2018 Ekim Anneleri

Allalla cok ılgınc haklımolma ıhtımalıde var alcagı nefeslerı varsa bısey olmaz bnde cm ını bılmıyorum sormadm ıns bıter senın nezamandır vardı kanaman cnm sımdı kahvelıge mı dondu
Benim 6.haftamda kalp atışını duymaya gideceğim gün bir damla kahverengi ile başladı ara ara geliyordu 10.haftada adet kanaması yaşadım bir gün boyunca sürdü yatarken de geliyordu wc de de..artık umudu kesmiştim bebekten.bir günün sonunda önce siyah sonra kahverengiye döndü sabah da topak topak kahverengi geldi.Dün moralim bişeye aşırı bozulmuştu ona bağlıyorum.Şimdi de sildikçe toprak gibi geliyo.Eski kan çıkıyo.Doktor bebek sağlıklıysa kanamanın rengi önemli değil dedi
Her şeyin doğrusunu şüphesiz ki Allah bilir ama bu doktor da isim yapmiş bir Dr sanırım .birbirini tanımayan 3 kişiden duydum bu sitede de önerildi

Bir Üslup sorunu var bu doktorlarda.Allah büyük canım dua et doğru sonuç vermiyor ki bu ölçüler

Öyle deme arkadaşım mahvetti beni 2 mm dedi fetal ense kalınlığı ilerlemesi yazdırdı bulgulara çok canım sıkkın, kanamam oldu ona mı yanayım, gerçekten ya bir şey varsa diye içime attığı bu kötü hisse mi yanayım

Canım bak kendin dedin önceki hamileliğinde kanama yaşadım sorun olmadı diye.Yine sorun olmayacak Allah'ın izniyle.Benim kardeşime neler dedi doktor ,en sonunda amniyosentez yaptırdı.Başja Dr a da baktırırsın o da öyle söylerse kan verşrsin.Allah korktuğuna uğratmasın
Bana hiç ölçü söylemedi ben de sormadım çünkü hiç merak etmiyorum

Son düzenleme:
Aynen benmde bu sfer çok erken başladı anlamdm. Her yediğim ağırlık yapıyor gibi hissdyrm. Artık yemek yemeyi boykot edip sadece salata devam edcm bi süreliğine:))

Arkadas dogru soylemis. Dr dengesizligi. Kesin sonuc olmayan bisyi pat diye soylemesi ne kadr iyi dr oldugunu gosterr. Ben olsam suratina bakmam bidaa. Benm kardesmide ayni seklde korkuttu salak dr. Hatta burdada ayni seyi yazdi bi arkadas. Eger taktiysan baska dra git gozuk eminim icini rahatlatr

Benımde 6. Jaftamda bıkacgun kahve leke gelmıstı sonra durup dururken kanama oldu ıste bıraz bıkacgun oncesınde yurumustm bunye olrk da yorgundm calısmaktan belkı oyuzden bılmıyor ınsan ıns kanamalarmz kesılır bebeklerımız buyur

707/1 ıhtımal cıktı ama dr da ölcememıs olablr cocukta cok hareketlıydı bebek normade olabılır dıger turlude ama ıste drun tavrı hıc ama hıc hosuma gıtmedı baska dr bakcam

Inşallah canım evet benim de yorgunluk ve ayakta durmaktan olmuştu özellikle de..şimdi en azından ne yapmamam gerektiğini biliyorum.

707/1 ıhtımal cıktı ama dr da ölcememıs olablr cocukta cok hareketlıydı bebek normade olabılır dıger turlude ama ıste drun tavrı hıc ama hıc hosuma gıtmedı baska dr bakcam

Ihtimaller hep var ama ilk söyleme,sorma tarzı bile çok garip.Zaten insanın sıkıntısı varken bir de.En baştan doktor değistirmen daha iyi olacaktır

Inşallah canım evet benim de yorgunluk ve ayakta durmaktan olmuştu özellikle de..şimdi en azından ne yapmamam gerektiğini biliyorum.
Ins kanama alanlarımız ıyı ilelsır ya bır hafta daha rapor verır gıbıme gelıyor bana kahvelıkler. Devam edıyor dınlenmem ıyı oluyor cok yorulmstm zaten 32. Haftaya kadar cok var bebısler hızlanbuyuse

Ihtimaller hep var ama ilk söyleme,sorma tarzı bile çok garip.Zaten insanın sıkıntısı varken bir de.En baştan doktor değistirmen daha iyi olacaktır
Aynen cnm dr u degısıcem baska dr a gıdıcem bıde o ölçsun bakalım olmadı yaptırmam ya gercekten ınsanı yoruyo bıyle seyler allah bebıslerımıze saglık versın

Takmak gibi değil ama çok uzu

Takmak gibi değil ama çok uzuldum. Başka doktora gidicem tabiki o kadın zaten nöbetçi doktordu kanamam olduğu için gittim o arada bunları soyledi

Günaydın kızlar ben de dün gittim doktora ama ikili test için bi hafta daha bekleyelim erken dedi, ense kalınlığını 1.8 ölçtü. Ve hiç sormamistim erken diye, erkek olacak büyük ihtimalle, pipi görüyorum sanki dedi. Sat a göre 10+5, ama ölçüme göre bi hafta önde gidiyor. Ankarada hacettepe üniversitesi hastanesi nde murat hocayı tavsiye ederim bu arada. Gerçekten çok iyi bir doktor, iletişimi müthiş,..

Gitsin karamsarlık gelsin mis gibi evlat kokusu bak 3 aydır sık aralarla kanamam var ama kanama alanım yok bakıyor bakıyor yok bebek iyi.
O nedenle ben artık benim fizyolojik böyle herhalde diye düşünmeye basladim
Evet vallaha bnde ole dusunmeye basladım bızde bır bozukluk var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…