Kiz denip de erkek cikan olabiliyor ama erkek denip de kiz cikani duymadim henuzgünaydın kızlar geçen hafta %80 erkek dedi doktor bebişime sizce değişirmi cinsiyet alışveriş yapmak istiyorum ama eminde olamıyorum
Ay ne demek sen hiç içini bozmaValla içimi rahatlattın sağolasın ..
Masallah kız benımkıde malım asayınacmıyo ahahah donup yuzunu bıze baktı sonra yan dondurdk bısıler yedımde gecen hafta yarn gıdıcem bakalm ıyıdır ıns yavrum onungormek bıle huzur verıyor ınsana sende yay dınlen bnmde kahvelıkler devam ıns kanama azalmıstımBn dun dr daydım bebeıs ıyı cok sukur. Ama yaramaz hıc yuzunu gostermedı dr baya ugrastı secdeye kapanır gıbı kapanmıs elını ayagını oynatıyor ama hıc pozusyonunu degıstırmedı.pek bısey gormeedık.kanama hafıf hafıf devam. Kımı pembe kımı kahve renklı. Igneye haftada bor hapada gunde 3 kere devam.bakalım hayırlısı olsun. Bebıslerımızı saglucakla kucagımıza almamız nasıp olsun ınsallah...
Bna benzer cıkmıs benım
ıkılı teste gore kac coktı deger bnm 707/1
Doktorun tecrübesiyle alakalı sanirim yada usg cihazının kalitesiyle vs.Kiz denip de erkek cikan olabiliyor ama erkek denip de kiz cikani duymadim henuzeger ki bir de bacak arasini falan yakalayip baktiysa doktor testisleri gormus olabilir ama yine 16. Haftalari bekleyebilirsin canim alisveris icin. Artik genital organ gelisimi baya netlesiyor o haftalarda hadi bakalim hayirlisi, saglikla gelsin minis
Canım benim de çok gürdür döküldüğünde çok fark yaratmıyor ama yine de her an bir yerlerimde saç görmek canımı sıkıyor. Bebiş 2-3 aylıkken fena dökülecek zaten benim ilk çocuğumda saçlarım yanlardan açılmaya başlamıştı sonra zaman içinde çıktı. Şimdi demir eksikliği falan mı var acaba ondan mı dökülüyor ki? Sebep arayıp duruyorumOf bnm saclar allahtan gur ya baya dökülüyor bakalm
Mesajini okurken kendi halimi gorur gibi oldum valla canim. Bana da doktor erkek gibi dedi. Herkes kizin olsa daha iyiydi, ayy yine mi erkek? Tuuhh neyse 3. De denersin sansini diyenler... daha neler neler..Benim arkadaşlar merakdan aradilar dun cinsiyet ne diye.
Hepsi kiz diyen tayfa.
Erkeğe benziyor dedi doktor dedim.
Ayy kizdir belki demeye basladilar.
Bende bunlarla ugrasicam simdi.
2 erkek olursa ne yani kötü bisimi.
Oğlumun dayanağı olur.
Birbirlerini daha iyi anlarlar.
Simdi bi de bunlar çıkar basima.
Bende bu sebeplerden pek kimseyle görüsmüyorum.
Hamile oldugumu soylemedim çoğu kimseyede disardan bellide olmadigindan anlamiyorlar.
Allah sağlıklı versin eli ayagi düzgün olsun diyen yok.
Kız mi erkek mi? Direk soru.
Ayıp yahu.
Bir de kesin erkek olursa teselli edecek olanlar cikar.
Evlat yani Allah nasip etmiş anne olmayı
Herkesin keyfi isteğine gore olmuyor o isler.
Bu anlayissiz insanlarla ben baş edebilirim fakat daha hassas insanlar incinir.
Hiç dusunmuyorlar.
Cidden anlamiyorlar.Esim cok yardimci oldu, hersey onda ama yeri geliyor ona bile sinir olacak sey buluyorum.Su bile icemeyince insan cicek acamiyor. Tek bekledigim inan anlayis. Benim annem de benim gibi gecirmis , uzuluyor ama cok uzakta. Elinden bir sey gelmiyor. Sarma yapip kargolamis gecenlerde, cok duygulandim.
Ben kendi cevremde duymamistim, demek oyle de oluyomusDoktorun tecrübesiyle alakalı sanirim yada usg cihazının kalitesiyle vs.
Bir arkadaşıma hep erkek dediler kizi oldu.
Doğunca bile bu benim değil demis kiz :)
Erkekdi benimki demis.
Herşeyi maviydı
Bizde cok şaşırmıştik.
O aklımda kalmis oyle ogluma dogum yapacağım senelerdeydi ama ay farkımız vardi onunla.
