gunlerimiz ayni canim :) ben gecen haftayaptirdim iklitest haftaya cuma sonucu alacagim ve cinsiyeti de asoylerim cok heycanliyimm Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsinGünaydın annelerbugun cinsiyet ogrenmeye gidecegiz ikili testmiz var hayirli haberle geliriz hepimiz ins
Ya ıyıcene pır pır oldum omega fazlası kanı arttırıyormus oyle okudum dr sordum olasılık peek yok ama ıcın rahat etmıycekse eger kullanma dedı. Bende kullanmıyorum bır haftadırkrill yagi yani degil mi canim? Kanamayla ne ilgisi var benimde kanamam var ben kullaniyorum.
Benımkısde kendılıgınden gevtı dun aksam ama 2 saat fln sızladı korktum oyle olunca 2 yada 3 saat surerse dr u arayacagım demıstım kendı kendıme gecınce aramadım bordahada olmadı cok sukurBende de aynısı vardı doktora sormuştum bu hassasiyet Ağrı Tarzı şeyin sebebini,kanamadan dolayı olmuştur dedi ciddiye almadı.hatta bi ara bunlara ek olarak bikaç dakikalığına acayip bir kaşıntı sarmıştı dıştan içe.ama çok şükür bir sorunun habercisi değilmiş
Senın farklı tabıkı agrı baska bısey . dr na bır danıs ıstersen. Fıtıktan fln suphelenıyorsan ılerıkı aylarda zorlayabılır senı. Tutlma bnde de var ozellıkle delıksız uyuduysam ılk donuslerde uykumdan uyanıyorum tutulmusumm ve hareket etmede zorlanıyorum 2yada 3 dk ıcınde gecıyor ama hareketlerım cok yavas ve agır oluyorŞartlamıyorm aslında normal de de soluma yatınca rahat ederim ama ağrı yapıyo ne yöne yatarsam yataym sanki tutuluyo düz tutunca biraz geçiyo sonra tekrar dönüyorum uyunana kadar sabit yatıyorum gece boyunca dönüp duruyorum dahada şiddetlenirse dr uma bi danışırım. Sizin dr plates yoga önerdi mi? Beni davet etti ama korkudan gitmedim daha fena tutulurm diye acaba iyi mi gelir hareketler bilemedim
Guzel haberlerını brklıyoruzGünaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
Dınlen yorma kendın7 gecen hafta ben her gun hrmen hemen kasık agrısıyla kalktım kramplar kasılmalar ama sonra dr normal oldugunu soledı. Icım rahatladı sonra kendılıgınden gevtı. Ama tabıkı yınese druna danıs her bunye farklıKızlar günaydın,
Bu sabahtan beri kasıklarımın tam ortasında böyle içerden bir sızlama olup geçiyor. Diğer ağrılar gibi değil. Henüz çözemedim. Var mı ağrısı olan?
Daha önce kesenin büyümesinden dolayı olabileceğine dair bi yazı okumuştum, hatta burada da paylaşmıştım ama bu farklı gibi sanki. Böyle iğne saplanması gibi, 2 dkkada bir...
Doktorlar kanama yosa sorun yok dediği için sallamıyorum ama içten içe bir huysuzluk alıyor insanı...
Yaa inşallah. Sen dr a sordun mu canmBenimde sol tarafimda agri var bahsettiginiz gibi inşallah gecicidir
Kalsiyum ve magnezyum takviyesi gerekebilir belki canım doktoruna danışman en iyisi olur. Ben şahsen minyon tipliyim ve ilk bebeğimde de bunda da kemik ağrısı ve uyuşmalarım oluyo. Şimdiki doktorum 10. haftadan itibaren kalsiyum,magnezyum ve balık yağı içeren bir takviye verdi. Hem multivitamini hem de onu içiyorum rahatım çok şükür.
