Kafam ve duygularım karışık..Keşke bebişin hareketlerini hissedebilseydim rahatlardım en azından.
Anlıyorum benimde olmuştu geçen yıl 15gün gecikmişti idrarda çıkmadı kan yapmamıştım direk doktora gittim minik bi kist oluimuştu sonra yinede kn testi yaptım negatifti adet söktürücü kullandım sonrasında birkaç gün daha bekle ohalde kandada çıkmaz şuanda umarım hamilesindirYok canım henüz çıkmadı erken gebelik testi de yaptım yokadet gecikmesi hiç yaşamadım o şaşırtıyor beni
Parol boğaz ağrısına iyi geliyormu bende 2 haftadır griptim ilaç kullandım mecbur geçmeyince tam geçti dedim 2-3 gün geöti yine boğazım başladı ağrımayaGebelikte önemli olan tek şey ateş canım ateşin çıkmadığı sürece sıkıntı yok onu takip et onun dışındaki grip öksürük boğaz ağrısı çok önemli değil parol tblet günde 1 kere kullanbilirsin
Benim evet devam ediyor ama kusamıyorum.Merhaba anneler mide bulantisi devam eden var mi? Sürekli karnım göğüsüm kasiniyor neden acaba ben de bu hafta cinsiyet ikili test yaptircam ins hepimiz hayirli haberle gelelim.
Evet iyi gelir ama başka ilaç kullanmaParol boğaz ağrısına iyi geliyormu bende 2 haftadır griptim ilaç kullandım mecbur geçmeyince tam geçti dedim 2-3 gün geöti yine boğazım başladı ağrımaya(
Umarım kist değildirAnlıyorum benimde olmuştu geçen yıl 15gün gecikmişti idrarda çıkmadı kan yapmamıştım direk doktora gittim minik bi kist oluimuştu sonra yinede kn testi yaptım negatifti adet söktürücü kullandım sonrasında birkaç gün daha bekle ohalde kandada çıkmaz şuanda umarım hamilesindir
Siz hamile annelere sormak istiyorum adetim 5 gün geçti hep düzenli olur hiç şaşmadı 8 aylık evliyim ve bebek istiyorum geç döllenmeden şüpheleniyorum kasıklarım adet olur gibi sancılanıyo akıntım çok ve göğüslerim hassaslaştı bu durumu yaşayan var mı acaba
Adetin kaç gün gecikti? Yumurtlama gününden eminsen adet gecikmesinde kanda doğru sonuç verir geç döllenme ama ne kadar geç meselaUmarım kist değildir
Siz hamile annelere sormak istiyorum adetim 5 gün geçti hep düzenli olur hiç şaşmadı 8 aylık evliyim ve bebek istiyorum geç döllenmeden şüpheleniyorum kasıklarım adet olur gibi sancılanıyo akıntım çok ve göğüslerim hassaslaştı bu durumu yaşayan var mı acaba
Selam coktandir yazmiyorum buraya gecen sali aksami ne guzel uyuyordum birden uyandim ellerim agirlasti halsizlestim bir baktim kanama gitikce artiyor 10 haftalik hamileydim o zaman o kadar cok aktiki bebeğimi kaybettim sandim acile kostuk ordan beni ozel bir odaya aldilar sabaha kadar yattim ordada dunyalar kadar kan akti beklediler dusuk olabilir diye neyseki sabah saat 10 gibi ultrason dan bakildi bebeyim iyiymis o an dunyalar benim oldu 3 gun hastnede yattim simdiye kadar evde yatiyorum bir is yaptigim yok surekli yatmam lazim benim rahmim catalli oldugu icin doktor kanamanin bebek tarafında olmadigini soyledi halen icerde kan varmis n3 olacak bilmiyorum bir kac gun sonra rahim agzini dikeceklermis çok endiseliyim
A önce eşime aynen dediğiniz gibi dedim..Abartıyorsun hiçbirşeyi Yok gerek Yok o Işın’ı almaya dedi
Kızlar dün akşam yine kanamam başladı. Hemen doktora gittik bebeğin durumu iyi dedi, kanama alanıda yok dedi doktor, açılmada yokmuş, peki bu kanama neden oluyor dedim bir cevap veremedi ilkine göre daha çok 4 gün rapor verdi. Bu arada bebeğimin cinsiyetine kıza benziyor dedi.Cuma günü ikili tarama testi yaptıracağım
Amin cnm hepimizin meleğini korusun RabbimAllah korusun meleğini canım. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Ben 11+6 öğrendim dün akşam kıza benziyor dedi . Ama alttan muane etti kanamam olduğu içinBugün kontrolüm var Kızlar. 12 haftada gel demişti. Cinsiyet öğrenebilir miyim acaba
Canım geçmiş olsun gözün aydın ama sen yine de bir haftayı geçmeden kontrole git çünkğ bsna da ilk başta kanama alanı yo demişlerdi kontrolde var çıktı malesef Rabbim hepimizinkileri korusun gözetsin bu haftalarda ne çok kanama oluyor çok ilginçKızlar dün akşam yine kanamam başladı. Hemen doktora gittik bebeğin durumu iyi dedi, kanama alanıda yok dedi doktor, açılmada yokmuş, peki bu kanama neden oluyor dedim bir cevap veremedi ilkine göre daha çok 4 gün rapor verdi. Bu arada bebeğimin cinsiyetine kıza benziyor dedi.Cuma günü ikili tarama testi yaptıracağım
Pazartesi tekrar çağırdı cnm. Zaten cuma günü ikili tarama testi için tekrar gideceğim . Malesef riskli zamanlar bebeklerimiz büyük bir mücadele veriyor bize tutunmak için. Bu aylarda çok dikkat etmek gerekiyor. Ben çalışıyorum, sabahın köründe kalkıyorum , haftasonu da evi boyattık eşim bana birsey yaptırmadı ama yine insan duramıyor yerleri sildim süpürdüm. Dün de kasık ağrım vardı, 3 saatte arabada sallandım sanki bebeğim bana mesaj verdiCanım geçmiş olsun gözün aydın ama sen yine de bir haftayı geçmeden kontrole git çünkğ bsna da ilk başta kanama alanı yo demişlerdi kontrolde var çıktı malesef Rabbim hepimizinkileri korusun gözetsin bu haftalarda ne çok kanama oluyor çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?