Off ya herkesın karakterı farklımı desem dr sonucta tabıkı kader ama dr bılımselde konusması lazm yavrularımız ıyı olsun yaBenim doktor her şeyi yalanlıyor.yatar vaziyette rahim Kanı emer mıymış dşyorum hayır diyo istirahatle bile alakası olmadığını düşünüyo aşırı kaderci.Evet Rabbim Ömür biçmişse her şeye rağmen doğar biliyorum da hiç mi önlem almayalım yani..kanama alanı 3cm idi 4cm mi olmuş ayyyy dedim.Aşağı akınca kapladığı alan genişleyebiliyo dedi
Göbeğim :)[/QUOTEg
Kızlar doktor balık ye dedi norveç somonu aldim önceden hic yemedim pişirmedim de nasıl yapılır bilen var mi
Ben balkk yıyemıyorum cok tıksındımKızlar doktor balık ye dedi norveç somonu aldim önceden hic yemedim pişirmedim de nasıl yapılır bilen var mi
adam sadece firinda olur dedi ama yağsiz tavada falan olmaz mi acabaZeytinyağı,limon tuz be karabiberle marineleyip tavAda kızgın yağda pişirebilirain cnm..Balık zaten yağlı olduğu İçin fırına atıp da yağsız da pişir bilirsin ama biz kızartma ızgarasını daha çok beğendik açıkçası..Afiyet olsun yarasın ufaklığa
Kan testi yapmadan kullanmayın, bana ilk bebeğimde vermişti doktor, ağır geldi vitaminler. Yüzümde sivilce gibi bişeyler çıkmıştı, hatta izi kaldıKızlar dr vitamin olarak elevit pronatal yazdı kullanan var mı
Folyoya sakın sarma ıcınde cıva bar snrm fılyoda yada zararlı maddeler yıyecceklere karısıyo kızlar bılgını olsnfırında yapacaksan eger marine ettikten sonra folyoya sarıp ta yapabilirsin yumusacık oluyor
Kızartabilirsinde ama hafif olsun istiyorsan ben genelde öyle yapıyorum fırında zeytinyağ biraz karabiber kekik falan döküp pişiriyorumKızlar doktor balık ye dedi norveç somonu aldim önceden hic yemedim pişirmedim de nasıl yapılır bilen var mi
Hımm tamam canim tadida iyi değilmiş hep öyle diyorlar bakalim en sağlıklısı bu amaKızartabilirsinde ama hafif olsun istiyorsan ben genelde öyle yapıyorum fırında zeytinyağ biraz karabiber kekik falan döküp pişiriyorum
Ben severim güzel olur ama kızartması daha güzel olur bana görede :) ben fırında çok sevmem balık ama evde koku olduğu için ya evde yapmıyorum yada fırında yapıyorum mecburHımm tamam canim tadida iyi değilmiş hep öyle diyorlar bakalim en sağlıklısı bu ama
Hayırlı olsunBu sabah normal 5 tl lik test yaptım ilk başta belli belirsiz çıktı önemsemedim işe geldim eşim benden geç çıkıyor evden bu pozitif mi die fotoğraf atmış test çift çizgi ve bariz belli ama kan testi yaptım 0.29 sabırla beklicem rahim kalınlaşmış 7 öö den 10 mm çıkmış
Ben kullanıyorum cnmKızlar dr vitamin olarak elevit pronatal yazdı kullanan var mı
Cok sevındım hayırlı olsunnnnKızlar ikili test yaptırmadım imza attım. Ultrasonda ben pipi gördüm hemen dr a sordum daha belli değil dedi. Gördü ama söylemedi bence
Kendını daha ıyı hıssettırecek bır dra mı gıtsen acabaBenim doktor her şeyi yalanlıyor.yatar vaziyette rahim Kanı emer mıymış dşyorum hayır diyo istirahatle bile alakası olmadığını düşünüyo aşırı kaderci.Evet Rabbim Ömür biçmişse her şeye rağmen doğar biliyorum da hiç mi önlem almayalım yani..kanama alanı 3cm idi 4cm mi olmuş ayyyy dedim.Aşağı akınca kapladığı alan genişleyebiliyo dedi
Emin olmadan söylemek istememiş olabilir gördüğün kordon da olabilir sabret canım sağlıklı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?