2018 Ekim Anneleri

Canım Allah bilir en doğrusunu nice kişiler böyle bir haberle yıkılıp sonradan Sağlıcakla kucaklarına aldılar.Biz de onlardan oluruz inş
Detaylı ultrason Dediğin 4 boyutlu olan renkli ultrason mu ? Eğer oysa dün doktor ona da baktı tüm organlarını inceledi tamam dedi ama gel gelelim ense kalınlığı riskli olarak değerlendirilmiş.Allah bilir diyorum ben

Kızlarrr bısey soracagım ama nasıl sorulur bılmem genıtal bolgriem sızlıyormus gıbı agrıyormus gıbı bısey hıssedıyorum hıc hısseden varmı boyle bısey normalmı
Ben hissediyordum dinlenince geçti

Kizlarrr bunu söylemem lazım belki bana inanmazsınız özellikle tecrübeli anneler ama ama ama eminim...
Sanırım bebikom hareket etti ve ben bunu hissettim sol tarafımda seğirme gibi böyle pıt pit kalp atımı gibi bişeydi ilk defa basima geldi böyle bisey

Bende ay ı durumdayım vallaha krndımızı dınlıyoruz galıba neden bole olduk ?psıkolojılrr altust altı ustu hamıleyız ya bu kadar zor olmamalı...
Bende de aynısı vardı doktora sormuştum bu hassasiyet Ağrı Tarzı şeyin sebebini,kanamadan dolayı olmuştur dedi ciddiye almadı.hatta bi ara bunlara ek olarak bikaç dakikalığına acayip bir kaşıntı sarmıştı dıştan içe.ama çok şükür bir sorunun habercisi değilmiş

Evet ya benim eşofman pantolon vs de bana olmamaya başladı bir tek tayt giyebiliyorum bel çevrem genişledi özellikle de

Bende bugün gittim 2liyi yaptırmayı düşünmüyordm zaten sadece ense kalınlığına bakar diye düşündüm dr.um gerek yok taramalara bebeğin elleri ayakları hareketli çok şükür sağlıklı bi bebek olacak bu şekilde giderse dedi taramaları yaptırıp kendini sıkıntıya sokmana gerek yok dedi diyelim bi anomali var aldıracak mısın dedi hayır tabiki de yaşamayacağını bile bilsem doğururum bi umut diye dedim daha ne o zaman boşuna taramaları yaptırıp kendinizi üzüyosunuz bu yavrularıda üzüyosunuz dedi ikna oldum hareketli bi bebekse hiç korkma canm

Kiz nasil giydin dar seyleri:)) ben mumkun olsa bol bol takilcam valla. Sikmadi demekki seni. Ben hatrlyrm ilk gebelikte karnm acik yatiyodm bide ilk aylarda dusun:))

Bence de mantıklı hareketli bir Bebeğin beyin sinir sistemi gelişimi de iyi demektir inş.Allahın verdiği cana kıyamam ama Rabbim Inşallah her bişeyi tastamam sağlıklı evlatlar nasip eder.

Canm niye kendini üzüyosun ense kalınlığı her yüksek olan sağlıksız olmuyo bi grupta okudum baya yüksekti kadın sağlıklı doğum yapmış zaten ensesi kalın diyede hiç sıkıntı yapmamş Dr ense kalınlığı yüksek deyince babasına çekmiş babasının da ensesi kalın demiş gülüp geçmişler sıkıntı yapma sağlıcakla doğacaklar allahın izniyle

Bence de mantıklı hareketli bir Bebeğin beyin sinir sistemi gelişimi de iyi demektir inş.Allahın verdiği cana kıyamam ama Rabbim Inşallah her bişeyi tastamam sağlıklı evlatlar nasip eder.
Hiç sıkıntı yapma rahat ol Rabbim nasip ettiyse o kuzuları bize en güzel şekilde vermiştir

Kızlar bi sorum var size. Yaklaşık 2 haftadır kalça ağrım var sol tarafıma yatıyorum bebek için daha sağlıklı demişti dr um. Gece kaç kere uyanıyorm kalçama ağrı giriyor bacağım kasılıyo sırt üüstü yatıp ağrıyan bacağımı dümdüz uzatmadan asla geçmiyor. Bi gece özellikle denedim sağıma yattım yine uyandım sol kalçam yine aynı şekilde ağrıyordu. Hareketli bi gün geçireyim yarım saat bile ayakta kalaym kalçama ağrı giriyo ayağımın üstüne basamıyorm. Bugün de otururken oldu bi kaç kere ani hareket yapınca oluyo daha yolun başındayız nasıl olacak böyle ilerleyen aylarda işim çok zor. Bu şekilde olsn var mı yoksa dr a mı gitmeliyim normal mi bu hallerim???

Doktornuza bi danışın yinede. Bence yorgunluktan oturma şeklinden falan olabilir. Benmde düz yatınca ağrır. Bide kendinizi şartlamayn sağ sol diye o an nasıl rahatsanız onu tercih edin derim. Bnm dr olsa egzersiz yap çok ağrırsa ağrı kesici iç der geçer:) ona göre bunlar çok norml

Şartlamıyorm aslında normal de de soluma yatınca rahat ederim ama ağrı yapıyo ne yöne yatarsam yataym sanki tutuluyo düz tutunca biraz geçiyo sonra tekrar dönüyorum uyunana kadar sabit yatıyorum gece boyunca dönüp duruyorum dahada şiddetlenirse dr uma bi danışırım. Sizin dr plates yoga önerdi mi? Beni davet etti ama korkudan gitmedim daha fena tutulurm diye acaba iyi mi gelir hareketler bilemedim

Platesi evet. Yoganin muhabbeti gecmedi. En cok da hicbisy yapamazsam yuruys onerdi. Yalniz be degl de baska agrilarin olup uzun surerse yinede doktra sor sen canim. Benm enfksyon bel bobrek taraflarimi agrtmisti mesela.

Platesi evet. Yoganin muhabbeti gecmedi. En cok da hicbisy yapamazsam yuruys onerdi. Yalniz be degl de baska agrilarin olup uzun surerse yinede doktra sor sen canim. Benm enfksyon bel bobrek taraflarimi agrtmisti mesela.
Fıtık var galiba canm ben öyle tahmin ediyorum 2 hafta sonraya randevum var bi sorarım yinede emin olaym içimde şüphe kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…