- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ay allah korusun dıkkat et ya herseyden cok korkar oldumAnlamadım bnde bakalım devam ederse dra gıdecegım. Daha once hıc olmamıstı bole bısey
Canim gecmis olsun insallah kalbini ferah tut neler duydum ben yegenimede oyle dediler hic bir sey cikmadi senin bebisinde bisey cikmicak insallah rabbim safi ismiyle sifalar nasip etsin...Arkadaşlar ne yazıkki bebegimin ense kalınlığı haftasına göre yüksek. Yarın sabah eve gelecekler nifty test yapılacak pazartesi günü de detayli ultrasona giricem
Öyle yorgun ve üzgünüm ki 3 doktor gezdim bugün 3 u de aynı şeyi söyledi.
Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin ve kalbine ferahlık versin
Cok guzel bi bebek olacak deseneHayatimda hic yemedigim kadar elma yedim bu hamisligimde.
Yemeyede devam.
32 sene boyunca toplasam yediğim elmaları bukadar yememisimdir kesin
Sabah yatakdan elma diye uyanıyorum yatarken son lokmam hep elma.
Bugün elmalı kurabiye ve elmalı tart yaptim.
Herseyi elmalı yiyesim var.
Bi ara ıhlamurada elma dilimleyip attim limonla.
Elmacı beybi bu.
Bende ay ı durumdayım vallaha krndımızı dınlıyoruz galıba neden bole olduk ?psıkolojılrr altust altı ustu hamıleyız ya bu kadar zor olmamalı...Ay allah korusun dıkkat et ya herseyden cok korkar oldum
Arkadaşlar ne yazıkki bebegimin ense kalınlığı haftasına göre yüksek. Yarın sabah eve gelecekler nifty test yapılacak pazartesi günü de detayli ultrasona giricem
Kabuslar goruyorum wc ye gırerken cok korkuyorum ınankı pskolojık destek almayı bıle dusunuyorumBende ay ı durumdayım vallaha krndımızı dınlıyoruz galıba neden bole olduk ?psıkolojılrr altust altı ustu hamıleyız ya bu kadar zor olmamalı...
Sagol bılgı ıcın cnm bıraz bol pant bar onu gıyoyorum evden dısarı cıkmayı basarabılırsem ıns kendıme hamıle pant almayı dusunuyorum nekdr karnım cıkmamıs olsadaKizlar size bi bilgi vereyim ben yaptim o hatayi ilk bebegimde siz yapmayin hamilelikte dar seyler giymek bebegin gelisimini kisitliyormus galiba ben ilk hamileligimde okadar vitaminler baliklar sut icmeden yatmazdim ama bebegim yine de 2.900 dogdu. Hep dar vucudu saran seyler giydim 5 ayliga kendi pantolonlarimi giydim yani boyle ara ara karnimin rahatsiz oldugunu da hissediyordum ama aldirmiyodum. Gecenlerde bir yerde okumustum dar giysilerin gelisimi engelledigini ne kadar dogru bilmiyorum ama yine de dikkat etmek lazim nasilsa kucuk karnim cikmadi falan diye dusunmeyin rahat kiyafetler giyin. Sahsen ben bu bebekte oyle yapiyorum simdiden esimin esofmanlari paylasiyoruzen kisa zamanda da alicam hamile giysileri
Amin canim insallah birsey cikmazArkadaşlar ne yazıkki bebegimin ense kalınlığı haftasına göre yüksek. Yarın sabah eve gelecekler nifty test yapılacak pazartesi günü de detayli ultrasona giricem
Ben kullanıuorum krılom galıba adı. Gercı sımdı kanama var dıye kullanmıyorum.Kizlar omega 3 olarak red krill oil kullanan var mi?
Bana dr.um verdi ama cok kisi kullanmiyo diye soruyorum sizlere de.
Off offf. Gectı sankı bıraz. Sıddetı azaldı bıseyde yapmıyorum ha yatıyorum sureklı.Kabuslar goruyorum wc ye gırerken cok korkuyorum ınankı pskolojık destek almayı bıle dusunuyorum
Bndede oladı geecen gun kramp kasıklar asaya fln snra gaz mıs onu anladm gercktn bıtsn artıkOff offf. Gectı sankı bıraz. Sıddetı azaldı bıseyde yapmıyorum ha yatıyorum sureklı.
Kuran okutmayı düşünüyorum csnım ben de ,sadaka da vereyim.sağol canımInsaAllah saglicakla gelir canim. Niyetine bi Kuran falan okutsaydin eger cevrede bilen varsa. Dua falan edilirdi hem de yine onun niyetine sadaka verirsen cok guzel olur. Kardesmde kanamasi var diye kurban kestrdi iki kez. Elinden ne geliyosa iste
Ben dePurpplee canlarim doktor bana ultrason ile bakılan tarama testleri doğru sonuç vermez en doğru sonucu amniyosentez verir dedi
Benimde 10 nisan da var ve gerçekten yaptirmak istemiyorum sonucu ne çıkarsa çıksın tedavisi mümkün olan hastalık tanısı değil sonuçta neden canımı sıkayım diyorum
Kac cıktı cnm benımkı 13. Haftanın sonunda 2,20 yuksek dedı dr
Canim gecmis olsun insallah kalbini ferah tut neler duydum ben yegenimede oyle dediler hic bir sey cikmadi senin bebisinde bisey cikmicak insallah rabbim safi ismiyle sifalar nasip etsin...
Inşaallah iyi sonuçlar alırsın canim
Rabbim istedi mi en sağlıklı bebek senin olur insaallah üzülme
Dua edeceğiz umut edeceğiz ve sağlıkla dünyaya gelecek insaallah
Teşekkür ederim :)Erkek diyorum
krill yagi yani degil mi canim? Kanamayla ne ilgisi var benimde kanamam var ben kullaniyorum.Ben kullanıuorum krılom galıba adı. Gercı sımdı kanama var dıye kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?