Denemedim ama ben de duymuştum. Eğer deneyip memnun kaldıysan ihtiyaç duyarsam ben de deneyeyim bari tabi en güzeli hiç olmaması ama havalar belli olmuyor hastalıkların en yoğun olduğu zamanlar da mevsim geçişleri oluyorBoğaz ağrısı ve iltihabı için adaçayı ile gargara yapmak çok iyi geliyor. Antiseptik özelliği olduğu için temizliyor boğazı. Adaçayı yaprağını ya da çiçeğini kaynamış suya atıp 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorum. Bir 10dk sonra da çiçekleri çıkarıp atıyorum. Su ılıyınca gargara yapınca çok iyi geliyor, tavsiye ederim... GEçmiş olsun..
Canım dualarım seninle, sıkıntı yaşayan tüm anne adaylarıylaKızlar ben dayanamadım bebeğimin durumunu merak ettim kontrole gittim sabah.Kanama alanı 3 cm iken 4 cm olmuşbu durumdaki hastalara yatış öneririz ama sen evde yatmayı tercih ediyorsun dedi.Her bişeyi kafama taktiğimi da öğrendiği için artık çok cevaplamak istemiyor Sorularımı.bebeğim durumu çok şükür iyiymiş ama çokkkk korkuyorum.Kanama alanı olup evde yatıyor değil mi burada ? Kızlar dua edin lütfen
Kızlar ben dayanamadım bebeğimin durumunu merak ettim kontrole gittim sabah.Kanama alanı 3 cm iken 4 cm olmuşbu durumdaki hastalara yatış öneririz ama sen evde yatmayı tercih ediyorsun dedi.Her bişeyi kafama taktiğimi da öğrendiği için artık çok cevaplamak istemiyor Sorularımı.bebeğim durumu çok şükür iyiymiş ama çokkkk korkuyorum.Kanama alanı olup evde yatıyor değil mi burada ? Kızlar dua edin lütfen
Saglıklı olsun da canım olsun zamanla alısır o da . Rahat görebildi çünkğ benim bebeklr cok hareketliydiler ve doktor bile bu kadar hareketli olmalarına sasırdı allahıma şükürler olsın ki cinsiyeti iki üç hafta sonra dedi .Hayırlısıyla gelirler inş canım dün ben de drdaydım. Senin üç bebişin olacaktı değil mi kolay alabildi mi ölçüleri? Benim bebiş uyuyordu sanırım dr bıkmadan usanmadan bakmaya devam etti döndüremedi 15 dk nın sonunda falan görebildi bizim de ense kalınlığı normal çıktı. Cinsiyete de %90 erkek dedi. Biz kendimizi o kadar çok kıza hazırlamışız ki erkek fikrine alışamadık hala. Ha o da erkek istemediğimizden değil nedense bizim yine kızımız olur oğlumuz olmaz diye düşündüğümüzden. Dr önce kızıma sordu kardeşin ne olacak diye kızım kız deyince malesef erkek olacak dedi ona. Kızıma hala kabul ettiremedik hala kız diyor
Çok geçmiş olsunbenimde kanama alanım olmadan kanamam olmuştu.Kanama alanının olmaması çok iyi. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın canım . Biliyor musun doktorum dün dedi ki; yapılan bir araştırmada kanamalı gebeler ikiye ayrılmış. Bir bölüm yatak istirahati yaparken diğer bölüm normal yaşamına devam etmiş. Sonuç olarak yatak istirahtinin çok anlamlı olmadığı görülmüş. Düşük oranları neredeyse eşitmiş.
Ama sen yat dinlen tabi :)
Kalp atışının dinlenmesi sırasında DNA kırığı da olabiliyormuş, artık dokorlar da çok uzun dinletmekten yana değil o yüzden..Evet radyasyon yaymıyor ama kalp atışının dinlenmesi sırasında bebeğe ısı verdiği biliniyor. Biz kalp atışını görüyoruz bir kere dinletti daha sonra sadece görücez dedi. Isı artışının bebeğe zarar vermeyeceğini garanti edemezler. Mümkün mertebe az girilmesi taraftarıyım bende, nacizane
Rahim ağzı ultrasonda da görülebiliyor sanırım canım. Benim doktor ultrasonda bakıyor, hiç alttan muayene olmadımGunaydin kizlar
Sorum kanamasi olanlara
Rahim agzinda acilma var mi yok mu diye dr.unuz eliyle muayene etti mi?benim ilk gittigimde eliyle muayene etti olmadigini soylemisti. Bir sey olmaz dedi bebislere ama sizinkileri nasil kontrol ettiler merak ettim.
