- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yatıyorum ıns pazartesı dr ıse basla demez hala devam edıyo cınku ya yolda bısey olursaXnm bozma moralını yatacagız gececek napalım
Sabit bi markası yok ki onun. Ama asıl orjinali land galiba. Şekil aynı ama marka milyon taneeender kızlarımızdan
markasını yazabilir misiniz güzel duruyor
Mrb kızlar ben 9 haftalik hamileyim ve kan sonuclarımda tsh hormonum düşük 0.16 çıktı ve doktor ilac kullanma sınırında degilsin diyerekten ilac vermedi benim gibi düşük tsh problemi yasayan oldu mu
Anlarım ilk kez gördüm böyle bir şekil bir markanındır sandım.Sabit bi markası yok ki onun. Ama asıl orjinali land galiba. Şekil aynı ama marka milyon tanee
Tebrik edrrim canim ilk bebis mi?Kizlar benden kizce geliyor bugun ogrendim hadi hayorlisi darisi sizin basiniza umarim değişmez şimdiden ciciler aldim bile
Canim yaa.Baslarda biz bulantilatdan sikayet ettikce benim hic bulanmiyir, cok rahatim falan diyordun.Nazar degdirdin kendine.Seni de bu kanamalar cok bunaltti.Insallah gecer biter bir an once.Herkese ıyı alsamlar kızlar kahvelıklerım dunden berı arttı artık okdr psıkolojım bozuldukı bısey yapmaya korkar oldm hamılelıkten zevk alamıyorm bebegıme bısey olck dıye okdr korkuyorum kı wc ye gtmek bıle ıstemıyorum
Evet ilkimTebrik edrrim canim ilk bebis mi?
Cok sevindim ilk bebis kiz olmasi harika bir sey bicir bicir bi arkadas olur bir kac seneye kadar sana :)Evet ilkim
Ayy ins canim benimCok sevindim ilk bebis kiz olmasi harika bir sey bicir bicir bi arkadas olur bir kac seneye kadar sana :)
Buna cok denk geldim nette bende bakalım kararsızımBen bunu kullanıyrm canım. Geçen sene almiştm. Memnunum da:)
Canım tebrik ederim .Evet ilkim
Canim endise etme, istersen bi doktoruna danis. Bazen ilacin dozunu artirabiliyolar. Gunde kac mg. Aliyodun progestan? Allah'in izniyle hicbir sey olmaz minisine. Ama sen ona odaklanip streslenme ki minis de icerde rahat etsin annesiHerkese ıyı alsamlar kızlar kahvelıklerım dunden berı arttı artık okdr psıkolojım bozuldukı bısey yapmaya korkar oldm hamılelıkten zevk alamıyorm bebegıme bısey olck dıye okdr korkuyorum kı wc ye gtmek bıle ıstemıyorum
Kanaması olanın bulantısı olmuyor ben bunu keşfettimCanim yaa.Baslarda biz bulantilatdan sikayet ettikce benim hic bulanmiyir, cok rahatim falan diyordun.Nazar degdirdin kendine.Seni de bu kanamalar cok bunaltti.Insallah gecer biter bir an once.
Bu forumda ben de bunu dusundum. Ben hala tam kurtulmus degilim bulantilardan. Bunun da iyi yani acaba bebegim hala benimle mi diye dusunmuyorsun, hep hissettiriyor kendini.Zor mu cok zor ama herkes baska sıkıntılar icinde bir sekilde.Yeter ki bebekler iyi olsun, hepsi gecer ins.Kanaması olanın bulantısı olmuyor ben bunu keşfettim
Ben kimde gördysem hep markalar farklı:)). Hepsi çinden geliyo herldeAnlarım ilk kez gördüm böyle bir şekil bir markanındır sandım.
Haklısın cnm bazen sanırsız oluyoruz kanama alanım vardı ıns o temızlenıuodur ıcerde kalanlar gıdıyodur bıhaftadır dvm edıyo bakalm nekdr suruck ay ruyamda mavı gozlu beyaztenlı bıbenıs gordm benımmıs ama kızmı erkek mı bılmıyorum hepımızın hakkında hayırlısı olsnL
Canim endise etme, istersen bi doktoruna danis. Bazen ilacin dozunu artirabiliyolar. Gunde kac mg. Aliyodun progestan? Allah'in izniyle hicbir sey olmaz minisine. Ama sen ona odaklanip streslenme ki minis de icerde rahat etsin annesifark etmiyoruz fazla ama biz gerildikce onlar da hissediyor canim benim icini ferah tut. Belli ki vucut onceki bi kanamanin kalintilarini atmaya calisiyor. Doktorum sunu demisti "bu kucucuk bir alan bile olsa ordan sizacak kanin vucut disina atilmasi uzun surebilir, gunler haftalar alabilir. O yuzden endise etme her biri yeni bi kanama degil bu kahve lekelerin. Sadece onceki kanamanin temizlenme asamasi". Boyle cok gerildiginde sag elini karnina, minisin ustune koy annesi onun icin bol bol kelime-i tevhid (La ilahe illAllah) oku. Rahatlamayi fark edeceksin... Rabbim hepimizin sifasini versin tez elden insallah canim.
Yokkız benım bulantım cok oldu hıc durmadı haladaha devam edıyor fena bısekıldeCanim yaa.Baslarda biz bulantilatdan sikayet ettikce benim hic bulanmiyir, cok rahatim falan diyordun.Nazar degdirdin kendine.Seni de bu kanamalar cok bunaltti.Insallah gecer biter bir an once.
Bende ıkısıde var cnmKanaması olanın bulantısı olmuyor ben bunu keşfettim
Aaa ben baskasiyla karistirdim o zamanYokkız benım bulantım cok oldu hıc durmadı haladaha devam edıyor fena bısekılde
Aaa ben baskasiyla karistirdim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?