Canım bu miniş erkek gibiHemorajik kist icin cok onemli degil dedi kaniyormus o yuzden arada sancilarim oluyormus o yuzden ama kendi kendine yok olan bir kist turuymus endiselenme dedi bana herseyi normal dedi olcuelri 12+o normal haftadi ama 12+6 cikti veeee nasil soyledi anlamadim hep diyordum yurtdisi 20 haftada soyluyorlar hindistanli bi kadindi bi kizim var deyince erkege benziyor dedi pipisini gosterdi :) yine de sen kimseye soyleme aslinda soylememize izin vermiyorlar dedi 2 hafta sonra tekrar gircem ultrasona confirm yapariz cinsiyeti dedi. Insallah saglikli da dogsun cok sukur allahim :) bu da resmimiz merak edenler icin
Lekelenme ve kanama devam esıyorsa alttan koyma ıc desı bmm doktor etkısı olmuyormus zaten akıntımız vatya ıcmeye devam et bence benımde kafam kalkmıyor gunde 3 defa ama napalım200ml bıde oyıce kalkamıyorum tekım zor yemek koydm uyudum bırazda nası yapcm kahve leke gelıyo ılac cıkarsa hemen
Yok cnm agızdan alıyrm bıtmeden yapmam bıtcegıde yok sankı bu kahvelıklerınLekelenme ve kanama devam esıyorsa alttan koyma ıc desı bmm doktor etkısı olmuyormus zaten akıntımız vatya ıcmeye devam et bence benımde kafam kalkmıyor gunde 3 defa ama napalım
Hayırlı habrrlerını beklıyoruz cnm.Kendi doktorumu aradım saat 2,00 da gidicem. Takmak vs değil ben çok çok üzüldüm. Dün gece uyumadan bulduğum tüm yayınları okudum. 3 ün üzerinde olupta doğan ve sağlıklı olan bebek oranı yüksekti. Bilmiyorum Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin
Bende aynı durumdayım kanama yokken alttan alıyırdum kanama olunca dr bır ıse yaramaz allttan dedı agızdan almaya basladım 7le de devam edıyorum aama dedıgın gıbı bıtecehgı de yok bu lekelerın kanların ... Napcaz bılmıyorummmm.....Yok cnm agızdan alıyrm bıtmeden yapmam bıtcegıde yok sankı bu kahvelıklerın
Kansız mı kalcaz anlamadm kahvelık yoksa ıcımımı temızlenıcek ıyıce kafam karısstı bıde dr bana. Derse işe basla ılaca devm et nasıl devam edıccem calısmaya cok kotu ayakta duramıyorum kıBende aynı durumdayım kanama yokken alttan alıyırdum kanama olunca dr bır ıse yaramaz allttan dedı agızdan almaya basladım 7le de devam edıyorum aama dedıgın gıbı bıtecehgı de yok bu lekelerın kanların ... Napcaz bılmıyorummmm.....
Ben 1 kg aldım şimdiye kadar ama daha erken tabi size göre. Ya bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir nedir ki..Oğlumda 16 kg almıştım sonra 52lere düştüğümü biliyorum. Emzirmek uykusuzluka ve koşturmak çok zayıflatıyor.Evet canımm dogru hatırlıyorsun üçüzler geliyor alllahın izniyle . Yemek yapamaıyorum eşim yapıyr annem de kalıyorum arada. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar bu arada kaç kilo aldınız bu zmana kadar ?
bende öyle ya bir heyecan bir korku ilkinde hiç öyle değildim zaman geçtikçe daha mı pinpirik olduk acabaGunaydin kizlar :) ben birazdan ilk ultrasona gircem ayy cok heyecanliyim yaa esimde gelemedi cok erken kizim uyuyordu onunla kaldi aradim keske gelseydin elimi tutsaydin dedimheyecandan olcem ilk hamileligimde boyle degildim vallahi noluyo anlamadim :))
Yaaaa :))Canım bu miniş erkek gibi
Ya da ilkinde olaylarin pek farkinda olmuyoruz ikinci de ne gorecegimizi biliyoruz az cok hepsinib heyecani ayri oluyomus 3-5 farketmiyor :)Ben 1 kg aldım şimdiye kadar ama daha erken tabi size göre. Ya bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir nedir ki..Oğlumda 16 kg almıştım sonra 52lere düştüğümü biliyorum. Emzirmek uykusuzluka ve koşturmak çok zayıflatıyor.
bende öyle ya bir heyecan bir korku ilkinde hiç öyle değildim zaman geçtikçe daha mı pinpirik olduk acaba
Bende deli gibi tatlı istiyo canm yiyorum da ilk bebiş erkek miydi seninBen toplamda 3 kilo almışım. 3 hafta önceki muayenedekiyle aynı kiloda çıktım. Öğle ve akşam öğününde ekmek çoğunlukla tüketmiyorum. Bir de yoğurtla pek aram yok yatmadan 1-2 saat evvel yemeye çalışıyorum bir kase. Bu şekilde yapınca kalori yakımını artırıyomuşİlk gebeliğimde canım hep tatlı istiyodu Allah'tan bunda pek tatlı tüketmiyorum
İlk bebeğimde çok kanardı burnum, hem de çok. Dr normal demişti damarlar genişlerken çatlayabilirmiş, merak etmeyinArkadaşlar merhaba;
Benim biraz önce burnumdan kan geldi pıhtılı bir şekilde sildikçe de geliyor. Araştırdım normal diyor ama yaşayan var mı arkadaşlar?
Benimde tıkanıyor kanıyor artık rahat nefes aldığım gunlerim sayılı ama sağlıklı olsun da razıyım diyorum. Meğerse ilk degilmisimİlk bebeğimde çok kanardı burnum, hem de çok. Dr normal demişti damarlar genişlerken çatlayabilirmiş, merak etmeyin
al ben den de o kadar yarın bende gidiyorum. 2 li tarama var. detaylı ultrasonda görürüm diye umud ediyorumBen yarın beybimi gormeye gidicem
Cok heycan annecim cok heycan modundayim.
Herşey güzelse yaz temizliğine başlıcim artik.
Yoğurdumu, sutumu, cevizimi, köftemi yedim ictim.
Yarın bana gostersin artik ismiyle cagiralim çok amin.
İlk bebeğimde çok kanardı burnum, hem de çok. Dr normal demişti damarlar genişlerken çatlayabilirmiş, merak etmeyin
Canim net göremedim ama normal ense kalınlığını 1 olarak okudum amaKızlar bana ikili testin sonucunu attılar ama sonuç ne anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi
Evet ilki erkekti canım sürekli profiterol ve çikolata çekerdiBende deli gibi tatlı istiyo canm yiyorum da ilk bebiş erkek miydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?