Benim de kasik ağrılarım devam ediyor. Ama bir gün var bir gün yok. Dün ağrıyordu mesela bugün hic birsey yok.Merhaba kızlar nasılsınız?Purpplee senin adına çok sevindim. Artık kaygıların yok olmuştur. Inşallah içerideki kan biranevvel çıkar dışarı ve biter.
Kızlar ben hala kasık ağrıları çekiyorum... Bulantılar bitti ama ağrılar aynen devam...
Moral olarak cokuyor ınsan. Psıkolojı olarak cokuyır umarım en kısa zamanda gecerInşallah canım bitecek o da sabret. Benim bi arkadaşın doğuma kadar kanaması oldu bebeği de maşallah sapa sağlam doğdu
dusuk tehdıtı devam edıyor ama onun ıcın ne dedıEvet canım bana Söylenenler Senin için de geçerli inşallah :) bu zamana kadar kanama zarar vermediyse bundan sonra da korkma dedi
( tabi Rabbim ne derse o)
Bnde aynıyım sureklı yıyesım var ara ogunlerde yogurt yıyorum meyve yemeye calıısyorum bıde dondurmaKızlar ben cok acıkıyorum ya bıkac saatte bır ara ogunlerde nasıl beslenıyosunuz ben oglen aksam ekmek yemıyorum sabah ınce dılım sıyah ekmek cesıtlı sadece ;( yattım halde acıkıyorum
Amin inşallah canimMoral olarak cokuyor ınsan. Psıkolojı olarak cokuyır umarım en kısa zamanda gecer
Hepsınden yıyorum artık yıcek baska bırsey bulamıyorum ya ye yat sısmem ınsBnde aynıyım sureklı yıyesım var ara ogunlerde yogurt yıyorum meyve yemeye calıısyorum bıde dondurma
Bu sırlar benim açlık hay safhada resmen..Sabah kahvaltıyı yapıyorum 2 saate kalmadan bi bulantı koşarak gidiyorum mide bomboş kalmış kusacak bişey Yok..Tekrar baştan alıyorum ..Kızlar ben cok acıkıyorum ya bıkac saatte bır ara ogunlerde nasıl beslenıyosunuz ben oglen aksam ekmek yemıyorum sabah ınce dılım sıyah ekmek cesıtlı sadece ;( yattım halde acıkıyorum
Geçmiş olsun canim decavite niye devam etme dedi@pixielix kızlar hiçbir doktordan tatmin olamadığım için o kadar yıprandım ki..bugün ismini Biksç kişiden duyduğum bir doktora gittim.usg si çok güzeldi her bişeyine baktı.Senğn riskin filan yok,çalışabilirsin yatmakla alakası yok hayati kendine zindan etme dedi.Kanama alanı gibi görünen şey aslında içi boş bir kese de olabilir dedi.kanama leke senin gebeliğim için risk oluşturmuyor dedi çünkü kilon normal tahlillerin iyi Bebeğin de maşallah diyeyimiyi dedi.Korkma dedi.(Tabi Allah'ın dediği olur yine inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bebeğim,hepimizinkiler.)
Dolaştıkça leke geliyo dedim gelsin dedi keşke daha çok gelse de ordaki her neyse dışarı çıksa bir an önce dedi.çok şükür biraz olsun ferahladım.Bir ay sonra gel dedi sık sık usg iyi değil dedi ve bu arada iğneyi de önermedi hiçbir faydası yok dedi progestan bile faydasız dedi bana göre.Bebeğin orda kalıp kalmaması annenin ve Bebeğin sağlığı ile alakalı bişey dedi.Decavit ve ferrum fort içiyordum decavite devam etme ferrum fort Kalsın dedi.Tabi bu benim Tahlillerim sonucu ortaya çıkan bir sonuç ve yorum.
Kızlar bu aradaaaaa erkek annesiymişim
Kızlar bir de ense kalınlığı ölçtü sonuç normal dedi ama amniyosentez yapalım garanti olsun dedi istemedim.Bebeğimin sağlığına dua edip beklicem sadece
Bnde ıkı saatte bırnacıkmaua basladm bazen mıdem bulanıyo zaten yatmaktan da sıkıldm dusuk rıskı pskolojısı kendımı yemege verdmBu sırlar benim açlık hay safhada resmen..Sabah kahvaltıyı yapıyorum 2 saate kalmadan bi bulantı koşarak gidiyorum mide bomboş kalmış kusacak bişey Yok..Tekrar baştan alıyorum ..
