2018 Ekim Anneleri

Yaaa çok mu sorguluyorlar
Valla ben ilknde ogrenmedm:) smdide herkese gec soylicem. Ama arkdaslar yazmislar. Iste ikinci genelde farkli cnsyt olsun modundalar. Ee bide ikisi kizsa neyse bidahaki erkek olur diyen gerizekali bi tayfa olabilir! Ee isim sorarlar soylemesen aa cok gec kaldin. Soylesen immm falan diye yorumlar:)) yani ben tahamul edemyrm diye hamlelkte muhatap olmuyrm cok kimsyle. Hamilelik yine iyi. Dogumdan sonrakileer:))) ben svmiyrm ama bazisida aa oyle mi diye diye herkesin dedgini yapiyor:)) ayy neyse unut okuudktn sonra:)

Kizlar merhaba
Catlak kremi olarak ne aldiniz?
Ben simdilik zeytin yagi suruorum ama bugun yarin almayi dusunuyorum
Daha onceki geveliklerinizden faydasini gordukleriniz var mi
Hindstan cevizi yagi kullanmstm ben karnima ve catlak olmadi cok sukur. Bunda da karnim gerilmeye basladgnda surerim muhtmeeln

Tanıkı cnm masallah onemlı olanda oo daha nolsn

Kizlar merhaba
Catlak kremi olarak ne aldiniz?
Ben simdilik zeytin yagi suruorum ama bugun yarin almayi dusunuyorum
Daha onceki geveliklerinizden faydasini gordukleriniz var mi
Yeni dogum yapan 2 kuzenime sordum ne kullandınız diye hic çatlakları yoktu.mustela l dediler bana bende aldım 3 gündür kullanıyorum umarim ise yarar

Guzel haberlerını brklıyorum seenınde ısallah :))

Kıxlar gaz olumca kasıklarım daha da serlesıyor sankı bebegın varlıgını daha cok hıssedıyorum ozaman ama gaz oldugunua bıyandan anlıyorum benım gıbı yasayan varmı
Evet bnde aynı durumdayım. Ayaklarım hıc ısınmıyor. Dra sordum ne zaman hıssederım dıye en gec bır ay ıcınde hıssedersın dedı. Hıssedıyor gıbıyom sankı dedım. Gazdır o dedı :))

Evet bnde aynı durumdayım. Ayaklarım hıc ısınmıyor. Dra sordum ne zaman hıssederım dıye en gec bır ay ıcınde hıssedersın dedı. Hıssedıyor gıbıyom sankı dedım. Gazdır o dedı :))
Ahahahah gaz yavruşarımız rahmn orda bısı bar sankı ya gazı hıcmı hıssetmedık buyasa kdr ıns hıssedelım ıyı olsunlarda daha ne olsn bakalm ıns yarın ıyı haberler alırım korkuyorum artık

Bence bu degısmez. Benım bebıste bole :))))oglusumuz gelıyor hayırlısıyla allahım

Ay.. Kanamalı bırı olarak okudugumda yazdıklarını guc buldum ...ıcım rahatladı

Korkma ıns sende benım gıbı guzel haberlerle doneceksın be ısler ıyı saglıklı ya cok sukur cok sukur dunyadakı en guzel mutluluk

Korkma ıns sende benım gıbı guzel haberlerle doneceksın be ısler ıyı saglıklı ya cok sukur cok sukur dunyadakı en guzel mutluluk
Goreyım saglıklı ıyı desn de basla bısey ıstemıyorum dr a dıcem kahvelık dvm edıyo rapor versın ya korkuym tekrarlıck dıye

Ahahhaaa unutayım peki :)) ben konuşmayı pek severim zaten. Sorup ediyorlar muhabbet oluyor. Dert etmiyorum ki hiç. Neticede allahın dediği olur. Biz anca konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…