Bende şimdi geriyedonuk ogluma hesap ettim onda tutmamis.Cinsiyet tahminine gelince iki oğlum var ikisini de hesaplarım biri tuttu biri tutmadı Bakalım bundantutacak mı
Canim bende pazartesi gittim 12 hafta bitmisti folik asit birak dedi decavit diye multivitamin verdi saglik ocagida veriyomus zaten bide devit damlaKızlar bir şey sorcam dün ben doktora gittiğimde son hastasiydim biraz hızlı geçti gibime geldisordum ilaç ve vitaminlere devam mı diye aynen devam dedi. Coraspirini bana mümkünse 37 haftaya kadar bile kullanabiliriz demişti öncesinde ama hala folik asit mi kullanmalıyım yoksa artık farklı vitaminlere mi geçmeli?
Kızlar bir şey sorcam dün ben doktora gittiğimde son hastasiydim biraz hızlı geçti gibime geldisordum ilaç ve vitaminlere devam mı diye aynen devam dedi. Coraspirini bana mümkünse 37 haftaya kadar bile kullanabiliriz demişti öncesinde ama hala folik asit mi kullanmalıyım yoksa artık farklı vitaminlere mi geçmeli?
Kızlar bir şey sorcam dün ben doktora gittiğimde son hastasiydim biraz hızlı geçti gibime geldisordum ilaç ve vitaminlere devam mı diye aynen devam dedi. Coraspirini bana mümkünse 37 haftaya kadar bile kullanabiliriz demişti öncesinde ama hala folik asit mi kullanmalıyım yoksa artık farklı vitaminlere mi geçmeli?
Günaydın benim de sağ kasığımda var. Telefonumdaki bir appte okudum. Bu dönemde kasıkta ağrı olabilirmiş. Bunun sebebi de bebeğin bulunduğu kesenin büyümesiyle, keseyi tutan bağların esneyerek uzamak durumunda kalmasıymış. Ani hareketlerde daha fazla hissedilir diyor. Bence mantıklı... Kanama olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum. Doktora gitmelik bişi değil gibi...Merhaba sevgili anneler, bu sabah uyandığımdan beri sol kasığımda bir ağrı var normal mi bu ağrılar hastaneye gitsem mi acaba
Kan ilacina sonra baslicaz dedi doktor bu decavit icine baktim bütün vitaminler var zatenben de ilk oğlumdan hatırlamıyorum zamanı ama bırakılacak diye biliyordum. O zaman bu kutu zaten az kaldı bitince normal elevit veya devit bir şey alim. Benim kanım 14 çıktı genelde iyidir.demir ilacı daha sonra belki düşünce değerim verir. Ama vitamine geçmek lazım gerçekten
Kutunun bitmesini beklemedik hemen değiştirdik süre dolduğu için biz. Ek olarak kn değerine göre vermiyor bu demir ilacını. Benimde hiç eksiğim yok ama bebek bizden kullanacağı için denge bozulmadan yüklüyor ki bebeğin ihtiyacını gereğince karşılayabilsin bünyemiz. Bence doktorundan onay almadan kafana göre takılma :)ben de ilk oğlumdan hatırlamıyorum zamanı ama bırakılacak diye biliyordum. O zaman bu kutu zaten az kaldı bitince normal elevit veya devit bir şey alim. Benim kanım 14 çıktı genelde iyidir.demir ilacı daha sonra belki düşünce değerim verir. Ama vitamine geçmek lazım gerçekten
Günaydın benim de sağ kasığımda var. Telefonumdaki bir appte okudum. Bu dönemde kasıkta ağrı olabilirmiş. Bunun sebebi de bebeğin bulunduğu kesenin büyümesiyle, keseyi tutan bağların esneyerek uzamak durumunda kalmasıymış. Ani hareketlerde daha fazla hissedilir diyor. Bence mantıklı... Kanama olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum. Doktora gitmelik bişi değil gibi...[/QUOTE ]
Sağol canım bilgilendirdiğin için kanama gibi birşey yok çok şükür, benim bebiş de solda 
Senin bebeğin kaç haftalık pekiRica ederim... benim de sağda :)
Erkek çıktı benim ki de :) iki hafta sonra gideceğim belli olur muhtemelenKızlar günaydın,
Cinsiyet tahmini yapmak isteyenlere yeni bir yöntem. Hücre yenilemesiymiş adı. Dün öğrendim ve bizde doktorun tahminine uyuyor. Sizde deneyin bakalım...
Annenin doğum yılına 3 eklenerek hamilelik yılına en yakın yıla gelinir.
Babanın doğum yılına 4 ekleyerek hamilelik yılına gelinir.
En yakın yıla sahip olan ebeveynin cinsiyeti çocuğu geçer.
Mesela ben 86 lıyım. 3 ekleyerek gidince 2016 ya ulaşıyorum.
Eşim 85 li. 4 ekleyerek gidince 2017 ye ulaşıyorum. Bu durumda erkek bebek sahibi olmamız gerekiyor ve doktor da muhtemelen erkek dedi.
Had siz de deneyin sonuçlara bakalım...
12.haftaya gelince folik asiti bıraktırıp vitamin başlatıyolarKızlar bir şey sorcam dün ben doktora gittiğimde son hastasiydim biraz hızlı geçti gibime geldisordum ilaç ve vitaminlere devam mı diye aynen devam dedi. Coraspirini bana mümkünse 37 haftaya kadar bile kullanabiliriz demişti öncesinde ama hala folik asit mi kullanmalıyım yoksa artık farklı vitaminlere mi geçmeli?
Senin bebeğin kaç haftalık peki
Bu hesaba gore erkek cıkıyor bebıste erkek zaten :)))Kızlar günaydın,
Cinsiyet tahmini yapmak isteyenlere yeni bir yöntem. Hücre yenilemesiymiş adı. Dün öğrendim ve bizde doktorun tahminine uyuyor. Sizde deneyin bakalım...
Annenin doğum yılına 3 eklenerek hamilelik yılına en yakın yıla gelinir.
Babanın doğum yılına 4 ekleyerek hamilelik yılına gelinir.
En yakın yıla sahip olan ebeveynin cinsiyeti çocuğu geçer.
Mesela ben 86 lıyım. 3 ekleyerek gidince 2016 ya ulaşıyorum.
Eşim 85 li. 4 ekleyerek gidince 2017 ye ulaşıyorum. Bu durumda erkek bebek sahibi olmamız gerekiyor ve doktor da muhtemelen erkek dedi.
Had siz de deneyin sonuçlara bakalım...
Folık brakılıp vıtamın haplarına gecılıyor bende oyle olduKızlar bir şey sorcam dün ben doktora gittiğimde son hastasiydim biraz hızlı geçti gibime geldisordum ilaç ve vitaminlere devam mı diye aynen devam dedi. Coraspirini bana mümkünse 37 haftaya kadar bile kullanabiliriz demişti öncesinde ama hala folik asit mi kullanmalıyım yoksa artık farklı vitaminlere mi geçmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?