2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekiyor farketmiyoruz yorulduğumuzun yapabiliriz gibi geliyor da öyle değil işte bebişler maalesef böyle kendini hissettiriyor. Ben de dün merdivenin aşağısında ağlamaya başlayıp susturamadığım kızımı kucağıma alıp beş kat taşıdım elimde de poşetler vardı yukarı geldim kasıklarım nasıl ağrıdı bu kez de suçluluk duydum kızım 14 kilo civarında çünkü. İnş bir şey olmaz devamında

Selam kızlar dün kontrolüm vardı bebeklerin herseyi. Normal dedi ense kalınlıkları falan . Allahıma şkürler olsun ki .
Hayırlısıyla gelirler inş canım dün ben de drdaydım. Senin üç bebişin olacaktı değil mi kolay alabildi mi ölçüleri? Benim bebiş uyuyordu sanırım dr bıkmadan usanmadan bakmaya devam etti döndüremedi 15 dk nın sonunda falan görebildi bizim de ense kalınlığı normal çıktı. Cinsiyete de %90 erkek dedi. Biz kendimizi o kadar çok kıza hazırlamışız ki erkek fikrine alışamadık hala. Ha o da erkek istemediğimizden değil nedense bizim yine kızımız olur oğlumuz olmaz diye düşündüğümüzden. Dr önce kızıma sordu kardeşin ne olacak diye kızım kız deyince malesef erkek olacak dedi ona. Kızıma hala kabul ettiremedik hala kız diyor

Cnm elden birsey gelmiyor kendini suçlu hissetme sonuçta oda senin evladın ilgileneceksin tabi. Oda daha küçük sana muhtaç. Ama durumu kızına anlat seni kucağıma aldığım zaman kardeşin de bende yoruluyoruz , o daha senden de küçük onu korumalıyız dee. Bunu oyun gibi anlatırsan belki etkili olur

Evet kesinlikle yorgunluktan ve ayakta durmaktan bebişler de yoruluyor rahmin de kendini büyümeye zorladığı haftalar bu haftalar çokkk dikkat etmek Lazım inşallah bir daha böyle sıkıntılarımız olmaz Allah'ın izniyle

Kuzum ben sürekli konuşup anlatırım kızım da akıllı bir çocuk genelde anlar ve ona göre davranır unutmaz başka benzer bir durumda hemen benim söylediğim şeyi hatırlatır ama ağlamaya başlayınca sakinleşene kadar ulaşamıyorum çocuğa sinirlerim bozuldu resmen eve çıkana kadar zaten on gündür eşim yoktu pazae geldi daha annem bizimleydi onunla da anlaşamadılar sürekli huysuzluk yaptı. Büyükleri kontol edemiyor insan anlatamıyorum disiplin anlayışımız falan hasara uğradı sürekli mızmız durumda kızım da. İnş artık düzelir babası geldi annem gitti memlekete inş biraz daha yoluna girer

Biraz içim rahatladı bugün sağolun..Bi de sabah uyandığımda göbeğimin sol alt kısmında sertlik hissettim biraz sanki oraya yığılıyor gibi o biraz daha rahatlattı açıkçası..Hepimiz Bebişler için endişeliyiz çeşitli nedenlerle..Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş..

selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,

ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim

Çok geçmiş olsun benimde kanama alanım olmadan kanamam olmuştu.Kanama alanının olmaması çok iyi. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın canım . Biliyor musun doktorum dün dedi ki; yapılan bir araştırmada kanamalı gebeler ikiye ayrılmış. Bir bölüm yatak istirahati yaparken diğer bölüm normal yaşamına devam etmiş. Sonuç olarak yatak istirahtinin çok anlamlı olmadığı görülmüş. Düşük oranları neredeyse eşitmiş.

Ama sen yat dinlen tabi :)

Geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın. En azından bebeğinin bulunduğu bölgede değil. Hem dikişte atılınca hayatın daha kolaylaşır inşallah

Canim ultrason radyasyon yaymaz ses dalgası ile çalışır sıkıntı olmaz

Evet radyasyon yaymıyor ama kalp atışının dinlenmesi sırasında bebeğe ısı verdiği biliniyor. Biz kalp atışını görüyoruz bir kere dinletti daha sonra sadece görücez dedi. Isı artışının bebeğe zarar vermeyeceğini garanti edemezler. Mümkün mertebe az girilmesi taraftarıyım bende, nacizane

Hoş geldın niye vazgecin central den acaba bende başak hanıma başladım sizin bir sorun mu oldu?

eve daha yakın ve yeni bi araştırma hastanesi diye alternatif olarak düşündüm canım,
ben de figen hanıma devam ediyodum bi problem olmadı sağolsun ilgili bi kadındı başak hanım cok yogunmus diye ona hiç yeltenmedim bile beklememek için :)
dogumu yine centralde yaparım muhtemelen ama takip için devleti deneyeyim diyorum bi de
bakarsın hastane ortamı güzelse egitim arastırmada devam ederim, korkuyorum biraz ilgisiz oluyolr diye ama hayırlısı

Günaydın kızlar. Sizde kalça ağrısı var mı. Kendimi yoracak bi iş yapmadım yürümedim de ama kalçamin 2 tarafı da ağrıyor. Kas ağrısı gibi bi ağrı

Kızlar ben dayanamadım bebeğimin durumunu merak ettim kontrole gittim sabah.Kanama alanı 3 cm iken 4 cm olmuş bu durumdaki hastalara yatış öneririz ama sen evde yatmayı tercih ediyorsun dedi.Her bişeyi kafama taktiğimi da öğrendiği için artık çok cevaplamak istemiyor Sorularımı.bebeğim durumu çok şükür iyiymiş ama çokkkk korkuyorum.Kanama alanı olup evde yatıyor değil mi burada ? Kızlar dua edin lütfen

Erken gebelik testi al eczaneden cnm adetin geçikmesede doğru sonuç alırsın ben öyle öğrendim

Parol boğaz ağrısına iyi geliyormu bende 2 haftadır griptim ilaç kullandım mecbur geçmeyince tam geçti dedim 2-3 gün geöti yine boğazım başladı ağrımaya (
Boğaz ağrısı ve iltihabı için adaçayı ile gargara yapmak çok iyi geliyor. Antiseptik özelliği olduğu için temizliyor boğazı. Adaçayı yaprağını ya da çiçeğini kaynamış suya atıp 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorum. Bir 10dk sonra da çiçekleri çıkarıp atıyorum. Su ılıyınca gargara yapınca çok iyi geliyor, tavsiye ederim... GEçmiş olsun..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inş dinlenmenle azalır kanama alanı hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…