- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cnm net okunmuyo dr un bısı dedımıKızlar bana ikili testin sonucunu attılar ama sonuç ne anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi
Bakalim insallah goruruzal ben den de o kadar yarın bende gidiyorum. 2 li tarama var. detaylı ultrasonda görürüm diye umud ediyorum
Evet ilki erkekti canım sürekli profiterol ve çikolata çekerdiHea bir de çilek aşerirdim çoğunlukla. Şimdi de çilek ve karpuz delisiyim bakalım bu minnak kız mı olacak erkek mi
3 gun sonra 15. Haftaua gırcez ıns ama hala cınsıyet ogrenemedım ya gostermıyo benımkıBende ilk öğrendiğim günden beri erkek diyorum herkes kız diyo çin takvimi de kız bakalım 2 haftaya belli olur :)
İçinden ne geçiyo bi his yokmu canm3 gun sonra 15. Haftaua gırcez ıns ama hala cınsıyet ogrenemedım ya gostermıyo benımkı
Bnde anneme yaptrdm elmalı turta arada yıyrmmajahaha nabım kanamadan yattm ıcın valla yapamadmHayatimda hic yemedigim kadar elma yedim bu hamisligimde.
Yemeyede devam.
32 sene boyunca toplasam yediğim elmaları bukadar yememisimdir kesin
Sabah yatakdan elma diye uyanıyorum yatarken son lokmam hep elma.
Bugün elmalı kurabiye ve elmalı tart yaptim.
Herseyi elmalı yiyesim var.
Bi ara ıhlamurada elma dilimleyip attim limonla.
Elmacı beybi bu.
Hamıle oldmu ogrenmeden bır gun once ruyamda pembıs tulumlar gordm cnm kız hıssedıyorum foto var atım bakaana anlarsn belkıİçinden ne geçiyo bi his yokmu canm
Kuzum sankı bıraz rısklı cıkmıs sakın kendını uzme bı dr a gorun dr degılım tabı bılemem kendımtestıme gore yorum yaptm ama ense kalınlıgın dusuk nıye oyle ckms anlamadm bnm ense kalınlıggı sınırda cıktıKızlar bana ikili testin sonucunu attılar ama sonuç ne anlamadım anlayan varsa anlatabilir mi
Öğün bastırmak ve geçiştirmek icinde birebir.Bnde anneme yaptrdm elmalı turta arada yıyrmmajahaha nabım kanamadan yattm ıcın valla yapamadmama elmaya bayılırım hatta suan cok acım tobe ya doymuyorum bugun
Ama ben gebe doymuyorum koca elma portakal kıvı yuedım yarım saate mıde zıl calıyo turtayı tadınlık yıyorum hamır oldu ıcınÖğün bastırmak ve geçiştirmek icinde birebir.
Kilo almadıysan sıkıntı yok.Ama ben gebe doymuyorum koca elma portakal kıvı yuedım yarım saate mıde zıl calıyo turtayı tadınlık yıyorum hamır oldu ıcın
Seninki benimkinden farklı duruyo bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı :)Hamıle oldmu ogrenmeden bır gun once ruyamda pembıs tulumlar gordm cnm kız hıssedıyorum foto var atım bakaana anlarsn belkı
Bır yasa ıkı kıllo alldm cnm balla bnde aynı kıyafetlerı arıcam kıyafet bakmıyorum artk cok korkuyorum su kanamadan heralde uzun sure bısey almıcam kanama alanı bı bıtse gecse ıns en kosa zamanda cınsıyetı cokcok merak edıyorumKilo almadıysan sıkıntı yok.
Hepsi hafif seyler.
Hani hamur isi yemekden daha iyidir bosver.
Benim oglum cok alışık evde hamur işine kurabiyeye.
Bebekliğinden beri hep yaparim evde mutlaka olur.
Birazda onun icin yapiyorum ben.
Aranıyor cunku.
2 aydır elim gitmemisti.
Az az sık yemeye çalış.
Dra durumu acıkla olmadı rapor ıste cok kotuysen. Yapacak bısry yokKansız mı kalcaz anlamadm kahvelık yoksa ıcımımı temızlenıcek ıyıce kafam karısstı bıde dr bana. Derse işe basla ılaca devm et nasıl devam edıccem calısmaya cok kotu ayakta duramıyorum kı
Kızada benzzettım pıpıyede ahaha herseye benzıyoSeninki benimkinden farklı duruyo bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı :)
Bnm bebus erkek ve yedıgım tursunun haddı hesabı yok ılk haftalardan berıEvet ilki erkekti canım sürekli profiterol ve çikolata çekerdiHea bir de çilek aşerirdim çoğunlukla. Şimdi de çilek ve karpuz delisiyim bakalım bu minnak kız mı olacak erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?