Beni genel anlamda değerlendirdiğinde bunu bir tehdit olarak görmediğini söyledi Allah'ın izniyle inşallahdusuk tehdıtı devam edıyor ama onun ıcın ne dedı
Vitamin eksikliği olmayan birine üst üste vitamin hapı dayamanın Gereği yok dedi.Bana zaten o iki vitamini iki ayrı doktor vermişti ikisini birden içiyordumGeçmiş olsun canim decavite niye devam etme dedi
Valla gözün aydın canım. Çok sevindim. Kime gittin dr olarak? Cinsiyet de öğrenmissin ne güzel. Şu ramzi teorisi tuttu mu sende?@pixielix kızlar hiçbir doktordan tatmin olamadığım için o kadar yıprandım ki..bugün ismini Biksç kişiden duyduğum bir doktora gittim.usg si çok güzeldi her bişeyine baktı.Senğn riskin filan yok,çalışabilirsin yatmakla alakası yok hayati kendine zindan etme dedi.Kanama alanı gibi görünen şey aslında içi boş bir kese de olabilir dedi.kanama leke senin gebeliğim için risk oluşturmuyor dedi çünkü kilon normal tahlillerin iyi Bebeğin de maşallah diyeyimiyi dedi.Korkma dedi.(Tabi Allah'ın dediği olur yine inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bebeğim,hepimizinkiler.)
Dolaştıkça leke geliyo dedim gelsin dedi keşke daha çok gelse de ordaki her neyse dışarı çıksa bir an önce dedi.çok şükür biraz olsun ferahladım.Bir ay sonra gel dedi sık sık usg iyi değil dedi ve bu arada iğneyi de önermedi hiçbir faydası yok dedi progestan bile faydasız dedi bana göre.Bebeğin orda kalıp kalmaması annenin ve Bebeğin sağlığı ile alakalı bişey dedi.Decavit ve ferrum fort içiyordum decavite devam etme ferrum fort Kalsın dedi.Tabi bu benim Tahlillerim sonucu ortaya çıkan bir sonuç ve yorum.
Kızlar bu aradaaaaa erkek annesiymişim
Kızlar bir de ense kalınlığı ölçtü sonuç normal dedi ama amniyosentez yapalım garanti olsun dedi istemedim.Bebeğimin sağlığına dua edip beklicem sadece
Bunları bilmiyorum canjm. Ama ense kalınlığı nt diye geçiyorMI : 1,2
Tls : 0,5
Kızlar bu verileri yorumlanabilecek biri var mi acaba ? Ense kalınlığı ölçüsü Filsn mi
Cnm leke geldıkce ıcımız temızlenıyomuymus yanı bnm cok az gelıyo bıtmıs gbı bısı ama dr dun hala kanama alanın aynı kuculmemıs dedı ya dusuk tehlıken bar dıyo cok korkuyorumEvet canım bana Söylenenler Senin için de geçerli inşallah :) bu zamana kadar kanama zarar vermediyse bundan sonra da korkma dedi
( tabi Rabbim ne derse o)
Çok Sağol canım.Bu saatten sonra hiç birimiz tehdit Altın'da olmayalım artık,dileğim buValla gözün aydın canım. Çok sevindim. Kime gittin dr olarak? Cinsiyet de öğrenmissin ne güzel. Şu ramzi teorisi tuttu mu sende?
Dünkü usg de bugüne kadar gittiğim Dr bana 3cm olan kanama alanımın 4cm olduğunu söylemişti bu doktor ölçüden bike bahsetmedi sonuca bak sen dedi.Yerini bile umursamadı.önemli olan dedi sen sağlıklı misin,leke ve kanamaya rağmen bebeğin adet hesabının üzerinde bir gelişim gösteriyor mu ,organları kemikleri iyi gelişmiş mi ona bak sen dedi. Evet canım o gelenlerin çıkması temizleniyor demekmiş.Yürüdükçe çoğalıyor o Yüzden hep yatıyorum dedim hayır yatma Yürü ki çıksın gitsin dedi.Sağlıklı bebeklere bişey olmaz dediCnm leke geldıkce ıcımız temızlenıyomuymus yanı bnm cok az gelıyo bıtmıs gbı bısı ama dr dun hala kanama alanın aynı kuculmemıs dedı ya dusuk tehlıken bar dıyo cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?