2018 Ekim Anneleri

Bende şimdi dr dan çıktım 11+1 haftalık çıktı kalp atışını dinletti gayet sağlıklı bi bebek dedi hiç 2li tarama yapmaya gerek yok dedi anlamadım neden böyle dedi ama sağlıklı yaa o bana yeter çok şükür :)

Ben yata yata heralde bugudısle yat ye kılo ne olcak cok korkuyorum ya bıde uzanınca karın altınızda botle bıhassasıyet hıssedıyormuusunuz kızlar ıcerde bebegın varlıgını hıssedıyorum sankı

Ben yata yata heralde bugudısle yat ye kılo ne olcak cok korkuyorum ya bıde uzanınca karın altınızda botle bıhassasıyet hıssedıyormuusunuz kızlar ıcerde bebegın varlıgını hıssedıyorum sankı
Hareketlerini hissedemesemde bendede bu haftalarda ozellikle karin üstü o hassasiyeti rahim siskinligini hissediyorum. Bazen karnimda minik minik biseyler hissediyorum ama ben kendi kafamdan mi kuruyorum yoksa cidden hareketlerini mi hissediyorum bilmiyorum

Bagırsak hareketı oluyomus cnm 16 dan sonra bıraz baslayabılıyormus hareket falan gercekten ama orda bebısımhıssedıyrm cok farklı

Kendi doktorumu aradım saat 2,00 da gidicem. Takmak vs değil ben çok çok üzüldüm. Dün gece uyumadan bulduğum tüm yayınları okudum. 3 ün üzerinde olupta doğan ve sağlıklı olan bebek oranı yüksekti. Bilmiyorum Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin

Canım gözün aydın valla rahat bir ohh çektim okurken Bak ne kadar endişeleniyordun öncesinde. Yaklaşım açısından gittiğimiz doktor çok önemli. Yeri gelip psikolog gibi oluyor çünkü kadın doğumcu olsa da. İlk gebeliğimdeki doktorum da çok iyi ve pozitifti şimdiki de öyle çok şükür Doktorun bir tek cümlesi bizi batırada biliyor, içimize serin sular da serpebiliyor. Çok çok geçmiş olsun bak artık günlük yaşamına devam edebilirsin, yine de çok yorma kendini...

Bir de erkekmiş demek minikkuş maşallah subhanallah sağlıkla kavuşursunuz inşallah annesi Ben de bugün kontrole gittim çok şükür benim de iğneyi kesti ama 16. haftaya kadar önlem amacıyla progestana devam et dedi

Cnm gunaydın bozma sınırını dr da ole lonk dıye solemıs eger pozısyon yanlıssa soleme dımı ama yok ıste solıcek?bıdaha olctur bakalım demıs ya . olmadı harmonı yaptırırsın

Birazdan kendi doktoruma gidicem çok üzgünüm. Doktorum ben böyle birşey görmedim ama pozisyon meselesi dedi gel bakalım dedi.

Kizlar bebik donmedi tam olcusunu alamadi o yuzden bi kahve ic gel dedi bekliyorum. Yalniz turkcesi hemorajik kist olan bu tur kist e rastladi o yuzden 2 hafta sonra tekrar ultrasona koycak bu kist hakkinda bilgisi olan var mi ??

Vinalac vitamin kullanan var mı ? Foliki bırakıp buna geçtik. Bulantı ilacı olarak dramamine alıyordum onu da bıraktırdi doktorum. Bu vitamin sindirim sistemini düzenleyici etkisi olduğundan bulantiya da iyi gelir dedi. 3 gündür kullaniyorum. Bulantı oluyor gibi ama henüz hiç kusma olmadı şükür.

Ben toplamda 3 kilo almışım. 3 hafta önceki muayenedekiyle aynı kiloda çıktım. Öğle ve akşam öğününde ekmek çoğunlukla tüketmiyorum. Bir de yoğurtla pek aram yok yatmadan 1-2 saat evvel yemeye çalışıyorum bir kase. Bu şekilde yapınca kalori yakımını artırıyomuş İlk gebeliğimde canım hep tatlı istiyodu Allah'tan bunda pek tatlı tüketmiyorum

Kızlar bu progestan benımmafettı ya kafayo kaldıramıyorum sımdı bıraz kalktımda kendıme yemek koyayım dedım yalnızım bıkacgun kımse yok ;(

Kızlar bu progestan benımmafettı ya kafayo kaldıramıyorum sımdı bıraz kalktımda kendıme yemek koyayım dedım yalnızım bıkacgun kımse yok ;(
Vajinal kullan canim ağızdan alma o zaman yan etkisi olmaz fazla

Evet canım çok Haklısın.Aminnnnn çok Sağol bu arada.Sağlıcakla gelsin kuzucuklar :)

Hemorajik kist icin cok onemli degil dedi kaniyormus o yuzden arada sancilarim oluyormus o yuzden ama kendi kendine yok olan bir kist turuymus endiselenme dedi bana herseyi normal dedi olcuelri 12+o normal haftadi ama 12+6 cikti veeee nasil soyledi anlamadim hep diyordum yurtdisi 20 haftada soyluyorlar hindistanli bi kadindi bi kizim var deyince erkege benziyor dedi pipisini gosterdi :) yine de sen kimseye soyleme aslinda soylememize izin vermiyorlar dedi 2 hafta sonra tekrar gircem ultrasona confirm yapariz cinsiyeti dedi. Insallah saglikli da dogsun cok sukur allahim :) bu da resmimiz merak edenler icin

Eklentiler

• 39977187-267D-40B9-AFFB-8EC5FD802BB6.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba bende ankaradayım
Memnun musunuz dr dan bende etlik zübeyde ye gidiyorum çok memnun değilim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…