2018 Ekim Anneleri

Canim kanda cikmayan beta idrara gecemez.
Sabah ilk idrarla baska bi testlede dene istersen.Sonradan cikan cizgilere itimat etme.
Hayirli haberler olsun insallah
İnşallah canım ya beklemekten başka çarem yok cuma günü kan vericem tekrar doktor ısrarla tarlusal adet söktürücü vermek istiyor bende ısrarla kullanmıyorum doktor çok önemli kızlar bebekte olabilir benimki nasıl ısrarla adet söktürücü verebiliyor aklım almıyo bilmeyen biri olsam alıp kullanıcam yani

İyi bari canım olmasın zaten de yine de aklında bulunsun diye söylemiştim. Takip edersin durumunu zaten hemşireymişsin bizden daha iyi konumdasın sağlık konusunda
Valla canım terzi kendi söküğünü dikemiyor malesef kendime gelince mal oldum resmen ama çok okudum 10 gün sonunda kanda yükselen kimyasal gebelikte geçirdim artık olsun istiyorum

Emin olmadan söylemek istememiş olabilir gördüğün kordon da olabilir sabret canım sağlıklı olsun da
Kızlar ikili test yaptırmadım imza attım. Ultrasonda ben pipi gördüm hemen dr a sordum daha belli değil dedi. Gördü ama söylemedi bence
İkili testi neden yaptırmadın ki? Kan vereceksiniz ve ense kalınlığına bakacak çocuğun ultrasonda yapılması gereken ne varsa yaptırın bence

İkili testi neden yaptırmadın ki? Kan vereceksiniz ve ense kalınlığına bakacak çocuğun ultrasonda yapılması gereken ne varsa yaptırın bence

Tarama testi olduğu için gerek görmüyorum. Olumsuz sonuç çıkarsa hamileliğiniz zehir oluyor. Ki doğru olma ihtimali bile %100 değil. Down sendromu deyip sağlıklı bebek doğuran bir çok anne var . Buna inanıp aldıran da.. Yani Allah bilir rabbim ayıpsız amansız evlatlar versin cümlemize .

Kızlar nasılsınız ıkılı tarama cıktı benm dr aradı ıste ense kalınlıgı sınrıda cıktı dıye neler dedı odunu kopardıya yenı kanama gecırmısım cok duygusuz bu ınsanlar anlayan varmı bakabılırmı kanama alanımda kuculme yokmus ama aynıymıs buyumemıs anlamadm gıttı

Eklentiler

• 979F5F88-AD52-4F41-A83A-1AF30EE95BE0.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 91
Gecmıs olsn cnm aynı seylerı yasıyrouz

Ense kalınlığı benimde yüksek çıktı
Dr lar aynı sadece tıptaki riskleri söylemek zorundalar
2 li test normal çıkmış sıkıntı yok

Kanama alanı için bol su iç
İnşallah düzelir

Ense kalınlığı benimde yüksek çıktı
Dr lar aynı sadece tıptaki riskleri söylemek zorundalar
2 li test normal çıkmış sıkıntı yok

Kanama alanı için bol su iç
İnşallah düzelir
Yok cok asırı telaslandırdı benı hanı oyuzden dedm

Telaşlanma bende çok sitrest yapmıştım
Sonra olan bize oluyor
Sitrest yüzünden insan doya doya hamileliğini yaşayamıyor
Hiç bir şey olmayacak ALLAH'ın izni ile
Bol bol dua edelim
Yatıyorum ıste kanama ısı zor hamılelık gercekten zormus bnmkı zor gecıyor allahın ıznıyle zorlukları atlatsak benım bebek bugun gene uyuyodu yaramaz bıkere yaptı yapcaklarını sımdı uyuyo sanrm

Merhaba kızlar nasılsınız? Kanaması olanlara geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulurlar.

Benim doktor her şeyi yalanlıyor.yatar vaziyette rahim Kanı emer mıymış dşyorum hayır diyo istirahatle bile alakası olmadığını düşünüyo aşırı kaderci.Evet Rabbim Ömür biçmişse her şeye rağmen doğar biliyorum da hiç mi önlem almayalım yani..kanama alanı 3cm idi 4cm mi olmuş ayyyy dedim.Aşağı akınca kapladığı alan genişleyebiliyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…