Kahve lekelere ne dedı dr cnm benımde kanama 1 gun sırdu kahvelık bazen sıyah gıbı geloyo hatta eskı kankarmsamrm nezaman tmamen bıtıcek yaEvet stres çok etkiliyo.Ben geçrnlerde asırı üzüldüm ve tam da tahmin ettiğim gibi ertesi gün kahverenginin miktarı sıklığı arttı.Benim kahverengiler de artık sürekli geliyo.Geçen gün gittipim doktor olumlu konuşunca artık aldırış etmiyorum lekelere.Önceden ihhhhh yapıyordum bir damla görsem
Ben de dün test yaptırdım sonuc haftaya cıkacakmış. Pek bir sey söylemedi , kan sonucuna göre hareket edecekler.. bi hafta sonra gitseydik daha iyiolurdu aslında aynı döneme denk geliyor dogumlarımız inş. Cocugun en hızlı geliştigi haftadayız , haftaya toparlarlar Allah'ın izniyle rahat olalım..Ben 11. haftadayım 2.5 mm ölçüldü. Yalnız değilsin inşallah bebeklerimizde bir problem olmaz
Benimki de seninkiyle ayni durum.Ben kanamayı 3 hafta önce geçirmiştim.Kanama ve lekeler Bebeğin Gelişimini bugüne kadar olumsuz etkilememiş ise bundan sonrası için de korkma.Bebeğe zarar-ı dokunmuyorsa kırmızı Kahverengi ,yeşil ne renk olursa olsun önemli değil diyor.üç Ay'ı doldurduğumuz için de böyle net Konuşuyor galiba.Allahın izniyleKahve lekelere ne dedı dr cnm benımde kanama 1 gun sırdu kahvelık bazen sıyah gıbı geloyo hatta eskı kankarmsamrm nezaman tmamen bıtıcek ya
Ben de dün test yaptırdım sonuc haftaya cıkacakmış. Pek bir sey söylemedi , kan sonucuna göre hareket edecekler.. bi hafta sonra gitseydik daha iyiolurdu aslında aynı döneme denk geliyor dogumlarımız inş. Cocugun en hızlı geliştigi haftadayız , haftaya toparlarlar Allah'ın izniyle rahat olalım..
Benım daha bır hafta oldu cnm pazartesı tekrar gıdıcem baska bı dr a bakalm ne durumda rapor alıp bır hafta daha dınlenebılırım ısyerım de uzak sıkıntılı yolda bısey olursa dıye korkuyorm ıns bebeklerımız ıyı olsunBenimki de seninkiyle ayni durum.Ben kanamayı 3 hafta önce geçirmiştim.Kanama ve lekeler Bebeğin Gelişimini bugüne kadar olumsuz etkilememiş ise bundan sonrası için de korkma.Bebeğe zarar-ı dokunmuyorsa kırmızı Kahverengi ,yeşil ne renk olursa olsun önemli değil diyor.üç Ay'ı doldurduğumuz için de böyle net Konuşuyor galiba.Allahın izniyleevet canım şu an gelenler eski kan.Yürümeue bile korkuyorsun Yürü bişey olmaz daha iyi çıksın işte ordaki eski kan dedi.
Nasıl refakatçi alınmıyor cok enteresanKızlar hepimize günaydın
Benim rutin olarak gittiğim doktor bana devletin doğum hastanesini önermişti ama orada refakatçi alınmıyor,doğumda bile.Gerçi bebeğimin Sağlıcakla gelmesi Yanımda refakatçi olmasından daha önemli ama bilmiyorum sizce devlet mi özel mi ? Özel olarak da medicana var Aklımda.Allah o günlere hayırlısıyla ulaşmak nasip etsin ama bu 4.ay içerisinde bir yere karar vermem gerekiyor (rutin doktor doğum yaptırmıyor keşke yaptırsa)
Hayır olsun inşallahGünaydın herkeseRüyamda kız bebek gördüm zayıf ama çok güçlü bir bebekti. Benim değildi kız kardeşimindi ama rüyada başkasına gördüğün senin oluyor genelde. Rabbimden hayırlısı bebeğimin sağlıklı olmasını sağlıkla kucağıma almayı çok istiyorum. Rabbim hepimize nasip etsin. Bende 12 olsam daha rahatlayacam inşallah
Hangi hastane canımKızlar hepimize günaydın
Benim rutin olarak gittiğim doktor bana devletin doğum hastanesini önermişti ama orada refakatçi alınmıyor,doğumda bile.Gerçi bebeğimin Sağlıcakla gelmesi Yanımda refakatçi olmasından daha önemli ama bilmiyorum sizce devlet mi özel mi ? Özel olarak da medicana var Aklımda.Allah o günlere hayırlısıyla ulaşmak nasip etsin ama bu 4.ay içerisinde bir yere karar vermem gerekiyor (rutin doktor doğum yaptırmıyor keşke yaptırsa)
Maddi olarak sorunum yok bu konuda çok şükür.Riskli bir durum olursa Özel yetersiz kalır mi düşüncesindeyimNasıl refakatçi alınmıyor cok enteresan
Özelde ya canim durumun varsa ne kadara geliyor bilmiyorum tabi
Zübeyde işte canımHangi hastane canım
Çok ilginç neden alınmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?