13. Haftada bana da %80 erkek demisti doktorum. 14. Hafta tekrar gittim hala erkege benziyor dedi. %100 soylemiyorlar 16 dan once o yuzden ben de tereddutteyim alisveris icin. Ultrason fotografi varsa paylasir misin benimkiyle ne kadar benziyor karsilastirayim.
Geçmiş olsun canımBenimde saçlarım dökülüyo bikaç gündürartık bebeklerimiz sağlıklı doğsunda bugün grip oldum burnumdan nefesnefes alamıyorum ne kötü bişey
uzuun zamandır girmiyordum canım merhaba sen belki hatırlamazsın beni ama ben hatırladım ve hamile olduğunu görünce çook sevindim sen çok beklemişdin Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah <3Kızlar pazartesi akşamı gittiğim doktor kıza benzetti. Buğün gittiğim doktorda erkeğe benzetti. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kafam karıştı biraz
Aynı kıloyla devam edıyoruz ben bıraz daha snrm gobıs cıkıntısı gordm dunden berıHafif beslenirsem benden iyisi yok.
Ama azıcık kaçırırsam midem beni cok rahatsiz ediyor.
Hiç kilo almamışım 58kg ile devam ediyorum.
Sütle mısır gevreği, peynir, pekmez, ceviz, corba, meyve devam.
Abur cubur severdim onuda hic aramiyorum iyi gidiyoruz bakalim.
3.ayimizda bitti.
Of bnm saclar allahtan gur ya baya dökülüyor bakalmBen de aynı durumdayım canım normalde hamileyken fazla saç dökülmez ama ilk aylarda olduğumuz için mi böyle emin değilim. Evde her yer sürekli saç
uzuldum ben kendimi kotu saniyordum. Psikolojimiz bozulmayacak gibi degil ki.Bir gun degil bir hafta degil. Nazli, hassas falan oluyor ya adimiz en cok ona bozuluyorum.Gecen gun bir arkadasimla gorustum, kendisi de hamile ama hic bulantisi olmamis. Bana diyor ki sen cok icine kapandin, hamileyiz diye hasta havasina girmeyelim, gezelim. Hassas oldugumu falan belirtti O kadar da anlatmistim nasil gecirdigimi, cok sinir oldum. Esim bile yeri geliyor anlamiyor.Hormonlar bi yandan, mide bi yandan Birkac gundur kendimi cok yalniz hissediyorum insallah bir an once iyi oluruz canim.
Cidden anlamiyorlar.Esim cok yardimci oldu, hersey onda ama yeri geliyor ona bile sinir olacak sey buluyorum.Su bile icemeyince insan cicek acamiyor. Tek bekledigim inan anlayis. Benim annem de benim gibi gecirmis , uzuluyor ama cok uzakta. Elinden bir sey gelmiyor. Sarma yapip kargolamis gecenlerde, cok duygulandim.Çok haklısın ben de o yüzden insan içine çıkmıyorum canım çoğu kimseyle irtibatı kestim bi de onlarla mı uğraşacağım . Bizi bizim gibi olan anlar o da çok az. Benim eşim bi şey demiyor sağ olsun görüyor halimi. Benim de annem geldiğinde sürekli söylenir biz de hamile olduk kaç çocuk büyüttük senin gibi rahat da değildik falan filan. Gezmeye de ihtiyacın var çık dolaş. Parka gidelim. geçen oruç tuttu akşama kadar yattı anne çık dolaş dedim ses yok
Bunlar bence hurafe.Merhaba arkadaşlar..İnşallah güzel bir pazar geçiririz..Yalnız benim bugün biraz pinpirikliliğim üstümde sanırım.Bugün ne bulantım var ne de öyle eskisi gibi şiddetli göğüs ağrım..Hatta kaşık ağrım da yol bugün..Benin’im iyidir dimi ?
İnşallah öyledir..Daha önce dediğim gibi epey kötü öksürüğüm bronşite döndü ve artık kemiklerim ağrıyor ama 2 haftadır bebişi görmeyince paranoya oldu sanırımBunlar bence hurafe.
Benim hamileligimin başından beri ne bulantı, ne kasik ağrısı ne göğüs ağrısı hic bisi yasamadim.
Hatta cok agir grip geçirdim yatak döşek yattım mafoldum.
Bebeğim gayet sağlıklı.
Degerlerimde guzel.
Bn dun dr daydım bebeıs ıyı cok sukur. Ama yaramaz hıc yuzunu gostermedı dr baya ugrastı secdeye kapanır gıbı kapanmıs elını ayagını oynatıyor ama hıc pozusyonunu degıstırmedı.pek bısey gormeedık.kanama hafıf hafıf devam. Kımı pembe kımı kahve renklı. Igneye haftada bor hapada gunde 3 kere devam.bakalım hayırlısı olsun. Bebıslerımızı saglucakla kucagımıza almamız nasıp olsun ınsallah...Bakalm yarın dr kontrolum var hakkımızda hayırlısı
Bnmdesaclarım cok dokuluyır evde heryer sac topluyorum sureklıBen de aynı durumdayım canım normalde hamileyken fazla saç dökülmez ama ilk aylarda olduğumuz için mi böyle emin değilim. Evde her yer sürekli saç
Hepımızın derdı ayrı vallahı. Bende aylardır evden cıkmadım kanama yuzunden sadece dr ve ev. Ceken bılıyor kesınlıkle. Ilerıde bunlara bır anı gıbı bakacagız ..... Napalım bızım bebısler annelerının canına okuyor. Aman ıyı olsunlarda katlanacagız 9 ay onlar ıcın.uzuldum ben kendimi kotu saniyordum. Psikolojimiz bozulmayacak gibi degil ki.Bir gun degil bir hafta degil. Nazli, hassas falan oluyor ya adimiz en cok ona bozuluyorum.Gecen gun bir arkadasimla gorustum, kendisi de hamile ama hic bulantisi olmamis. Bana diyor ki sen cok icine kapandin, hamileyiz diye hasta havasina girmeyelim, gezelim. Hassas oldugumu falan belirtti O kadar da anlatmistim nasil gecirdigimi, cok sinir oldum. Esim bile yeri geliyor anlamiyor.Hormonlar bi yandan, mide bi yandan Birkac gundur kendimi cok yalniz hissediyorum insallah bir an once iyi oluruz canim.
Bende oyleydim.İnşallah öyledir..Daha önce dediğim gibi epey kötü öksürüğüm bronşite döndü ve artık kemiklerim ağrıyor ama 2 haftadır bebişi görmeyince paranoya oldu sanırım
Valla içimi rahatlattın sağolasın ..Bende oyleydim.
Öksurmekden karnim aciyordu
Sesim tamamen gitti 3 gun
Kemiklerim ağrıyordu annem işimi yaptı geldi yemeğimi falan.
Doktorada soyledim cuma günü cok agir grip oldum hatta korktum bebeğe bisi oldumu diye dedim.
Ateslenmedigin sürecek bisi olmaz
Bol vitamin takviyesi al.
Ateslendigin an haberim olsun dedi.
Beybiye baktık gayet guzel iyi dedi.
Vitaminli şeylere yüklen bebegi korur Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?