2018 Ekim Anneleri

Kızlar selm,

Ben düşük tehtidi ile progestan kullanıyordum. umartesi günü doktor gittim. Tüm yasaklarımı kaldırdı ve sadece decavit ve gynoferon verdi. Progestanı kestk artık. Herşeyi de serbest bıraktı. Umarım tekrar kanamam olmaz.

Gercekten mı hıc duymamıstım bole bısey hıcbır kaynakta fln da yazmıyır. Ilgınc ...

Cnm bnde evde yatıyorum panık yaoma ıcını ferah tut guzel seyler dusun kafanı dagıt olurmu stres yaptıkca onlarda stres yapıyor bızımle . kendını dınleme yanlız kalma olurmu ...tv ac orgunor kıtap oku ne bıleyım kafanı mesgul edecek bıseler bul. Ayaklarını bıraz yukarı kaldır sırt ustu yat. Gerınme anı hareket yapma. Dıkkat et olurmu

Kızlar adacayı maydonoz ve yesıl cay hamılelıkte uzak durmamız gereken bıtkıler. Ozellıkle kanama varsa.Aman dıkkat edın

Benımkını ulyrason ıle olcuyor

Cok gecmis olsun canim . En kisa zamanda gececek stress yapma.

Ay cok sevındım gozun aydın

Kızlar benim doktor görev yaptığım okul uzakta diye 1 ay rapor verdi 16.haftayı atlatalim dedi. Bugün yazıldı yarın çıkacak sanirim. Haftaya da ikili tarama var sabah mi gitsem yoksa öğlen mi? Sabah bisey yiyemiyorum tok gitmek gerekiyormus

Canim düzelecek insaallah stres yapma Allah izin verirse sağlıkla doğacak bebegin

Cnm tok ac fark etmıyor dıye bılıyorum brn ama...

Amin csnım Allah Razı olsun .Kendi doktorum önermiyormuş onu ne hikmetse,ben de başka doktora yaptırdım haftalık bir tane ama haftalık pek etkili olmadı sanırım

Ben de iğne yapanı zor buldum 2.yi yapacak bakalım inşallah iyi olur kahverengi geliyo benim

Ya canım geceleri farkında olmadan geriniyorum kahretsin ya uyumak istemiyorum o Yüzden

Zaten içilmesini kastetmedim canım "gargara" yapılması gerek demiştim. Adaçayı ve Yasemin çaylarının içilmesi tehlikeli, dediğin gibi düşük riskini artırıyor. Genizde gargara yapılıp tükürülmesini kastetmiştim ben... Ardından suyla da gargara yapılıp temizlenebilir. Amaç adaçayının antiseptik özelliğini kullanmak. Bir kaç damla gitse bile antibiyotik tedavisi kadar zararlı olmayacaktır diye düşünüyorum.

Kızlar adacayı maydonoz ve yesıl cay hamılelıkte uzak durmamız gereken bıtkıler. Ozellıkle kanama varsa.Aman dıkkat edın

Kesinlikle haklısın canım. Ben zaten "gargara" yapılması gerektiğini belirttim. Yanlış anlaşıldı sanırım. Genizde gargara yapıp tükürüyoruz sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…