- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
seninki degisikmis canim :)Soldan sağa ya da aşağıdan yukarıya bişey gelip göbeğin tam Altın'da Yani rahmin olduğu yerde toplanıyor gibi :)
Bu test nerelerde yapiliyor acabaBugün biraz daha iyiyim nifty test için kan verdim bugün pazartesi de ayrıntılı ultrasona giricem. Hakkımızda hayırlısı diyorum.
Dvit in içeriğinde folik var mi bir bak bakalım.Ben şu an sadece ferrum fort ve Prıgestan içiyorum ..Decavit de içiyordum da son gittipim doktor onu bırakabilirsin ihtiyacın yok ferrum fort yeter dediseninki degisikmis canim :)
Dvit ne zaman başladın ben geçmi kaldım acaba unutmusum 12+3 bugün başladım
Birde folik bırak demişti doktor içinde 5 tane daha kaldı içmesem mi bitirsem mi
Benim 1 gun de cikti dun kan verdim bugun sonuç aldimTesekkur ederim haftaya cumartesi ozaman bi ugrim hastaneye
YaaBenim 1 gun de cikti dun kan verdim bugun sonuç aldim
ender kızlarımızdanKizlar benden kizce geliyor bugun ogrendim hadi hayorlisi darisi sizin basiniza umarim değişmez şimdiden ciciler aldim bile
markasını yazabilir misiniz güzel duruyorBen bunu kullanıyrm canım. Geçen sene almiştm. Memnunum da:)
Belki sizi farkli olabilir ben dun 6 da kan verdim bugum 3 de sonuc aldimYaa
Ben sormayı nasil unuttum telf. Bilgi alabilirmiyim acaba hastaneden.
Başka semtte git gel yapmak istemiyorum.
12den sonra faydası olmuyor mu?Dvit in içeriğinde folik var mi bir bak bakalım.Ben şu an sadece ferrum fort ve Prıgestan içiyorum ..Decavit de içiyordum da son gittipim doktor onu bırakabilirsin ihtiyacın yok ferrum fort yeter dedi
Ben 12 biter bitmez bıraktım foliği artık faydası yoktur bence
Canım üzülme bişey olmayacak inşallah Allah büyük.Kahverengiler Sıvı şeklinde mi kuru kuru mu tortu şeklinde miHerkese ıyı alsamlar kızlar kahvelıklerım dunden berı arttı artık okdr psıkolojım bozuldukı bısey yapmaya korkar oldm hamılelıkten zevk alamıyorm bebegıme bısey olck dıye okdr korkuyorum kı wc ye gtmek bıle ıstemıyorum
Bence olmuyor.Yoksa doktor niye 12 bitince bıraktırsın12den sonra faydası olmuyor mu?
Sabah tortu seklındeydı ecyengıdınce sureklı sıvı seklınde gelıyo arada tortulu ecde fazla goremıyorum tortudangelıyo ama ıyı mı kotumu bılmıyorumCanım üzülme bişey olmayacak inşallah Allah büyük.Kahverengiler Sıvı şeklinde mi kuru kuru mu tortu şeklinde mi
İyi düşün canım..Senin bebiş anladığımız kadarıyla bu şekilde seni yorarak gelecek dünyaya..Sen içini ferah tut..Onun keyfi yerinde annesiSabah tortu seklındeydı ecyengıdınce sureklı sıvı seklınde gelıyo arada tortulu ecde fazla goremıyorum tortudangelıyo ama ıyı mı kotumu bılmıyorum
Ah cnm okdr korkuym kı dısarımcıkasım yok kanamam tekrarlıck dıye cok korkuyorum valla kesın dedıgın gıbı cnm dunyaya gelsınlerde saglıklaİyi düşün canım..Senin bebiş anladığımız kadarıyla bu şekilde seni yorarak gelecek dünyaya..Sen içini ferah tut..Onun keyfi yerinde annesi
Eger hastahanenın kadın dogum bolumu nobetcı olarak kalıyorsa olıyor ama oda kadın dogum hastahanelerınde ve bazı ozel hastahanelerde oluyor. Emın degılsen gıtmeden ara bır ısteersen bozu bosuna gıtme.Kizlar acil servislerde ultrason cihazi olmuyor mu?
Bnde ıkılı testın sonucunu bırgun sonra aldımBelki sizi farkli olabilir ben dun 6 da kan verdim bugum 3 de sonuc aldim
Xnm bozma moralını yatacagız gececek napalımHerkese ıyı alsamlar kızlar kahvelıklerım dunden berı arttı artık okdr psıkolojım bozuldukı bısey yapmaya korkar oldm hamılelıkten zevk alamıyorm bebegıme bısey olck dıye okdr korkuyorum kı wc ye gtmek bıle ıstemıyorum
Kahverengiler eski kan demek oluyo kendini yorma ilacını iç dua et zaten pazartesi kontrolün var bebişin iyi olduğunu öğrenince rahatlayacaksın inş.Bizim hamileliklerimiz de böyle napalım...Sabah tortu seklındeydı ecyengıdınce sureklı sıvı seklınde gelıyo arada tortulu ecde fazla goremıyorum tortudangelıyo ama ıyı mı kotumu bılmıyorum
Ah cnm ya gercekten zor gecırıyoruz hayırısıyla atlatırız ıns bebeklerımız ıyı olsunKahverengiler eski kan demek oluyo kendini yorma ilacını iç dua et zaten pazartesi kontrolün var bebişin iyi olduğunu öğrenince rahatlayacaksın inş.Bizim hamileliklerimiz de böyle napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?