Hayırlısı inşallah canimtr_lelli kız gibi geldi banada :)
Ben ikili tarama testi yapan doktorun yanına bir daha gitmedim o hastanede çalışan tanıdığımdan evrakın fotosunu istedim.Ense kalınlığını ifade eden terim nedir ki ?nt sanıyordum internette de öyle yazıyor ama..Ne dedi doktor peki NT ense saydamlığı demek. Doktor ense kalınlığı var dedi mi
Ben ikili tarama testi yapan doktorun yanına bir daha gitmedim o hastanede çalışan tanıdığımdan evrakın fotosunu istedim.Ense kalınlığını ifade eden terim nedir ki ?nt sanıyordum internette de öyle yazıyor ama..
Kız gibi geldi :)Cinsiyet tahmini yaparmisiniz bugun ikili testim vardi cok sukur iyu cikti
Kız değişebiliyo ama erkek olunca sanki daha kesine yakın. Hakkımızda hayırlısı inşallahDoktor bi kız bi erkek dedi bakalim
Her şeyi güzel olsa bile sırf yaştan dolayı yüksek risk grubuna dahil ediyorlar beni.Allah büyüktür saplıcakla doğsun büyüsün KuzucuklarımızEvet tabi ense kalınlığı 1 mm ise zaten sorun yok demektir. Zaten yüksek olsaydı hastanedeki tanıdığına söylerlerdi.
Zaten ölçüm yapılan alan saydam alanmış farkı yok ıkisi de kalınlık
Kız gibi geldi banaCinsiyet tahmini yaparmisiniz bugun ikili testim vardi cok sukur iyu cikti
Her şeyi güzel olsa bile sırf yaştan dolayı yüksek risk grubuna dahil ediyorlar beni.Allah büyüktür saplıcakla doğsun büyüsün Kuzucuklarımız
Benim bir gün sürmüştü kanama sonrasinda kahverengi geliyo ama eski kan belliAyy amin, çok amin arkadaşım. Bu arada kanamam devam ediyor sen iyi misin?
Benim bir gün sürmüştü kanama sonrasinda kahverengi geliyo ama eski kan belli
Sende kırmızı ve sürekli mi oluyor
Sağol canm Kan sulandırıcı iğne coraspin progestan bide multivitamin kullanıyorumGeçmiş olsun ne içiyorsunuz ilaç olarak
O kabızlık ağrısını tarif edemem okadar kötü bişey canim ondan olabilirAnnişler çok afedersiniz ama benim haftayı geçtiğiniz için soruyorum..Bugün benim geçen haftaya göre akıntım var ve kasıklarım sızlıyor resmen..(çok afedersiniz ama bugün büyük tuvalete çıkamadım)onun etkisi olabilir mi ?ayoksa bu haftalarda böyle kaşık ağrıları yaşıyor muydunuz?
Evet stres çok etkiliyo.Ben geçrnlerde asırı üzüldüm ve tam da tahmin ettiğim gibi ertesi gün kahverenginin miktarı sıklığı arttı.Benim kahverengiler de artık sürekli geliyo.Geçen gün gittipim doktor olumlu konuşunca artık aldırış etmiyorum lekelere.Önceden ihhhhh yapıyordum bir damla görsemYok kahverengi ama sürekli var. Çok üzüldüm belki de ondan gecmiyor
Teşekkür ederim içim rahatladı..sürekli öksürmekten ağrıyor artık diye düşünmeye başladım açıkçasıO kabızlık ağrısını tarif edemem okadar kötü bişey canim ondan olabilir
Evet stres çok etkiliyo.Ben geçrnlerde asırı üzüldüm ve tam da tahmin ettiğim gibi ertesi gün kahverenginin miktarı sıklığı arttı.Benim kahverengiler de artık sürekli geliyo.Geçen gün gittipim doktor olumlu konuşunca artık aldırış etmiyorum lekelere.Önceden ihhhhh yapıyordum bir damla görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?