İlk defa burada paylaşılan bir fotoğrafı benzetebildim.Bence kız. Rabbimden hayırlısı..Bende cinsiyet tahmini alabilir miyim.
Ben hissediyorum bişeyler ama gaz mıdır hissettiğim şey emin olamıyorumEvet cnm kısmetse bebk bıkcgun onden gıdıyodu ama bn sata gore sayıyorum bebışı hıssedebılıyomusun
Bndede gaz bar snrm ama agrımı var sankı korkuyrm kanama olcakmdıye cok korkuyorum yatıyorum ;(Ben hissediyorum bişeyler ama gaz mıdır hissettiğim şey emin olamıyorum
Hayırlı uğurlu olsunKizlar benden kizce geliyor bugun ogrendim hadi hayorlisi darisi sizin basiniza umarim değişmez şimdiden ciciler aldim bile
Hayırlı olsun darısı bizlere inşallahKizlar benden kizce geliyor bugun ogrendim hadi hayorlisi darisi sizin basiniza umarim değişmez şimdiden ciciler aldim bile
Ben bunu kullanıyrm canım. Geçen sene almiştm. Memnunum da:)Kızlar bebek bakım çantası olarak ne alacaksınız ? Alan yada bir fikri olan var mı ?
Kalp atımı gibi mi ya da seyirme gibi???Ben hissediyorum bişeyler ama gaz mıdır hissettiğim şey emin olamıyorum
Bundan bende istiyorum baya hoş duruyor.Ben bunu kullanıyrm canım. Geçen sene almiştm. Memnunum da:)
Bence ozel cnm. Artık ıyı bır ozel hastahane sevletten kat be kat daha ıyı ama dr hrpsınden onemlı ...Zübeyde işte canım
Soldan sağa ya da aşağıdan yukarıya bişey gelip göbeğin tam Altın'da Yani rahmin olduğu yerde toplanıyor gibi :)Kalp atımı gibi mi ya da seyirme gibi???
Evet netten almiştm. Sırtta duruş şeklleri falan vardr nette resmlerde. Ben sevdim. Severk almştm zaten:)Bundan bende istiyorum baya hoş duruyor.
Sırtta nasil duruyor yakinen görmek lazim.
Netten mi aldınız?
Bu 2li test kac gunde cikiyor?
Kan verdim sormayı unuttum.
Doktor haftaya getir gorim sonucu dedi ama kac gunde çıkar bilemedim.
Tesekkur ederim haftaya cumartesi ozaman bi ugrim hastaneye1hafta 10günde çıkıyor
İg. Falan gordum sırtta duruşunu görmemiştim.Evet netten almiştm. Sırtta duruş şeklleri falan vardr nette resmlerde. Ben sevdim. Severk almştm zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?