2018 Ekim Anneleri

canım geçmiş olsun. bence senin doktorunu değiştirmen gerekiyor stres e sokuyor seni. benimde kanama alanım vardı adet olacakmış gibi ağrılarım olurdu hiç kanama leke vs olmadı. progestan kullandım geçti çok şükür. korkulacak bişey yok bir çok hamilelikte görülür demişti doktorum. sana tavsiyem değiştir doktorunu ve iğne iste. allah şifa versin

Amin canım Sağol.Bir kerecik olsun olabiliyor böyle Şeyler saplıkla kucağına alanlar da gördüm demedi.Her seferinde bir benim Başıma geliyormuş gibi hissediyorum.Doğum yaptırmıyor zaten mecburen değiştirecem.usg si de eski zaten bişey gözükmüyor

Kızlar doktor balık ye dedi norveç somonu aldim önceden hic yemedim pişirmedim de nasıl yapılır bilen var mi
Bugun yaptim ben cok cesit yapiyorum ama en kolayi folyoya koy uzerine zeytinyagi limon suyu tuz uzerine de sogan halka dogra limon dilimleri folyoyu sar o sekilde firinda pisir pisince biraz ac folyoyu uzeri kizarsin okadar. Afiyet olsun :)

adam sadece firinda olur dedi ama yağsiz tavada falan olmaz mi acaba

Folyo icin bende uyari yapmak isterim ki,soguk gidalarin saklanmasinda kullanilir ama sicak,firinda vs kullanilmasi onerilmez aklinda olsun canım
Kapakli firin kabin varsa onda yap,cikmaya yakinda kapagini al biraz da pismeye oyle devam etsin ustleri kizarir tadi yerlesir bi guzel :)

Tamamen doğru bence.
Ben ilk hamileliğimde kanama yaşadım bundada yaşadım. Ben artık fizyolojik olduğunu düşünüyorum. Bazılarımız kanıyoruz :)
Bizim tarihlerimiz cok yakın yakın zaman da gittinmş canım doktora bebiş nasıl ne durum da ben 2 hafta önce gittim,bir sonra ki randevum da 2 hafta sonra merak ediyorum:)) ondan sordum yakın zaman da gittin mi diye:))

Bende doktorun söylediğini söylüyorum. Acikcasi jinekoloji ile ilgili bilimsel makale okumuyorum. Bu yanlış anlaşılmaya ve tartışmaya çok açık bir sonuç. Sonuçta rahim kapalı kutu
Evet gercekten cok haklısın kapalı kutu. Bm cok okuyorum okumaya calısıyorum yurt ıcı yurt dısı yayınları kıtapları fln bırde evde yatınca tv ızlemek de sıkıcı gelıyor o yuzden yazılara sardım paso okuyorum. Degısık geldı. Her bunye farklı tepkıler farklı olabılır yanı .... Yasayarak goruyoruz hepımız farklıyız... Ins. Su kanamalarımızda bıter sıkıntılarımızda gever de bdurda bebıslerımızden de konusuruz. Insan yanlızz olmadıgını kwndının yasadıgı seylerı baskalarının yasadıgını da gorunce karamsarlıgı bır nebze de olsun gıdıyor

Kızlar günaydın,
Cinsiyet tahmini yapmak isteyenlere yeni bir yöntem. Hücre yenilemesiymiş adı. Dün öğrendim ve bizde doktorun tahminine uyuyor. Sizde deneyin bakalım...
Annenin doğum yılına 3 eklenerek hamilelik yılına en yakın yıla gelinir.
Babanın doğum yılına 4 ekleyerek hamilelik yılına gelinir.
En yakın yıla sahip olan ebeveynin cinsiyeti çocuğu geçer.
Mesela ben 86 lıyım. 3 ekleyerek gidince 2016 ya ulaşıyorum.
Eşim 85 li. 4 ekleyerek gidince 2017 ye ulaşıyorum. Bu durumda erkek bebek sahibi olmamız gerekiyor ve doktor da muhtemelen erkek dedi.
Had siz de deneyin sonuçlara bakalım...

Buna gore benimki tam 2018 çıkıyor :)
Bu hafta göreceğiz bakalım fasulyeyi.

Bizimde erkek bebek sahibi olmamız gerekiyor bakalım tutacakmı:)

eşimle aynı yıl hatta aynı ay doğumluyuz bu duurmda kım kımı gectiyse olucak heralde

Ayyy öyle biley varsa bizimkinin de kız olması gerekiyor..Hadi hayırlısıyla inşallah

Benim 2016 eşimin 2018 cıktı
Nokta atışı oldu bakalim göreceğiz haftaya

Tecrübeli anneler size birşey soracağım
Benim şükür ki abartılacak bulantim olmadi tek tük yani
Ilerleyen zamanlarda bulantılar olur mu?

Tecrübeli anneler size birşey soracağım
Benim şükür ki abartılacak bulantim olmadi tek tük yani
Ilerleyen zamanlarda bulantılar olur mu?
Benimde olmadı canım sabahları cok az boğazımda acayıp bir his olurdu bulantı yok denecek kadar az oldu 2 gündür oda yok buda beni düşündürmüyor değil bir sorun mu var acaba

Günaydın hepinize bulantısız hamilelik gibisi yok gerçekten iki hamileliğimde hastanede serumlarla geçmişti çok şükür şimdi bulantım yok

Cinsiyet tahminine gelince iki oğlum var ikisini de hesaplarım biri tuttu biri tutmadı Bakalım bundantutacak mı

Kız çıktı bende hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…