Hayırlısı olsun inşallah gönlünden ne geçiyorsa o olur umarımkendi doktorum yoktu ikili taramayı yapan ultrasonografi uzmanı nub dan dolayı kız dedi
bizim de 1.7 çıktı. size tahmin yapmadılar mı?Ense kalınlığı 1.6mm cıktı gayet iyi dedi dr.
Ikili testi yaptiricam yinede
Yarin yaptiricam.
ilk bebeğim olduğu için hiç öenmli değildi. ama ne yalan söyleyeyim o kadar erkeğe şartlamışım ki kendimi çok şaşırdım. o yüzden hafif bir sindirememe söz konusu. eşim havalar da ama mutluluktan .Hayırlısı olsun inşallah gönlünden ne geçiyorsa o olur umarım
Geçen sefer kiza benziyo dedibizim de 1.7 çıktı. size tahmin yapmadılar mı?
Bende de aynısı olduGeçen sefer kiza benziyo dedi
Şimdi erkeğe benziyor dedi.
Bir dahaki ay net bisi söylerim dedi.
Hiç bisi anlamadim.
Ama yinede bence 16. Haftaları bekle ozaman daha net belli olur çok yanılmalar oluyor malesef erken haftalarda bazen tutuyor bazen tutmuyor tahminlerilk bebeğim olduğu için hiç öenmli değildi. ama ne yalan söyleyeyim o kadar erkeğe şartlamışım ki kendimi çok şaşırdım. o yüzden hafif bir sindirememe söz konusu. eşim havalar da ama mutluluktan .
daha 6 aylık evliyim :) ilk bebeğimiz.
bize de çok net birşey söylenmedi. ama eşim kız olacağına o kadar inan dı ki.Geçen sefer kiza benziyo dedi
Şimdi erkeğe benziyor dedi.
Bir dahaki ay net bisi söylerim dedi.
Hiç bisi anlamadim.
bana da öyle geliyor. şartlanmak istemiyorum.Ama yinede bence 16. Haftaları bekle ozaman daha net belli olur çok yanılmalar oluyor malesef erken haftalarda bazen tutuyor bazen tutmuyor tahminler
sanırım :) siz gittiniz mi ikili taramaya.sanırım aynı dönemdeyiz :) 7 aylık evliyim ilk bebeğimi doğurcam inşallah. 11 ekim görünüyor tahmini doğum tarihim :)
Bununla gecmıs olsun cnm umaeım falan ırdaha yasamazsın bolelıkle bıter gıder.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar eve geldik şimdi bebek iyi yırtılma var kanama alanı görüyorum dedi kalp atışları güzel dedi dinlettiallahım korusun inşallah hepimizin yavrularını serum taktılar bi kiloluk kanımda eenfeksiyon çıktı zaten ondan olabilir bakalım bi dedi doktor. Haftada bi kere vurulmak üzere iki iğne verdi ilkini yarın vurulcam progestan 200lük devam tekrardan
Cnm bebçnce druna ulas. O ne derse onu yap. Bnımde kanamam var ve her degısmeyı druma bıldırıyorum kahverenngı pembe kırnızı o benı yonlendrıyor. Kafan rahat eder bencekızlar merhaba,
Ben geçen hafta progestanı bırakmıştım. Bu sabah da hatırlarsanız hafif ağrı var demiştim. Az önce 4-5 damla kahverengi leke geldi. Yarn randevum var doktorda ama sizce gitmeli miyim hemen?
Kahve lekelenmeden korkmayın kırmızıysa gelin diyorlar ya bilemedim o yüzden.
sanırım :) siz gittiniz mi ikili taramaya.
Pardon canım ya yanlış hatırlamışım kusura bakma lütfendaha 6 aylık evliyim :) ilk bebeğimiz.
Allah yardimcn olsun canim. Normlde bile zorken bide hamileyken iyice dikkat etmen lazim.Fıtık var galiba canm ben öyle tahmin ediyorum 2 hafta sonraya randevum var bi sorarım yinede emin olaym içimde şüphe kalmasın
Plasenta si asagida olan var mi??? Bana asagida biraz ama geri yukari cikabilir falan dedi hep bu rahatlik bunlarda sinir oluyorum. Tehlikeli birsey mi acaba bilen varmi arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?