2018 Ekim Anneleri

Benim de kasik ağrılarım devam ediyor. Ama bir gün var bir gün yok. Dün ağrıyordu mesela bugün hic birsey yok.
Benim bulantim gecmedi maalesef haal

Kızlar ben cok acıkıyorum ya bıkac saatte bır ara ogunlerde nasıl beslenıyosunuz ben oglen aksam ekmek yemıyorum sabah ınce dılım sıyah ekmek cesıtlı sadece ;( yattım halde acıkıyorum

Kızlar ben cok acıkıyorum ya bıkac saatte bır ara ogunlerde nasıl beslenıyosunuz ben oglen aksam ekmek yemıyorum sabah ınce dılım sıyah ekmek cesıtlı sadece ;( yattım halde acıkıyorum
Bnde aynıyım sureklı yıyesım var ara ogunlerde yogurt yıyorum meyve yemeye calıısyorum bıde dondurma

Bu sırlar benim açlık hay safhada resmen..Sabah kahvaltıyı yapıyorum 2 saate kalmadan bi bulantı koşarak gidiyorum mide bomboş kalmış kusacak bişey Yok..Tekrar baştan alıyorum ..

Decavit multivitamin benim bulantimi kesti cok agir bi koku yada cok midemi zorlayan yagli vs yemek olmazsa hic kusmuyirum 5 gun oldu baslayali 13.haftamdayim

Geçmiş olsun canim decavite niye devam etme dedi

Bu sırlar benim açlık hay safhada resmen..Sabah kahvaltıyı yapıyorum 2 saate kalmadan bi bulantı koşarak gidiyorum mide bomboş kalmış kusacak bişey Yok..Tekrar baştan alıyorum ..
Bnde ıkı saatte bırnacıkmaua basladm bazen mıdem bulanıyo zaten yatmaktan da sıkıldm dusuk rıskı pskolojısı kendımı yemege verdm

Valla gözün aydın canım. Çok sevindim. Kime gittin dr olarak? Cinsiyet de öğrenmissin ne güzel. Şu ramzi teorisi tuttu mu sende?

Evet canım bana Söylenenler Senin için de geçerli inşallah :) bu zamana kadar kanama zarar vermediyse bundan sonra da korkma dedi
( tabi Rabbim ne derse o )
Cnm leke geldıkce ıcımız temızlenıyomuymus yanı bnm cok az gelıyo bıtmıs gbı bısı ama dr dun hala kanama alanın aynı kuculmemıs dedı ya dusuk tehlıken bar dıyo cok korkuyorum

Cnm leke geldıkce ıcımız temızlenıyomuymus yanı bnm cok az gelıyo bıtmıs gbı bısı ama dr dun hala kanama alanın aynı kuculmemıs dedı ya dusuk tehlıken bar dıyo cok korkuyorum
Dünkü usg de bugüne kadar gittiğim Dr bana 3cm olan kanama alanımın 4cm olduğunu söylemişti bu doktor ölçüden bike bahsetmedi sonuca bak sen dedi.Yerini bile umursamadı.önemli olan dedi sen sağlıklı misin,leke ve kanamaya rağmen bebeğin adet hesabının üzerinde bir gelişim gösteriyor mu ,organları kemikleri iyi gelişmiş mi ona bak sen dedi. Evet canım o gelenlerin çıkması temizleniyor demekmiş.Yürüdükçe çoğalıyor o Yüzden hep yatıyorum dedim hayır yatma Yürü ki çıksın gitsin dedi.Sağlıklı bebeklere bişey olmaz dedi

Son düzenleme:
Arkadaşlar d vitaminini nasil kullanıyorsunuz? Dr bana ekmeğe damlatıp kullan dedi. Çok gıcık geldi normalde de her şeyden midesi bulanan biri olarak. Bugün denedim minicik ekmeğe acele acele yuttum hemen. Bir de kanım düşüktü. Onun için de oligefor fol verdi. Tek icimlik 15 ml minik şişelerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…