2018 Ekim Anneleri

Bende tutmadı sanırım Benim oğlum 2015 doğumlu. Ben 1987'liyim eşim 1988'li. benim en yakın 2014 oluyor, eşimin de 2012. Bu durumda kız olması gerekirdi ama erkek İşlem hatası yapmadıysam, bende hesap tutmadı

Ben 10. haftadan itibaren vitamine geçtim. Zaten vitamin takviyesi içinde de folik asit olduğunu göreceksiniz

Bende şimdi geriyedonuk ogluma hesap ettim onda tutmamis.
Bunda da bakalim kiz hesap ediyo ama bakıcaz artik.
Biraz daha sabır haftaya yavaş yavaş doktorlar söylemeye başlar ama en doğru tahmin 20. Hafta bence ikinci oğluma kız demişlerdi nasıl sevinmiştik kaptırdıklebdimizi sonra oğlan dendi tabi çok şükür sağlıklı olsun iyi ki oğlum olmuş nasıl sevimli anlatamam o ayrı

Benim daktır ful cekiyo evelallah :)
Kadından randevu almak olays.
Cumartesine boşu yok.
Esimin bahtsizligi diyelim.
Ya daha erken ya daha geç gidicem artik.

Benimde olmadı canım sabahları cok az boğazımda acayıp bir his olurdu bulantı yok denecek kadar az oldu 2 gündür oda yok buda beni düşündürmüyor değil bir sorun mu var acaba
Genetik demişti benim doktorum anne de olmadıysa bende de olmayabilirmis

Kızlar az önce canım sıkıldı,sizinle paylaşmak istedim.Malum size daha önce bahsettiğim gibi ilk gebeliğinde 10.haftada bebeğimin kalbi durmuştu ve ben o yüzden bu haftalarda acayip merak ediyorum bebişi demiştim.Az önce sağlık ocağından aradılar..Merhabalar,gebeliğiniz sonlanmış doğru mu diye?Bi anda şok oldum.Nasıl?dedim.Doktorumuza mail gelmiş dediler yanlışlık oldu o zaman sanırım soyadı farklı ..Böyle bir durum oluraa haberimiz olsun dediler..Biliyorum onların niyeti kötü degil ama canımın sıkılmasında haksız miydim sizce?

Bnıde ılk gebelıgım ıcın aynı sekılde aramıslardı bende bu bebegıme hamıleydım ozaman ınsanın gercekten sınırı bozuluyor

Canım neden canını sıkıyorsun ki... öyle bişi olsa Allah koruun zten önce sen bilirsin...

Bnıde ılk gebelıgım ıcın aynı sekılde aramıslardı bende bu bebegıme hamıleydım ozaman ınsanın gercekten sınırı bozuluyor
İlk gebeliğim için değil aranma sebebim.Şuan ki hamileliğimle ilgili mail gemiş ama anladığım kadarıyla isimleri karıştırmışlar..

Tabi ki..Doktora bile gitmedim bu sürede..Fakat böyle bi tevafuk olması Çan’ımı sıktı

Bu ara çalışıyorlar sanırım. Dün beni de aradılar aşı için gelin fln diye. Bildirim yapmamışsınız bize dedi. Ben de bilmiyordum bildirim yapmam gerekiğini dedim. Çağırıyorlar. Bi ara gideceğim artık...

Bizde de ben 86 esim 81 li.
Kizimda esim 2013 ben 2014 oluyoruz :) Kizim 2014 dogumlu :)
Simdi esim 2017 ben 2018 oluyorum :)
Erkeğe benzetmisti en son doktor,yarin gidecez bakalim :)
Cok başabaş olmuş sanki :))))))

Canim bunun icin canini sıkma.
Aksine baska seyler karismadan duzeltilme olmasi bile cok guzel.Seninde hep aklinda olsun.Gidince teyit et bilgilerini.

Benimde gebeligim sonlandiginda arayip tebrik etmisti ebe :))) cok garip oluyor cidden.
Sistemleri cok sık yenilenmiyor mudur nedir anlamadım.

Kanamam bıraz artmıs kızlar moralım bozuldu bıraz yaptıgım bırseydeyok yatıyorum sureklı

Kanamam bıraz artmıs kızlar moralım bozuldu bıraz yaptıgım bırseydeyok yatıyorum sureklı

Rabbim hepimize acil şifalar versin inşallah canım içini ferah tut.. Benim de yarın sabah kontrol var bakalım benim kanama alanı ne durumda Kaç gündür kesilmişti lekelenmeler, bugün yine kahverengi geliyor. Progestan 200mg x2 alıyorum her gün ve haftada bir de iğne oluyorum ona rağmen toparlayamadık Hayırlısıyla tutunsa bi minişlerimiz bize sağlıkla Biz de artık hamileliğin keyfini çıkarabilsek keşke

Bizim ikimizinde 2017 çıkıyo cinsiyeti ne oluyo yardım eder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…