O yüzden azcık yemek:)Bende açken kesinlikle daha iyiyim.
Ama karnim cok grulduyo bu seferde
Valla ben ilknde ogrenmedm:) smdide herkese gec soylicem. Ama arkdaslar yazmislar. Iste ikinci genelde farkli cnsyt olsun modundalar. Ee bide ikisi kizsa neyse bidahaki erkek olur diyen gerizekali bi tayfa olabilir! Ee isim sorarlar soylemesen aa cok gec kaldin. Soylesen immm falan diye yorumlar:)) yani ben tahamul edemyrm diye hamlelkte muhatap olmuyrm cok kimsyle. Hamilelik yine iyi. Dogumdan sonrakileer:))) ben svmiyrm ama bazisida aa oyle mi diye diye herkesin dedgini yapiyor:)) ayy neyse unut okuudktn sonra:)Yaaa çok mu sorguluyorlar
Hep birlikte yolalim bunlari. Valla kuduruyom duydukcaaaGecen gun de komsular anneme ay yoksa kızmı yazık tıplerıyle konusmuslar ıkı kız kardesız hıc erkek yok dıye boyle bı trıpler sacma sapan ya sınır oluyorum yolasımmgelıyor hayırlı evlat olsn yeter
Gelmis cnm ben görmedim şimdi bakiyorumtr_lelli canim sana watsaptan mesaj attim ama gitmedi gozukuyor
Hindstan cevizi yagi kullanmstm ben karnima ve catlak olmadi cok sukur. Bunda da karnim gerilmeye basladgnda surerim muhtmeelnKizlar merhaba
Catlak kremi olarak ne aldiniz?
Ben simdilik zeytin yagi suruorum ama bugun yarin almayi dusunuyorum
Daha onceki geveliklerinizden faydasini gordukleriniz var mi
Tanıkı cnm masallah onemlı olanda oo daha nolsnAmin insAllah.
Sağlıkla kucağımiza alip kavusalim.
Benim oglum 13 yaşında ama aşırı uysal, sakin bana cok duskun.
Her aksam beni öpmeden uyumaz.
Azıcık hasta olsam kıyamaz.
Gelir gider oper sarilir.
Allah korkusu olan
Okulda gayet başarılı bir çocuk..
Hep de uslu bir bebek ve cocuktu.
Hepsi şükür sebebi
Ozaman dedım yerleerden de bakabılırsn cnmanladim canim. Benimde hala devam kanamam ama onunla yasamayi ogrenmem lazim artik. Simdi baktimda 29 tl ama stokta yok diyordu.
Yeni dogum yapan 2 kuzenime sordum ne kullandınız diye hic çatlakları yoktu.mustela l dediler bana bende aldım 3 gündür kullanıyorum umarim ise yararKizlar merhaba
Catlak kremi olarak ne aldiniz?
Ben simdilik zeytin yagi suruorum ama bugun yarin almayi dusunuyorum
Daha onceki geveliklerinizden faydasini gordukleriniz var mi
Bu test nerelerde yapiliyor acaba
Hem de azicik kiloO yüzden azcık yemek:)
Guzel haberlerını brklıyorum seenınde ısallah :))Masallah kız benımkıde malım asayınacmıyo ahahah donup yuzunu bıze baktı sonra yan dondurdk bısıler yedımde gecen hafta yarn gıdıcem bakalm ıyıdır ıns yavrum onungormek bıle huzur verıyor ınsana sende yay dınlen bnmde kahvelıkler devam ıns kanama azalmıstım
Evet bnde aynı durumdayım. Ayaklarım hıc ısınmıyor. Dra sordum ne zaman hıssederım dıye en gec bır ay ıcınde hıssedersın dedı. Hıssedıyor gıbıyom sankı dedım. Gazdır o dedı :))Kıxlar gaz olumca kasıklarım daha da serlesıyor sankı bebegın varlıgını daha cok hıssedıyorum ozaman ama gaz oldugunua bıyandan anlıyorum benım gıbı yasayan varmı
Kasıkta cnm brn 14 haftalıgım hala kasıkklarda daha dun drdaydım kasıktan bakıyor ultrasonlaKızlar acaba bebeklerimiz karnımızın neresinde göbeğimize yaklasmısmıdr yoksa hala kasık bölgemizdemidir ?
