Nuchal translucency 1.00 mm yazıyo bu mu bilmiyorum nt dedikleri şey .İnce mi demek oluyo bilmemSenin bebeğininde mi ense kalınlığı var? Biz 11. haftadayız ve 2.5 mm ölçüldü. Pazartesi günü gireceğim taramada girilen ultrason, perinatologa gidiyorum. Bugün kan vericem genetik tarama testi yaptırıcam.
Ben de oluyordu canim boyle regl sancisi gibi 3/4 dakika gecmiyordu aynen kanama olmadigu icin aldirmiyordum dun ultrasonda cikti kist varmis hamorajik kist deniyormus cok tehlikeli degil dedi doktor kendiligindn kayboluyormus galiba yine de korkuyorum ilk kez boyle bisey oldu ama bence ara ara sanci sizlama falan oluyo yani normal coraplarini patiklerini cikarma ayagindan :)Kızlar günaydın,
Bu sabahtan beri kasıklarımın tam ortasında böyle içerden bir sızlama olup geçiyor. Diğer ağrılar gibi değil. Henüz çözemedim. Var mı ağrısı olan?
Daha önce kesenin büyümesinden dolayı olabileceğine dair bi yazı okumuştum, hatta burada da paylaşmıştım ama bu farklı gibi sanki. Böyle iğne saplanması gibi, 2 dkkada bir...
Doktorlar kanama yosa sorun yok dediği için sallamıyorum ama içten içe bir huysuzluk alıyor insanı...
ben daha yaptırmadım canım ama okudugum kadarıyla sınır 3 ve 1 gayet ıyı bir değer bence bir doktora daha gösterNuchal translucency 1.00 mm yazıyo bu mu bilmiyorum nt dedikleri şey .İnce mi demek oluyo bilmem
Gobegm yumsak benım daha ama bıraz altı hafıften cok az serlestı sankı bebısko orda heralde
Amin canim insgunlerimiz ayni canim :) ben gecen haftayaptirdim iklitest haftaya cuma sonucu alacagim ve cinsiyeti de asoylerim cok heycanliyimm Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Selam canım inşallah iyi haberlerle dönersinBenimde bugun ense ölcumu yapilcak galiba.
Akşamdan esmalarimi cektim.
Rabbime emanet beybim.
Benim keyfim yerinde.
Umarım beybimde gayet rahattır.
Yine elmasını yedi sabah sabah anne kuzusu :)
Normal gibi herşey benceArkadaslar ingilizce yaziyor ama degerler uluslararasi kisaltmadir herhalde degerler normalmi acaba ?
Dualarını eksik etme gerisi allaha kalmış korkma canmSendrom dediler amniyosentez dediler neler neler dedileröyle oluncada endişelendim
Bende bel fıtığından şüpheleniyorm bakalım inşallah tehlikeli birşey yokturBen gittim bu sebepten 3 kez olmuştu sol bacağımdan kalçama kadar doktor bunun bebekle ilgisi YÖK bel fıtığı olabilir demiştş bidaha olmadı
Cnm bndekı bırr kıtapta bu konu hakkında bır bolum vardı dur bulayım bakayım bır yazayım sana olurmuPlasenta si asagida olan var mi??? Bana asagida biraz ama geri yukari cikabilir falan dedi hep bu rahatlik bunlarda sinir oluyorum. Tehlikeli birsey mi acaba bilen varmi arkadaslar
Kızlar bebeğimin ense kalınlığı 2,4 çıktı. Doktor genellikle 1 ve 1,5 arası olmasını isteriz dedi. Kan sonucuna göre daha sağlıklı yorum yapılacakmış . Kan sonucumuda 2 hafta sonra çıkacak
Sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim cnm darısı başımıza inş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşMerak etme çok yüksek değil sınırda
Benim 3.2 çıkmasına rağmen 2 li testim normal çıktı
Bir şey olmayacak ALLAH ın izni ile
Rabbim korktuklarımızdan emin kılsın inşALLAH
Gecmıs ılsn cnm progestan a mecbur tekrardan rahımdemı yırtılma varmıs kanama alanlarımız ıns bıterHepinize çok teşekkür ederim kızlar eve geldik şimdi bebek iyi yırtılma var kanama alanı görüyorum dedi kalp atışları güzel dedi dinlettiallahım korusun inşallah hepimizin yavrularını serum taktılar bi kiloluk kanımda eenfeksiyon çıktı zaten ondan olabilir bakalım bi dedi doktor. Haftada bi kere vurulmak üzere iki iğne verdi ilkini yarın vurulcam progestan 200lük devam tekrardan
Çok geçmiş olsun cnm benim hem 7. Haftada hemde 12. Haftada yoğun bir kanamam oldu. Bebek iyiyse korkulacak birsey yok. Bende progesteron 200 mg kullanıyorum vajinadanHepinize çok teşekkür ederim kızlar eve geldik şimdi bebek iyi yırtılma var kanama alanı görüyorum dedi kalp atışları güzel dedi dinlettiallahım korusun inşallah hepimizin yavrularını serum taktılar bi kiloluk kanımda eenfeksiyon çıktı zaten ondan olabilir bakalım bi dedi doktor. Haftada bi kere vurulmak üzere iki iğne verdi ilkini yarın vurulcam progestan 200lük devam tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?