Evet canimSenle aramızda bır gun var sanıırım
Ins cnm hadı bakalm hayırlısı ne olcak benımkı gostermıyordukı zaten ıns busefer gosterır bakalım yaramazlar ıns guzel haberler alalımEvet canimsali gunu kontrole gidiyorum.Cinsiyet ogrenmeye aslinda
Sen de iyi haberlerle don ins
Sonuc kagidim da sadece ikili test bhcg bide ikilo test papp-a yazio tek onlarin sonucu var doktor 2haftaya cikar demisti ben 4.gûn bi bakiyim dedeim.internetten baktim daha tam cikmadi demekkiYaşla birlikte değerlendiriliyor olması lazım. Sonuç kağıdını paylaş istersen. Orada anomali olasılığı yazar
13. Haftada bana da %80 erkek demisti doktorum. 14. Hafta tekrar gittim hala erkege benziyor dedi. %100 soylemiyorlar 16 dan once o yuzden ben de tereddutteyim alisveris icin. Ultrason fotografi varsa paylasir misin benimkiyle ne kadar benziyor karsilastirayim.günaydın kızlar geçen hafta %80 erkek dedi doktor bebişime sizce değişirmi cinsiyet alışveriş yapmak istiyorum ama eminde olamıyorum
Bnce detaylı ultrasona gırmeden alısverıs yapma cok degısen gordumgünaydın kızlar geçen hafta %80 erkek dedi doktor bebişime sizce değişirmi cinsiyet alışveriş yapmak istiyorum ama eminde olamıyorum
Bole devam edersedemez zaten korkmaYatıyorum ıns pazartesı dr ıse basla demez hala devam edıyo cınku ya yolda bısey olursa
Cok haklısın buradakı gozlemlerden yola cıkarak bunu soyleyebılırıız.Kanaması olanın bulantısı olmuyor ben bunu keşfettim
Bakalm yarın dr kontrolum var hakkımızda hayırlısıBole devam edersedemez zaten korkma
Zaman geçmiyor kızlar yemek yemek bi işkence gibi su da ayni. Dramamini ikiye bölüp sabah akşam kullanıyorum yoksa yediğim bir şey midede durmuyor, geçen gün 8 kere çıkarttım kan gördüm içinde şuan boğazım çok tahriş olmuş acıyor. Önceki gebeliğimde 26. Haftada biraz iyi olduğumu hatırladım. Doğuma kadar dramamin kullanmıştım. Bunda da öyle olacak galiba. İnsan içine çıkamıyorum çok psikolojim bozuldu. Herkesin bir derdi var sabır
Bana ilk kontrolümde kiza benziyor dedi.günaydın kızlar geçen hafta %80 erkek dedi doktor bebişime sizce değişirmi cinsiyet alışveriş yapmak istiyorum ama eminde olamıyorum
Ben de aynı durumdayım canım normalde hamileyken fazla saç dökülmez ama ilk aylarda olduğumuz için mi böyle emin değilim. Evde her yer sürekli saçKızlar saclarınız dokuluyormu benım hıc dokulmeyen saclar baya elıme gelmeye basladı
Benimde saçlarım dökülüyo bikaç gündürBen de aynı durumdayım canım normalde hamileyken fazla saç dökülmez ama ilk aylarda olduğumuz için mi böyle emin değilim. Evde her yer sürekli saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?