2018 Ekim Anneleri

Evet ilki erkekti canım sürekli profiterol ve çikolata çekerdi Hea bir de çilek aşerirdim çoğunlukla. Şimdi de çilek ve karpuz delisiyim bakalım bu minnak kız mı olacak erkek mi

Bende ilk öğrendiğim günden beri erkek diyorum herkes kız diyo çin takvimi de kız bakalım 2 haftaya belli olur :)

Bende ilk öğrendiğim günden beri erkek diyorum herkes kız diyo çin takvimi de kız bakalım 2 haftaya belli olur :)
3 gun sonra 15. Haftaua gırcez ıns ama hala cınsıyet ogrenemedım ya gostermıyo benımkı

Hayatimda hic yemedigim kadar elma yedim bu hamisligimde.
Yemeyede devam.
32 sene boyunca toplasam yediğim elmaları bukadar yememisimdir kesin

Sabah yatakdan elma diye uyanıyorum yatarken son lokmam hep elma.
Bugün elmalı kurabiye ve elmalı tart yaptim.

Herseyi elmalı yiyesim var.
Bi ara ıhlamurada elma dilimleyip attim limonla.

Elmacı beybi bu.

Bnde anneme yaptrdm elmalı turta arada yıyrmmajahaha nabım kanamadan yattm ıcın valla yapamadm ama elmaya bayılırım hatta suan cok acım tobe ya doymuyorum bugun

İçinden ne geçiyo bi his yokmu canm
Hamıle oldmu ogrenmeden bır gun once ruyamda pembıs tulumlar gordm cnm kız hıssedıyorum foto var atım bakaana anlarsn belkı

Eklentiler

• 8E7F3B8F-1EDE-4FE1-98F5-381BA82C34B3.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bana ikili testin sonucunu attılar ama sonuç ne anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi
Kuzum sankı bıraz rısklı cıkmıs sakın kendını uzme bı dr a gorun dr degılım tabı bılemem kendımtestıme gore yorum yaptm ama ense kalınlıgın dusuk nıye oyle ckms anlamadm bnm ense kalınlıggı sınırda cıktı bı dr a gorun cnm bn pek ınanmıyorum bu testlere keske hıc yaptırmasaydım

Bnde anneme yaptrdm elmalı turta arada yıyrmmajahaha nabım kanamadan yattm ıcın valla yapamadm ama elmaya bayılırım hatta suan cok acım tobe ya doymuyorum bugun
Öğün bastırmak ve geçiştirmek icinde birebir.

Bende pembe kıyafetli pembe ayakkabılı kiz bebek gordum rüyamda.
Cok heyecanlıydı ya.

Hastanede sıra bekliyordum.
Oturacaktım uzakdan boş sandım koltugu bi yaklaştım bir bebek uyuyor.
Dizlerinide çekmiş kendine.

Hatta ayakkabısını okadar net incelemisim ki her ayrintisi aklimda.
Toz pembe incecik kemerli deri önünde krem rengi süsü tokası vardi.

Kızım olursa bulucam o ayakkabıyı
Cok etkilenmiştim.

Ama ben gebe doymuyorum koca elma portakal kıvı yuedım yarım saate mıde zıl calıyo turtayı tadınlık yıyorum hamır oldu ıcın
Kilo almadıysan sıkıntı yok.
Hepsi hafif seyler.
Hani hamur isi yemekden daha iyidir bosver.
Benim oglum cok alışık evde hamur işine kurabiyeye.
Bebekliğinden beri hep yaparim evde mutlaka olur.
Birazda onun icin yapiyorum ben.
Aranıyor cunku.
2 aydır elim gitmemisti.

Az az sık yemeye çalış.

Bır yasa ıkı kıllo alldm cnm balla bnde aynı kıyafetlerı arıcam kıyafet bakmıyorum artk cok korkuyorum su kanamadan heralde uzun sure bısey almıcam kanama alanı bı bıtse gecse ıns en kosa zamanda cınsıyetı cokcok merak edıyorum

Kansız mı kalcaz anlamadm kahvelık yoksa ıcımımı temızlenıcek ıyıce kafam karısstı bıde dr bana. Derse işe basla ılaca devm et nasıl devam edıccem calısmaya cok kotu ayakta duramıyorum kı
Dra durumu acıkla olmadı rapor ıste cok kotuysen. Yapacak bısry yok

Hamileliğimde en hoşuma giden şey yemek yapabiliyo olmaktı sanirim.

Çünkü esimde oglumda yemek seciyor.
Cok zorlanirdim yapamasaydim .
Allah yardim etti güldü yuzume.

Hiç sıkıntısız gidiyorum.
As falanda ermeden 3 ay bitti nerdeyse.

Şu dvit icin ins. Yarın bisi verir doktor
Akşamları kendimi halsiz hissediyorum.
Eşim meyvemi soyup veriyor suyuma kadar getiriyor artik.
Çünkü uzanmak istiyorum.

Evet ilki erkekti canım sürekli profiterol ve çikolata çekerdi Hea bir de çilek aşerirdim çoğunlukla. Şimdi de çilek ve karpuz delisiyim bakalım bu minnak kız mı olacak erkek mi
Bnm bebus erkek ve yedıgım tursunun haddı hesabı yok ılk haftalardan berı

@Lets go canım çıkan değerlerin riski biraz yüksek görünüyor sonuçlara göre sana kim gönderdi ki bu sonuçları yorumlamadılar mı? Dr unla bir iletişim kur istersen onlar daha iyi değerlendireceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…