2018 Ekim Anneleri

Canım bu miniş erkek gibi

200ml bıde oyıce kalkamıyorum tekım zor yemek koydm uyudum bırazda nası yapcm kahve leke gelıyo ılac cıkarsa hemen
Lekelenme ve kanama devam esıyorsa alttan koyma ıc desı bmm doktor etkısı olmuyormus zaten akıntımız vatya ıcmeye devam et bence benımde kafam kalkmıyor gunde 3 defa ama napalım

Lekelenme ve kanama devam esıyorsa alttan koyma ıc desı bmm doktor etkısı olmuyormus zaten akıntımız vatya ıcmeye devam et bence benımde kafam kalkmıyor gunde 3 defa ama napalım
Yok cnm agızdan alıyrm bıtmeden yapmam bıtcegıde yok sankı bu kahvelıklerın

Hayırlı habrrlerını beklıyoruz cnm.

Yok cnm agızdan alıyrm bıtmeden yapmam bıtcegıde yok sankı bu kahvelıklerın
Bende aynı durumdayım kanama yokken alttan alıyırdum kanama olunca dr bır ıse yaramaz allttan dedı agızdan almaya basladım 7le de devam edıyorum aama dedıgın gıbı bıtecehgı de yok bu lekelerın kanların ... Napcaz bılmıyorummmm.....

Kansız mı kalcaz anlamadm kahvelık yoksa ıcımımı temızlenıcek ıyıce kafam karısstı bıde dr bana. Derse işe basla ılaca devm et nasıl devam edıccem calısmaya cok kotu ayakta duramıyorum kı

Ben 1 kg aldım şimdiye kadar ama daha erken tabi size göre. Ya bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir nedir ki..Oğlumda 16 kg almıştım sonra 52lere düştüğümü biliyorum. Emzirmek uykusuzluka ve koşturmak çok zayıflatıyor.
bende öyle ya bir heyecan bir korku ilkinde hiç öyle değildim zaman geçtikçe daha mı pinpirik olduk acaba

Ya da ilkinde olaylarin pek farkinda olmuyoruz ikinci de ne gorecegimizi biliyoruz az cok hepsinib heyecani ayri oluyomus 3-5 farketmiyor :)

Bende deli gibi tatlı istiyo canm yiyorum da ilk bebiş erkek miydi senin

Arkadaşlar merhaba;
Benim biraz önce burnumdan kan geldi pıhtılı bir şekilde sildikçe de geliyor. Araştırdım normal diyor ama yaşayan var mı arkadaşlar?
İlk bebeğimde çok kanardı burnum, hem de çok. Dr normal demişti damarlar genişlerken çatlayabilirmiş, merak etmeyin

İlk bebeğimde çok kanardı burnum, hem de çok. Dr normal demişti damarlar genişlerken çatlayabilirmiş, merak etmeyin
Benimde tıkanıyor kanıyor artık rahat nefes aldığım gunlerim sayılı ama sağlıklı olsun da razıyım diyorum. Meğerse ilk degilmisim

al ben den de o kadar yarın bende gidiyorum. 2 li tarama var. detaylı ultrasonda görürüm diye umud ediyorum

Merhabalar,
Uzun zamandır yoktum neler olmuş neler tek tek okudum sabahtan beri oturup
cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı tek tek tebrik ederim.
MErakla benim gibi cinsiyet bekleyenlerede daha fazla heyecan diliyorum çünkü en güzel heyecanlar.
Yalnız beni bi korku sardı. Yarın ikili tarama var. Rabbim sağlık versin

Kızlar bana ikili testin sonucunu attılar ama sonuç ne anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 83
Benimde yarın ikili tarama testim var Kızlar bende çok heyacanlıyım. Pazartesi günü doktor kıza benziyor dedi. Bakalım bu doktor ne diyecek :)

Bende deli gibi tatlı istiyo canm yiyorum da ilk bebiş erkek miydi senin
Evet ilki erkekti canım sürekli profiterol ve çikolata çekerdi Hea bir de çilek aşerirdim çoğunlukla. Şimdi de çilek ve karpuz delisiyim bakalım bu minnak kız mı olacak erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…