2018 Ekim Anneleri

Ne dedi doktor peki NT ense saydamlığı demek. Doktor ense kalınlığı var dedi mi
Ben ikili tarama testi yapan doktorun yanına bir daha gitmedim o hastanede çalışan tanıdığımdan evrakın fotosunu istedim.Ense kalınlığını ifade eden terim nedir ki ?nt sanıyordum internette de öyle yazıyor ama..

Evet tabi ense kalınlığı 1 mm ise zaten sorun yok demektir. Zaten yüksek olsaydı hastanedeki tanıdığına söylerlerdi.
Zaten ölçüm yapılan alan saydam alanmış farkı yok ıkisi de kalınlık

Evet tabi ense kalınlığı 1 mm ise zaten sorun yok demektir. Zaten yüksek olsaydı hastanedeki tanıdığına söylerlerdi.
Zaten ölçüm yapılan alan saydam alanmış farkı yok ıkisi de kalınlık
Her şeyi güzel olsa bile sırf yaştan dolayı yüksek risk grubuna dahil ediyorlar beni.Allah büyüktür saplıcakla doğsun büyüsün Kuzucuklarımız

Annişler çok afedersiniz ama benim haftayı geçtiğiniz için soruyorum..Bugün benim geçen haftaya göre akıntım var ve kasıklarım sızlıyor resmen..(çok afedersiniz ama bugün büyük tuvalete çıkamadım)onun etkisi olabilir mi ?ayoksa bu haftalarda böyle kaşık ağrıları yaşıyor muydunuz?

O kabızlık ağrısını tarif edemem okadar kötü bişey canim ondan olabilir

Yok kahverengi ama sürekli var. Çok üzüldüm belki de ondan gecmiyor
Evet stres çok etkiliyo.Ben geçrnlerde asırı üzüldüm ve tam da tahmin ettiğim gibi ertesi gün kahverenginin miktarı sıklığı arttı.Benim kahverengiler de artık sürekli geliyo.Geçen gün gittipim doktor olumlu konuşunca artık aldırış etmiyorum lekelere.Önceden ihhhhh yapıyordum bir damla görsem

Şu ense meselesi çözülsün sağlıkla doğsun da varsın kanasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…