Gercekten mı hıc duymamıstım bole bısey hıcbır kaynakta fln da yazmıyır. Ilgınc ...Çok geçmiş olsunbenimde kanama alanım olmadan kanamam olmuştu.Kanama alanının olmaması çok iyi. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın canım . Biliyor musun doktorum dün dedi ki; yapılan bir araştırmada kanamalı gebeler ikiye ayrılmış. Bir bölüm yatak istirahati yaparken diğer bölüm normal yaşamına devam etmiş. Sonuç olarak yatak istirahtinin çok anlamlı olmadığı görülmüş. Düşük oranları neredeyse eşitmiş.
Ama sen yat dinlen tabi :)
Çok şükür canım. Sağ ol.Ohh cok sukur hadı gozun aydın
Kızlar mesajım arada kaynadi galiba. Bi el atıverin. :)Eki Görüntüle 2131761
Kızlar biliyorum çok net değil ama. Cinsiyet tahmini olan var mı? Aslinda pek bir şey belli değil. Erkek bebekler daha çabuk belli olur derler ya. Pek belli değil. Kız mı acep? :)
Cnm bnde evde yatıyorum panık yaoma ıcını ferah tut guzel seyler dusun kafanı dagıt olurmu stres yaptıkca onlarda stres yapıyor bızımle . kendını dınleme yanlız kalma olurmu ...tv ac orgunor kıtap oku ne bıleyım kafanı mesgul edecek bıseler bul. Ayaklarını bıraz yukarı kaldır sırt ustu yat. Gerınme anı hareket yapma. Dıkkat et olurmuKızlar ben dayanamadım bebeğimin durumunu merak ettim kontrole gittim sabah.Kanama alanı 3 cm iken 4 cm olmuşbu durumdaki hastalara yatış öneririz ama sen evde yatmayı tercih ediyorsun dedi.Her bişeyi kafama taktiğimi da öğrendiği için artık çok cevaplamak istemiyor Sorularımı.bebeğim durumu çok şükür iyiymiş ama çokkkk korkuyorum.Kanama alanı olup evde yatıyor değil mi burada ? Kızlar dua edin lütfen
Kızlar adacayı maydonoz ve yesıl cay hamılelıkte uzak durmamız gereken bıtkıler. Ozellıkle kanama varsa.Aman dıkkat edınBoğaz ağrısı ve iltihabı için adaçayı ile gargara yapmak çok iyi geliyor. Antiseptik özelliği olduğu için temizliyor boğazı. Adaçayı yaprağını ya da çiçeğini kaynamış suya atıp 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorum. Bir 10dk sonra da çiçekleri çıkarıp atıyorum. Su ılıyınca gargara yapınca çok iyi geliyor, tavsiye ederim... GEçmiş olsun..
Benımkını ulyrason ıle olcuyorGunaydin kizlar
Sorum kanamasi olanlara
Rahim agzinda acilma var mi yok mu diye dr.unuz eliyle muayene etti mi?benim ilk gittigimde eliyle muayene etti olmadigini soylemisti. Bir sey olmaz dedi bebislere ama sizinkileri nasil kontrol ettiler merak ettim.
Cok gecmis olsun canim . En kisa zamanda gececek stress yapma.Kızlar ben dayanamadım bebeğimin durumunu merak ettim kontrole gittim sabah.Kanama alanı 3 cm iken 4 cm olmuşbu durumdaki hastalara yatış öneririz ama sen evde yatmayı tercih ediyorsun dedi.Her bişeyi kafama taktiğimi da öğrendiği için artık çok cevaplamak istemiyor Sorularımı.bebeğim durumu çok şükür iyiymiş ama çokkkk korkuyorum.Kanama alanı olup evde yatıyor değil mi burada ? Kızlar dua edin lütfen
Ay cok sevındım gozun aydınKızlar selm,
Ben düşük tehtidi ile progestan kullanıyordum. umartesi günü doktor gittim. Tüm yasaklarımı kaldırdı ve sadece decavit ve gynoferon verdi. Progestanı kestk artık. Herşeyi de serbest bıraktı. Umarım tekrar kanamam olmaz.
