- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
adam sadece firinda olur dedi ama yağsiz tavada falan olmaz mi acaba
Cok barız bellı oluyor zaten pıpı benımkıde oyle oldu karıstırmana ımkan yok yanı...Kordon değildi ya Emin’imBen de hemşireyim. Şöyle oldu dr bi baktı benim de karşımda ekran var ya ben de bakıyorum tabi pipiyi gördü duraksadı. Hemen sordum tabi ama söylemedi.
Yarin için bir doktorun özel muayenehanesinden randevu aldım oraya gideyim bakalım o ne derKendını daha ıyı hıssettırecek bır dra mı gıtsen acaba
Ben de bu şekilde yapıyorum çok lezzetli oluyor çabucak da pişiyor eşime söyleyeyim de birkaç güne bize de alsın ağzım sulandı resmenZeytinyağı,limon tuz be karabiberle marineleyip tavAda kızgın yağda pişirebilirain cnm..Balık zaten yağlı olduğu İçin fırına atıp da yağsız da pişir bilirsin ama biz kızartma ızgarasını daha çok beğendik açıkçası..Afiyet olsun yarasın ufaklığa
Cok barız bellı oluyor zaten pıpı benımkıde oyle oldu karıstırmana ımkan yok yanı...
Iyı yapmıssın. Dr bole yapınca strese gırıyorsun baya cunku. Dr cok onrmlı en azı dan sorularını yanıtlasın senınde ıcın rahat etsın konusabılecegın bırı olsun en azındnan. Moral cok onemlı moral bozuk oldugunda lanama artıyor bende de ole . o yuzden sçmoralını yuksek tut. Aynı seylerı yasıyoruz burada bazı kısıler. Bak yanlız degılsın. Napalım bızımkılerde boyle gececekmıs. Bebekler ıyı olsun yatarız gerekırse 9 ay napalım. Her bunye farklıYarin için bir doktorun özel muayenehanesinden randevu aldım oraya gideyim bakalım o ne der
Ilk gordugunde solemedı . bekledı kesınlessın dedı buyuk ıhtımal erkek ama beklentı yaraymayalım borsonrakı hafta kesın konusalım dedı. Ama o zamanda pıpı bellıydı yanı sonrakı hafta yıne gıttık gene pıpı barız bellı ozaman erkek dedıSağ ol canım sonu da güzel olsun inşallah cümleten. Evet bariz belliydi ama işteseninki nasıl oldu görünce söylemiş miydi hemen
Ilk gordugunde solemedı . bekledı kesınlessın dedı buyuk ıhtımal erkek ama beklentı yaraymayalım borsonrakı hafta kesın konusalım dedı. Ama o zamanda pıpı bellıydı yanı sonrakı hafta yıne gıttık gene pıpı barız bellı ozaman erkek dedı
Düşük de tek belirti olmaz bence. Geçmiş olsun.Kızlar sırtım çok ağrıyor
Nette sırt agrisi yazınca da düşük belirtisi falan yazıyor Allah korusun
Iki gündür böyle nefes aldıkça batıyor sağ tarafım
Gece kolum mu ters geldi anlamadım ki
Canım bence hiç canını sıkma, yani o şekilde aratma herşeyi. Bana sorarsan da seninki bildiğin üşütme belirtisi. Batmalarda varsa soğuk almışsın o sıkıştırıyor arada, başka bir şey degilKızlar sırtım çok ağrıyor
Nette sırt agrisi yazınca da düşük belirtisi falan yazıyor Allah korusun
Iki gündür böyle nefes aldıkça batıyor sağ tarafım
Gece kolum mu ters geldi anlamadım ki
Amin canım. Daha ne telaşlar olcak. Harektleri hissettkten snra bu niye harekt etmiyo falan diye:)) saglıkla büyüsünler doğsunlar inşBiraz içim rahatladı bugün sağolun..Bi de sabah uyandığımda göbeğimin sol alt kısmında sertlik hissettim biraz sanki oraya yığılıyor gibi o biraz daha rahatlattı açıkçası..Hepimiz Bebişler için endişeliyiz çeşitli nedenlerle..Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş..
Ben somonu limon tuz ve yağlayıp yağlı kağıda sarıp frırına atyrm. Hep böyle yaparız. Kızartma şeklnde kullanmıyrmKızlar doktor balık ye dedi norveç somonu aldim önceden hic yemedim pişirmedim de nasıl yapılır bilen var mi
Yok ya tadı çok güzel. Löp löp et gibi:))) direk açıkta deneyeblrsn. Kağıtla bile 15-20 dk da hazır yanına da salata missHımm tamam canim tadida iyi değilmiş hep öyle diyorlar bakalim en sağlıklısı bu ama
Cnm eger cok agrın varsa ve uzun surede gecmezse bır dr una danıs bence.kızlar rahmimde sanki bir damar acıyor bacağımın iç kısmına vuruyor normal mi?11 haftalığım
Ben kullanıyorum cnm
İlk hamileliğimde hep yattım ama lekelenmeler yine kesilmedi 2 haftada bir oldu nerdeyse 20. haftaya kadar. Şimdi normal hayatıma devam ediyorum ama kendimi yormamak ve çok ayakta kalmamak şartıyla. İşe de geliyorum. Rabbim esirgesin korusun, ona emanetiz. Doktorların görüşleri de ikiye ayrılıyo bence de canım bazısı hiç kımıldamadan yatacaksın diyor bazısı da ağır iş ve çok yorulmak yasak, onun dışında normal hayatına devam edebilirsin diyor. Bana da bu ikinci seçenek mantıklı geliyorAma tabii çok riskli durumlarda belki de yatış daha iyidir
Gercekten mı hıc duymamıstım bole bısey hıcbır kaynakta fln da yazmıyır. Ilgınc ...
Ilk hamileliğinde kanama alanı var mıydı canım kanama Alanına rağmen MÜ doğum yaptınTamamen doğru bence.
Ben ilk hamileliğimde kanama yaşadım bundada yaşadım. Ben artık fizyolojik olduğunu düşünüyorum. Bazılarımız kanıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?