Ben de işk haftalarda deli gibi acı turşu yedim haddi hesabı yoktu yediğim acıların ve bununla birlikte felaket midem yanıyordu yine de yiyordum sonra birden isteğim geçti şimdi yüzünü göresim yok acı biberinBnm bebus erkek ve yedıgım tursunun haddı hesabı yok ılk haftalardan berı
InsAllah gecer normale donersin.Bır yasa ıkı kıllo alldm cnm balla bnde aynı kıyafetlerı arıcam kıyafet bakmıyorum artk cok korkuyorum su kanamadan heralde uzun sure bısey almıcam kanama alanı bı bıtse gecse ıns en kosa zamanda cınsıyetı cokcok merak edıyorum
Hımm normallik Sınırı kaç ?Canim net göremedim ama normal ense kalınlığını 1 olarak okudum ama
Ben erkeğe benzettim bebişimi bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah :)Kızada benzzettım pıpıyede ahaha herseye benzıyo
Ben hiç araştırmadım kaç olunca normal kaç olunca riskli ..dünkü doktora whatsapptan atayım bakalım ne der..riskli de dese umursamıyorum Rabbim ne derse o ona güveniyorumKuzum sankı bıraz rısklı cıkmıs sakın kendını uzme bı dr a gorun dr degılım tabı bılemem kendımtestıme gore yorum yaptm ama ense kalınlıgın dusuk nıye oyle ckms anlamadm bnm ense kalınlıggı sınırda cıktıbı dr a gorun cnm bn pek ınanmıyorum bu testlere keske hıc yaptırmasaydım
Bunu geçen Hafta yattığım öze Hast yapmıştı.kontrole gelemeyeceğimi haber verdim sonucları istedim whatsapptan attılar herhangi bir yorum yapan olmadı.olmadı dün gittipim doktora whatsapptan yollarım o bir yorumlar.O da amniyosentez diye tutturdu.yaşım 37 olduğu için her halukârda yüksek risk çıkacak Demişti zaten rutin kontrole gittiğim doktor.Benim içimde bir güven var Rabbim sağlıklı verecek inşallahPurpplee canım çıkan değerlerin riski biraz yüksek görünüyor sonuçlara göre sana kim gönderdi ki bu sonuçları yorumlamadılar mı? Dr unla bir iletişim kur istersen onlar daha iyi değerlendireceklerdir.
Valla bn hala kendı pantolanlaromı gıyıyorum cok dar gıymıyorum daha gobek suan daha cıkmadı ben bebek ıcın dedm cnm kıyaget almıcamInsAllah gecer normale donersin.
Ben bebek içinde kendim icinde hic bisi almadim.
Eşofmanlarımla idare ediyorum simdilik.
Yarin da esofman spor ayakkabi bi şişme mont giyer giderim doktora.
Sadece düğünler üst üste elbise almam gerekiyor.
Evdekiler gobekden kasiyor.
Napim zayıflarsam daralttiririm artik.
Yapacak bisi yok.
Bakalım cok merak edıyorum bende sende sankı pıpı vardı :)Ben erkeğe benzettim bebişimi bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem inşallah :)
Ense kalınlıgın normal bıraz yastan belkı cıkmstr hanı ne bılım baska rısk gormedım ben bellımı olur bu ısler ambıyosentez rısklı degılmı uclu dortlu tarama yaptırırsın annem kardesımı 39 da dogurdu bellı olmazBen hiç araştırmadım kaç olunca normal kaç olunca riskli ..dünkü doktora whatsapptan atayım bakalım ne der..riskli de dese umursamıyorum Rabbim ne derse o ona güveniyorum
Sağlıklı olsunlarda ikiside kabulum :)Bakalım cok merak edıyorum bende sende sankı pıpı vardı :)
1.4 e kadar normal diye biliyorum canimHımm normallik Sınırı kaç ?
Bnde cnm ıns kuzum saglıklı olalım olsnlar yaymakta kotu rısklerde hersey ya allah saglık versınSağlıklı olsunlarda ikiside kabulum :)
Yok hiçbir şey yaptırmıcam ,zaten ben tarama da istemiyordum emrivaki yapıldı.güvenirliğine inanmıyorum çünkü ve bu konuda Allah ne verdiyse diyorum.sadece dua edip beklerimEnse kalınlıgın normal bıraz yastan belkı cıkmstr hanı ne bılım baska rısk gormedım ben bellımı olur bu ısler ambıyosentez rısklı degılmı uclu dortlu tarama yaptırırsın annem kardesımı 39 da dogurdu bellı olmaz
İnş sağlıcakla gelir canım bebiş valla ben de daha sonuçlarımı öğrenmedim belki benim de öyle çıkacak ama sonuçta aldırmayı falan düşünmüyorsan çok da bir anlamı yok bu testlerin. Amniyosentez dışında da testler var sanki durumuna göre dr un yönlendirir zaten canımKızlar dünkü doktora whatsapptan attık sonucları.yaş da kan da yüksek riskli çıkmış dedi inşallah yine de sağlıcajls gelir kuzum.Dua eder misiniz
Yok herhangi bir sorgulama yapmıcam Allah büyük derim beklerimİnş sağlıcakla gelir canım bebiş valla ben de daha sonuçlarımı öğrenmedim belki benim de öyle çıkacak ama sonuçta aldırmayı falan düşünmüyorsan çok da bir anlamı yok bu testlerin. Amniyosentez dışında da testler var sanki durumuna göre dr un yönlendirir zaten canım
Canim ben tam göremedim nt ölçümün 1 değil mi? 1.73 mü? Şimdi bebekte yeteri kadar hareket olmazsa ölçüm haftası oluyormuşYok herhangi bir sorgulama yapmıcam Allah büyük derim beklerim
Bende dusunmuyorum cnm allahın berdıgo can bıze onlara sahıp cıkmak duser oylemıymıs esımde erkek dıyo ben kız dıyorm :)Yok hiçbir şey yaptırmıcam ,zaten ben tarama da istemiyordum emrivaki yapıldı.güvenirliğine inanmıyorum çünkü ve bu konuda Allah ne verdiyse diyorum.sadece dua edip beklerim
Canım bu arada kanama olayı genelde erkek annelerinde oluyormuş :)
Bnm bebek asırı hareket edıyodu ölcerken ya zıplıyodu ıcımde ıns yanlıs olcmustrCanim ben tam göremedim nt ölçümün 1 değil mi? 1.73 mü? Şimdi bebekte yeteri kadar hareket olmazsa ölçüm haftası oluyormuş
Birde gebelik yaşı kac yazıyor goremedim
Amin canm Rabbim hepimizin yavrusunu korusun annelerine babalarına bağışlasın inşallah :))Bnde cnm ıns kuzum saglıklı olalım olsnlar yaymakta kotu rısklerde hersey ya allah saglık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?