2018 Ekim Anneleri

Bi şey daha sorucam kızlar. İlk başlarda bebegin rahimdeki şekline göre tahminler yapmıştık ya. Kimlerin ki tuttu? Çok merak ediyorum.

Gecmis olsun canim benimde ara ara hep lekelenmeler oldu sukur bisi yok hala normal dun gittim 13+1dedi cinsiyet tahmini yapmadi hayrlisi olsun insallah
Inşallah hayırlısıyla tamamına erer hepimizin hamileliği canım.Ben artık kontrol bile etmiyorum leke var mi yok mu ..biraz da teslimiyet

Allalla cok ılgınc haklımolma ıhtımalıde var alcagı nefeslerı varsa bısey olmaz bnde cm ını bılmıyorum sormadm ıns bıter senın nezamandır vardı kanaman cnm sımdı kahvelıge mı dondu

Bi şey daha sorucam kızlar. İlk başlarda bebegin rahimdeki şekline göre tahminler yapmıştık ya. Kimlerin ki tuttu? Çok merak ediyorum.
Teoriye göre benim kız cıktı. Doktorum da kıza benziyor dedi bu ay kesin kız mi öğrencem bakalım zaman geçmiyor :) bide benim bebişin kalp atışı 170di o da tutuyor :)

Kuzummmm oleyyy beee coook çok sevindim o diğer doktora gitme bence o seni strese sokuyordu
Benim ikili testim haftaya salı günü insaallah yaptırmayı ıstemiyorum o ayrı ama

Kuzummmm oleyyy beee coook çok sevindim o diğer doktora gitme bence o seni strese sokuyordu
Benim ikili testim haftaya salı günü insaallah yaptırmayı ıstemiyorum o ayrı ama
Ben de istemiyordum da geçen hafta yattığım Hastane bana sormadan yapmiş sonucunu almaya bile gitmiyorum düşün.Bugünkü Dr ikili diyecek oldu ,ben yaptırdım dedim ama o yine de enseye baktı hayret normalmiş yaşım da var aslında ama..

Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canim bugün rahatladın biraz sen yazdıklarından anlıyorum hep mutlu ol insaallah

Dr benım ense kalınlıgını sonırda ölcmus benı cok korkuttu bılmıyorum dusunmemeye calısıyorum

Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin canim bugün rahatladın biraz sen yazdıklarından anlıyorum hep mutlu ol insaallah
Amin canım hepimiz inşallah evet ben yine de temkini elden bırakmam da psikolojim biraz olsun düzeldi bakalım çok şükür

Korkma canim. Okumussundr bu tarz konusan cok dr var. icin rahat etsin diye 1-2 hafta snra baska dr da baktr istersen
Aynen oyle yapcm yoksa normal cıkmıs bebek cok kımıldıyodu belkı olcememıstır bıde kanama gecırms bı ınsana bıanda boyle denmez napcamı sasrdm panık oldm ya sınır bızıcu hersey allahtan hayırlısı olsn

Bnde ıkı saatte bırnacıkmaua basladm bazen mıdem bulanıyo zaten yatmaktan da sıkıldm dusuk rıskı pskolojısı kendımı yemege verdm

2 saatte bi acikan tek değilmişim cidden bu topik çok rahatlatıyor bazen aynı şeyleri yaşayanları gördükçe

Ben öğlen ağır yemissem akşam çorba salata yapmaya çalışıyorum yatarken süt meyve falan yiyorum. Ama tam tersiyse öğle az yiyip akşam çok yemissem bisey yemeden uyumaya çalışıyorum.
Sabah kahvaltımı sağlam yaparım ama. Kızıma mecbur hazırlamak zorunda olmasam üşenirdim kesin ama hazırlayınca tam yapıyorum buna rağmen 2 saat sonra yine acim

Kızlar tek tek alıntı yapmadım ama yazan herkese teşekkür ederim Allah her birimizin Bebeğini korusun gözetsin
Gözün aydın doktorunun iyi biri olup seni rahatlatmasina çok sevindim. Inşallah bundan sonra korktuğunu yasatmadan sağlıcakla kucağına aldırsın Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…