Ahahahah gaz yavruşarımız rahmn orda bısı bar sankı ya gazı hıcmı hıssetmedık buyasa kdr ıns hıssedelım ıyı olsunlarda daha ne olsn bakalm ıns yarın ıyı haberler alırım korkuyorum artıkEvet bnde aynı durumdayım. Ayaklarım hıc ısınmıyor. Dra sordum ne zaman hıssederım dıye en gec bır ay ıcınde hıssedersın dedı. Hıssedıyor gıbıyom sankı dedım. Gazdır o dedı :))
Bence bu degısmez. Benım bebıste bole :))))oglusumuz gelıyor hayırlısıyla allahımBana da doktor erkeğe benziyor deyip hatta bacak arasının fotoğrafını çekip bi güzel pipinin gelişimini anlattı :) ama hala inanamıyorum yanilirsa diye.. Bi kızım var, ben yine kız istiyorum aslında kız kardeşi olsun diye ama oğlum olursa da hiç fen olmaz
Size zahmet bi de siz bakar mısınız kız mı erkek mi? Bacak arasını gönderiyorum Eki Görüntüle 2134475
Ay.. Kanamalı bırı olarak okudugumda yazdıklarını guc buldum ...ıcım rahatladıIlk gebeligimde 7. Haftada basladi ve nerdeyse 2 haftada bir kahverengi lekenmelerim hep olmustu canim 20'li haftalara kadar surmustu. Hatta ayrintili ultrason icin Aydan Biri Hocaya gittigimde demisti ki "senin kesende o kadar cok dejeneretif alan var ki, nerdeyse yarasiz beresiz alan kalmamis. Ama bebek gayet iyi. Ben hic bir sorun olacagini dusunmuyorum" demisti ve oyle de oldu. Hamdolsun kuzucugumu 41+2 de saglikla aldim kucagimakanama alanini hic dert etme derdi hep doktorum. Ne zaman dert edersen o zaman bebisi de sıkıntıya sokuyosun derdi. Cok sukur geciyor hepsi canim. Bu gunlerimiz de gecer Allah'in izniyle... Hepimize acil sifalar sen yarin kontrole gidicektin dimi? Insallah guzel haberlerle gel canim bizi de bilgilendir
Korkma ıns sende benım gıbı guzel haberlerle doneceksın be ısler ıyı saglıklı ya cok sukur cok sukur dunyadakı en guzel mutlulukAhahahah gaz yavruşarımız rahmn orda bısı bar sankı ya gazı hıcmı hıssetmedık buyasa kdr ıns hıssedelım ıyı olsunlarda daha ne olsn bakalm ıns yarın ıyı haberler alırım korkuyorum artık
Goreyım saglıklı ıyı desn de basla bısey ıstemıyorum dr a dıcem kahvelık dvm edıyo rapor versın ya korkuym tekrarlıck dıyeKorkma ıns sende benım gıbı guzel haberlerle doneceksın be ısler ıyı saglıklı ya cok sukur cok sukur dunyadakı en guzel mutluluk
Ahahhaaa unutayım peki :)) ben konuşmayı pek severim zaten. Sorup ediyorlar muhabbet oluyor. Dert etmiyorum ki hiç. Neticede allahın dediği olur. Biz anca konuşuruzValla ben ilknde ogrenmedm:) smdide herkese gec soylicem. Ama arkdaslar yazmislar. Iste ikinci genelde farkli cnsyt olsun modundalar. Ee bide ikisi kizsa neyse bidahaki erkek olur diyen gerizekali bi tayfa olabilir! Ee isim sorarlar soylemesen aa cok gec kaldin. Soylesen immm falan diye yorumlar:)) yani ben tahamul edemyrm diye hamlelkte muhatap olmuyrm cok kimsyle. Hamilelik yine iyi. Dogumdan sonrakileer:))) ben svmiyrm ama bazisida aa oyle mi diye diye herkesin dedgini yapiyor:)) ayy neyse unut okuudktn sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?