Cıddenmı sabır işi bıraz :))) Allah saglık versın gerısı muhım degıl kız erkekkYok ultrsna hamilelk boyunca iki kez gircm. Yurtdişndym 20den önce söylemiyolat
Yuh o da cok yersiz olmuş hakkatenBana geçen biri cinsiyet belli mi dedi değil dedim zaten kız da yok erkek te çok önemli değil dedi. 7 yıl çocuğum olmamış bunun yorumu bu olmamalıydı. Ha benim için hiç farketmez ama
Şimdi bikac yorum okudum da insanlar hakkaten munasebetsizlesiyorlarmis. Ben o kadarına denk gelmedim ama bebişlerin canı sağ olsunSıkıntı cinsiyet sorulması degilefilik
Aaa erkek mi bu da
Yaaa
Keşke kiz olsaydi
Tü falan tepkiler var.
Sanki dünya yıkılmış
Ne münasebet?
Insana zorla kufur ettirecek tipler tepkiler var.
Rabbim İnşallah sağlıkla evladını kucağına almanı nasip eder..Eşim gilin tarafta hep erkek var ve görümcem kız istiyordu ilk çocuğumda ..Cinsiyetin erkek olduğunu öğrenince sen de beceriksizsin dedi,güya şaka yollu..Ben de o benim değil kardeşinin beceriksizliği olur bu durumda deyince bilimsel açıklamaya karşı koyamadı..Yok şaka tabi cnm vb ile kıvırdı.Yıllar sonra 3.çocuguna hamile kaldı ve onu da erkek verdi mevlam ona ..Bu yüzden şu ana kadar ki hamileliğimi daha aileden kimseler bilmiyor ve daha huzurluyum inanın..Elbette kızım olda sevinirim ama oğlum olsa da o benim Çan’ımın parçası..Emin’im hepimiz için öyle..
Hadsizler ya.Şimdi bikac yorum okudum da insanlar hakkaten munasebetsizlesiyorlarmis. Ben o kadarına denk gelmedim ama bebişlerin canı sağ olsun
Evladın hem nasip hem imtihan olduğunu bilen insanlarla karşılaşmak temennnisiyle..Okul dolayısıyla 3 yıl erteledim hamileliği tabi bu süreçte görümcem de evlendi. Bana hala olmuyor muyuz daha demişti. Her zaman başıma kalkılırdı. Meğer hamileymişim. Hiç kafaya takmamıştım çünkü bilerek korunuyordum . Şimdi ise onun çocuğu olmuyormuş. Ama hiç bir zaman başına kalkmadım kalkmam da. O konuda ağzımı bile açmam üzmem kimseyi. Bizimki de sizin hikayeye benziyor biraz.
Ben hic sevmem ondn herlde:) bide bazilari dengesiz konusr iyice sinir olurum:)Ahahhaaa unutayım peki :)) ben konuşmayı pek severim zaten. Sorup ediyorlar muhabbet oluyor. Dert etmiyorum ki hiç. Neticede allahın dediği olur. Biz anca konuşuruz
Evet ınsanda hep bır korku oluyor bnde de var o wc ye gıderken hep tedırgınım otururken kalkarken hep tedırgınım korkuyorum gecmıycek herhalde 9 ayGoreyım saglıklı ıyı desn de basla bısey ıstemıyorum dr a dıcem kahvelık dvm edıyo rapor versın ya korkuym tekrarlıck dıye
evet bende ondan kakao yagi ve sebamede almayi dusunuyorumHindstan cevizi yagi kullanmstm ben karnima ve catlak olmadi cok sukur. Bunda da karnim gerilmeye basladgnda surerim muhtmeeln
mustela l mi urunun adi?Yeni dogum yapan 2 kuzenime sordum ne kullandınız diye hic çatlakları yoktu.mustela l dediler bana bende aldım 3 gündür kullanıyorum umarim ise yarar
Evet ınsanda hep bır korku oluyor bnde de var o wc ye gıderken hep tedırgınım otururken kalkarken hep tedırgınım korkuyorum gecmıycek herhalde 9 ay
L ye fazladan basmisimevet bende ondan kakao yagi ve sebamede almayi dusunuyorum
mustela l mi urunun adi?
Cok tesekkur ederimBiz turkiyede yapılanı tercih ettik Genoks yapıyor yeri de ankaraymis. Gelip kan alıyorlar gönderiliyor, sonuçlar mail gönderiliyor. Hastaneden de gönderebilirsiniz ama fiyat bin tl fark ediyor. Hastane kendisi için fiyat farkı koyuyormuş.
Yedim ben canım ama. İnşallah çiğ yunurta filan yoktur içindeKizlar bi soru daha
Pastahane pastasi yiyor musunuz?
Ben biliyorum icinde cig yumurta olmiyor ama bazi forumlarda yazmislar ama...
Indallah saglıkla bebegını kucagına alırsın.buradakı tum annıslerımızın bebeıslerımızı kucagımıza almamızı nasıp etsın allah.Ben aslında cinsiyeti sormalarına onun üzerine yorum yapmalarına birşey demem sanırım. Zaten ilk bebeğim. Herkesin ilk dediği sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil belki ilk çocuk olduğu içindir. Ama benim millete ifrit olduğum nokta gebelik öncesi dönemimdi. Yakın çevremin ağzından tek bir bebek lafı çıktığında ya sesimi yükseltirdim ya da ağlardım susarlardı. Sizin baskınız ile olacağı varsa da olmayacak diyordum. Yeni bir ortama girmişim tanışma faslı aşamasında çocuk var mı yok kaç yıllık evlisin 7 diyorum tepki yaaaaa oluyor yüzde bir acıma ifadesi sonra olmuyor mu sorusu. Daha dün akşam oturmuşuz muhabbet ediyoruz kadınla çocuk yok mu senin daha dedi Allahım sen affet yok dedim. Annemin tuvaletinin kapısı açılmıyor çilingir çağırdım adamı da bir kaç kez çağırmıştık adam giderken abla çoluk çocuk yok mu diye soruyorBen de yok biz istemiyoruz diyordum. İlk 2 sene istemedik. Daha sonra rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullanıyordum vekesinlikle tedavi aşamasında gebe kalamazdım sonra babamı kaybettim. Böylelikle 7 yıl geçti gitti. Allah şimdi nasip etti hamdolsun. İnşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı da nasip eder. Sağlıkla sıhatle inşallah. İsteyen herkese de nasip eder inşallah
Ayaklarini sicak tut.Benim de hazimsizliktan sisti.Davul gibi oluyorum aksam yemeginden sonra.Karnım sıstı gene kızlar gazdan yaacıyoda sınır oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?