Sitedeki Hamilelik takvimi 1 gün ilerde gösteriyordu gerçek olan 13 Ekim değil 12 Ekim ..bunu mu sormuştun canım doğru mu anladımSenin haftan mi değişti
Amin canım inşallah çok Sağol.hepimiz için inşallahGözün aydın doktorunun iyi biri olup seni rahatlatmasina çok sevindim. Inşallah bundan sonra korktuğunu yasatmadan sağlıcakla kucağına aldırsın Rabbim
Benm kardesmn dr da oyle dedi. Bidaha gitmedler oyle pat diye soylenmez. Direk cocugun down sendrmlu olablr demis! Kesin olmayan biseyi nasil soylersn sen acaba. Sonraki dr hicbisyi yok hersy norml dedi ama olan ana-babaya oluyo. O stresti çekiyo boşunaAynen oyle yapcm yoksa normal cıkmıs bebek cok kımıldıyodu belkı olcememıstır bıde kanama gecırms bı ınsana bıanda boyle denmez napcamı sasrdm panık oldm ya sınır bızıcu hersey allahtan hayırlısı olsn
Bende bende mide bulantılarım azaldı şükür artık ama bu sferde cok acıkıyorum günde 6 öğün yemek yesem doymuyorum bu sefrde mide hazımsızlık yapıyor sindiremiyor ne yapıcaz böyle bilmiyorum2 saatte bi acikan tek değilmişim cidden bu topik çok rahatlatıyor bazen aynı şeyleri yaşayanları gördükçe
Ben öğlen ağır yemissem akşam çorba salata yapmaya çalışıyorum yatarken süt meyve falan yiyorum. Ama tam tersiyse öğle az yiyip akşam çok yemissem bisey yemeden uyumaya çalışıyorum.
Sabah kahvaltımı sağlam yaparım ama. Kızıma mecbur hazırlamak zorunda olmasam üşenirdim kesin ama hazırlayınca tam yapıyorum buna rağmen 2 saat sonra yine acim
Bende bende mide bulantılarım azaldı şükür artık ama bu sferde cok acıkıyorum günde 6 öğün yemek yesem doymuyorum bu sefrde mide hazımsızlık yapıyor sindiremiyor ne yapıcaz böyle bilmiyorum
Sen benden öndesin biraz sanki farklı tarih hatırlıyorum gibiydi ondan sordum canimSitedeki Hamilelik takvimi 1 gün ilerde gösteriyordu gerçek olan 13 Ekim değil 12 Ekim ..bunu mu sormuştun canım doğru mu anladım
Kanamam bıraz artmıs kızlar moralım bozuldu bıraz yaptıgım bırseyde yok yatıyorum sureklı
@pixielix kızlar hiçbir doktordan tatmin olamadığım için o kadar yıprandım ki..bugün ismini Biksç kişiden duyduğum bir doktora gittim.usg si çok güzeldi her bişeyine baktı.Senğn riskin filan yok,çalışabilirsin yatmakla alakası yok hayati kendine zindan etme dedi.Kanama alanı gibi görünen şey aslında içi boş bir kese de olabilir dedi.kanama leke senin gebeliğim için risk oluşturmuyor dedi çünkü kilon normal tahlillerin iyi Bebeğin de maşallah diyeyimiyi dedi.Korkma dedi.(Tabi Allah'ın dediği olur yine inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bebeğim,hepimizinkiler.)
Dolaştıkça leke geliyo dedim gelsin dedi keşke daha çok gelse de ordaki her neyse dışarı çıksa bir an önce dedi.çok şükür biraz olsun ferahladım.Bir ay sonra gel dedi sık sık usg iyi değil dedi ve bu arada iğneyi de önermedi hiçbir faydası yok dedi progestan bile faydasız dedi bana göre.Bebeğin orda kalıp kalmaması annenin ve Bebeğin sağlığı ile alakalı bişey dedi.Decavit ve ferrum fort içiyordum decavite devam etme ferrum fort Kalsın dedi.Tabi bu benim Tahlillerim sonucu ortaya çıkan bir sonuç ve yorum.
Kızlar bu aradaaaaa erkek annesiymişim
Kızlar bir de ense kalınlığı ölçtü sonuç normal dedi ama amniyosentez yapalım garanti olsun dedi istemedim.Bebeğimin sağlığına dua edip beklicem sadece
Anladım cnm . ıyı bak ıykı gıttın ne guxel haberler aldın . moralın duzeldı .Beni genel anlamda değerlendirdiğinde bunu bir tehdit olarak görmediğini söyledi Allah'ın izniyle inşallah
Sat 5 Ocak canım,senin ?Sen benden öndesin biraz sanki farklı tarih hatırlıyorum gibiydi ondan sordum canim
Evet aynen canım çok tşk ederim :)İnşallah bitiyordur artık canım.Allah kolaylık versin.
Cok sevindim adina.Doktora guvenebilmek hamilelikte belki de en guzel sey.Cok guzelde aciklamis.
İyi haberlerle karşılasın miniğin umarım❤
Cinsiyette belli olmuş gözünüzaydın :)
Ben meyvege yemege damlatiyorumArkadaşlar d vitaminini nasil kullanıyorsunuz? Dr bana ekmeğe damlatıp kullan dedi. Çok gıcık geldi normalde de her şeyden midesi bulanan biri olarak. Bugün denedim minicik ekmeğe acele acele yuttum hemen. Bir de kanım düşüktü. Onun için de oligefor fol verdi. Tek icimlik 15 ml minik şişelerde.
Ilk hamileliğinde kanama alanı var mıydı canım kanama Alanına rağmen MÜ doğum yaptın
Bizim tarihlerimiz cok yakın yakın zaman da gittinmş canım doktora bebiş nasıl ne durum da ben 2 hafta önce gittim,bir sonra ki randevum da 2 hafta sonra merak ediyorum:)) ondan sordum yakın zaman da gittin mi diye:))
Evet gercekten cok haklısın kapalı kutu. Bm cok okuyorum okumaya calısıyorum yurt ıcı yurt dısı yayınları kıtapları fln bırde evde yatınca tv ızlemek de sıkıcı gelıyor o yuzden yazılara sardım paso okuyorum. Degısık geldı. Her bunye farklı tepkıler farklı olabılır yanı .... Yasayarak goruyoruz hepımız farklıyız... Ins. Su kanamalarımızda bıter sıkıntılarımızda gever de bdurda bebıslerımızden de konusuruz. Insan yanlızz olmadıgını kwndının yasadıgı seylerı baskalarının yasadıgını da gorunce karamsarlıgı bır nebze de olsun gıdıyor
Unutmuş olabilirim doğrudur canım kusura bakma.Maşallah Allah bağışlasın :)Offf hemde ne kanamalar canım ya. Daha önce konusmustuk unutmuşsun. Şakır şakır kanamam vardı özellikle 10 ve 11. Haftalarda ama şuan kendisi 4 yaşında 4 kilo doğurdum.
Bir Üslup sorunu var bu doktorlarda.Allah büyük canım dua et doğru sonuç vermiyor ki bu ölçülerBugün çok ayakta kaldım ben ve az önce kanama sebebiyle doktora gittim
Bana ensesinin 11. haftaya göre kalın olduğunu 2 mm olduğunu kesinlikle tarama yaptırmak gerektiğini söyledi.
Kızlar 2 mm kalın mi??? Size neler dedi doktorlar. Sonra da bana belki pozisyonundandır dedi. Doğru pozisyon değilse bakma o zaman, çok gerginim şuan.
Sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?