Kaç doktora gittiysem iğneyi sordum gerek yok zaten hapını içiyorsun deyip yolladılar yani.En son gittiğim doktora sordum olur Yaparım dedi Yaptılar bir o okey dedi halbuki burda okuyorum herkes o iğneyi vurunuyo..iğnenin acını bile burda öğrendim ezberledim artıkigne yapani zor buldum derken ne dmeek istedjn canim anlamadim?
Bu sabah normal 5 tl lik test yaptım ilk başta belli belirsiz çıktı önemsemedim işe geldim eşim benden geç çıkıyor evden bu pozitif mi die fotoğraf atmış test çift çizgi ve bariz belli ama kan testi yaptım 0.29 sabırla beklicem rahim kalınlaşmış 7 öö den 10 mm çıkmışErken gebelik testi al eczaneden cnm adetin geçikmesede doğru sonuç alırsın ben öyle öğrendim
Benide alttan eliyle muane etti sonra alet ile baktı hersey normal dediGunaydin kizlar
Sorum kanamasi olanlara
Rahim agzinda acilma var mi yok mu diye dr.unuz eliyle muayene etti mi?benim ilk gittigimde eliyle muayene etti olmadigini soylemisti. Bir sey olmaz dedi bebislere ama sizinkileri nasil kontrol ettiler merak ettim.
Bunu ilk kez duydumKalp atışının dinlenmesi sırasında DNA kırığı da olabiliyormuş, artık dokorlar da çok uzun dinletmekten yana değil o yüzden..
İçinizi ferah tutun inş..en riskli 12 hafta birmiş Allah’ın izniyle..Ama istirahat almanız iyi olmuş.Bıl bol dinlenin fakat kötü düşünmeyin hiç..Bugünler de geçecek bebişler ize ne alacağımızı konuşacağız inş..Allah razı olsun arkadaşlar çok Sağolun.37 yaşındayım ve ilk hamileliğini yaşıyorum fsh yukarılara doğru tırmanıyordu hamile kalmadan önce.Bu bebek benimle Kalsın çok istiyorum.Bebeğimde sorun yok ama ah o kanama alanıtehdit etmesin artık bebeğimi de beni de hastanede iğne vurulup bir ay da rapor Alıp yatışa geçtim ilaçları da Dakika'sı dakikasına alıyorum bir de dua ediyorum.Zaman geçtikçe korkum artıyo Rabbim bebeklerimizi tüm kötülüklerden uzak tutsun inşallah
Valla ben dönerken oturup kalkarken abdest alırken bile çok dikkat ediyorum. Hamileyken mekik bacak kaldırma falan zararlı olabilir bence doktorunuza danışmadan yapmayın. Ben spor olarak en fazla yürüyüş yapabilirim o da riskli zamanlardan sonra.Spor yapan var mı? Ben mekik, bacak kaldırma, plank vs tarzı hareketler yapıyorum. Zararı olur mu ki? Bu konuda doktoruyla konuşan var mı acaba?
Adetim 5-6 gün gecikti şu an kanda negaitf idrarda pozitif ne kadar daha beklemeliyim sizin kaç günde belli olduAdetin kaç gün gecikti? Yumurtlama gününden eminsen adet gecikmesinde kanda doğru sonuç verir geç döllenme ama ne kadar geç meselaNazz3416 ve benim geç döllenme benim ilk kan değerim 18 di
Hayırlı olsun o zaman silikte olsa vardır benimde silik çıktı sonra hemen hastanede doktoruma gittim kandada doğrulandıBu sabah normal 5 tl lik test yaptım ilk başta belli belirsiz çıktı önemsemedim işe geldim eşim benden geç çıkıyor evden bu pozitif mi die fotoğraf atmış test çift çizgi ve bariz belli ama kan testi yaptım 0.29 sabırla beklicem rahim kalınlaşmış 7 öö den 10 mm çıkmış
Benim 10ocaktı son adet tarihim 9 şubatta 12 çıktı kanda normalde 30-32 gğnde bir adet oluyorum geç döllenme oldu oyüzdenAdetim 5-6 gün gecikti şu an kanda negaitf idrarda pozitif ne kadar daha beklemeliyim sizin kaç günde belli oldu
Insallah atlatirsiniz canimAllah razı olsun arkadaşlar çok Sağolun.37 yaşındayım ve ilk hamileliğini yaşıyorum fsh yukarılara doğru tırmanıyordu hamile kalmadan önce.Bu bebek benimle Kalsın çok istiyorum.Bebeğimde sorun yok ama ah o kanama alanıtehdit etmesin artık bebeğimi de beni de hastanede iğne vurulup bir ay da rapor Alıp yatışa geçtim ilaçları da Dakika'sı dakikasına alıyorum bir de dua ediyorum.Zaman geçtikçe korkum artıyo Rabbim bebeklerimizi tüm kötülüklerden uzak tutsun inşallah
