2018 Ekim Anneleri

Benm kardesmn dr da oyle dedi. Bidaha gitmedler oyle pat diye soylenmez. Direk cocugun down sendrmlu olablr demis! Kesin olmayan biseyi nasil soylersn sen acaba. Sonraki dr hicbisyi yok hersy norml dedi ama olan ana-babaya oluyo. O stresti çekiyo boşuna

Bende bende mide bulantılarım azaldı şükür artık ama bu sferde cok acıkıyorum günde 6 öğün yemek yesem doymuyorum bu sefrde mide hazımsızlık yapıyor sindiremiyor ne yapıcaz böyle bilmiyorum

Kızlar yemek yerken falan sanki midenize göğüs kafesiniz çökmüş gibi hissediyor musunuz ben nefes bile zor alıyorum dik oturmaya çalışıyorum ama yine de rahat edemiyorum. Oğluma hamileyken göbeğim çıktığında olmuştum böyle ama şimdi çok erken oldu

Bende bende mide bulantılarım azaldı şükür artık ama bu sferde cok acıkıyorum günde 6 öğün yemek yesem doymuyorum bu sefrde mide hazımsızlık yapıyor sindiremiyor ne yapıcaz böyle bilmiyorum

yanlış hatırlamıyorsam bide 3üzler geliyor değil mi ? Bence sofrayı hiç kaldırmadan gidip gelip yemek yesen yeridir çünkü bi tanesi bu kadar aciktiriyorsa 3 tanesini düşünemiyorum Allah yardımcın olsun

Bende çok yiyorum durduramıyorum kendimi çok kilo almaktan korkuyorum ama yemeden de edemiyorum...

Sitedeki Hamilelik takvimi 1 gün ilerde gösteriyordu gerçek olan 13 Ekim değil 12 Ekim ..bunu mu sormuştun canım doğru mu anladım
Sen benden öndesin biraz sanki farklı tarih hatırlıyorum gibiydi ondan sordum canim

Kanamam bıraz artmıs kızlar moralım bozuldu bıraz yaptıgım bırseyde yok yatıyorum sureklı

İnşallah bitiyordur artık canım.Allah kolaylık versin.

Cok sevindim adina.Doktora guvenebilmek hamilelikte belki de en guzel sey.Cok guzelde aciklamis.
İyi haberlerle karşılasın miniğin umarım❤
Cinsiyette belli olmuş gözünüzaydın :)

Evet aynen canım çok tşk ederim :)

Ben meyvege yemege damlatiyorum

Bizim tarihlerimiz cok yakın yakın zaman da gittinmş canım doktora bebiş nasıl ne durum da ben 2 hafta önce gittim,bir sonra ki randevum da 2 hafta sonra merak ediyorum:)) ondan sordum yakın zaman da gittin mi diye:))

Evet iyi çok şükür hareket ediyor artık normal bir bebek gibi görünüyor. Ben ilk 3 ay çok uzatmama taraftariyim 15 günde bir görünsen eğer ımkanin varsa bence iyidir

Gitsin karamsarlık gelsin mis gibi evlat kokusu bak 3 aydır sık aralarla kanamam var ama kanama alanım yok bakıyor bakıyor yok bebek iyi.
O nedenle ben artık benim fizyolojik böyle herhalde diye düşünmeye basladim

Bugün çok ayakta kaldım ben ve az önce kanama sebebiyle doktora gittim
Bana ensesinin 11. haftaya göre kalın olduğunu 2 mm olduğunu kesinlikle tarama yaptırmak gerektiğini söyledi.
Kızlar 2 mm kalın mi??? Size neler dedi doktorlar. Sonra da bana belki pozisyonundandır dedi. Doğru pozisyon değilse bakma o zaman, çok gerginim şuan.
Sinirlerim bozuldu

Dvit i çaykaşığına damlatıp burnumu kapatıyorum hüüpp Purpplee iyi haberlerine çok sevindim canım. Cinsiyeti de öğrendin ohh hayırlı olsun Benim bulantılar aynen devam ilaç aldığım halde kötüyüm almasam ne olur bilmem ben acıkınca çok kötü oluyorum elim kolum kalkmıyor zar zor yiyorum kendime geliyorum

Offf hemde ne kanamalar canım ya. Daha önce konusmustuk unutmuşsun. Şakır şakır kanamam vardı özellikle 10 ve 11. Haftalarda ama şuan kendisi 4 yaşında 4 kilo doğurdum.
Unutmuş olabilirim doğrudur canım kusura bakma.Maşallah Allah bağışlasın :)

Bir Üslup sorunu var bu doktorlarda.Allah büyük canım dua et doğru sonuç vermiyor ki bu ölçüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…