2018 Ekim Anneleri

Allah razı olsun arkadaşlar çok Sağolun.37 yaşındayım ve ilk hamileliğini yaşıyorum fsh yukarılara doğru tırmanıyordu hamile kalmadan önce.Bu bebek benimle Kalsın çok istiyorum.Bebeğimde sorun yok ama ah o kanama alanı tehdit etmesin artık bebeğimi de beni de hastanede iğne vurulup bir ay da rapor Alıp yatışa geçtim ilaçları da Dakika'sı dakikasına alıyorum bir de dua ediyorum.Zaman geçtikçe korkum artıyo Rabbim bebeklerimizi tüm kötülüklerden uzak tutsun inşallah

igne yapani zor buldum derken ne dmeek istedjn canim anlamadim?
Kaç doktora gittiysem iğneyi sordum gerek yok zaten hapını içiyorsun deyip yolladılar yani.En son gittiğim doktora sordum olur Yaparım dedi Yaptılar bir o okey dedi halbuki burda okuyorum herkes o iğneyi vurunuyo..iğnenin acını bile burda öğrendim ezberledim artık

Selam kızlar benim 2 gündür boğaz ağrım başlamıştı yine dün gece sıtma tuttu üşüme geldi ateşlenmedim ama yaşayan varmı şuan iyiyim ama

Erken gebelik testi al eczaneden cnm adetin geçikmesede doğru sonuç alırsın ben öyle öğrendim
Bu sabah normal 5 tl lik test yaptım ilk başta belli belirsiz çıktı önemsemedim işe geldim eşim benden geç çıkıyor evden bu pozitif mi die fotoğraf atmış test çift çizgi ve bariz belli ama kan testi yaptım 0.29 sabırla beklicem rahim kalınlaşmış 7 öö den 10 mm çıkmış

Benide alttan eliyle muane etti sonra alet ile baktı hersey normal dedi

İçinizi ferah tutun inş..en riskli 12 hafta birmiş Allah’ın izniyle..Ama istirahat almanız iyi olmuş.Bıl bol dinlenin fakat kötü düşünmeyin hiç..Bugünler de geçecek bebişler ize ne alacağımızı konuşacağız inş..

Spor yapan var mı? Ben mekik, bacak kaldırma, plank vs tarzı hareketler yapıyorum. Zararı olur mu ki? Bu konuda doktoruyla konuşan var mı acaba?
Valla ben dönerken oturup kalkarken abdest alırken bile çok dikkat ediyorum. Hamileyken mekik bacak kaldırma falan zararlı olabilir bence doktorunuza danışmadan yapmayın. Ben spor olarak en fazla yürüyüş yapabilirim o da riskli zamanlardan sonra.

Adetin kaç gün gecikti? Yumurtlama gününden eminsen adet gecikmesinde kanda doğru sonuç verir geç döllenme ama ne kadar geç mesela Nazz3416 ve benim geç döllenme benim ilk kan değerim 18 di
Adetim 5-6 gün gecikti şu an kanda negaitf idrarda pozitif ne kadar daha beklemeliyim sizin kaç günde belli oldu

Hayırlı olsun o zaman silikte olsa vardır benimde silik çıktı sonra hemen hastanede doktoruma gittim kandada doğrulandı

Insallah atlatirsiniz canim kendini cok strese sokma, gecer biraz daha sabir.

Canım belli bir süreden sonra çıkan görüntü çok anlamlı olmayabiliyor yine sen takipte ol rahim duvarının kalınlaşması bazen kist ve miyomlar da adet dengesini bozabiliyor hatta annemde miyom varken testi pozitif çıkmıştı hatırlıyorum. İnş böyle bir durum yoktur hamilesindir de yine de dikkat et bakalım

Myom yok canım bende daha az önce baktırdım

Bizde de durum ayni :) istememek kesinlikle degil ama hayalini bile kuramiyor insan aliskanliktan galiba :)
Kizimda olsun anne bitane daha olur diyor

Günaydınn kızlar deneyimli annelere sorum var kaçıncı haftada hissetmeye başlıyoruz hareketleri

Ilkinde 15i doldurmustum 16.haftada hissettim küçücük.
Bu kez bayaa erken hissettim.Simdi daha bariz anliyorum.
Ortalama 16-20 hafta arasi

Insallah iyi olsun kanama alanida toparlansin bu hafta insallah❤

Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim alacaksın kucağına içini ferah tut en kısa sürede de kanamaların biter

Kızlar dr vitamin olarak elevit pronatal yazdı kullanan var mı

Myom yok canım bende daha az önce baktırdım
İyi bari canım olmasın zaten de yine de aklında bulunsun diye söylemiştim. Takip edersin durumunu zaten hemşireymişsin bizden daha iyi konumdasın sağlık konusunda

Adetim 5-6 gün gecikti şu an kanda negaitf idrarda pozitif ne kadar daha beklemeliyim sizin kaç günde belli oldu
Adetime 1 hafta kala test yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı. Adet günümde gittim kanda çıktı. Test yaptım tekrar iki çizgi de çok netti. Sizde de bebiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…