O doğru bak kalp atımını dinletmek tehlikeli. Ben nerdeyse haftada 1 gittim ama hic dinlemedik 2dk baktı doktorEvet radyasyon yaymıyor ama kalp atışının dinlenmesi sırasında bebeğe ısı verdiği biliniyor. Biz kalp atışını görüyoruz bir kere dinletti daha sonra sadece görücez dedi. Isı artışının bebeğe zarar vermeyeceğini garanti edemezler. Mümkün mertebe az girilmesi taraftarıyım bende, nacizane
benim tup bebekle oldugu icin ilk andan beri hep alttan muayene oldumRahim ağzı ultrasonda da görülebiliyor sanırım canım. Benim doktor ultrasonda bakıyor, hiç alttan muayene olmadım
Allah yardımcın olsun cnmKızlar ben dayanamadım bebeğimin durumunu merak ettim kontrole gittim sabah.Kanama alanı 3 cm iken 4 cm olmuşbu durumdaki hastalara yatış öneririz ama sen evde yatmayı tercih ediyorsun dedi.Her bişeyi kafama taktiğimi da öğrendiği için artık çok cevaplamak istemiyor Sorularımı.bebeğim durumu çok şükür iyiymiş ama çokkkk korkuyorum.Kanama alanı olup evde yatıyor değil mi burada ? Kızlar dua edin lütfen
Sağol canım inşallah bişey olmaz.Sana kanama alanı tedavisi için ne verildi ? İğne verildi mi ve progestanı kaç mg lık günde kaç kere kullanıyorsun ?bu arada benim Açıklık olup olmadığına bir doktır alttan baktı bir doktor üsttenPurpplee benimde kanama alanim var işe geliyorum. Rapor vermedi dr. Sen endiselenme insallah Allah.in izniyle birsey olmaz
Sağol canım inşallah bişey olmaz.Sana kanama alanı tedavisi için ne verildi ? İğne verildi mi ve progestanı kaç mg lık günde kaç kere kullanıyorsun ?bu arada benim Açıklık olup olmadığına bir doktır alttan baktı bir doktor üstten
bana haftada 1 pruloton igne verdi. Bugun 2.sini yaptirdim hatta. Birde gunde 2 defa 200.luk progestan kullaniyorum. Yani gunde 400 mg almis oluyorum. Bazen aksamlari almayi unutuyorum. Ne zaman unutsam ertesi gune kanamam oldu artik alarm kurdum unutmamak icin. Dunde vardi kanamam. Ama dr. Olabilir dedigi icin hic aramadim dr.u.Sağol canım inşallah bişey olmaz.Sana kanama alanı tedavisi için ne verildi ? İğne verildi mi ve progestanı kaç mg lık günde kaç kere kullanıyorsun ?bu arada benim Açıklık olup olmadığına bir doktır alttan baktı bir doktor üstten
Cok cok gecmız olsun sen bole yazınca kendı yasadıklarım aklıma grldı bırden ... Tuylerım dıken dıken oldu.allah melegını sana hepımızın melegını bıze bagıslasın ... Durumdan haberdar et bızı olırmuSelam coktandir yazmiyorum buraya gecen sali aksami ne guzel uyuyordum birden uyandim ellerim agirlasti halsizlestim bir baktim kanama gitikce artiyor 10 haftalik hamileydim o zaman o kadar cok aktiki bebeğimi kaybettim sandim acile kostuk ordan beni ozel bir odaya aldilar sabaha kadar yattim ordada dunyalar kadar kan akti beklediler dusuk olabilir diye neyseki sabah saat 10 gibi ultrason dan bakildi bebeyim iyiymis o an dunyalar benim oldu 3 gun hastnede yattim simdiye kadar evde yatiyorum bir is yaptigim yok surekli yatmam lazim benim rahmim catalli oldugu icin doktor kanamanin bebek tarafında olmadigini soyledi halen icerde kan varmis n3 olacak bilmiyorum bir kac gun sonra rahim agzini dikeceklermis çok endiseliyim
Boğaz ağrısı ve iltihabı için adaçayı ile gargara yapmak çok iyi geliyor. Antiseptik özelliği olduğu için temizliyor boğazı. Adaçayı yaprağını ya da çiçeğini kaynamış suya atıp 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorum. Bir 10dk sonra da çiçekleri çıkarıp atıyorum. Su ılıyınca gargara yapınca çok iyi geliyor, tavsiye ederim... GEçmiş olsun..
Denemedim ama ben de duymuştum. Eğer deneyip memnun kaldıysan ihtiyaç duyarsam ben de deneyeyim bari tabi en güzeli hiç olmaması ama havalar belli olmuyor hastalıkların en yoğun olduğu zamanlar da mevsim geçişleri oluyor
Cok gecmıs olsun bebek ıyı ya cok sukur. Ne zaman bıtecek bu kanamalar. Hrr seferınde yuregım agzıma gelıyor. Gelısmelerden haberdar et bızı olurmu.Kızlar dün akşam yine kanamam başladı. Hemen doktora gittik bebeğin durumu iyi dedi, kanama alanıda yok dedi doktor, açılmada yokmuş, peki bu kanama neden oluyor dedim bir cevap veremedi ilkine göre daha çok 4 gün rapor verdi. Bu arada bebeğimin cinsiyetine kıza benziyor dedi.Cuma günü ikili tarama testi yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?