2018 Ekim Anneleri

Soldan sağa ya da aşağıdan yukarıya bişey gelip göbeğin tam Altın'da Yani rahmin olduğu yerde toplanıyor gibi :)
seninki degisikmis canim :)
Dvit ne zaman başladın ben geçmi kaldım acaba unutmusum 12+3 bugün başladım
Birde folik bırak demişti doktor içinde 5 tane daha kaldı içmesem mi bitirsem mi

seninki degisikmis canim :)
Dvit ne zaman başladın ben geçmi kaldım acaba unutmusum 12+3 bugün başladım
Birde folik bırak demişti doktor içinde 5 tane daha kaldı içmesem mi bitirsem mi
Dvit in içeriğinde folik var mi bir bak bakalım.Ben şu an sadece ferrum fort ve Prıgestan içiyorum ..Decavit de içiyordum da son gittipim doktor onu bırakabilirsin ihtiyacın yok ferrum fort yeter dedi
Ben 12 biter bitmez bıraktım foliği artık faydası yoktur bence

Doktor ultrasonda bakarken cihazi gezdiriyordu dün
Tam göbeğime orta kısma gelince bizimki burda dedi.
Ayy cok tatlis bu kadın bi gün yicem.
Tam yattığım yerin karşısında kocaman monitör var ordan izliyorum bende beybiyi.
Gösteriyor bana
Kalp atışını dinletiyor.

Kipirdak şey.

Bizimki nerde bizim ki burda diye arıyor gezdirip gezdirip cihazi.
Yanındaki yardımcı bayanı daha cok sevdim gördüğü an insani gulumsuyor her hafta gidesim var görmek icin.

Insanın doktorunun yanında rahat etmesi
Çekinmemesi
Doktorundan o enerjiyi alması ne guzel bisimis.

Sadece aşırı yoğun cok hastası var.

Öperek karşılıyor bizi her gittigimizde.
Her hastasına oyle.

Ay niye yazdim bilmem doktorumu bugün yine gorunce doğurasım geldi bir an once.
:)

Herkese ıyı alsamlar kızlar kahvelıklerım dunden berı arttı artık okdr psıkolojım bozuldukı bısey yapmaya korkar oldm hamılelıkten zevk alamıyorm bebegıme bısey olck dıye okdr korkuyorum kı wc ye gtmek bıle ıstemıyorum

12den sonra faydası olmuyor mu?

Canım üzülme bişey olmayacak inşallah Allah büyük.Kahverengiler Sıvı şeklinde mi kuru kuru mu tortu şeklinde mi

Canım üzülme bişey olmayacak inşallah Allah büyük.Kahverengiler Sıvı şeklinde mi kuru kuru mu tortu şeklinde mi
Sabah tortu seklındeydı ecyengıdınce sureklı sıvı seklınde gelıyo arada tortulu ecde fazla goremıyorum tortudangelıyo ama ıyı mı kotumu bılmıyorum

Sabah tortu seklındeydı ecyengıdınce sureklı sıvı seklınde gelıyo arada tortulu ecde fazla goremıyorum tortudangelıyo ama ıyı mı kotumu bılmıyorum
İyi düşün canım..Senin bebiş anladığımız kadarıyla bu şekilde seni yorarak gelecek dünyaya..Sen içini ferah tut..Onun keyfi yerinde annesi

İyi düşün canım..Senin bebiş anladığımız kadarıyla bu şekilde seni yorarak gelecek dünyaya..Sen içini ferah tut..Onun keyfi yerinde annesi
Ah cnm okdr korkuym kı dısarımcıkasım yok kanamam tekrarlıck dıye cok korkuyorum valla kesın dedıgın gıbı cnm dunyaya gelsınlerde saglıkla

Xnm bozma moralını yatacagız gececek napalım

Kahverengiler eski kan demek oluyo kendini yorma ilacını iç dua et zaten pazartesi kontrolün var bebişin iyi olduğunu öğrenince rahatlayacaksın inş.Bizim hamileliklerimiz de böyle napalım...

Kahverengiler eski kan demek oluyo kendini yorma ilacını iç dua et zaten pazartesi kontrolün var bebişin iyi olduğunu öğrenince rahatlayacaksın inş.Bizim hamileliklerimiz de böyle napalım...
Ah cnm ya gercekten zor gecırıyoruz hayırısıyla atlatırız ıns bebeklerımız ıyı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…