2018 Ekim Anneleri

Kızlar pazartesi akşamı gittiğim doktor kıza benzetti. Buğün gittiğim doktorda erkeğe benzetti. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kafam karıştı biraz
Bu haftalar yanıltıcı olabilir zaten hepimiz için 16haftakarda net belli olur bende pzt gideceğim bir tahminde bulunabilir doktorum ama kendimi ona hzırlamayacağım 16.haftayı beklerim emin olmak için gerçi doktorumda emin olmazsa söylemeyecektir

Çok geçmiş olsun cnm benim hem 7. Haftada hemde 12. Haftada yoğun bir kanamam oldu. Bebek iyiyse korkulacak birsey yok. Bende progesteron 200 mg kullanıyorum vajinadan
İnşallah cnm rabbim korusun bize bağışlasın inşallah bebeklerimizi

Ben hiç araştırmadım kaç olunca normal kaç olunca riskli ..dünkü doktora whatsapptan atayım bakalım ne der..riskli de dese umursamıyorum Rabbim ne derse o ona güveniyorum
Kağıttaki test sonuçlarında istatistik oranı yüksek oluyor, en önemli faktör yaş. 35 yaş üstü amniyosentez yapmak ister doktorlar. 37 üstü için direk riskli grup derler. Çok üzülmeyin lütfen

Hemen kesildi kanama ama baya çoktu korktuk ağrım yoktu tabi bide tuhaf bişey oğlumdada olmuştu böyle serum takıldı falan ama daha erken haftalardaydıbenden haberler böyle tekrar teşekkür ederim hepinize
Geçmiş olsun canım inş bunlarla son bulur sorunların da bebiş dünyaya hayırlısıyla gelir ve güzel bir hamilelik süreci geçirirsin

Plasenta si asagida olan var mi??? Bana asagida biraz ama geri yukari cikabilir falan dedi hep bu rahatlik bunlarda sinir oluyorum. Tehlikeli birsey mi acaba bilen varmi arkadaslar

Aşagıda demek için daha çok erken plasenta büyüdükçe yeri değişir. Aşağıda olup rahim ağzını kapatırsa kanama riski oluyor anne ve bebek için tehlikeli bir durum. Aşağıda olsa yine ama rahim ağzını kapatmasa sıkıntı olmaz.

MERHABALAR KIZLAR AZ ÖNCE İKİLİ TARAMA SONUCUNU ALDIM HASTANEDEN DOKTORUMUZ KONFERANSTAYMIŞ ULASAMADIM ANDA SİZCE Bİ SORUN VARMIDIR.

Kağıttaki test sonuçlarında istatistik oranı yüksek oluyor, en önemli faktör yaş. 35 yaş üstü amniyosentez yapmak ister doktorlar. 37 üstü için direk riskli grup derler. Çok üzülmeyin lütfen
Rutin kontrollere gittiğim doktor da söylemişti yaştan dolayı direkt yüksek risk grubuna girersin Demişti o Yüzden şaşırmadım bile bu sonuca.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…