Geçmiş olsun cnm..Suyu bol bol içiyorsun değil mi?Dinleniyormuşsın da üstelik..Belki içinde kalan alanlar temizleniyordur iyi düşünKanamam bıraz artmıs kızlar moralım bozuldu bıraz yaptıgım bırseydeyok yatıyorum sureklı
Hadi gözün Aydın canım..Çok sevindim ..İyi ki başka dr a gitmişsin..pixielix kızlar hiçbir doktordan tatmin olamadığım için o kadar yıprandım ki..bugün ismini Biksç kişiden duyduğum bir doktora gittim.usg si çok güzeldi her bişeyine baktı.Senğn riskin filan yok,çalışabilirsin yatmakla alakası yok hayati kendine zindan etme dedi.Kanama alanı gibi görünen şey aslında içi boş bir kese de olabilir dedi.kanama leke senin gebeliğim için risk oluşturmuyor dedi çünkü kilon normal tahlillerin iyi Bebeğin de maşallah diyeyim iyi dedi.Korkma dedi.(Tabi Allah'ın dediği olur yine inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bebeğim,hepimizinkiler.)
Dolaştıkça leke geliyo dedim gelsin dedi keşke daha çok gelse de ordaki her neyse dışarı çıksa bir an önce dedi.çok şükür biraz olsun ferahladım.Bir ay sonra gel dedi sık sık usg iyi değil dedi ve bu arada iğneyi de önermedi hiçbir faydası yok dedi progestan bile faydasız dedi bana göre.Bebeğin orda kalıp kalmaması annenin ve Bebeğin sağlığı ile alakalı bişey dedi.Decavit ve ferrum fort içiyordum decavite devam etme ferrum fort Kalsın dedi.Tabi bu benim Tahlillerim sonucu ortaya çıkan bir sonuç ve yorum.
Kızlar bu aradaaaaa erkek annesiymişim
Kızlar bir de ense kalınlığı ölçtü sonuç normal dedi ama amniyosentez yapalım garanti olsun dedi istemedim.Bebeğimin sağlığına dua edip beklicem sadece
Maşallah diyelim canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimizinde inşallah.pixielix kızlar hiçbir doktordan tatmin olamadığım için o kadar yıprandım ki..bugün ismini Biksç kişiden duyduğum bir doktora gittim.usg si çok güzeldi her bişeyine baktı.Senğn riskin filan yok,çalışabilirsin yatmakla alakası yok hayati kendine zindan etme dedi.Kanama alanı gibi görünen şey aslında içi boş bir kese de olabilir dedi.kanama leke senin gebeliğim için risk oluşturmuyor dedi çünkü kilon normal tahlillerin iyi Bebeğin de maşallah diyeyim iyi dedi.Korkma dedi.(Tabi Allah'ın dediği olur yine inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bebeğim,hepimizinkiler.)
Dolaştıkça leke geliyo dedim gelsin dedi keşke daha çok gelse de ordaki her neyse dışarı çıksa bir an önce dedi.çok şükür biraz olsun ferahladım.Bir ay sonra gel dedi sık sık usg iyi değil dedi ve bu arada iğneyi de önermedi hiçbir faydası yok dedi progestan bile faydasız dedi bana göre.Bebeğin orda kalıp kalmaması annenin ve Bebeğin sağlığı ile alakalı bişey dedi.Decavit ve ferrum fort içiyordum decavite devam etme ferrum fort Kalsın dedi.Tabi bu benim Tahlillerim sonucu ortaya çıkan bir sonuç ve yorum.
Kızlar bir de ense kalınlığı ölçtü sonuç normal dedi ama amniyosentez yapalım garanti olsun dedi istemedim.Bebeğimin sağlığına dua edip beklicem sadece
Hadi gözün Aydın canım..Çok sevindim ..İyi ki başka dr a gitmişsin..
Çok Sağolun kızlar amin amin aminMaşallah diyelim canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimizinde inşallah.
Ayy gercekten can sikici uzulme canim olur oyle karisikliklarKızlar az önce canım sıkıldı,sizinle paylaşmak istedim.Malum size daha önce bahsettiğim gibi ilk gebeliğinde 10.haftada bebeğimin kalbi durmuştu ve ben o yüzden bu haftalarda acayip merak ediyorum bebişi demiştim.Az önce sağlık ocağından aradılar..Merhabalar,gebeliğiniz sonlanmış doğru mu diye?Bi anda şok oldum.Nasıl?dedim.Doktorumuza mail gelmiş dediler yanlışlık oldu o zaman sanırım soyadı farklı ..Böyle bir durum oluraa haberimiz olsun dediler..Biliyorum onların niyeti kötü degil ama canımın sıkılmasında haksız miydim sizce?
