2018 Ekim Anneleri

Hayırlısı olsun inşallah gönlünden ne geçiyorsa o olur umarım
ilk bebeğim olduğu için hiç öenmli değildi. ama ne yalan söyleyeyim o kadar erkeğe şartlamışım ki kendimi çok şaşırdım. o yüzden hafif bir sindirememe söz konusu. eşim havalar da ama mutluluktan .

Ama yinede bence 16. Haftaları bekle ozaman daha net belli olur çok yanılmalar oluyor malesef erken haftalarda bazen tutuyor bazen tutmuyor tahminler

Bununla gecmıs olsun cnm umaeım falan ırdaha yasamazsın bolelıkle bıter gıder.

kızlar merhaba,
Ben geçen hafta progestanı bırakmıştım. Bu sabah da hatırlarsanız hafif ağrı var demiştim. Az önce 4-5 damla kahverengi leke geldi. Yarn randevum var doktorda ama sizce gitmeli miyim hemen?
Kahve lekelenmeden korkmayın kırmızıysa gelin diyorlar ya bilemedim o yüzden.

Cnm bebçnce druna ulas. O ne derse onu yap. Bnımde kanamam var ve her degısmeyı druma bıldırıyorum kahverenngı pembe kırnızı o benı yonlendrıyor. Kafan rahat eder bence

MERABA KIZLARRRRR,GÜZEL ANNELER, BEN DE 11+2 DE GİDECEĞİM DR A, KÜÇÜĞÜMÜ ÖZLEDİM VALLA,HAYIRLI GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIM İNŞALLAH ,İKİLİ TEST VS YAPILACAK

Plasenta si asagida olan var mi??? Bana asagida biraz ama geri yukari cikabilir falan dedi hep bu rahatlik bunlarda sinir oluyorum. Tehlikeli birsey mi acaba bilen varmi arkadaslar

Canım benim kızımda öyleydi.
Ayrıntılı ultrasonda cikmisti.
20li haftalar flndı yani.
O zaman doktorum agir is,agir hareketlerden kacinmami,kanamam olabilecegini ve iliskiyi yasaklamisti.
O ara cok arastirmistim.Gecici gorulebiliyormus.
Benim de toparlanmis yukari cikmisti tekrar.
Rahim agzini kapatmaya cok yakindi hatta.

Sende dikkat et yine Bayaa erken haftalar daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…