2018 Ekim Anneleri

Kızlar bir şey sorcam dün ben doktora gittiğimde son hastasiydim biraz hızlı geçti gibime geldi sordum ilaç ve vitaminlere devam mı diye aynen devam dedi. Coraspirini bana mümkünse 37 haftaya kadar bile kullanabiliriz demişti öncesinde ama hala folik asit mi kullanmalıyım yoksa artık farklı vitaminlere mi geçmeli?

Canim bende pazartesi gittim 12 hafta bitmisti folik asit birak dedi decavit diye multivitamin verdi saglik ocagida veriyomus zaten bide devit damla

Bana folik asit ibırak dedi. Demir ve dvitamini başladı

Merhaba sevgili anneler, bu sabah uyandığımdan beri sol kasığımda bir ağrı var normal mi bu ağrılar hastaneye gitsem mi acaba

ben de ilk oğlumdan hatırlamıyorum zamanı ama bırakılacak diye biliyordum. O zaman bu kutu zaten az kaldı bitince normal elevit veya devit bir şey alim. Benim kanım 14 çıktı genelde iyidir.demir ilacı daha sonra belki düşünce değerim verir. Ama vitamine geçmek lazım gerçekten

Canım selam,

Folik asiti 3 . aydan sonra kesiyorlar.... diğer vitaminlere geçilyor.

Merhaba sevgili anneler, bu sabah uyandığımdan beri sol kasığımda bir ağrı var normal mi bu ağrılar hastaneye gitsem mi acaba
Günaydın benim de sağ kasığımda var. Telefonumdaki bir appte okudum. Bu dönemde kasıkta ağrı olabilirmiş. Bunun sebebi de bebeğin bulunduğu kesenin büyümesiyle, keseyi tutan bağların esneyerek uzamak durumunda kalmasıymış. Ani hareketlerde daha fazla hissedilir diyor. Bence mantıklı... Kanama olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum. Doktora gitmelik bişi değil gibi...

Kan ilacina sonra baslicaz dedi doktor bu decavit icine baktim bütün vitaminler var zaten

Kutunun bitmesini beklemedik hemen değiştirdik süre dolduğu için biz. Ek olarak kn değerine göre vermiyor bu demir ilacını. Benimde hiç eksiğim yok ama bebek bizden kullanacağı için denge bozulmadan yüklüyor ki bebeğin ihtiyacını gereğince karşılayabilsin bünyemiz. Bence doktorundan onay almadan kafana göre takılma :)

Erkek çıktı benim ki de :) iki hafta sonra gideceğim belli olur muhtemelen

12.haftaya gelince folik asiti bıraktırıp vitamin başlatıyolar

Bu hesaba gore erkek cıkıyor bebıste erkek zaten :)))

Folık brakılıp vıtamın haplarına gecılıyor bende oyle oldu

12+1 oldum bende doktora 29 unda gittim bi hafta sonra bırak folik asiti demişti yarın bırakıcam bende inşallah

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım? Ben 1.5 aydır demir ve hemoglobin değerletim düşük olduğu için gyno tardyferon kullanıyorum içinde folik asit de var dr a pazartesi gittiğimde sordum ve devam edeceğiz dedi başka birçok dr un folik asiti bıraktırdığını 12. Haftada söyledim biz bırakmayacak mıyız diye o da açıklamasını şöyle yaptı birçok dr sadece folik asit olarak versiği için ve bu haftalarda da vitamin ilaçları önerdikleri için bıraktırıyorlar o vitaminlerin içinde folik asit de var dedi o zaman üstüne düşmemiştim şimdi decavite baktım cidden içinde folik asit de varmış dr umun yaptığı şey normal geldi vitamin de yapay bulduğum için önermiyorum zaten beslenmene dikkat ediyorsan besinlerden alırsın demişti. En doğrusu dr a güvenmektir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…