2018 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba,
Dün azcık lekelenmem olmuştu. Bugün doktora gittim. Plasenta biraz aşağıda ama bu dönemlerde bizi çok ilgilendirmiyor. Rahim büyüdükçe o da yukarı çıkar dedi. Biraz kanama alanı var dedi. Genital olarak 2*2 porogestam verdi tekrar.13+4 bugün. Umarım daha kanama olmaz. Allah hepimize yardımcı olsun... Bu kanamalı gebeliklerde bizim çocuklar tünel mi kazmaya çalışıyor acaba?
Bu arada ikili testim de iyi çıktı çok şükür...

Kızlar ıkı gundır karın altında agrılar be bele buran agrılar bıraz sık plmaya basladı bebek ıyyıce buyuyomu kı aynısını yasayan varmı
Canım bence bir doktora görün kanama leke olmasaydı ağrı sadece rahim büyümesine yorulabilir ama ne olur ne olmaz artarsa acilden bir git bence doktora

Canım bence bir doktora görün kanama leke olmasaydı ağrı sadece rahim büyümesine yorulabilir ama ne olur ne olmaz artarsa acilden bir git bence doktora
Kahve leke var zatn hafıf ahrı hergun oluyodu bugun bıraz sık pazarytesı gıdıcektm ınş bışey olmz

Selam kizlarr bisey sorcam bu ikili testin sonucunda bhcg 50 ve üzeri cikarsa genelde kiz oluyormus tutan varmi dogrumu sizcee??
Bide benim ikili testim papp-a 5251 cikti cokmu yüksek anlayanlar cevap verebilirmi doktor 2hafta sonra ya cagirdida

48,5 cıktı benım tam sınır kızmı erkekmı :)

Devlet hastanesinde insanlar bıkkın oluyor benim tercih edeceğim birşey değil orada yalnız doğum yapmak.
Özelde iyi bir hastanedeysen herşey daha insancıl ve kolay geçiyor. Ben ilk dogumum da özeldeydim iyi geçti.
Tüm bunlar benim kişisel fikirlerim tabi mühim olan senin ne istedigin

Yaşla birlikte değerlendiriliyor olması lazım. Sonuç kağıdını paylaş istersen. Orada anomali olasılığı yazar

Bu 2li test kac gunde cikiyor?

Kan verdim sormayı unuttum.

Doktor haftaya getir gorim sonucu dedi ama kac gunde çıkar bilemedim.

Önmli olan hastane. Bizim ordaki devlette alıyolardı hatta arkadşmn kv ile girdi:) benmde eşim girdi doğumuma her anmda yanmdaydı. Yani böyle güzel oluyr tavsye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…