Benimde sol tarafimda agri var bahsettiginiz gibi inşallah gecicidirKızlar bi sorum var size. Yaklaşık 2 haftadır kalça ağrım var sol tarafıma yatıyorum bebek için daha sağlıklı demişti dr um. Gece kaç kere uyanıyorm kalçama ağrı giriyor bacağım kasılıyo sırt üüstü yatıp ağrıyan bacağımı dümdüz uzatmadan asla geçmiyor. Bi gece özellikle denedim sağıma yattım yine uyandım sol kalçam yine aynı şekilde ağrıyordu. Hareketli bi gün geçireyim yarım saat bile ayakta kalaym kalçama ağrı giriyo ayağımın üstüne basamıyorm. Bugün de otururken oldu bi kaç kere ani hareket yapınca oluyo daha yolun başındayız nasıl olacak böyle ilerleyen aylarda işim çok zor. Bu şekilde olsn var mı yoksa dr a mı gitmeliyim normal mi bu hallerim???
Gecmis olsun inşallah bebek iyidirGünaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
Geçmiş olsun güzel haberlerle gelirsin inşalllah bişey yokturGünaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
Amin canım ne güzel dua etmişsin bak, inşallah sapasağlamdır minik yavrun ve sağlıkla kavuşursun. İnşallah test sonucun iyi çıkar ve rahatlarsınArkadaşlar ne yazıkki bebegimin ense kalınlığı haftasına göre yüksek. Yarın sabah eve gelecekler nifty test yapılacak pazartesi günü de detayli ultrasona giricem
Öyle yorgun ve üzgünüm ki 3 doktor gezdim bugün 3 u de aynı şeyi söyledi.
Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin ve kalbine ferahlık versin
Doğruluk payı olabilir canım çünkü bebeğe göbek kordonundan kan akışı da oluyor sanırım anne vücudundan. O yüzden anne vücudundaki kan dolaşımı ne kadar rahat ve hızlı olursa bebek için de o kadar iyi. Ben şahsen sıkıntıya hiç gelemem o yüzden ilk bebeğimde de şimdi de hemen çektim hamile pantolonunuKizlar size bi bilgi vereyim ben yaptim o hatayi ilk bebegimde siz yapmayin hamilelikte dar seyler giymek bebegin gelisimini kisitliyormus galiba ben ilk hamileligimde okadar vitaminler baliklar sut icmeden yatmazdim ama bebegim yine de 2.900 dogdu. Hep dar vucudu saran seyler giydim 5 ayliga kendi pantolonlarimi giydim yani boyle ara ara karnimin rahatsiz oldugunu da hissediyordum ama aldirmiyodum. Gecenlerde bir yerde okumustum dar giysilerin gelisimi engelledigini ne kadar dogru bilmiyorum ama yine de dikkat etmek lazim nasilsa kucuk karnim cikmadi falan diye dusunmeyin rahat kiyafetler giyin. Sahsen ben bu bebekte oyle yapiyorum simdiden esimin esofmanlari paylasiyoruzen kisa zamanda da alicam hamile giysileri
Genellikle ilk gebeliklerde 4 aydan önce hareketler hissedilmez diyolar, sebebi de bebek kesenin tamamını kaplayamıyo henüz. Ama büyüdükçe kesenin çeperlerine yapıştıkça uzuvları, hareketler hissediliyor. Ama belki de kesenin pozisyonuna göre minişin ayağı falan gelmiştir annesiKizlarrr bunu söylemem lazım belki bana inanmazsınız özellikle tecrübeli anneler ama ama ama eminim...
Sanırım bebikom hareket etti ve ben bunu hissettim sol tarafımda seğirme gibi böyle pıt pit kalp atımı gibi bişeydi ilk defa basima geldi böyle bisey
Kalsiyum ve magnezyum takviyesi gerekebilir belki canım doktoruna danışman en iyisi olur. Ben şahsen minyon tipliyim ve ilk bebeğimde de bunda da kemik ağrısı ve uyuşmalarım oluyo. Şimdiki doktorum 10. haftadan itibaren kalsiyum,magnezyum ve balık yağı içeren bir takviye verdi. Hem multivitamini hem de onu içiyorum rahatım çok şükür.Kızlar bi sorum var size. Yaklaşık 2 haftadır kalça ağrım var sol tarafıma yatıyorum bebek için daha sağlıklı demişti dr um. Gece kaç kere uyanıyorm kalçama ağrı giriyor bacağım kasılıyo sırt üüstü yatıp ağrıyan bacağımı dümdüz uzatmadan asla geçmiyor. Bi gece özellikle denedim sağıma yattım yine uyandım sol kalçam yine aynı şekilde ağrıyordu. Hareketli bi gün geçireyim yarım saat bile ayakta kalaym kalçama ağrı giriyo ayağımın üstüne basamıyorm. Bugün de otururken oldu bi kaç kere ani hareket yapınca oluyo daha yolun başındayız nasıl olacak böyle ilerleyen aylarda işim çok zor. Bu şekilde olsn var mı yoksa dr a mı gitmeliyim normal mi bu hallerim???
Günaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
Canım o da doğru sonucu vermiyor..Ben bi önceki hamileliğinde amniyosentez de amniyo infizyonda yaptırdım..Ama elhamdülillah çocuğunu aldırmayı hiç düşünmedim ve oğlum maşallah gayet sağlıklı@Lets go canlarim doktor bana ultrason ile bakılan tarama testleri doğru sonuç vermez en doğru sonucu amniyosentez verir dedi
Benimde 10 nisan da var ve gerçekten yaptirmak istemiyorum sonucu ne çıkarsa çıksın tedavisi mümkün olan hastalık tanısı değil sonuçta neden canımı sıkayım diyorum
Bilmiyorum ama çok değişik bişeydi kalp atımı gibi bisey. Bi daha da olmadi yaGenellikle ilk gebeliklerde 4 aydan önce hareketler hissedilmez diyolar, sebebi de bebek kesenin tamamını kaplayamıyo henüz. Ama büyüdükçe kesenin çeperlerine yapıştıkça uzuvları, hareketler hissediliyor. Ama belki de kesenin pozisyonuna göre minişin ayağı falan gelmiştir annesiİlk oğlumda 18 haftalıkken hissedebilmiştim ben, bakalım bunda da sabırsızlıkla bekliyorum minişimi hissetmeyi
Rabbimin takdiri canim çokta eselememek lazım insaallah hayırlısı olsunCanım o da doğru sonucu vermiyor..Ben bi önceki hamileliğinde amniyosentez de amniyo infizyonda yaptırdım..Ama elhamdülillah çocuğunu aldırmayı hiç düşünmedim ve oğlum maşallah gayet sağlıklı
Geçmiş olsun canım inş geçer bebiş de sen de iyi olursunuz bilgilendir bizi de olur muGünaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
Geçen haftalarda bende de oldu aynı o tarz canim. Doktora bile gittim hemen bisey yoktu şükür. Gaz ağrısı olabiliyor kendini sıcak tutKızlar günaydın,
Bu sabahtan beri kasıklarımın tam ortasında böyle içerden bir sızlama olup geçiyor. Diğer ağrılar gibi değil. Henüz çözemedim. Var mı ağrısı olan?
Daha önce kesenin büyümesinden dolayı olabileceğine dair bi yazı okumuştum, hatta burada da paylaşmıştım ama bu farklı gibi sanki. Böyle iğne saplanması gibi, 2 dkkada bir...
Doktorlar kanama yosa sorun yok dediği için sallamıyorum ama içten içe bir huysuzluk alıyor insanı...
Canım bende de oluyor arada her zaman değil olduğunda bıçak gibi batıp birkaç saniye sonra geçiyor sonra kısa bir ara ve tekrar oluyor senin de mi öyle? Dr a her söylediğimde sen hamilesin normal rahim büyüyor bağlar esniyor falan diyor önemsediği tek şey kanama olup olmaması. Aslında beni de rahatlatıyor bu durum bazen batma olduğunda eşime söylüyorum batma oluyor diye neden bir sorun mu var diyor ben de hamileyim normal deyip geçiyorum. İkinci hamilelik ve dr umun yaklaşımı da rahatlattı beni. Bazı şeylerin hamilelikte normal olduğunu birçok kişinin benzer şeyleri yaşadığını düşününce kafama takmıyor rahatlıyorumKızlar günaydın,
Bu sabahtan beri kasıklarımın tam ortasında böyle içerden bir sızlama olup geçiyor. Diğer ağrılar gibi değil. Henüz çözemedim. Var mı ağrısı olan?
Daha önce kesenin büyümesinden dolayı olabileceğine dair bi yazı okumuştum, hatta burada da paylaşmıştım ama bu farklı gibi sanki. Böyle iğne saplanması gibi, 2 dkkada bir...
Doktorlar kanama yosa sorun yok dediği için sallamıyorum ama içten içe bir huysuzluk alıyor insanı...
Gecmiş olsun allah şifa vrsin inşallah bebeğini de senide korusunGünaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?