2018 Ekim Anneleri

Senındemı kanama alanın bardı cnm nekdr sırede gectı
Ilk gebeligimde 7. Haftada basladi ve nerdeyse 2 haftada bir kahverengi lekenmelerim hep olmustu canim 20'li haftalara kadar surmustu. Hatta ayrintili ultrason icin Aydan Biri Hocaya gittigimde demisti ki "senin kesende o kadar cok dejeneretif alan var ki, nerdeyse yarasiz beresiz alan kalmamis. Ama bebek gayet iyi. Ben hic bir sorun olacagini dusunmuyorum" demisti ve oyle de oldu. Hamdolsun kuzucugumu 41+2 de saglikla aldim kucagima kanama alanini hic dert etme derdi hep doktorum. Ne zaman dert edersen o zaman bebisi de sıkıntıya sokuyosun derdi. Cok sukur geciyor hepsi canim. Bu gunlerimiz de gecer Allah'in izniyle... Hepimize acil sifalar sen yarin kontrole gidicektin dimi? Insallah guzel haberlerle gel canim bizi de bilgilendir

Cinsiyet sorulması beni hiç rahatsız etmiyor. Ilkim erkek olduğu için genelde ınşallah kiz olur diyorlar ben de i nsallah diyorum. Neden rahatsız olayım ki
Bana geçen biri cinsiyet belli mi dedi değil dedim zaten kız da yok erkek te çok önemli değil dedi. 7 yıl çocuğum olmamış bunun yorumu bu olmamalıydı. Ha benim için hiç farketmez ama

Bana geçen biri cinsiyet belli mi dedi değil dedim zaten kız da yok erkek te çok önemli değil dedi. 7 yıl çocuğum olmamış bunun yorumu bu olmamalıydı. Ha benim için hiç farketmez ama
Rabbim İnşallah sağlıkla evladını kucağına almanı nasip eder..Eşim gilin tarafta hep erkek var ve görümcem kız istiyordu ilk çocuğumda ..Cinsiyetin erkek olduğunu öğrenince sen de beceriksizsin dedi,güya şaka yollu..Ben de o benim değil kardeşinin beceriksizliği olur bu durumda deyince bilimsel açıklamaya karşı koyamadı..Yok şaka tabi cnm vb ile kıvırdı.Yıllar sonra 3.çocuguna hamile kaldı ve onu da erkek verdi mevlam ona ..Bu yüzden şu ana kadar ki hamileliğimi daha aileden kimseler bilmiyor ve daha huzurluyum inanın..Elbette kızım olda sevinirim ama oğlum olsa da o benim Çan’ımın parçası..Emin’im hepimiz için öyle..

Insanlarin pek cogunun bu konuda empati yetenegi %0 canim takma hic. Anne adayi zaten hassastir falan diye dusunen pek az kisi var bence. Cogunluk dan dun yorumlarla girisiyor bir temiz dayagi hak ediyor bazisi

Ilk hamileligmsde boyle degldi ama bunda ustume yapisik bisy giymk istmyrm:) aksine kilo verdm. Yaz gelse de rahat etsek. Ben sipars verdm
Site adı verılıyormu bılmyorm ama ben salopet aldım 70 lıraya waikikiden nette cok uygun suannn kot fıyatı resmen :))

Kizlar merhaba
Catlak kremi olarak ne aldiniz?
Ben simdilik zeytin yagi suruorum ama bugun yarin almayi dusunuyorum
Daha onceki geveliklerinizden faydasini gordukleriniz var mi

Masallah cnm ya kesede nıye oyle olmuskı pekı alaaalla sebep neymks kanamadan mı zarar gormus alcagı nefes varsa bebısler alıyor ıns bızımkılerde saglıkla gelırler ıkıncıde varmı pekı sımdı nasıl gıdıyo

Kizlar merhaba
Catlak kremi olarak ne aldiniz?
Ben simdilik zeytin yagi suruorum ama bugun yarin almayi dusunuyorum
Daha onceki geveliklerinizden faydasini gordukleriniz var mi
Ben sebamed catlak kremı ve bebeyagı sıruyorum heryerın catlıcandan emınım cok catlak bar bende kılo alıp vermekten kesın sısınce kotu olck

Ben sebamed catlak kremı ve bebeyagı sıruyorum heryerın catlıcandan emınım cok catlak bar bende kılo alıp vermekten kesın sısınce kotu olck
benimde var ergenlikten catlaklarim ama dogumda en azindan onune geceyim istiyorum. Nerden aldin canim eczane falan mi yoksa netten mi?

Ilkinde hep kesenin kenarinda kanama oluyodu canim yani kese rahimden ayrilmaya calisiyo gibiydi. O yuzden o her kanamada kesenin dis ceperinin orasi ultrasonda da boyle dalgali gorunuyodu yani puruzsuz dumduz gorunmuyodu benim kese. Hep dusuk riski vardi. Gebelik boyunca yakin takip yapildi. 2 haftada bir kontrole gittim rutin. Hep progestan ve proluton depot igne yapiliyodu. Ama yakladik 24-25 haftadan sonra artik iyice buyudu rahim ve kanama sorunlari da bitmisti.

Simdi de 7. Haftada adet kanamasi gibi bi kan geldi. Ilkinde hep kahverengi lekelenme oldugu icin boyle direk kan gelince cok korktum. Sonrasinda da yaklasik bir aydir iste devam etti kahverengi lekelenmeler. Kimi zaman koyu siyah kimi zaman acik kahve-krem rengi oluyo. Ama gececek insallah canim iyi dusunelim iyi olsun

Ay ne saçma insanlar.

Valla harcadıkları nefese yazık bu tiplerin.
Kimseyi cok kizi var yada oğlu var diye asla elestirmem.
Hepsinin yeri ayrı guzel.

Ne haddimize Allah vermiş sağlıklı sihhatli.

Biz kız istiyorduk doktor erkeğe benziyo dediği gün aksam esimin arkadaşının esi 7 aylik ölü dogum yapti haberini aldık.

Eşimle birbirimize bakakaldik.

Yani neler yaşanıyor oluyor hayatta
Isyan etmek kimsenin haddine degil.

Ay masallah atlatmıssın cnm benımde 12+5 te sabah kalkınca ayaga heryer nasıl kan olmstu nasıl elım ayagım tıtredı hastanede kaldm ısçgne ılac devam 10 gun oldu kanama alanın bar dedı dr da kahve sıyah lekeler dvm edıyo yarın kontrol bar bakalm ne dıcek allahın ıznıyle ıns sagaaglım dogcak yavrularımız ınanıyorum sureklı yatıp dınlenıyorum

Aynen oyle uc kızı olan bı komsu bardı erkek ıstıyodu 4.erkek oldu ama dawn sendromlu dogdu aouuzden hep derım saglıklı be hayırlı evlat allah sana onu berdıyse vardır bırbılsıgı

Aynen oyle uc kızı olan bı komsu bardı erkek ıstıyodu 4.erkek oldu ama dawn sendromlu dogdu aouuzden hep derım saglıklı be hayırlı evlat allah sana onu berdıyse vardır bırbılsıgı
Amin insAllah.
Sağlıkla kucağımiza alip kavusalim.

Benim oglum 13 yaşında ama aşırı uysal, sakin bana cok duskun.
Her aksam beni öpmeden uyumaz.
Azıcık hasta olsam kıyamaz.
Gelir gider oper sarilir.
Allah korkusu olan
Okulda gayet başarılı bir çocuk..
Hep de uslu bir bebek ve cocuktu.
Hepsi şükür sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…