2018 Ekim Anneleri

pixielix kızlar hiçbir doktordan tatmin olamadığım için o kadar yıprandım ki..bugün ismini Biksç kişiden duyduğum bir doktora gittim.usg si çok güzeldi her bişeyine baktı.Senğn riskin filan yok,çalışabilirsin yatmakla alakası yok hayati kendine zindan etme dedi.Kanama alanı gibi görünen şey aslında içi boş bir kese de olabilir dedi.kanama leke senin gebeliğim için risk oluşturmuyor dedi çünkü kilon normal tahlillerin iyi Bebeğin de maşallah diyeyimiyi dedi.Korkma dedi.(Tabi Allah'ın dediği olur yine inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bebeğim,hepimizinkiler.)
Dolaştıkça leke geliyo dedim gelsin dedi keşke daha çok gelse de ordaki her neyse dışarı çıksa bir an önce dedi.çok şükür biraz olsun ferahladım.Bir ay sonra gel dedi sık sık usg iyi değil dedi ve bu arada iğneyi de önermedi hiçbir faydası yok dedi progestan bile faydasız dedi bana göre.Bebeğin orda kalıp kalmaması annenin ve Bebeğin sağlığı ile alakalı bişey dedi.Decavit ve ferrum fort içiyordum decavite devam etme ferrum fort Kalsın dedi.Tabi bu benim Tahlillerim sonucu ortaya çıkan bir sonuç ve yorum.
Kızlar bu aradaaaaa erkek annesiymişim
Kızlar bir de ense kalınlığı ölçtü sonuç normal dedi ama amniyosentez yapalım garanti olsun dedi istemedim.Bebeğimin sağlığına dua edip beklicem sadece

Hadi gözün Aydın canım..Çok sevindim ..İyi ki başka dr a gitmişsin..

Maşallah diyelim canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimizinde inşallah.

MI : 1,2
Tls : 0,5

Kızlar bu verileri yorumlanabilecek biri var mi acaba ? Ense kalınlığı ölçüsü Filsn mi

Selam kızlar nasılsınız.. kullandığınız multivitamin adi ne. Benimki Megadyn. 10 gündür kullanıyorum ve inanılmaz enerji yüklüyüm. Acaba vitaminden falan kaynaklı mi yoksa ben mi iyiyim anlamadım. Maşallah hiç hamile gibi hissetmiyorum. Şu an hayalimdeki hamileliği yaşıyorum çok şükür Rabbime. Inşallah siz de böyle güzel günlere hemen varırsınız

Ayy gercekten can sikici uzulme canim olur oyle karisikliklar

Cok haklısın bende hergun gunde 3 progestan haftada bır ıgne gunlerdır yatıyorum. Tam dıyorum bıtecek artık galıbba azalıyor hooop sar basa ... Off off

Ay cok mutlu oldum cok. Gozun aydın. Bnde erkek anası olacagım allahın ıznıyle aynıyız:))) bebeklerımız tez zamanda tutunurda ısallah bu gunlerı atlatırız. Bnm bugun kanamam arttı yatıyorum hep bıseyde yapmıyorum ... Bole bole gececek herhalde ... Bıraz olsun kafan rahatlamıstır. Vallahı moral buldum bnle senınle bıraz mınnaklar buyuyor

Geçmiş olsun cnm..Suyu bol bol içiyorsun değil mi?Dinleniyormuşsın da üstelik..Belki içinde kalan alanlar temizleniyordur iyi düşün
Icıyorum cnm mıde bulantım yok rahatım o yuzden. Bol vol ıcıyorum. Evet bnde ole dusunuyorum ıcımde kala. Kanlar cıkıyodur ısallah...

Ammmııınnnnn. Su kanamam bıtsın brbıste saglıklı olsun saglıkla kucagımıza alalım

Evet canım bana Söylenenler Senin için de geçerli inşallah :) bu zamana kadar kanama zarar vermediyse bundan sonra da korkma dedi
( tabi Rabbim ne derse o )

Evet canım bana Söylenenler Senin için de geçerli inşallah :) bu zamana kadar kanama zarar vermediyse bundan sonra da korkma dedi
( tabi Rabbim ne derse o )
Gecmis olsun canim benimde ara ara hep lekelenmeler oldu sukur bisi yok hala normal dun gittim 13+1dedi cinsiyet tahmini yapmadi hayrlisi olsun insallah

Gözün aydın cnm sağlıkla alıcan kucağına oğluşunu gör bak için rahat olsun

Merhaba kızlar nasılsınız? Purpplee senin adına çok sevindim. Artık kaygıların yok olmuştur. Inşallah içerideki kan biranevvel çıkar dışarı ve biter.
Kızlar ben hala kasık ağrıları çekiyorum... Bulantılar bitti ama ağrılar aynen devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…