2018 Ekim Anneleri

Benimde bugun ense ölcumu yapilcak galiba.
Akşamdan esmalarimi cektim.
Rabbime emanet beybim.
Benim keyfim yerinde.
Umarım beybimde gayet rahattır.

Yine elmasını yedi sabah sabah anne kuzusu :)

Benimde sol tarafimda agri var bahsettiginiz gibi inşallah gecicidir

Günaydın kızlar bugün rüyamda erkek bir bebeğimin olduğunu gördüm bir gün sonra bana veriyorlar gözleri koyu maviydi lacivert gibi güzel bir bebekti emzirmeye çalışıyordum ama beceremedim annem su verelim dedi bende hayır 6 ay su verilmez dedim emzirmeye çalıştım. İlk defa rüyamda bir bebek gördüm ve çok etkilendim bebeğimin cinsiyeti de belli değil inşallah hayır olur.

Amin canım ne güzel dua etmişsin bak, inşallah sapasağlamdır minik yavrun ve sağlıkla kavuşursun. İnşallah test sonucun iyi çıkar ve rahatlarsın

Doğruluk payı olabilir canım çünkü bebeğe göbek kordonundan kan akışı da oluyor sanırım anne vücudundan. O yüzden anne vücudundaki kan dolaşımı ne kadar rahat ve hızlı olursa bebek için de o kadar iyi. Ben şahsen sıkıntıya hiç gelemem o yüzden ilk bebeğimde de şimdi de hemen çektim hamile pantolonunu Bir de yatarken sol tarafınıza yatın demeleri de bu yüzden: sol tarafa yatıldığında kan dolaşımı daha rahat oluyomuş. Ben ilkinde bunları hep uygulamıştım ve bebişim 4 kiloya yakın doğmuştu maşallah Bebişleri de göbişleri de sıkmayalım tabii hanımlar, giyin rahat giysileri rahat edin

Genellikle ilk gebeliklerde 4 aydan önce hareketler hissedilmez diyolar, sebebi de bebek kesenin tamamını kaplayamıyo henüz. Ama büyüdükçe kesenin çeperlerine yapıştıkça uzuvları, hareketler hissediliyor. Ama belki de kesenin pozisyonuna göre minişin ayağı falan gelmiştir annesi İlk oğlumda 18 haftalıkken hissedebilmiştim ben, bakalım bunda da sabırsızlıkla bekliyorum minişimi hissetmeyi

Kalsiyum ve magnezyum takviyesi gerekebilir belki canım doktoruna danışman en iyisi olur. Ben şahsen minyon tipliyim ve ilk bebeğimde de bunda da kemik ağrısı ve uyuşmalarım oluyo. Şimdiki doktorum 10. haftadan itibaren kalsiyum,magnezyum ve balık yağı içeren bir takviye verdi. Hem multivitamini hem de onu içiyorum rahatım çok şükür.

Canım o da doğru sonucu vermiyor..Ben bi önceki hamileliğinde amniyosentez de amniyo infizyonda yaptırdım..Ama elhamdülillah çocuğunu aldırmayı hiç düşünmedim ve oğlum maşallah gayet sağlıklı

Bilmiyorum ama çok değişik bişeydi kalp atımı gibi bisey. Bi daha da olmadi ya

Rabbimin takdiri canim çokta eselememek lazım insaallah hayırlısı olsun

Bugün ikili taramaya gidecek olan varsa Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Iyi haberlerle dönün

Kızlar günaydın,
Bu sabahtan beri kasıklarımın tam ortasında böyle içerden bir sızlama olup geçiyor. Diğer ağrılar gibi değil. Henüz çözemedim. Var mı ağrısı olan?
Daha önce kesenin büyümesinden dolayı olabileceğine dair bi yazı okumuştum, hatta burada da paylaşmıştım ama bu farklı gibi sanki. Böyle iğne saplanması gibi, 2 dkkada bir...
Doktorlar kanama yosa sorun yok dediği için sallamıyorum ama içten içe bir huysuzluk alıyor insanı...

Geçen haftalarda bende de oldu aynı o tarz canim. Doktora bile gittim hemen bisey yoktu şükür. Gaz ağrısı olabiliyor kendini sıcak tut

Canım bende de oluyor arada her zaman değil olduğunda bıçak gibi batıp birkaç saniye sonra geçiyor sonra kısa bir ara ve tekrar oluyor senin de mi öyle? Dr a her söylediğimde sen hamilesin normal rahim büyüyor bağlar esniyor falan diyor önemsediği tek şey kanama olup olmaması. Aslında beni de rahatlatıyor bu durum bazen batma olduğunda eşime söylüyorum batma oluyor diye neden bir sorun mu var diyor ben de hamileyim normal deyip geçiyorum. İkinci hamilelik ve dr umun yaklaşımı da rahatlattı beni. Bazı şeylerin hamilelikte normal olduğunu birçok kişinin benzer şeyleri yaşadığını düşününce kafama takmıyor rahatlıyorum

Kızlar kramplara dıkkat edın carsamba aksam gecen hafta ısten cıkarken sol kasıgıma hareket edınce kramp gırdı ara sıra gırdı bı yarm saat yurudm kramplarm gecmedı hala devm edıyo cuma sabahı kanammam oldu kramptan korkar oldm oyuzden cok dıkkat edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…