Canım belli bir süreden sonra çıkan görüntü çok anlamlı olmayabiliyor yine sen takipte ol rahim duvarının kalınlaşması bazen kist ve miyomlar da adet dengesini bozabiliyor hatta annemde miyom varken testi pozitif çıkmıştı hatırlıyorum. İnş böyle bir durum yoktur hamilesindir de yine de dikkat et bakalımBu sabah normal 5 tl lik test yaptım ilk başta belli belirsiz çıktı önemsemedim işe geldim eşim benden geç çıkıyor evden bu pozitif mi die fotoğraf atmış test çift çizgi ve bariz belli ama kan testi yaptım 0.29 sabırla beklicem rahim kalınlaşmış 7 öö den 10 mm çıkmış
Myom yok canım bende daha az önce baktırdımCanım belli bir süreden sonra çıkan görüntü çok anlamlı olmayabiliyor yine sen takipte ol rahim duvarının kalınlaşması bazen kist ve miyomlar da adet dengesini bozabiliyor hatta annemde miyom varken testi pozitif çıkmıştı hatırlıyorum. İnş böyle bir durum yoktur hamilesindir de yine de dikkat et bakalım
Hayırlısıyla gelirler inş canım dün ben de drdaydım. Senin üç bebişin olacaktı değil mi kolay alabildi mi ölçüleri? Benim bebiş uyuyordu sanırım dr bıkmadan usanmadan bakmaya devam etti döndüremedi 15 dk nın sonunda falan görebildi bizim de ense kalınlığı normal çıktı. Cinsiyete de %90 erkek dedi. Biz kendimizi o kadar çok kıza hazırlamışız ki erkek fikrine alışamadık hala. Ha o da erkek istemediğimizden değil nedense bizim yine kızımız olur oğlumuz olmaz diye düşündüğümüzden. Dr önce kızıma sordu kardeşin ne olacak diye kızım kız deyince malesef erkek olacak dedi ona. Kızıma hala kabul ettiremedik hala kız diyor
Günaydınn kızlar deneyimli annelere sorum var kaçıncı haftada hissetmeye başlıyoruz hareketleri
Kızlar ben dayanamadım bebeğimin durumunu merak ettim kontrole gittim sabah.Kanama alanı 3 cm iken 4 cm olmuşbu durumdaki hastalara yatış öneririz ama sen evde yatmayı tercih ediyorsun dedi.Her bişeyi kafama taktiğimi da öğrendiği için artık çok cevaplamak istemiyor Sorularımı.bebeğim durumu çok şükür iyiymiş ama çokkkk korkuyorum.Kanama alanı olup evde yatıyor değil mi burada ? Kızlar dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim alacaksın kucağına içini ferah tut en kısa sürede de kanamaların biterAllah razı olsun arkadaşlar çok Sağolun.37 yaşındayım ve ilk hamileliğini yaşıyorum fsh yukarılara doğru tırmanıyordu hamile kalmadan önce.Bu bebek benimle Kalsın çok istiyorum.Bebeğimde sorun yok ama ah o kanama alanıtehdit etmesin artık bebeğimi de beni de hastanede iğne vurulup bir ay da rapor Alıp yatışa geçtim ilaçları da Dakika'sı dakikasına alıyorum bir de dua ediyorum.Zaman geçtikçe korkum artıyo Rabbim bebeklerimizi tüm kötülüklerden uzak tutsun inşallah
Myom yok canım bende daha az önce baktırdım
İyi bari canım olmasın zaten de yine de aklında bulunsun diye söylemiştim. Takip edersin durumunu zaten hemşireymişsin bizden daha iyi konumdasın sağlık konusundaMyom yok canım bende daha az önce baktırdım
Adetime 1 hafta kala test yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Adet günümde gittim kanda çıktı. Test yaptım tekrar iki çizgi de çok netti. Sizde de bebiş olabilirAdetim 5-6 gün gecikti şu an kanda negaitf idrarda pozitif ne kadar daha beklemeliyim sizin kaç günde belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?