Bende tam tersi diye düşünüyorum arkadşıma 12.haftalrda kesn erkek demişti hemde proftu ama 16da kız dedi ve kızı oldu ..yani 16-20hafta arası kesin sonuç verir kızlar zaten %50 erkek yada kız olacağı için her iki olasılıkta aynı bazem tutuyor ama 16dan önce söylenene ben inanmıyorum açıkçasıKiz denip de erkek cikan olabiliyor ama erkek denip de kiz cikani duymadim henuzeger ki bir de bacak arasini falan yakalayip baktiysa doktor testisleri gormus olabilir ama yine 16. Haftalari bekleyebilirsin canim alisveris icin. Artik genital organ gelisimi baya netlesiyor o haftalarda hadi bakalim hayirlisi, saglikla gelsin minis
Yani araştrdklarm arasnda çanta vardr. Baya bakınmıştm. Ama bunu görnce bayıldm hemen aldım:) duruşu falanda güzel. Benm çevremde çok var hatta benmle aynı renk ama belki sizin yoktur o da ayrı bi güzel:)Çok güzelmiş şimdi inceledim de bende bundan alabilirim
Bence bi sonraki randevuyu bekle. Degisen cok duydum. Yani nolur nolmaz diye.günaydın kızlar geçen hafta %80 erkek dedi doktor bebişime sizce değişirmi cinsiyet alışveriş yapmak istiyorum ama eminde olamıyorum
Uzulme ben teee 20. Haftada ogrencem:))Kzlar günaydın cinsiyet öğrenen herkesi simdiden kutluyorum Allah kucagımıza almayı da nasip etsin. Bende işyerinden bu hafta izin aldığım için 12. Haftada gidecegim. Cinsiyetin gözükecegini sanmıyorum diğer aya kaldı
Tam tersi hamileyken guclenip sonrasinda cok dokulduler benm. Smdide oyleKızlar saclarınız dokuluyormu benım hıc dokulmeyen saclar baya elıme gelmeye basladı
Aynen 3 gundur yemeyi kestim midem de enerjim de rahat:) bnde 54 um hala 3 kilo verdm ama su saatten snra yavastan alirm artikHafif beslenirsem benden iyisi yok.
Ama azıcık kaçırırsam midem beni cok rahatsiz ediyor.
Hiç kilo almamışım 58kg ile devam ediyorum.
Sütle mısır gevreği, peynir, pekmez, ceviz, corba, meyve devam.
Abur cubur severdim onuda hic aramiyorum iyi gidiyoruz bakalim.
3.ayimizda bitti.
Soyleme kiz millete:) size supriz de gec. Benmde hamilelgmi bi anam biliyo kimsenin yorumuyla ugrasamicam.Benim arkadaşlar merakdan aradilar dun cinsiyet ne diye.
Hepsi kiz diyen tayfa.
Erkeğe benziyor dedi doktor dedim.
Ayy kizdir belki demeye basladilar.
Bende bunlarla ugrasicam simdi.
2 erkek olursa ne yani kötü bisimi.
Oğlumun dayanağı olur.
Birbirlerini daha iyi anlarlar.
Simdi bi de bunlar çıkar basima.
Bende bu sebeplerden pek kimseyle görüsmüyorum.
Hamile oldugumu soylemedim çoğu kimseyede disardan bellide olmadigindan anlamiyorlar.
Allah sağlıklı versin eli ayagi düzgün olsun diyen yok.
Kız mi erkek mi? Direk soru.
Ayıp yahu.
Bir de kesin erkek olursa teselli edecek olanlar cikar.
Evlat yani Allah nasip etmiş anne olmayı
Herkesin keyfi isteğine gore olmuyor o isler.
Bu anlayissiz insanlarla ben baş edebilirim fakat daha hassas insanlar incinir.
Hiç dusunmuyorlar.
Benm kardesim 7.aya kadr erkekti ya:) bide dr annemn yillardr doktorydu ozeldi falan ama oluyo oyle seyler:)Kiz denip de erkek cikan olabiliyor ama erkek denip de kiz cikani duymadim henuzeger ki bir de bacak arasini falan yakalayip baktiysa doktor testisleri gormus olabilir ama yine 16. Haftalari bekleyebilirsin canim alisveris icin. Artik genital organ gelisimi baya netlesiyor o haftalarda hadi bakalim hayirlisi, saglikla gelsin minis
Ilk hamileligmsde boyle degldi ama bunda ustume yapisik bisy giymk istmyrm:) aksine kilo verdm. Yaz gelse de rahat etsek. Ben sipars verdmKızlae hamıle kıyafetlerı almaya basladınız mı
Herkes sadece orda kalsa:)Cinsiyet sorulması beni hiç rahatsız etmiyor. Ilkim erkek olduğu için genelde ınşallah kiz olur diyorlar ben de i nsallah diyorum. Neden rahatsız olayım ki
Yaaa çok mu sorguluyorlarHerkes sadece orda kalsa:)
Gercekden artik altında kalmam.Aman ne fark eder takma kafana kimseyi.Benim de ilki kiz, cinsiyet icin sagdan soldan ins erkektir diyenler oluyor. Cok tuhaf geliyor bana. Neyse ne. Ben kizimin kiz kardesi olsun istiyorum aslinda ama erkek olsa da sevinirim kiz olsa da.Tek amacim bilmek
Yorum yapani payla gitsin, bir daha agizlarini acamazlar.
Bende açken kesinlikle daha iyiyim.Aynen 3 gundur yemeyi kestim midem de enerjim de rahat:) bnde 54 um hala 3 kilo verdm ama su saatten snra yavastan alirm artik
Benm kardesim 7.aya kadr erkekti ya:) bide dr annemn yillardr doktorydu ozeldi falan ama oluyo oyle seyler:)
Bende tam tersi diye düşünüyorum arkadşıma 12.haftalrda kesn erkek demişti hemde proftu ama 16da kız dedi ve kızı oldu ..yani 16-20hafta arası kesin sonuç verir kızlar zaten %50 erkek yada kız olacağı için her iki olasılıkta aynı bazem tutuyor ama 16dan önce söylenene ben inanmıyorum açıkçası
Gecen gun de komsular anneme ay yoksa kızmı yazık tıplerıyle konusmuslar ıkı kız kardesız hıc erkek yok dıye boyle bı trıpler sacma sapan ya sınır oluyorum yolasımmgelıyor hayırlı evlat olsn yeterSıkıntı cinsiyet sorulması degilefilik
Aaa erkek mi bu da
Yaaa
Keşke kiz olsaydi
Tü falan tepkiler var.
Sanki dünya yıkılmış
Ne münasebet?
Insana zorla kufur ettirecek tipler tepkiler var.
Senındemı kanama alanın bardı cnm nekdr sırede gectıIlk oglumda 12+2 de 2'li tarama icin gittigime doktor "buyuk ihtimalle erkek" demisti. 14. Haftada kanama alani kontrolune gittigimde de 3D ultrasonda bariz bir sekilde gostermisti bizimki: bagdas kurmus tek elini de basinin altina sokmustu hatta "keyif duskunu bir adam olacak bu" demistitr_lelli nin dedigine katiliyorum ben: cihaz iyiyse ozellikle 3D ultrasonda buyuk ihtimalle gorulebiliyor ama yanilma payi hep var. Bazen minisler gostermek istemiyor o da var Zaten bu bekleyis bu heyecan onemli olan bence en onemlisi de saglik. Ilk gebeligimde de sıklıkla kanama yasayan biri olarak hep bebegimin sagligina dua ettim. Cinsiyet arkaplanda kaliyor kanama endisesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?