2018 Ekim Anneleri

Benimde 23 aylık 14 kilo bi kızım var, hep kucağımda. Dikkat etmek lazım tabii, ama ağlamasına da gönlüm razı olmuyo. İnşallah kolaylıkla atlatır, bebeklerimizi kucağınıza alırız

Off ya herkesın karakterı farklımı desem dr sonucta tabıkı kader ama dr bılımselde konusması lazm yavrularımız ıyı olsun ya

Kızlar doktor balık ye dedi norveç somonu aldim önceden hic yemedim pişirmedim de nasıl yapılır bilen var mi

Kızlar doktor balık ye dedi norveç somonu aldim önceden hic yemedim pişirmedim de nasıl yapılır bilen var mi

Zeytinyağı,limon tuz be karabiberle marineleyip tavAda kızgın yağda pişirebilirain cnm..Balık zaten yağlı olduğu İçin fırına atıp da yağsız da pişir bilirsin ama biz kızartma ızgarasını daha çok beğendik açıkçası..Afiyet olsun yarasın ufaklığa

adam sadece firinda olur dedi ama yağsiz tavada falan olmaz mi acaba

Kızartabilirsinde ama hafif olsun istiyorsan ben genelde öyle yapıyorum fırında zeytinyağ biraz karabiber kekik falan döküp pişiriyorum
Hımm tamam canim tadida iyi değilmiş hep öyle diyorlar bakalim en sağlıklısı bu ama

Çok fazla tüketme ama yinede derin su balıklarını somon faydalı ama haftada 2-3 kez yememeliyiz sanıyorum aynı balığı

Hayırlı olsun

Kendını daha ıyı hıssettırecek bır dra mı gıtsen acaba

Emin olmadan söylemek istememiş olabilir gördüğün kordon da olabilir sabret canım sağlıklı olsun da

Kordon değildi ya Emin’im Ben de hemşireyim. Şöyle oldu dr bi baktı benim de karşımda ekran var ya ben de bakıyorum tabi pipiyi gördü duraksadı. Hemen sordum tabi ama söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…