2018 Ekim Anneleri

Bende tam tersi diye düşünüyorum arkadşıma 12.haftalrda kesn erkek demişti hemde proftu ama 16da kız dedi ve kızı oldu ..yani 16-20hafta arası kesin sonuç verir kızlar zaten %50 erkek yada kız olacağı için her iki olasılıkta aynı bazem tutuyor ama 16dan önce söylenene ben inanmıyorum açıkçası

Çok güzelmiş şimdi inceledim de bende bundan alabilirim
Yani araştrdklarm arasnda çanta vardr. Baya bakınmıştm. Ama bunu görnce bayıldm hemen aldım:) duruşu falanda güzel. Benm çevremde çok var hatta benmle aynı renk ama belki sizin yoktur o da ayrı bi güzel:)

Uzulme ben teee 20. Haftada ogrencem:))

Aynen 3 gundur yemeyi kestim midem de enerjim de rahat:) bnde 54 um hala 3 kilo verdm ama su saatten snra yavastan alirm artik

Soyleme kiz millete:) size supriz de gec. Benmde hamilelgmi bi anam biliyo kimsenin yorumuyla ugrasamicam.

Kızlar rüyamda doktora gittiğimi gördüm doktor %90 kız dedi bana
%90 erkek çıkarmış gerçekte:)))

Benm kardesim 7.aya kadr erkekti ya:) bide dr annemn yillardr doktorydu ozeldi falan ama oluyo oyle seyler:)

Gercekden artik altında kalmam.
Bana şık sunuldu bende seçmedim dicem.
Onlar utansinlar.
Bu resmen Allahın işine karismak.
Yani bizim elimizde olan ne var ki

Bazı insanlar gerçekden cok cahiller
Karsilarindaki insan uzulurmu dusunmuyorlar.

Eli ayagi düzgün olsun saglikli olsun demek nekadar zor.

Bana da doktor erkeğe benziyor deyip hatta bacak arasının fotoğrafını çekip bi güzel pipinin gelişimini anlattı :) ama hala inanamıyorum yanilirsa diye.. Bi kızım var, ben yine kız istiyorum aslında kız kardeşi olsun diye ama oğlum olursa da hiç fen olmaz
Size zahmet bi de siz bakar mısınız kız mı erkek mi? Bacak arasını gönderiyorum

Benm kardesim 7.aya kadr erkekti ya:) bide dr annemn yillardr doktorydu ozeldi falan ama oluyo oyle seyler:)

Ilk oglumda 12+2 de 2'li tarama icin gittigime doktor "buyuk ihtimalle erkek" demisti. 14. Haftada kanama alani kontrolune gittigimde de 3D ultrasonda bariz bir sekilde gostermisti bizimki: bagdas kurmus tek elini de basinin altina sokmustu hatta "keyif duskunu bir adam olacak bu" demisti tr_lelli nin dedigine katiliyorum ben: cihaz iyiyse ozellikle 3D ultrasonda buyuk ihtimalle gorulebiliyor ama yanilma payi hep var. Bazen minisler gostermek istemiyor o da var Zaten bu bekleyis bu heyecan onemli olan bence en onemlisi de saglik. Ilk gebeligimde de sıklıkla kanama yasayan biri olarak hep bebegimin sagligina dua ettim. Cinsiyet arkaplanda kaliyor kanama endisesinden

Sıkıntı cinsiyet sorulması degil efilik
Aaa erkek mi bu da
Yaaa
Keşke kiz olsaydi
Tü falan tepkiler var.
Sanki dünya yıkılmış
Ne münasebet?

Insana zorla kufur ettirecek tipler tepkiler var.
Gecen gun de komsular anneme ay yoksa kızmı yazık tıplerıyle konusmuslar ıkı kız kardesız hıc erkek yok dıye boyle bı trıpler sacma sapan ya sınır oluyorum yolasımmgelıyor hayırlı evlat olsn yeter

Senındemı kanama alanın bardı cnm nekdr sırede gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…