2018 Ekim Anneleri

200ml bıde oyıce kalkamıyorum tekım zor yemek koydm uyudum bırazda nası yapcm kahve leke gelıyo ılac cıkarsa hemen
Ben akşam yatmadan iyice ileri iterek kullanıyorum. Bana da doktorum bırakabilirsin dedi ama bırakamadım ya korkudan

Canim gözün aydın
Allah gönlüne göre versin insaallah. Neden 20.haftaya kadar söylemiyorlar kesinlesin diye mi? Geçen ben de gittiğimde arkası dönüktü yorum yapamadı doktor insaallah bu gittiğimde belli olur sağlıklı olması tek duam ama merakta ediyorum hani )

K

Kiz bebek derler ama belli olmuyor tabi. Cumhuriyet altini erkek bebek ama bilezik taki falan gorursen kiz bebek derler
Esim erkek istiyor ama nasip iste.ilk bebek ya ondan bu istegi.bende hep kız hissediyorum.
Bi kaç gün önce bende gördüm anneanneme sorduğumda erkek bebeğe delalet eder dedi. Oğlun olcak diyor bana. Hayırlısı olsun inşallah
Hayirlisi olsun canim.erkek kız farketmez.
Bende kız duymuştum anneannem erkek dedi bakalım hangisi
Aynen.bakalim hangisi olacak.
Bende gordm aynısını kız bebek derler bakalım ne olcak
Bende kız gibi hissediyorum canim.
Bende kızıma hamileyken görmüştüm kız bebek diye okumuştum ozamanda kızım oldu :) bellimi cinsiyet
Cinsiyet belli değil canim.heycan bastı:)

Evet yurtdisi genelde beklerler 20 haftaya kadar ya iste kurtaja falan da karsi genel kural zaten bu ebe de sen kimseye soyleme gene de soylememiz yasak dedi temem dedim

Arkadaşlar merhaba;
Benim biraz önce burnumdan kan geldi pıhtılı bir şekilde sildikçe de geliyor. Araştırdım normal diyor ama yaşayan var mı arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba;
Benim biraz önce burnumdan kan geldi pıhtılı bir şekilde sildikçe de geliyor. Araştırdım normal diyor ama yaşayan var mı arkadaşlar?
Bnde hafıf temızlk yaotmda burnmda oluyo kıruyo ya ıcı sanrm oyuzdn hamılelıkten bırz

Kızlar midem davul gibi şiş geziyorum sizde de öyle mi ki

Kizlar bir anda tansiyonumun yukseldigini hissettim bi olaya cok sinirlendim bagirdim. Yuzum ates gibi oldu daha once boyle bir sey yasayan var mi aranizda. Bebeklerime bir sey olmus mudur? Cok uzuluyorum suanda

Kizlar bir anda tansiyonumun yukseldigini hissettim bi olaya cok sinirlendim bagirdim. Yuzum ates gibi oldu daha once boyle bir sey yasayan var mi aranizda. Bebeklerime bir sey olmus mudur? Cok uzuluyorum suanda
Yok cnm dıkkat etmokdrmbısı olmazmbnmde cok snırlenp bagrındıgımmzamanlar oldu ama sakın olmak lazm

Benim de olmustu bi gun kalbim kut kut atti, yuzumu ates basti.Ben de korkmustum ama sonraki kontrolde bebek gayet iyiydi, merak etme

Ben yarın beybimi gormeye gidicem
Cok heycan annecim cok heycan modundayim.

Herşey güzelse yaz temizliğine başlıcim artik.

Yoğurdumu, sutumu, cevizimi, köftemi yedim ictim.

Yarın bana gostersin artik ismiyle cagiralim çok amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…