2018 Ekim Anneleri

Nuchal translucency 1.00 mm yazıyo bu mu bilmiyorum nt dedikleri şey .İnce mi demek oluyo bilmem

Ben de oluyordu canim boyle regl sancisi gibi 3/4 dakika gecmiyordu aynen kanama olmadigu icin aldirmiyordum dun ultrasonda cikti kist varmis hamorajik kist deniyormus cok tehlikeli degil dedi doktor kendiligindn kayboluyormus galiba yine de korkuyorum ilk kez boyle bisey oldu ama bence ara ara sanci sizlama falan oluyo yani normal coraplarini patiklerini cikarma ayagindan :)

Plasenta si asagida olan var mi??? Bana asagida biraz ama geri yukari cikabilir falan dedi hep bu rahatlik bunlarda sinir oluyorum. Tehlikeli birsey mi acaba bilen varmi arkadaslar

Arkadaslar ingilizce yaziyor ama degerler uluslararasi kisaltmadir herhalde degerler normalmi acaba ?

Eklentiler

• 6BA3BBEE-DCF9-45C0-996E-96EC35920A75.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 61
Ben gittim bu sebepten 3 kez olmuştu sol bacağımdan kalçama kadar doktor bunun bebekle ilgisi YÖK bel fıtığı olabilir demiştş bidaha olmadı
Bende bel fıtığından şüpheleniyorm bakalım inşallah tehlikeli birşey yoktur

Plasenta si asagida olan var mi??? Bana asagida biraz ama geri yukari cikabilir falan dedi hep bu rahatlik bunlarda sinir oluyorum. Tehlikeli birsey mi acaba bilen varmi arkadaslar
Cnm bndekı bırr kıtapta bu konu hakkında bır bolum vardı dur bulayım bakayım bır yazayım sana olurmu

Kızlar bebeğimin ense kalınlığı 2,4 çıktı. Doktor genellikle 1 ve 1,5 arası olmasını isteriz dedi. Kan sonucuna göre daha sağlıklı yorum yapılacakmış . Kan sonucumuda 2 hafta sonra çıkacak

Merak etme çok yüksek değil sınırda
Benim 3.2 çıkmasına rağmen 2 li testim normal çıktı
Bir şey olmayacak ALLAH ın izni ile
Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın inşALLAH

Merak etme çok yüksek değil sınırda
Benim 3.2 çıkmasına rağmen 2 li testim normal çıktı
Bir şey olmayacak ALLAH ın izni ile
Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın inşALLAH
Sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim cnm darısı başımıza inş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Kızlar pazartesi akşamı gittiğim doktor kıza benzetti. Buğün gittiğim doktorda erkeğe benzetti. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kafam karıştı biraz

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar eve geldik şimdi bebek iyi yırtılma var kanama alanı görüyorum dedi kalp atışları güzel dedi dinletti allahım korusun inşallah hepimizin yavrularınıserum taktılar bi kiloluk kanımda eenfeksiyon çıktı zaten ondan olabilir bakalım bi dedi doktor. Haftada bi kere vurulmak üzere iki iğne verdi ilkini yarın vurulcamprogestan 200lük devam tekrardan

Gecmıs ılsn cnm progestan a mecbur tekrardan rahımdemı yırtılma varmıs kanama alanlarımız ıns bıter

Çok geçmiş olsun cnm benim hem 7. Haftada hemde 12. Haftada yoğun bir kanamam oldu. Bebek iyiyse korkulacak birsey yok. Bende progesteron 200 mg kullanıyorum vajinadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…