Çok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor farketmiyoruz yorulduğumuzun yapabiliriz gibi geliyor da öyle değil işte bebişler maalesef böyle kendini hissettiriyor. Ben de dün merdivenin aşağısında ağlamaya başlayıp susturamadığım kızımı kucağıma alıp beş kat taşıdım elimde de poşetler vardı yukarı geldim kasıklarım nasıl ağrıdı bu kez de suçluluk duydum kızım 14 kilo civarında çünkü. İnş bir şey olmaz devamındaPazartesi tekrar çağırdı cnm. Zaten cuma günü ikili tarama testi için tekrar gideceğim . Malesef riskli zamanlar bebeklerimiz büyük bir mücadele veriyor bize tutunmak için. Bu aylarda çok dikkat etmek gerekiyor. Ben çalışıyorum, sabahın köründe kalkıyorum , haftasonu da evi boyattık eşim bana birsey yaptırmadı ama yine insan duramıyor yerleri sildim süpürdüm. Dün de kasık ağrım vardı, 3 saatte arabada sallandım sanki bebeğim bana mesaj verdiaman dikkat edin kızlar kendinizi yormayın
Hayırlısıyla gelirler inş canım dün ben de drdaydım. Senin üç bebişin olacaktı değil mi kolay alabildi mi ölçüleri? Benim bebiş uyuyordu sanırım dr bıkmadan usanmadan bakmaya devam etti döndüremedi 15 dk nın sonunda falan görebildi bizim de ense kalınlığı normal çıktı. Cinsiyete de %90 erkek dedi. Biz kendimizi o kadar çok kıza hazırlamışız ki erkek fikrine alışamadık hala. Ha o da erkek istemediğimizden değil nedense bizim yine kızımız olur oğlumuz olmaz diye düşündüğümüzden. Dr önce kızıma sordu kardeşin ne olacak diye kızım kız deyince malesef erkek olacak dedi ona. Kızıma hala kabul ettiremedik hala kız diyorSelam kızlar dün kontrolüm vardı bebeklerin herseyi. Normal dedi ense kalınlıkları falan . Allahıma şkürler olsun ki .
Cnm elden birsey gelmiyor kendini suçlu hissetme sonuçta oda senin evladın ilgileneceksin tabi. Oda daha küçük sana muhtaç. Ama durumu kızına anlat seni kucağıma aldığım zaman kardeşin de bende yoruluyoruz , o daha senden de küçük onu korumalıyız dee. Bunu oyun gibi anlatırsan belki etkili olurÇok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor farketmiyoruz yorulduğumuzun yapabiliriz gibi geliyor da öyle değil işte bebişler maalesef böyle kendini hissettiriyor. Ben de dün merdivenin aşağısında ağlamaya başlayıp susturamadığım kızımı kucağıma alıp beş kat taşıdım elimde de poşetler vardı yukarı geldim kasıklarım nasıl ağrıdı bu kez de suçluluk duydum kızım 14 kilo civarında çünkü. İnş bir şey olmaz devamında
Evet kesinlikle yorgunluktan ve ayakta durmaktan bebişler de yoruluyor rahmin de kendini büyümeye zorladığı haftalar bu haftalar çokkk dikkat etmek Lazım inşallah bir daha böyle sıkıntılarımız olmaz Allah'ın izniylePazartesi tekrar çağırdı cnm. Zaten cuma günü ikili tarama testi için tekrar gideceğim . Malesef riskli zamanlar bebeklerimiz büyük bir mücadele veriyor bize tutunmak için. Bu aylarda çok dikkat etmek gerekiyor. Ben çalışıyorum, sabahın köründe kalkıyorum , haftasonu da evi boyattık eşim bana birsey yaptırmadı ama yine insan duramıyor yerleri sildim süpürdüm. Dün de kasık ağrım vardı, 3 saatte arabada sallandım sanki bebeğim bana mesaj verdiaman dikkat edin kızlar kendinizi yormayın
Kuzum ben sürekli konuşup anlatırım kızım da akıllı bir çocuk genelde anlar ve ona göre davranır unutmaz başka benzer bir durumda hemen benim söylediğim şeyi hatırlatır ama ağlamaya başlayınca sakinleşene kadar ulaşamıyorum çocuğa sinirlerim bozuldu resmen eve çıkana kadar zaten on gündür eşim yoktu pazae geldi daha annem bizimleydi onunla da anlaşamadılar sürekli huysuzluk yaptı. Büyükleri kontol edemiyor insan anlatamıyorum disiplin anlayışımız falan hasara uğradı sürekli mızmız durumda kızım da. İnş artık düzelir babası geldi annem gitti memlekete inş biraz daha yoluna girerCnm elden birsey gelmiyor kendini suçlu hissetme sonuçta oda senin evladın ilgileneceksin tabi. Oda daha küçük sana muhtaç. Ama durumu kızına anlat seni kucağıma aldığım zaman kardeşin de bende yoruluyoruz , o daha senden de küçük onu korumalıyız dee. Bunu oyun gibi anlatırsan belki etkili olur
