Kızlar bu gece rüyamda kolumda bi surü altin bilezik gördüm
Sizce anlamı ne olabilir?
Bende kız duymuştum anneannem erkek dedi bakalım hangisiK
Kiz bebek derler ama belli olmuyor tabi. Cumhuriyet altini erkek bebek ama bilezik taki falan gorursen kiz bebek derler
Bende gordm aynısını kız bebek derler bakalım ne olcakKızlar bu gece rüyamda kolumda bi surü altin bilezik gördüm
Ben akşam yatmadan iyice ileri iterek kullanıyorum. Bana da doktorum bırakabilirsin dedi ama bırakamadım ya korkudan200ml bıde oyıce kalkamıyorum tekım zor yemek koydm uyudum bırazda nası yapcm kahve leke gelıyo ılac cıkarsa hemen
Bende kızıma hamileyken görmüştüm kız bebek diye okumuştum ozamanda kızım oldu :) bellimi cinsiyetKızlar bu gece rüyamda kolumda bi surü altin bilezik gördüm
Canim gözün aydınHemorajik kist icin cok onemli degil dedi kaniyormus o yuzden arada sancilarim oluyormus o yuzden ama kendi kendine yok olan bir kist turuymus endiselenme dedi bana herseyi normal dedi olcuelri 12+o normal haftadi ama 12+6 cikti veeee nasil soyledi anlamadim hep diyordum yurtdisi 20 haftada soyluyorlar hindistanli bi kadindi bi kizim var deyince erkege benziyor dedi pipisini gosterdi :) yine de sen kimseye soyleme aslinda soylememize izin vermiyorlar dedi 2 hafta sonra tekrar gircem ultrasona confirm yapariz cinsiyeti dedi. Insallah saglikli da dogsun cok sukur allahim :) bu da resmimiz merak edenler icin
Anladm cnm bnde dr a sorarm gene ne blm gunduz cok zor oluyo yaaBen akşam yatmadan iyice ileri iterek kullanıyorum. Bana da doktorum bırakabilirsin dedi ama bırakamadım ya korkudan
Esim erkek istiyor ama nasip iste.ilk bebek ya ondan bu istegi.bende hep kız hissediyorum.K
Kiz bebek derler ama belli olmuyor tabi. Cumhuriyet altini erkek bebek ama bilezik taki falan gorursen kiz bebek derler
Hayirlisi olsun canim.erkek kız farketmez.Bi kaç gün önce bende gördüm anneanneme sorduğumda erkek bebeğe delalet eder dedi. Oğlun olcak diyor bana. Hayırlısı olsun inşallah
Aynen.bakalim hangisi olacak.Bende kız duymuştum anneannem erkek dedi bakalım hangisi
Bende kız gibi hissediyorum canim.Bende gordm aynısını kız bebek derler bakalım ne olcak
Cinsiyet belli değil canim.heycan bastı:)Bende kızıma hamileyken görmüştüm kız bebek diye okumuştum ozamanda kızım oldu :) bellimi cinsiyet
Evet yurtdisi genelde beklerler 20 haftaya kadar ya iste kurtaja falan da karsi genel kural zaten bu ebe de sen kimseye soyleme gene de soylememiz yasak dedi temem dedimCanim gözün aydın
Allah gönlüne göre versin insaallah. Neden 20.haftaya kadar söylemiyorlar kesinlesin diye mi? Geçen ben de gittiğimde arkası dönüktü yorum yapamadı doktor insaallah bu gittiğimde belli olur sağlıklı olması tek duam ama merakta ediyorum hani )
Bnde hafıf temızlk yaotmda burnmda oluyo kıruyo ya ıcı sanrm oyuzdn hamılelıkten bırzArkadaşlar merhaba;
Benim biraz önce burnumdan kan geldi pıhtılı bir şekilde sildikçe de geliyor. Araştırdım normal diyor ama yaşayan var mı arkadaşlar?
Oluyo cnm benımde arada gazdan cok sısıyoKızlar midem davul gibi şiş geziyorum sizde de öyle mi ki
Bnde hafıf temızlk yaotmda burnmda oluyo kıruyo ya ıcı sanrm oyuzdn hamılelıkten bırz
Yok cnm dıkkat etmokdrmbısı olmazmbnmde cok snırlenp bagrındıgımmzamanlar oldu ama sakın olmak lazmKizlar bir anda tansiyonumun yukseldigini hissettim bi olaya cok sinirlendim bagirdim. Yuzum ates gibi oldu daha once boyle bir sey yasayan var mi aranizda. Bebeklerime bir sey olmus mudur? Cok uzuluyorum suanda
Benim de olmustu bi gun kalbim kut kut atti, yuzumu ates basti.Ben de korkmustum ama sonraki kontrolde bebek gayet iyiydi, merak etmeKizlar bir anda tansiyonumun yukseldigini hissettim bi olaya cok sinirlendim bagirdim. Yuzum ates gibi oldu daha once boyle bir sey yasayan var mi aranizda. Bebeklerime bir sey olmus mudur? Cok uzuluyorum suanda
Aksam yemeklerinden sonra oyle oluyorum.Duzelemedi gitti midem.Siser , bulanirKızlar midem davul gibi şiş geziyorum sizde de öyle mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?