Canim düzelecek insaallah stres yapma Allah izin verirse sağlıkla doğacak bebeginSağol canım inşallah bişey olmaz.Sana kanama alanı tedavisi için ne verildi ? İğne verildi mi ve progestanı kaç mg lık günde kaç kere kullanıyorsun ?bu arada benim Açıklık olup olmadığına bir doktır alttan baktı bir doktor üstten
Cnm tok ac fark etmıyor dıye bılıyorum brn ama...Kızlar benim doktor görev yaptığım okul uzakta diye 1 ay rapor verdi 16.haftayı atlatalim dedi. Bugün yazıldı yarın çıkacak sanirim. Haftaya da ikili tarama var sabah mi gitsem yoksa öğlen mi? Sabah bisey yiyemiyorum tok gitmek gerekiyormus
Ay cok sevındım gozun aydın
Amin csnım Allah Razı olsun .Kendi doktorum önermiyormuş onu ne hikmetse,ben de başka doktora yaptırdım haftalık bir tane ama haftalık pek etkili olmadı sanırımİnşaALLAH Bebeğin sağ salim dünyaya gelir de bütün sıkıntıların biter
Rabbim muhafaza etsin yavrularımızı
Proluton depot kullanıyormusun
Benimde 6. haftada kanamam olmuştu
O günden beri haftada 2 gün proluton depot kullanıyorum
Ve doğuma kadar da kullanıcam
Dr um öyle söyledi
Erken doğumu falan önlüyormuş
Ben de iğne yapanı zor buldum 2.yi yapacak bakalım inşallah iyi olur kahverengi geliyo benimbana haftada 1 pruloton igne verdi. Bugun 2.sini yaptirdim hatta. Birde gunde 2 defa 200.luk progestan kullaniyorum. Yani gunde 400 mg almis oluyorum. Bazen aksamlari almayi unutuyorum. Ne zaman unutsam ertesi gune kanamam oldu artik alarm kurdum unutmamak icin. Dunde vardi kanamam. Ama dr. Olabilir dedigi icin hic aramadim dr.u.
Hareketli olması lazımmış canimCnm tok ac fark etmıyor dıye bılıyorum brn ama...
Ya canım geceleri farkında olmadan geriniyorum kahretsin ya uyumak istemiyorum o YüzdenCnm bnde evde yatıyorum panık yaoma ıcını ferah tut guzel seyler dusun kafanı dagıt olurmu stres yaptıkca onlarda stres yapıyor bızımle . kendını dınleme yanlız kalma olurmu ...tv ac orgunor kıtap oku ne bıleyım kafanı mesgul edecek bıseler bul. Ayaklarını bıraz yukarı kaldır sırt ustu yat. Gerınme anı hareket yapma. Dıkkat et olurmu
Zaten içilmesini kastetmedim canım "gargara" yapılması gerek demiştim. Adaçayı ve Yasemin çaylarının içilmesi tehlikeli, dediğin gibi düşük riskini artırıyor. Genizde gargara yapılıp tükürülmesini kastetmiştim ben... Ardından suyla da gargara yapılıp temizlenebilir. Amaç adaçayının antiseptik özelliğini kullanmak. Bir kaç damla gitse bile antibiyotik tedavisi kadar zararlı olmayacaktır diye düşünüyorum.Kızlar aman dikkat. Adaçayı hamileler için tehlikelidir. Düşük riski oluşturur. İlla içmek gerekmez. Ağızda çevirdiğinizde dilden geçer. Doktorunuzun önermediği hiçbir şeyi kullanmayın denemeyin.
Bizim aman ne zararı olabilir dediğimiz şeyler tüm hayatımızı altüst edebilir. Müdahil olmadan geçemedim...
Kızlar adacayı maydonoz ve yesıl cay hamılelıkte uzak durmamız gereken bıtkıler. Ozellıkle kanama varsa.Aman dıkkat edın
igne yapani zor buldum derken ne dmeek istedjn canim anlamadim?Ben de iğne yapanı zor buldum 2.yi yapacak bakalım inşallah iyi olur kahverengi geliyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?