Anlamadm ama icime erkek dogdu nedense:))
Yatıyorum ama nereye kadar kimsem yok burda 3 yaşımda oğlum eşim de yaparda ben pek kıyamıyorumOyle bılıyorm cnm sen de yat dınlen bır haftador yatıyorum bende sıkıcı ama bebeklerımız ıyı olsunda
Teşekkür ederim cnm amin hepimize inşallahGeçmiş olsun canım inş bunlarla son bulur sorunların da bebiş dünyaya hayırlısıyla gelir ve güzel bir hamilelik süreci geçirirsin
Haklusn aılen kaynanan falan yokmu gelsn cnm ya ısımız cok zor sımdı bıkacgun yat sadece wc ve yemek ıcın kalk dedı dr banaYatıyorum ama nereye kadar kimsem yok burda 3 yaşımda oğlum eşim de yaparda ben pek kıyamıyorum
Nuchal translucency 1.00 mm yazıyo bu mu bilmiyorum nt dedikleri şey .İnce mi demek oluyo bilmem
Varda uzaklar k .Validem var ama çok yakın değil bugün hastaneye koştu geldi oğlumla ilgilendi sağolsunbi şekilde idare edicez artık allaha emanetizHaklusn aılen kaynanan falan yokmu gelsn cnm ya ısımız cok zor sımdı bıkacgun yat sadece wc ve yemek ıcın kalk dedı dr bana
Dualarını eksik etme gerisi allaha kalmış korkma canm
Kıza benziyor canım
İnşAllah.Kıza benziyor canım
Evet soyledigin iyi oldu zaten hormonlardan mi nedir kose bucak kaciyorum kocisten bahanemde var simdi :)) saka bi yana insallah kist te cikti bi taraftan off insallah duzelir ikisi de Oglan dedigine sevinemiyorum bile endisedenCanım benim kızımda öyleydi.
Ayrıntılı ultrasonda cikmisti.
20li haftalar flndı yani.
O zaman doktorum agir is,agir hareketlerden kacinmami,kanamam olabilecegini ve iliskiyi yasaklamisti.
O ara cok arastirmistim.Gecici gorulebiliyormus.
Benim de toparlanmis yukari cikmisti tekrar.
Rahim agzini kapatmaya cok yakindi hatta.
Sende dikkat et yineBayaa erken haftalar daha.
Kiz gibi geldi bana
Kiza benzettim ben canimKızlar benim bebeğime de tahmin de bulunabilir misiniz ??
InsAllah.Kiza benzettim ben canim
Erkek bence
Doktor bi kız bi erkek dedi bakalimErkek bence)
Kızlar bebeğimin ense kalınlığı 2,4 çıktı. Doktor genellikle 1 ve 1,5 arası olmasını isteriz dedi. Kan sonucuna göre daha sağlıklı yorum yapılacakmış . Kan sonucumuda 2 hafta sonra çıkacak
Bende yine dr a gittim ilacım bitmişti mahvoldum tansiyonum 4 e düştü eve zor geldim hiç halim yokYok sormadim ama bugün dışarı bile cikamadim agridan
Gözüm korktu valla canm fıtıksa da çok zor geçecek sonraki aylarAllah yardimcn olsun canim. Normlde bile zorken bide hamileyken iyice dikkat etmen lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?