Canım Allah bilir en doğrusunu nice kişiler böyle bir haberle yıkılıp sonradan Sağlıcakla kucaklarına aldılar.Biz de onlardan oluruz inşArkadaşlar ne yazıkki bebegimin ense kalınlığı haftasına göre yüksek. Yarın sabah eve gelecekler nifty test yapılacak pazartesi günü de detayli ultrasona giricem
Öyle yorgun ve üzgünüm ki 3 doktor gezdim bugün 3 u de aynı şeyi söyledi.
Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin ve kalbine ferahlık versin
Ben hissediyordum dinlenince geçtiKızlarrr bısey soracagım ama nasıl sorulur bılmem genıtal bolgriem sızlıyormus gıbı agrıyormus gıbı bısey hıssedıyorum hıc hısseden varmı boyle bısey normalmı
Bende de aynısı vardı doktora sormuştum bu hassasiyet Ağrı Tarzı şeyin sebebini,kanamadan dolayı olmuştur dedi ciddiye almadı.hatta bi ara bunlara ek olarak bikaç dakikalığına acayip bir kaşıntı sarmıştı dıştan içe.ama çok şükür bir sorunun habercisi değilmişBende ay ı durumdayım vallaha krndımızı dınlıyoruz galıba neden bole olduk ?psıkolojılrr altust altı ustu hamıleyız ya bu kadar zor olmamalı...
Evet ya benim eşofman pantolon vs de bana olmamaya başladı bir tek tayt giyebiliyorum bel çevrem genişledi özellikle deKizlar size bi bilgi vereyim ben yaptim o hatayi ilk bebegimde siz yapmayin hamilelikte dar seyler giymek bebegin gelisimini kisitliyormus galiba ben ilk hamileligimde okadar vitaminler baliklar sut icmeden yatmazdim ama bebegim yine de 2.900 dogdu. Hep dar vucudu saran seyler giydim 5 ayliga kendi pantolonlarimi giydim yani boyle ara ara karnimin rahatsiz oldugunu da hissediyordum ama aldirmiyodum. Gecenlerde bir yerde okumustum dar giysilerin gelisimi engelledigini ne kadar dogru bilmiyorum ama yine de dikkat etmek lazim nasilsa kucuk karnim cikmadi falan diye dusunmeyin rahat kiyafetler giyin. Sahsen ben bu bebekte oyle yapiyorum simdiden esimin esofmanlari paylasiyoruzen kisa zamanda da alicam hamile giysileri
Yok hiçbir şey yaptırmıcam ,zaten ben tarama da istemiyordum emrivaki yapıldı.güvenirliğine inanmıyorum çünkü ve bu konuda Allah ne verdiyse diyorum.sadece dua edip beklerim
Canım bu arada kanama olayı genelde erkek annelerinde oluyormuş :)
Kiz nasil giydin dar seyleri:)) ben mumkun olsa bol bol takilcam valla. Sikmadi demekki seni. Ben hatrlyrm ilk gebelikte karnm acik yatiyodm bide ilk aylarda dusun:))Kizlar size bi bilgi vereyim ben yaptim o hatayi ilk bebegimde siz yapmayin hamilelikte dar seyler giymek bebegin gelisimini kisitliyormus galiba ben ilk hamileligimde okadar vitaminler baliklar sut icmeden yatmazdim ama bebegim yine de 2.900 dogdu. Hep dar vucudu saran seyler giydim 5 ayliga kendi pantolonlarimi giydim yani boyle ara ara karnimin rahatsiz oldugunu da hissediyordum ama aldirmiyodum. Gecenlerde bir yerde okumustum dar giysilerin gelisimi engelledigini ne kadar dogru bilmiyorum ama yine de dikkat etmek lazim nasilsa kucuk karnim cikmadi falan diye dusunmeyin rahat kiyafetler giyin. Sahsen ben bu bebekte oyle yapiyorum simdiden esimin esofmanlari paylasiyoruzen kisa zamanda da alicam hamile giysileri
Bence de mantıklı hareketli bir Bebeğin beyin sinir sistemi gelişimi de iyi demektir inş.Allahın verdiği cana kıyamam ama Rabbim Inşallah her bişeyi tastamam sağlıklı evlatlar nasip eder.Bende bugün gittim 2liyi yaptırmayı düşünmüyordm zaten sadece ense kalınlığına bakar diye düşündüm dr.um gerek yok taramalara bebeğin elleri ayakları hareketli çok şükür sağlıklı bi bebek olacak bu şekilde giderse dedi taramaları yaptırıp kendini sıkıntıya sokmana gerek yok dedi diyelim bi anomali var aldıracak mısın dedi hayır tabiki de yaşamayacağını bile bilsem doğururum bi umut diye dedim daha ne o zaman boşuna taramaları yaptırıp kendinizi üzüyosunuz bu yavrularıda üzüyosunuz dedi ikna oldum hareketli bi bebekse hiç korkma canm
Arkadaşlar ne yazıkki bebegimin ense kalınlığı haftasına göre yüksek. Yarın sabah eve gelecekler nifty test yapılacak pazartesi günü de detayli ultrasona giricem
Öyle yorgun ve üzgünüm ki 3 doktor gezdim bugün 3 u de aynı şeyi söyledi.
Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin ve kalbine ferahlık versin
Hiç sıkıntı yapma rahat ol Rabbim nasip ettiyse o kuzuları bize en güzel şekilde vermiştirBence de mantıklı hareketli bir Bebeğin beyin sinir sistemi gelişimi de iyi demektir inş.Allahın verdiği cana kıyamam ama Rabbim Inşallah her bişeyi tastamam sağlıklı evlatlar nasip eder.
Doktornuza bi danışın yinede. Bence yorgunluktan oturma şeklinden falan olabilir. Benmde düz yatınca ağrır. Bide kendinizi şartlamayn sağ sol diye o an nasıl rahatsanız onu tercih edin derim. Bnm dr olsa egzersiz yap çok ağrırsa ağrı kesici iç der geçer:) ona göre bunlar çok normlKızlar bi sorum var size. Yaklaşık 2 haftadır kalça ağrım var sol tarafıma yatıyorum bebek için daha sağlıklı demişti dr um. Gece kaç kere uyanıyorm kalçama ağrı giriyor bacağım kasılıyo sırt üüstü yatıp ağrıyan bacağımı dümdüz uzatmadan asla geçmiyor. Bi gece özellikle denedim sağıma yattım yine uyandım sol kalçam yine aynı şekilde ağrıyordu. Hareketli bi gün geçireyim yarım saat bile ayakta kalaym kalçama ağrı giriyo ayağımın üstüne basamıyorm. Bugün de otururken oldu bi kaç kere ani hareket yapınca oluyo daha yolun başındayız nasıl olacak böyle ilerleyen aylarda işim çok zor. Bu şekilde olsn var mı yoksa dr a mı gitmeliyim normal mi bu hallerim???
Doktornuza bi danışın yinede. Bence yorgunluktan oturma şeklinden falan olabilir. Benmde düz yatınca ağrır. Bide kendinizi şartlamayn sağ sol diye o an nasıl rahatsanız onu tercih edin derim. Bnm dr olsa egzersiz yap çok ağrırsa ağrı kesici iç der geçer:) ona göre bunlar çok norml
Platesi evet. Yoganin muhabbeti gecmedi. En cok da hicbisy yapamazsam yuruys onerdi. Yalniz be degl de baska agrilarin olup uzun surerse yinede doktra sor sen canim. Benm enfksyon bel bobrek taraflarimi agrtmisti mesela.Şartlamıyorm aslında normal de de soluma yatınca rahat ederim ama ağrı yapıyo ne yöne yatarsam yataym sanki tutuluyo düz tutunca biraz geçiyo sonra tekrar dönüyorum uyunana kadar sabit yatıyorum gece boyunca dönüp duruyorum dahada şiddetlenirse dr uma bi danışırım. Sizin dr plates yoga önerdi mi? Beni davet etti ama korkudan gitmedim daha fena tutulurm diye acaba iyi mi gelir hareketler bilemedim
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm senınde sınırda cıkmıs hayırlısı11 haftalık 2.43
Merhaba bende ankaradayım
Memnun musunuz dr dan bende etlik zübeyde ye gidiyorum çok memnun değilim açıkçası
Günaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
Fıtık var galiba canm ben öyle tahmin ediyorum 2 hafta sonraya randevum var bi sorarım yinede emin olaym içimde şüphe kalmasınPlatesi evet. Yoganin muhabbeti gecmedi. En cok da hicbisy yapamazsam yuruys onerdi. Yalniz be degl de baska agrilarin olup uzun surerse yinede doktra sor sen canim. Benm enfksyon bel bobrek taraflarimi agrtmisti mesela.
Ay senındemı bu 13. Hafta ugursuzmudur nedır bıze anlamadm bende hala yatıyorum haber ber bıze cnmGünaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?