2018 Ekim Anneleri

Benim 3,2 çıktı
2 dr a gittim 2 si de aynı dedi
2 li test sonuçları normal çıktı
Allah a tevekkül edip dua edip beklemek düşüyor bizede

707/1 ıhtımal cıktı ama dr da ölcememıs olablr cocukta cok hareketlıydı bebek normade olabılır dıger turlude ama ıste drun tavrı hıc ama hıc hosuma gıtmedı baska dr bakcam

Benim de 1/730 çıkmıştı
2 li test sonucu
Artık takmıyorum sağlıklı olsun diye dua ediyorum

Akşam da rüyamda renkli ultrasonda bebeğimi gördüm
Gayet sağlıklıydı

Cnm gunaydın bozma sınırını dr da ole lonk dıye solemıs eger pozısyon yanlıssa soleme dımı ama yok ıste solıcek?bıdaha olctur bakalım demıs ya . olmadı harmonı yaptırırsın

Bende bugün gidicem dr.a özel hastaneye mi gidiyosn cinsiyet tahmini yapmış canm

Iste bılmıyorum nekdr dogru yuksek olup normal dogan cocuklarda varmıs cnm allahın takdırı bılemeyıKı saglıklı derler busefer sıkıntı cıkar

Ben cesaret edemedim bile ikili test yaptırmaya. Allah ne verdiyse kabulum sağlıklı hayırlı olmasına dua edip doğmasını bekleyeceğim

Evet canımm dogru hatırlıyorsun üçüzler geliyor alllahın izniyle . Yemek yapamaıyorum eşim yapıyr annem de kalıyorum arada. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar bu arada kaç kilo aldınız bu zmana kadar ?

Amin canım sağlıcakla gelsinler hepside inşallah
Ben 4 kilo aldım. Bulantım kusmam çok oldu ama yememe engel değildi malesef boğazımı tutamiyorum. 11+4'teyim.

Amin canım sağlıcakla gelsinler hepside inşallah
Ben 4 kilo aldım. Bulantım kusmam çok oldu ama yememe engel değildi malesef boğazımı tutamiyorum. 11+4'teyim.
Bende 11+3 2,5 kilo aldım henüz çünkü ben hiçbirşey yiyemedim günde 4 defa kusuyordum . Ama artık daha hızlı alırız bu haftalardan sonra galiba . Ona ragmen bebişler büyümüş ultrasonda görünce öyle cok mutlu oldum

Ucuzlermı ay masallah cnm saglıkla gelsınler hepımızın yavruları ben en cok ıkı kılo aldm gobegımde daha cıkmadı cıksada sevsek ya

Ben daha almadım hiç.Kızımda da 4.ayda 2 alarak baslamistim toplamda 14 almistim :)
Simdi acikiyoruz fln diyoruzda asıl sonrası içler acısı Sağlık olsunda :)
Sana Allah kolaylık versin.

Ben 500 gr filan aldım mide bulantım filan da yoktu ama iştahım da çok açık değil

Günaydın kızlar bende sabah çok erken kalktım özel bir hastanede triodlerim için kan verdim şimdi de eğitim araştırma hastanesinde ikili tarama testi için bekliyorum birazdan usgde ense kalınlığına bakılacak içim bi tedirgin gece de kötü kötü rüyalar gördüm Allahım esirgesin inşallah sağlıklıdır benim için de dua eder misiniz. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Güzel ve doğru haberlerle dönmen dileğiyle rüyalar tersine çıkar

Ben bugün 13+0 oldum 3 kilo aldım canım zaten altta kilo da olunca doğuma kadar devasa bir şey olacağım muhtemelen

Bu kılo konusu benim korkulu rüyam oldu resmen öyle bir doktorum varki ilk 3 ay hiç kilo almayacaksın diyen.Normalde de kilo konusunda takığımdır herballifelarla yasarım.Kendi tartıma göre 1,5 doktorunkine göre 3 kilo almış gözüküyorum.Dün aksam burnuma burnuma kokusu geldi biseylerin inat ettim yemedim ağlıcaktım resmen

Gunaydin kizlar :) ben birazdan ilk ultrasona gircem ayy cok heyecanliyim yaa esimde gelemedi cok erken kizim uyuyordu onunla kaldi aradim keske gelseydin elimi tutsaydin dedim heyecandan olcem ilk hamileligimde boyle degildim vallahi noluyo anlamadim :))

Ay maşallah ben 1 kilo verdim ama çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Bolca da yürüyüş ve arada aerobik Inşallah zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…