2018 Ekim Anneleri

Denemedim ama ben de duymuştum. Eğer deneyip memnun kaldıysan ihtiyaç duyarsam ben de deneyeyim bari tabi en güzeli hiç olmaması ama havalar belli olmuyor hastalıkların en yoğun olduğu zamanlar da mevsim geçişleri oluyor

Canım dualarım seninle, sıkıntı yaşayan tüm anne adaylarıyla Nolur stres yapmamaya çalış, inan bak kafaya taktıkça daha kötü oluyo Allah esirgesin. Doktor hastanede yatman daha iyi diyorsa bence ona da kulak ver. Belki öyle daha çabuk toparlarsın inşallah. Bir de progestanı fitil olarak kullanınca da gerçekten daha çabuk fayda ediyor. Eğer öyle kullanmıyorsan fitil olarak kullanabilirsin bence, tabii yine doktoruna danışmak koşuluyla. Çok geçmiş olsun, dualarım seninle...

Gunaydin kizlar
Sorum kanamasi olanlara
Rahim agzinda acilma var mi yok mu diye dr.unuz eliyle muayene etti mi?benim ilk gittigimde eliyle muayene etti olmadigini soylemisti. Bir sey olmaz dedi bebislere ama sizinkileri nasil kontrol ettiler merak ettim.

Geçmiş olsun, stres yapmamaya çalış
Bebek iyi ne güzel stres yapınca ona iyilik etmiş olmuyorsun. Anlıyorum korkmakta haklisin. Istersen başka bir doktora görün. Hem rahatca sorularını da sorabilirsin

Saglıklı olsun da canım olsun zamanla alısır o da . Rahat görebildi çünkğ benim bebeklr cok hareketliydiler ve doktor bile bu kadar hareketli olmalarına sasırdı allahıma şükürler olsın ki cinsiyeti iki üç hafta sonra dedi .

İlk hamileliğimde hep yattım ama lekelenmeler yine kesilmedi 2 haftada bir oldu nerdeyse 20. haftaya kadar. Şimdi normal hayatıma devam ediyorum ama kendimi yormamak ve çok ayakta kalmamak şartıyla. İşe de geliyorum. Rabbim esirgesin korusun, ona emanetiz. Doktorların görüşleri de ikiye ayrılıyo bence de canım bazısı hiç kımıldamadan yatacaksın diyor bazısı da ağır iş ve çok yorulmak yasak, onun dışında normal hayatına devam edebilirsin diyor. Bana da bu ikinci seçenek mantıklı geliyor Ama tabii çok riskli durumlarda belki de yatış daha iyidir

Kalp atışının dinlenmesi sırasında DNA kırığı da olabiliyormuş, artık dokorlar da çok uzun dinletmekten yana değil o yüzden..

Rahim ağzı ultrasonda da görülebiliyor sanırım canım. Benim doktor ultrasonda bakıyor, hiç alttan muayene olmadım

O doğru bak kalp atımını dinletmek tehlikeli. Ben nerdeyse haftada 1 gittim ama hic dinlemedik 2dk baktı doktor

Rahim ağzı ultrasonda da görülebiliyor sanırım canım. Benim doktor ultrasonda bakıyor, hiç alttan muayene olmadım
benim tup bebekle oldugu icin ilk andan beri hep alttan muayene oldum ama alttan muayene de bir sıkınti olmayacagini bildigim icin icim rahat

Allah yardımcın olsun cnminşallah herşey iyi olur merak etme

Purpplee benimde kanama alanim var işe geliyorum. Rapor vermedi dr. Sen endiselenme insallah Allah.in izniyle birsey olmaz
Sağol canım inşallah bişey olmaz.Sana kanama alanı tedavisi için ne verildi ? İğne verildi mi ve progestanı kaç mg lık günde kaç kere kullanıyorsun ?bu arada benim Açıklık olup olmadığına bir doktır alttan baktı bir doktor üstten

Spor yapan var mı? Ben mekik, bacak kaldırma, plank vs tarzı hareketler yapıyorum. Zararı olur mu ki? Bu konuda doktoruyla konuşan var mı acaba?

İnşaALLAH Bebeğin sağ salim dünyaya gelir de bütün sıkıntıların biter
Rabbim muhafaza etsin yavrularımızı
Proluton depot kullanıyormusun
Benimde 6. haftada kanamam olmuştu
O günden beri haftada 2 gün proluton depot kullanıyorum
Ve doğuma kadar da kullanıcam
Dr um öyle söyledi
Erken doğumu falan önlüyormuş

bana haftada 1 pruloton igne verdi. Bugun 2.sini yaptirdim hatta. Birde gunde 2 defa 200.luk progestan kullaniyorum. Yani gunde 400 mg almis oluyorum. Bazen aksamlari almayi unutuyorum. Ne zaman unutsam ertesi gune kanamam oldu artik alarm kurdum unutmamak icin. Dunde vardi kanamam. Ama dr. Olabilir dedigi icin hic aramadim dr.u.

Cok cok gecmız olsun sen bole yazınca kendı yasadıklarım aklıma grldı bırden ... Tuylerım dıken dıken oldu.allah melegını sana hepımızın melegını bıze bagıslasın ... Durumdan haberdar et bızı olırmu

Kızlar aman dikkat. Adaçayı hamileler için tehlikelidir. Düşük riski oluşturur. İlla içmek gerekmez. Ağızda çevirdiğinizde dilden geçer. Doktorunuzun önermediği hiçbir şeyi kullanmayın denemeyin.
Bizim aman ne zararı olabilir dediğimiz şeyler tüm hayatımızı altüst edebilir. Müdahil olmadan geçemedim...

Selam kizlar, kanamasi olan arkadaslarimiza buyuk gecmis olsun. Stres yapmayin diyecegim ama demek cok kolay tabi dile.. Allah yardimciniz olsun ne diyeyim ki

Cok gecmıs olsun bebek ıyı ya cok sukur. Ne zaman bıtecek bu kanamalar. Hrr seferınde yuregım agzıma gelıyor. Gelısmelerden haberdar et bızı olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…