Biraz içim rahatladı bugün sağolun..Bi de sabah uyandığımda göbeğimin sol alt kısmında sertlik hissettim biraz sanki oraya yığılıyor gibi o biraz daha rahatlattı açıkçası..Hepimiz Bebişler için endişeliyiz çeşitli nedenlerle..Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş..J justsmilee bende durmadan ultrsna girme yanlısı değilim. Kendim böyle bi drumda olsam ararm hastaneyi onlar beni yönlendirir zaten. Kızmda iki kere ultrsana girdim. Bunda da öyle olur muhtemelen. Benm doktrda sadece kanamayı sorar. Kanaman yoksa gelme der resmen:)) sende ara istersen hemşiresi bişeyler söyler belki. Boşuna acillerde sürünme derim ben. Eşin haklı yani
Kızlar dün akşam yine kanamam başladı. Hemen doktora gittik bebeğin durumu iyi dedi, kanama alanıda yok dedi doktor, açılmada yokmuş, peki bu kanama neden oluyor dedim bir cevap veremedi ilkine göre daha çok 4 gün rapor verdi. Bu arada bebeğimin cinsiyetine kıza benziyor dedi.Cuma günü ikili tarama testi yaptıracağım
Selam coktandir yazmiyorum buraya gecen sali aksami ne guzel uyuyordum birden uyandim ellerim agirlasti halsizlestim bir baktim kanama gitikce artiyor 10 haftalik hamileydim o zaman o kadar cok aktiki bebeğimi kaybettim sandim acile kostuk ordan beni ozel bir odaya aldilar sabaha kadar yattim ordada dunyalar kadar kan akti beklediler dusuk olabilir diye neyseki sabah saat 10 gibi ultrason dan bakildi bebeyim iyiymis o an dunyalar benim oldu 3 gun hastnede yattim simdiye kadar evde yatiyorum bir is yaptigim yok surekli yatmam lazim benim rahmim catalli oldugu icin doktor kanamanin bebek tarafında olmadigini soyledi halen icerde kan varmis n3 olacak bilmiyorum bir kac gun sonra rahim agzini dikeceklermis çok endiseliyim
Canim ultrason radyasyon yaymaz ses dalgası ile çalışır sıkıntı olmaz
Hoş geldın niye vazgecin central den acaba bende başak hanıma başladım sizin bir sorun mu oldu?selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,
ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim
Ben 11+6 öğrendim dün akşam kıza benziyor dedi . Ama alttan muane etti kanamam olduğu için
Erken gebelik testi al eczaneden cnm adetin geçikmesede doğru sonuç alırsın ben öyle öğrendimİnşallah canım perşembe yaptırdım kanda yoktu 10 gün geçip kanda ancak çıkan çok olmuş... valla bu devirde sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucağına almak lüks oldu rabbim isteyen herkese versin sizinkileri de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar
Boğaz ağrısı ve iltihabı için adaçayı ile gargara yapmak çok iyi geliyor. Antiseptik özelliği olduğu için temizliyor boğazı. Adaçayı yaprağını ya da çiçeğini kaynamış suya atıp 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorum. Bir 10dk sonra da çiçekleri çıkarıp atıyorum. Su ılıyınca gargara yapınca çok iyi geliyor, tavsiye ederim... GEçmiş olsun..Parol boğaz ağrısına iyi geliyormu bende 2 haftadır griptim ilaç kullandım mecbur geçmeyince tam geçti dedim 2-3 gün geöti yine boğazım başladı ağrımaya(
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inş dinlenmenle azalır kanama alanı hayırlısıyla bebişini alırsın kucağınaKızlar ben dayanamadım bebeğimin durumunu merak ettim kontrole gittim sabah.Kanama alanı 3 cm iken 4 cm olmuşbu durumdaki hastalara yatış öneririz ama sen evde yatmayı tercih ediyorsun dedi.Her bişeyi kafama taktiğimi da öğrendiği için artık çok cevaplamak istemiyor Sorularımı.bebeğim durumu çok şükür iyiymiş ama çokkkk korkuyorum.Kanama alanı olup evde yatıyor değil mi burada ? Kızlar dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?