Canım bence bir doktora görün kanama leke olmasaydı ağrı sadece rahim büyümesine yorulabilir ama ne olur ne olmaz artarsa acilden bir git bence doktoraKızlar ıkı gundır karın altında agrılar be bele buran agrılar bıraz sık plmaya basladı bebek ıyyıce buyuyomu kı aynısını yasayan varmı
Kahve leke var zatn hafıf ahrı hergun oluyodu bugun bıraz sık pazarytesı gıdıcektm ınş bışey olmzCanım bence bir doktora görün kanama leke olmasaydı ağrı sadece rahim büyümesine yorulabilir ama ne olur ne olmaz artarsa acilden bir git bence doktora
48,5 cıktı benım tam sınır kızmı erkekmı :)Selam kizlarr bisey sorcam bu ikili testin sonucunda bhcg 50 ve üzeri cikarsa genelde kiz oluyormus tutan varmi dogrumu sizcee??
Bide benim ikili testim papp-a 5251 cikti cokmu yüksek anlayanlar cevap verebilirmi doktor 2hafta sonra ya cagirdida
Bişey olmaz inş canım.Allahın izniyle 4 e girdin artık çok kolay değil sanırımKahve leke var zatn hafıf ahrı hergun oluyodu bugun bıraz sık pazarytesı gıdıcektm ınş bışey olmz
Işte bende bilmiyorum doktor tahmin yapanlar anlar belki benimki tahmin yapmadi daha 30 cikti benimkide48,5 cıktı benım tam sınır kızmı erkekmı :)
Bişey olmaz inş canım.Allahın izniyle 4 e girdin artık çok kolay değil sanırım
Baklm kısmetIşte bende bilmiyorum doktor tahmin yapanlar anlar belki benimki tahmin yapmadi daha 30 cikti benimkide
Aynen kismet canim senin papp-a kac cikti benim 5bin küsür cokmu yuksek ya anlayamadimBaklm kısmet
O kötüymüş canım yaZübeyde işte canım
Onekı oyle bnmkı kahıtta yazıyoAynen kismet canim senin papp-a kac cikti benim 5bin küsür cokmu yuksek ya anlayamadim
Onekı oyle bnmkı kahıtta yazıyo
14 bitiyo 15 e başlıyorsun dimi ben 14 e bugün girdim çok şükürEvet cnm bır gun snra 15 bılı olmasn bebışlere
Evet cnm kısmetse bebk bıkcgun onden gıdıyodu ama bn sata gore sayıyorum bebışı hıssedebılıyomusun14 bitiyo 15 e başlıyorsun dimi ben 14 e bugün girdim çok şükür
Kızlar hepimize günaydın
Benim rutin olarak gittiğim doktor bana devletin doğum hastanesini önermişti ama orada refakatçi alınmıyor,doğumda bile.Gerçi bebeğimin Sağlıcakla gelmesi Yanımda refakatçi olmasından daha önemli ama bilmiyorum sizce devlet mi özel mi ? Özel olarak da medicana var Aklımda.Allah o günlere hayırlısıyla ulaşmak nasip etsin ama bu 4.ay içerisinde bir yere karar vermem gerekiyor (rutin doktor doğum yaptırmıyor keşke yaptırsa)
Yaşla birlikte değerlendiriliyor olması lazım. Sonuç kağıdını paylaş istersen. Orada anomali olasılığı yazarSelam kizlarr bisey sorcam bu ikili testin sonucunda bhcg 50 ve üzeri cikarsa genelde kiz oluyormus tutan varmi dogrumu sizcee??
Bide benim ikili testim papp-a 5251 cikti cokmu yüksek anlayanlar cevap verebilirmi doktor 2hafta sonra ya cagirdida
Önmli olan hastane. Bizim ordaki devlette alıyolardı hatta arkadşmn kv ile girdi:) benmde eşim girdi doğumuma her anmda yanmdaydı. Yani böyle güzel oluyr tavsye edermKızlar hepimize günaydın
Benim rutin olarak gittiğim doktor bana devletin doğum hastanesini önermişti ama orada refakatçi alınmıyor,doğumda bile.Gerçi bebeğimin Sağlıcakla gelmesi Yanımda refakatçi olmasından daha önemli ama bilmiyorum sizce devlet mi özel mi ? Özel olarak da medicana var Aklımda.Allah o günlere hayırlısıyla ulaşmak nasip etsin ama bu 4.ay içerisinde bir yere karar vermem gerekiyor (rutin doktor doğum yaptırmıyor keşke yaptırsa)
Olabilir. Belli olunca görürüz :)Hayır olsun inşallah
Bende arkadasımın oğlu oluyor rüyamda acaba benim mi olacak bakalım bi hafta sonra gideceğim belli olur inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?