Haha vallahi hic ihtimal yokKizlar merhaba bugun 14+0 ama ultrasonda 14+6 cikti. Cok sukur bebek cok saglikli. Doktor buyuk ihtimal erkek dedi bu da resmimiz. Sizce bu pipinin kuku olma ihtimali var mi ilerleyen haftalarda
Cok haklısın bende hergun gunde 3 progestan haftada bır ıgne gunlerdır yatıyorum. Tam dıyorum bıtecek artık galıbba azalıyor hooop sar basa ... Off offRabbim hepimize acil şifalar versin inşallah canım içini ferah tut.. Benim de yarın sabah kontrol var bakalım benim kanama alanı ne durumdaKaç gündür kesilmişti lekelenmeler, bugün yine kahverengi geliyor. Progestan 200mg x2 alıyorum her gün ve haftada bir de iğne oluyorum ona rağmen toparlayamadık Hayırlısıyla tutunsa bi minişlerimiz bize sağlıkla Biz de artık hamileliğin keyfini çıkarabilsek keşke
Ikinci bebelerde oyle oluyor diyolardi dogruymusBana dun market calisani yardim etti sepeti tasimama sinirim bozuldu ulen demekki gobik baya cikmis dedim :kizimda 4 ayliga kadar normal cok dar olmayan giysilerimi giyiyodum bu birazcik erken oldu
Ay cok mutlu oldum cok. Gozun aydın. Bnde erkek anası olacagım allahın ıznıyle aynıyız:))) bebeklerımız tez zamanda tutunurda ısallah bu gunlerı atlatırız. Bnm bugun kanamam arttı yatıyorum hep bıseyde yapmıyorum ... Bole bole gececek herhalde ... Bıraz olsun kafan rahatlamıstır. Vallahı moral buldum bnle senınle bıraz mınnaklar buyuyorpixielix kızlar hiçbir doktordan tatmin olamadığım için o kadar yıprandım ki..bugün ismini Biksç kişiden duyduğum bir doktora gittim.usg si çok güzeldi her bişeyine baktı.Senğn riskin filan yok,çalışabilirsin yatmakla alakası yok hayati kendine zindan etme dedi.Kanama alanı gibi görünen şey aslında içi boş bir kese de olabilir dedi.kanama leke senin gebeliğim için risk oluşturmuyor dedi çünkü kilon normal tahlillerin iyi Bebeğin de maşallah diyeyim iyi dedi.Korkma dedi.(Tabi Allah'ın dediği olur yine inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bebeğim,hepimizinkiler.)
Icıyorum cnm mıde bulantım yok rahatım o yuzden. Bol vol ıcıyorum. Evet bnde ole dusunuyorum ıcımde kala. Kanlar cıkıyodur ısallah...Geçmiş olsun cnm..Suyu bol bol içiyorsun değil mi?Dinleniyormuşsın da üstelik..Belki içinde kalan alanlar temizleniyordur iyi düşün
Ammmııınnnnn. Su kanamam bıtsın brbıste saglıklı olsun saglıkla kucagımıza alalımSelam kızlar nasılsınız.. kullandığınız multivitamin adi ne. Benimki Megadyn. 10 gündür kullanıyorum ve inanılmaz enerji yüklüyüm. Acaba vitaminden falan kaynaklı mi yoksa ben mi iyiyim anlamadım. Maşallah hiç hamile gibi hissetmiyorum. Şu an hayalimdeki hamileliği yaşıyorum çok şükür Rabbime. Inşallah siz de böyle güzel günlere hemen varırsınız
Inşallah canım bitecek o da sabret. Benim bi arkadaşın doğuma kadar kanaması oldu bebeği de maşallah sapa sağlam doğduAmmmııınnnnn. Su kanamam bıtsın brbıste saglıklı olsun saglıkla kucagımıza alalım
Evet canım bana Söylenenler Senin için de geçerli inşallah :) bu zamana kadar kanama zarar vermediyse bundan sonra da korkma dediAy cok mutlu oldum cok. Gozun aydın. Bnde erkek anası olacagım allahın ıznıyle aynıyız:))) bebeklerımız tez zamanda tutunurda ısallah bu gunlerı atlatırız. Bnm bugun kanamam arttı yatıyorum hep bıseyde yapmıyorum ... Bole bole gececek herhalde ... Bıraz olsun kafan rahatlamıstır. Vallahı moral buldum bnle senınle bıraz mınnaklar buyuyor
Gecmis olsun canim benimde ara ara hep lekelenmeler oldu sukur bisi yok hala normal dun gittim 13+1dedi cinsiyet tahmini yapmadi hayrlisi olsun insallahEvet canım bana Söylenenler Senin için de geçerli inşallah :) bu zamana kadar kanama zarar vermediyse bundan sonra da korkma dedi
( tabi Rabbim ne derse o)
Gözün aydın cnm sağlıkla alıcan kucağına oğluşunu gör bak için rahat olsunpixielix kızlar hiçbir doktordan tatmin olamadığım için o kadar yıprandım ki..bugün ismini Biksç kişiden duyduğum bir doktora gittim.usg si çok güzeldi her bişeyine baktı.Senğn riskin filan yok,çalışabilirsin yatmakla alakası yok hayati kendine zindan etme dedi.Kanama alanı gibi görünen şey aslında içi boş bir kese de olabilir dedi.kanama leke senin gebeliğim için risk oluşturmuyor dedi çünkü kilon normal tahlillerin iyi Bebeğin de maşallah diyeyim iyi dedi.Korkma dedi.(Tabi Allah'ın dediği olur yine inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bebeğim,hepimizinkiler.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?