2018 Ekim Anneleri

Kordon değildi ya Emin’im Ben de hemşireyim. Şöyle oldu dr bi baktı benim de karşımda ekran var ya ben de bakıyorum tabi pipiyi gördü duraksadı. Hemen sordum tabi ama söylemedi.
Cok barız bellı oluyor zaten pıpı benımkıde oyle oldu karıstırmana ımkan yok yanı...

Ben de bu şekilde yapıyorum çok lezzetli oluyor çabucak da pişiyor eşime söyleyeyim de birkaç güne bize de alsın ağzım sulandı resmen

Yarin için bir doktorun özel muayenehanesinden randevu aldım oraya gideyim bakalım o ne der
Iyı yapmıssın. Dr bole yapınca strese gırıyorsun baya cunku. Dr cok onrmlı en azı dan sorularını yanıtlasın senınde ıcın rahat etsın konusabılecegın bırı olsun en azındnan. Moral cok onemlı moral bozuk oldugunda lanama artıyor bende de ole . o yuzden sçmoralını yuksek tut. Aynı seylerı yasıyoruz burada bazı kısıler. Bak yanlız degılsın. Napalım bızımkılerde boyle gececekmıs. Bebekler ıyı olsun yatarız gerekırse 9 ay napalım. Her bunye farklı

Sağ ol canım sonu da güzel olsun inşallah cümleten. Evet bariz belliydi ama işte seninki nasıl oldu görünce söylemiş miydi hemen
Ilk gordugunde solemedı . bekledı kesınlessın dedı buyuk ıhtımal erkek ama beklentı yaraymayalım borsonrakı hafta kesın konusalım dedı. Ama o zamanda pıpı bellıydı yanı sonrakı hafta yıne gıttık gene pıpı barız bellı ozaman erkek dedı

Anladım canım. Hayırlı olsun sana da. Bunlar tatlı şeyler olsun haftaya gel söyleyim demedi beklerim ben 1 ay daha

Kızlar sırtım çok ağrıyor
Nette sırt agrisi yazınca da düşük belirtisi falan yazıyor Allah korusun
Iki gündür böyle nefes aldıkça batıyor sağ tarafım
Gece kolum mu ters geldi anlamadım ki

Merhaba Kizlar,
bugün ben de doktora gittim. çok başım tutmuştu serum verir diye düşündüm cumartesiydi normalde randevum. Ense kalınlığı 1.48mm çıktı ben de 2li için kan vermedim, normal galiba dimi bu sonuç.
Doktorda sen yaptırmicaktın dimi 2li testi dedi ben de öyle bir şey dememistim aslında ama gerek görmedim.
Cinsiyet için de ilki erkekti dedim. Bu da galiba erkek dedi sonra kapatırken kıza da benzettim ama ümitlendirmis olmiyim bir dahakine daha net söylerim dedi
yani bi bu kadar daha beklicez artık ne yapalım..

Kızlar sırtım çok ağrıyor
Nette sırt agrisi yazınca da düşük belirtisi falan yazıyor Allah korusun
Iki gündür böyle nefes aldıkça batıyor sağ tarafım
Gece kolum mu ters geldi anlamadım ki
Canım bence hiç canını sıkma, yani o şekilde aratma herşeyi. Bana sorarsan da seninki bildiğin üşütme belirtisi. Batmalarda varsa soğuk almışsın o sıkıştırıyor arada, başka bir şey degil

Amin canım. Daha ne telaşlar olcak. Harektleri hissettkten snra bu niye harekt etmiyo falan diye:)) saglıkla büyüsünler doğsunlar inş

kızlar rahmimde sanki bir damar acıyor bacağımın iç kısmına vuruyor normal mi?11 haftalığım

Tamamen doğru bence.
Ben ilk hamileliğimde kanama yaşadım bundada yaşadım. Ben artık fizyolojik olduğunu düşünüyorum. Bazılarımız kanıyoruz :)

Gercekten mı hıc duymamıstım bole bısey hıcbır kaynakta fln da yazmıyır. Ilgınc ...

Bende doktorun söylediğini söylüyorum. Acikcasi jinekoloji ile ilgili bilimsel makale okumuyorum. Bu yanlış anlaşılmaya ve tartışmaya çok açık bir sonuç. Sonuçta rahim kapalı kutu

Tamamen doğru bence.
Ben ilk hamileliğimde kanama yaşadım bundada yaşadım. Ben artık fizyolojik olduğunu düşünüyorum. Bazılarımız kanıyoruz :)
Ilk hamileliğinde kanama alanı var mıydı canım kanama Alanına rağmen MÜ doğum yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…