2018 Ekim Anneleri

Günaydın anneler bugun cinsiyet ogrenmeye gidecegiz ikili testmiz var hayirli haberle geliriz hepimiz ins
gunlerimiz ayni canim :) ben gecen haftayaptirdim iklitest haftaya cuma sonucu alacagim ve cinsiyeti de asoylerim cok heycanliyimm Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

krill yagi yani degil mi canim? Kanamayla ne ilgisi var benimde kanamam var ben kullaniyorum.
Ya ıyıcene pır pır oldum omega fazlası kanı arttırıyormus oyle okudum dr sordum olasılık peek yok ama ıcın rahat etmıycekse eger kullanma dedı. Bende kullanmıyorum bır haftadır

Benımkısde kendılıgınden gevtı dun aksam ama 2 saat fln sızladı korktum oyle olunca 2 yada 3 saat surerse dr u arayacagım demıstım kendı kendıme gecınce aramadım bordahada olmadı cok sukur

Senın farklı tabıkı agrı baska bısey . dr na bır danıs ıstersen. Fıtıktan fln suphelenıyorsan ılerıkı aylarda zorlayabılır senı. Tutlma bnde de var ozellıkle delıksız uyuduysam ılk donuslerde uykumdan uyanıyorum tutulmusumm ve hareket etmede zorlanıyorum 2yada 3 dk ıcınde gecıyor ama hareketlerım cok yavas ve agır oluyor

Dınlen yorma kendın7 gecen hafta ben her gun hrmen hemen kasık agrısıyla kalktım kramplar kasılmalar ama sonra dr normal oldugunu soledı. Icım rahatladı sonra kendılıgınden gevtı. Ama tabıkı yınese druna danıs her bunye farklı

Olabilir canm benim dr umla randevuma 2 hafta var dün başka bi dr a gitmiştim dedim bilgi vermedi dr una sor dedi mecbur beklicem 2 hafta inşallah önemli bişey değildir

Ben de takmamaya çalışıyorum ama işte...
Doktorlardaki rahatlık beni sinir ediyor zaten... Doktorların o rahatlığı yüzünden annemi kaybettim ben olmadık birşeyden...

Senin bebeğininde mi ense kalınlığı var? Biz 11. haftadayız ve 2.5 mm ölçüldü. Pazartesi günü gireceğim taramada girilen ultrason, perinatologa gidiyorum. Bugün kan vericem genetik tarama testi yaptırıcam.

Sendrom dediler amniyosentez dediler neler neler dediler öyle oluncada endişelendim

Günaydın kızlar kanamam oldu sabah doktora gidiyoruz dualarınızı esirgemeyin nolur
Aaaa çok şaşırmakla beraber artık normal karşılıyorum bu kanamaları.Rabbim bebeğinin sağlığını hiçbir şeyin olumsuz etkilemesine izğn vermesin sağlıkla gelsin inşallah csnım inşallah bişey olmayacak

Merak etme kanama yoksa problem olmaz Allah’ın izniyle ben bu ağrılar yüzünden 50 kere acile gittim çok şükür hep iyiydi bebiş

Ben gittim bu sebepten 3 kez olmuştu sol bacağımdan kalçama kadar doktor bunun bebekle ilgisi YÖK bel fıtığı olabilir demiştş bidaha olmadı

Okdr cok kanama gecıren oldu kı aramızda gercekten normal mı anormalmı anlayamadım ben buyuk progbeme baglı olmasnda ıns bebıslerımızde

Benımkısde kendılıgınden gevtı dun aksam ama 2 saat fln sızladı korktum oyle olunca 2 yada 3 saat surerse dr u arayacagım demıstım kendı kendıme gecınce aramadım bordahada olmadı cok sukur
Dinlenince geçiyo benim de geçti şükür

Ya ben resmen 9 ay cocugu orda skistirdim hep dar giydim bakalim bunda simdiden basladim zaten acikcasi baslamam lazim cikti cunku gobis bakalim insallah bu seferr o kilolarda dogar masallah seninkine de tosbik dogmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…