- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Hareketlerini hissedemesemde bendede bu haftalarda ozellikle karin üstü o hassasiyeti rahim siskinligini hissediyorum. Bazen karnimda minik minik biseyler hissediyorum ama ben kendi kafamdan mi kuruyorum yoksa cidden hareketlerini mi hissediyorum bilmiyorumBen yata yata heralde bugudısle yat ye kılo ne olcak cok korkuyorum ya bıde uzanınca karın altınızda botle bıhassasıyet hıssedıyormuusunuz kızlar ıcerde bebegın varlıgını hıssedıyorum sankı
Bagırsak hareketı oluyomus cnm 16 dan sonra bıraz baslayabılıyormus hareket falan gercekten ama orda bebısımhıssedıyrm cok farklıHareketlerini hissedemesemde bendede bu haftalarda ozellikle karin üstü o hassasiyeti rahim siskinligini hissediyorum. Bazen karnimda minik minik biseyler hissediyorum ama ben kendi kafamdan mi kuruyorum yoksa cidden hareketlerini mi hissediyorum bilmiyorum
Aman ha sonra vermesi zor oluyo tecrübeyle sabitBen yata yata heralde bugudısle yat ye kılo ne olcak cok korkuyorum ya bıde uzanınca karın altınızda botle bıhassasıyet hıssedıyormuusunuz kızlar ıcerde bebegın varlıgını hıssedıyorum sankı
Benim 3,2 çıktı
2 dr a gittim 2 si de aynı dedi
2 li test sonuçları normal çıktı
Allah a tevekkül edip dua edip beklemek düşüyor bizede
Benim de 1/730 çıkmıştı
2 li test sonucu
Artık takmıyorum sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Akşam da rüyamda renkli ultrasonda bebeğimi gördüm
Gayet sağlıklıydı
pixielix kızlar hiçbir doktordan tatmin olamadığım için o kadar yıprandım ki..bugün ismini Biksç kişiden duyduğum bir doktora gittim.usg si çok güzeldi her bişeyine baktı.Senğn riskin filan yok,çalışabilirsin yatmakla alakası yok hayati kendine zindan etme dedi.Kanama alanı gibi görünen şey aslında içi boş bir kese de olabilir dedi.kanama leke senin gebeliğim için risk oluşturmuyor dedi çünkü kilon normal tahlillerin iyi Bebeğin de maşallah diyeyim iyi dedi.Korkma dedi.(Tabi Allah'ın dediği olur yine inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bebeğim,hepimizinkiler.)
Dolaştıkça leke geliyo dedim gelsin dedi keşke daha çok gelse de ordaki her neyse dışarı çıksa bir an önce dedi.çok şükür biraz olsun ferahladım.Bir ay sonra gel dedi sık sık usg iyi değil dedi ve bu arada iğneyi de önermedi hiçbir faydası yok dedi progestan bile faydasız dedi bana göre.Bebeğin orda kalıp kalmaması annenin ve Bebeğin sağlığı ile alakalı bişey dedi.Decavit ve ferrum fort içiyordum decavite devam etme ferrum fort Kalsın dedi.Tabi bu benim Tahlillerim sonucu ortaya çıkan bir sonuç ve yorum.
Kızlar bu aradaaaaa erkek annesiymişim
Kızlar bir de ense kalınlığı ölçtü sonuç normal dedi ama amniyosentez yapalım garanti olsun dedi istemedim.Bebeğimin sağlığına dua edip beklicem sadece
Cnm gunaydın bozma sınırını dr da ole lonk dıye solemıs eger pozısyon yanlıssa soleme dımı ama yok ıste solıcek?bıdaha olctur bakalım demıs ya . olmadı harmonı yaptırırsın
Ben toplamda 3 kilo almışım. 3 hafta önceki muayenedekiyle aynı kiloda çıktım. Öğle ve akşam öğününde ekmek çoğunlukla tüketmiyorum. Bir de yoğurtla pek aram yok yatmadan 1-2 saat evvel yemeye çalışıyorum bir kase. Bu şekilde yapınca kalori yakımını artırıyomuşEvet canımm dogru hatırlıyorsun üçüzler geliyor alllahın izniyle . Yemek yapamaıyorum eşim yapıyr annem de kalıyorum arada. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar bu arada kaç kilo aldınız bu zmana kadar ?
Vajinal kullan canim ağızdan alma o zaman yan etkisi olmaz fazlaKızlar bu progestan benımmafettı ya kafayo kaldıramıyorum sımdı bıraz kalktımda kendıme yemek koyayım dedım yalnızım bıkacgun kımse yok ;(
Evet canım çok Haklısın.Aminnnnn çok Sağol bu arada.Sağlıcakla gelsin kuzucuklar :)Canım gözün aydın valla rahat bir ohh çektim okurkenBak ne kadar endişeleniyordun öncesinde. Yaklaşım açısından gittiğimiz doktor çok önemli. Yeri gelip psikolog gibi oluyor çünkü kadın doğumcu olsa da. İlk gebeliğimdeki doktorum da çok iyi ve pozitifti şimdiki de öyle çok şükür Doktorun bir tek cümlesi bizi batırada biliyor, içimize serin sular da serpebiliyor. Çok çok geçmiş olsun bak artık günlük yaşamına devam edebilirsin, yine de çok yorma kendini...
Bir de erkekmiş demek minikkuşmaşallah subhanallah sağlıkla kavuşursunuz inşallah annesi Ben de bugün kontrole gittim çok şükür benim de iğneyi kesti ama 16. haftaya kadar önlem amacıyla progestana devam et dedi
200ml bıde oyıce kalkamıyorum tekım zor yemek koydm uyudum bırazda nası yapcm kahve leke gelıyo ılac cıkarsa hemenVajinal kullan canim ağızdan alma o zaman yan etkisi olmaz fazla
Kiz bebek derler ama belli olmuyor tabi. Cumhuriyet altini erkek bebek ama bilezik taki falan gorursen kiz bebek derlerKızlar bu gece rüyamda kolumda bi surü altin bilezik gördüm
Sizce anlamı ne olabilir?
Merhaba bende ankaradayımGünaydın kızlar ben de dün gittim doktora ama ikili test için bi hafta daha bekleyelim erken dedi, ense kalınlığını 1.8 ölçtü. Ve hiç sormamistim erken diye, erkek olacak büyük ihtimalle, pipi görüyorum sanki dedi. Sat a göre 10+5, ama ölçüme göre bi hafta önde gidiyor. Ankarada hacettepe üniversitesi hastanesi nde murat hocayı tavsiye ederim bu arada. Gerçekten çok iyi bir doktor, iletişimi müthiş,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?