Cok iyi olur tesekkur ederim :)Cnm bndekı bırr kıtapta bu konu hakkında bır bolum vardı dur bulayım bakayım bır yazayım sana olurmu
Tesekkur ederim :)Normal gibi herşey bence
kesenin sol üstü gibiydi rahimmi oluyoki acabaGecmıs ılsn cnm progestan a mecbur tekrardan rahımdemı yırtılma varmıs kanama alanlarımız ıns bıter
Bu haftalar yanıltıcı olabilir zaten hepimiz için 16haftakarda net belli olur bende pzt gideceğim bir tahminde bulunabilir doktorum ama kendimi ona hzırlamayacağım 16.haftayı beklerim emin olmak için gerçi doktorumda emin olmazsa söylemeyecektirKızlar pazartesi akşamı gittiğim doktor kıza benzetti. Buğün gittiğim doktorda erkeğe benzetti. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kafam karıştı biraz
İnşallah cnm rabbim korusun bize bağışlasın inşallah bebeklerimiziÇok geçmiş olsun cnm benim hem 7. Haftada hemde 12. Haftada yoğun bir kanamam oldu. Bebek iyiyse korkulacak birsey yok. Bende progesteron 200 mg kullanıyorum vajinadan
Oyle bılıyorm cnm sen de yat dınlen bır haftador yatıyorum bende sıkıcı ama bebeklerımız ıyı olsundakesenin sol üstü gibiydi rahimmi oluyoki acaba
Kağıttaki test sonuçlarında istatistik oranı yüksek oluyor, en önemli faktör yaş. 35 yaş üstü amniyosentez yapmak ister doktorlar. 37 üstü için direk riskli grup derler. Çok üzülmeyin lütfenBen hiç araştırmadım kaç olunca normal kaç olunca riskli ..dünkü doktora whatsapptan atayım bakalım ne der..riskli de dese umursamıyorum Rabbim ne derse o ona güveniyorum
Geçmiş olsun canım inş bunlarla son bulur sorunların da bebiş dünyaya hayırlısıyla gelir ve güzel bir hamilelik süreci geçirirsinHemen kesildi kanama ama baya çoktu korktuk ağrım yoktu tabi bide tuhaf bişeyoğlumdada olmuştu böyle serum takıldı falan ama daha erken haftalardaydı benden haberler böyle tekrar teşekkür ederim hepinize
Hayırlı olsun nubunuzda kız gibiydi hatırladımbiz ikili taramadan geldik şimdi :) doktor kıza benzetti
Sizin de mi ikinciydi yanlış mı hatırlıyorum acaba? Hayırlısıyla gelir inş bebiş dünyayabiz ikili taramadan geldik şimdi :) doktor kıza benzetti
Plasenta si asagida olan var mi??? Bana asagida biraz ama geri yukari cikabilir falan dedi hep bu rahatlik bunlarda sinir oluyorum. Tehlikeli birsey mi acaba bilen varmi arkadaslar
Canım bunun devamı yok mu buna göre yorumlayamayız sanırımMERHABALAR KIZLAR AZ ÖNCE İKİLİ TARAMA SONUCUNU ALDIM HASTANEDEN DOKTORUMUZ KONFERANSTAYMIŞ ULASAMADIM ANDA SİZCE Bİ SORUN VARMIDIR.
Eki Görüntüle 2133700
Canım bunun devamı yok mu buna göre yorumlayamayız sanırım
Ya da sonuçta risk mi çıkmamış acaba giç bu şekilde sonuö görmemiştimCanım bunun devamı yok mu buna göre yorumlayamayız sanırım
Rutin kontrollere gittiğim doktor da söylemişti yaştan dolayı direkt yüksek risk grubuna girersin Demişti o Yüzden şaşırmadım bile bu sonuca.teşekkürlerKağıttaki test sonuçlarında istatistik oranı yüksek oluyor, en önemli faktör yaş. 35 yaş üstü amniyosentez yapmak ister doktorlar. 37 üstü için direk riskli grup derler. Çok üzülmeyin lütfen
kendi doktorum yoktu ikili taramayı yapan ultrasonografi uzmanı nub dan dolayı kız dediHayırlı olsun nubunuzda kız gibiydi hatırladım
daha 6 aylık evliyim :) ilk bebeğimiz.Sizin de mi ikinciydi yanlış mı hatırlıyorum acaba? Hayırlısıyla gelir inş bebiş dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?