Sorma benimde canimi sıkıyorlar.Mesajini okurken kendi halimi gorur gibi oldum valla canim. Bana da doktor erkek gibi dedi. Herkes kizin olsa daha iyiydi, ayy yine mi erkek? Tuuhh neyse 3. De denersin sansini diyenler... daha neler neler..
Kimse de demiyor ki yau Allah'in dedigi olur, zaten kanama sorunum var. Rabbim saglik versin de cinsiyet onemli degil diyen bi kac kisi var. Ben de mucadeleden sıkıldım artik doktor bi sey demedi bakalim hayirlisi deyip geciyorum
Hem ben de soyle dusunmeye basladim: ayni cinsiyet olmasinda da var bi hayir. Benim bi ablam var, en buyuk sirdasim arkadasim dayanagim. Ayni cinsiyetin de boyle avantajlari var.. Rabbim her seyin hayirlisini versin. Bebislerimiz saglikli olsun da, kiz da olur erkek de
Kiz derken erkek çıkan daha cok oluyor ama dediğin gibi.Ben kendi cevremde duymamistim, demek oyle de oluyomusablama da 9 ay boyunca kiz dediler ilk cocugunda, dogunca "aaa bunun pipisi var" demis saskinliktan, oglu olmustu dedigin gibi ultrason cihazi onemli bi de yakalanan aci onemli. Bazisinin bacak arasini goremedikleri icin "kiz gibi" ya da "erkek gibi" diyolar kemik yapisina gore. Hep diyorum iste kapali kutu, saglikli olsunlar da kuzucuklar
Benım sıkıntımyoktu belkı stres hormonlar falan dıyorum ay dogumdan sonradamımdevam eedıyoCanım benim de çok gürdür döküldüğünde çok fark yaratmıyor ama yine de her an bir yerlerimde saç görmek canımı sıkıyor. Bebiş 2-3 aylıkken fena dökülecek zaten benim ilk çocuğumda saçlarım yanlardan açılmaya başlamıştı sonra zaman içinde çıktı. Şimdi demir eksikliği falan mı var acaba ondan mı dökülüyor ki? Sebep arayıp duruyorum
Çok güzelmiş şimdi inceledim de bende bundan alabilirimBen bunu kullanıyrm canım. Geçen sene almiştm. Memnunum da:)
Insallah canim.Bulanti hapini birkac kere icmeyi denedim, hep yine kustum etki etmedi. O yuzden kullanmadim.Bu aralar yine iyiyim eskiye nazaran. Iyi oluruz ins canim.Sabir.Ayni durumdayız canım ama sen ilaç kullanmıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Kullanırsan benden daha iyi olacağına eminim. Doğum yapınca geçecek bunu biliyorum ya tek tesellim bu İnan. Her şeyi unutacağız ve istediğimizi yiyebileceğiz. Kazandığım tek şey Doğum sonrası veremediğim kiloları verdim bu yani. Ama ne yemiştim ne suan düşünüyorum da iyiki yemişim. Yine yiyeceğiz inşallah canım. Hem çocuklarımıza arkadaş geliyor bunu da düşün beraber büyürler inşallah.
Aynen oyle.Sabretmekten baska sansimiz yok. Gececek insallah en kisa zamandaHepımızın derdı ayrı vallahı. Bende aylardır evden cıkmadım kanama yuzunden sadece dr ve ev. Ceken bılıyor kesınlıkle. Ilerıde bunlara bır anı gıbı bakacagız ..... Napalım bızım bebısler annelerının canına okuyor. Aman ıyı olsunlarda katlanacagız 9 ay onlar ıcın.
Aman ne fark eder takma kafana kimseyi.Benim de ilki kiz, cinsiyet icin sagdan soldan ins erkektir diyenler oluyor. Cok tuhaf geliyor bana. Neyse ne. Ben kizimin kiz kardesi olsun istiyorum aslinda ama erkek olsa da sevinirim kiz olsa da.Tek amacim bilmekBenim arkadaşlar merakdan aradilar dun cinsiyet ne diye.
Hepsi kiz diyen tayfa.
Oğlumun dayanağı olur.
Hamile oldugumu soylemedim çoğu kimseyede disardan bellide olmadigindan anlamiyorlar.
Ayıp yahu.
Hiç dusunmuyorlar.
Boşver canım sen hiiç takma kafana onları erkekte olsa güzel olur tabiki iki erkek krdeş olurlar benimde bir kızım var kız kardeş istiyor kız olsada sevinirim erkek olsada ama tabi kızım var diye beklentiler erkek oluyor insanları mutlu edemezsin :)Benim arkadaşlar merakdan aradilar dun cinsiyet ne diye.
Hepsi kiz diyen tayfa.
Oğlumun dayanağı olur.
Ayıp yahu.
Hiç dusunmuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?