Canım bende de oluyor arada her zaman değil olduğunda bıçak gibi batıp birkaç saniye sonra geçiyor sonra kısa bir ara ve tekrar oluyor senin de mi öyle? Dr a her söylediğimde sen hamilesin normal rahim büyüyor bağlar esniyor falan diyor önemsediği tek şey kanama olup olmaması. Aslında beni de rahatlatıyor bu durum bazen batma olduğunda eşime söylüyorum batma oluyor diye neden bir sorun mu var diyor ben de hamileyim normal deyip geçiyorum. İkinci hamilelik ve dr umun yaklaşımı da rahatlattı beni. Bazı şeylerin hamilelikte normal olduğunu birçok kişinin benzer şeyleri yaşadığını düşününce kafama takmıyor rahatlıyorum
Canım Allah bilir en doğrusunu nice kişiler böyle bir haberle yıkılıp sonradan Sağlıcakla kucaklarına aldılar.Biz de onlardan oluruz inş
Detaylı ultrason Dediğin 4 boyutlu olan renkli ultrason mu ? Eğer oysa dün doktor ona da baktı tüm organlarını inceledi tamam dedi ama gel gelelim ense kalınlığı riskli olarak değerlendirilmiş.Allah bilir diyorum ben
Canım Allah bilir en doğrusunu nice kişiler böyle bir haberle yıkılıp sonradan Sağlıcakla kucaklarına aldılar.Biz de onlardan oluruz inş
Detaylı ultrason Dediğin 4 boyutlu olan renkli ultrason mu ? Eğer oysa dün doktor ona da baktı tüm organlarını inceledi tamam dedi ama gel gelelim ense kalınlığı riskli olarak değerlendirilmiş.Allah bilir diyorum ben
Canm niye kendini üzüyosun ense kalınlığı her yüksek olan sağlıksız olmuyo bi grupta okudum baya yüksekti kadın sağlıklı doğum yapmış zaten ensesi kalın diyede hiç sıkıntı yapmamş Dr ense kalınlığı yüksek deyince babasına çekmiş babasının da ensesi kalın demiş gülüp geçmişler sıkıntı yapma sağlıcakla doğacaklar allahın izniyle
Amin canım ne güzel dua etmişsin bak, inşallah sapasağlamdır minik yavrun ve sağlıkla kavuşursun. İnşallah test sonucun iyi çıkar ve rahatlarsın
Aaaa çok şaşırmakla beraber artık normal karşılıyorum bu kanamaları.Rabbim bebeğinin sağlığını hiçbir şeyin olumsuz etkilemesine izğn vermesin sağlıkla gelsin inşallah csnım inşallah bişey olmayacakGünaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
Kızlar günaydın,
Bu sabahtan beri kasıklarımın tam ortasında böyle içerden bir sızlama olup geçiyor. Diğer ağrılar gibi değil. Henüz çözemedim. Var mı ağrısı olan?
Daha önce kesenin büyümesinden dolayı olabileceğine dair bi yazı okumuştum, hatta burada da paylaşmıştım ama bu farklı gibi sanki. Böyle iğne saplanması gibi, 2 dkkada bir...
Doktorlar kanama yosa sorun yok dediği için sallamıyorum ama içten içe bir huysuzluk alıyor insanı...
Kızlar bi sorum var size. Yaklaşık 2 haftadır kalça ağrım var sol tarafıma yatıyorum bebek için daha sağlıklı demişti dr um. Gece kaç kere uyanıyorm kalçama ağrı giriyor bacağım kasılıyo sırt üüstü yatıp ağrıyan bacağımı dümdüz uzatmadan asla geçmiyor. Bi gece özellikle denedim sağıma yattım yine uyandım sol kalçam yine aynı şekilde ağrıyordu. Hareketli bi gün geçireyim yarım saat bile ayakta kalaym kalçama ağrı giriyo ayağımın üstüne basamıyorm. Bugün de otururken oldu bi kaç kere ani hareket yapınca oluyo daha yolun başındayız nasıl olacak böyle ilerleyen aylarda işim çok zor. Bu şekilde olsn var mı yoksa dr a mı gitmeliyim normal mi bu hallerim???
Gobegm yumsak benım daha ama bıraz altı hafıften cok az serlestı sankı bebısko orda heraldeGünaydın kızlar, sizdede bazen göbeğinizde yumuşama oluyor mu
Okdr cok kanama gecıren oldu kı aramızda gercekten normal mı anormalmı anlayamadım ben buyuk progbeme baglı olmasnda ıns bebıslerımızdeAaaa çok şaşırmakla beraber artık normal karşılıyorum bu kanamaları.Rabbim bebeğinin sağlığını hiçbir şeyin olumsuz etkilemesine izğn vermesin sağlıkla gelsin inşallah csnım inşallah bişey olmayacak
Dinlenince geçiyo benim de geçti şükürBenımkısde kendılıgınden gevtı dun aksam ama 2 saat fln sızladı korktum oyle olunca 2 yada 3 saat surerse dr u arayacagım demıstım kendı kendıme gecınce aramadım bordahada olmadı cok sukur
Ya ben resmen 9 ay cocugu orda skistirdim hep dar giydim bakalim bunda simdiden basladim zaten acikcasi baslamam lazim cikti cunku gobis bakalim insallah bu seferr o kilolarda dogarDoğruluk payı olabilir canım çünkü bebeğe göbek kordonundan kan akışı da oluyor sanırım anne vücudundan. O yüzden anne vücudundaki kan dolaşımı ne kadar rahat ve hızlı olursa bebek için de o kadar iyi. Ben şahsen sıkıntıya hiç gelemem o yüzden ilk bebeğimde de şimdi de hemen çektim hamile pantolonunuBir de yatarken sol tarafınıza yatın demeleri de bu yüzden: sol tarafa yatıldığında kan dolaşımı daha rahat oluyomuş. Ben ilkinde bunları hep uygulamıştım ve bebişim 4 kiloya yakın doğmuştu maşallah Bebişleri de göbişleri de sıkmayalım tabii hanımlar, giyin rahat giysileri rahat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?