2018 Ekim Anneleri

Kizlar bi soru daha
Pastahane pastasi yiyor musunuz?
Ben biliyorum icinde cig yumurta olmiyor ama bazi forumlarda yazmislar ama...
Ben tatlı yıyınce mıdrm bulanıyor o yuzden tatlı almıyorum da yemıyorum da hemde hıc. Ama fıkrımı soracak olursan ıyı bır yerden alınmıs urunde ve cıg ıcerık olmayan urunlerde sıkıntı olmaz. Palm. Yaglı urunler almayın. Icerıgıne muhakkak ıyı bakılmalı yada sorarak ogrenılmelı.

Hıc bılmıyorum bende uzun sıre dısarı cıkamam heralde ıns gecer bıran once bebıslerımız ıyı olur bızde hamıle olmanın tadonı cıkarırız
Evet ya yazda gelıyır vallaha kus gıbı pencerenın kenarında bakıyorum dısarıya ama yatarak ....

Ayaklarini sicak tut.Benim de hazimsizliktan sisti.Davul gibi oluyorum aksam yemeginden sonra.
Sanki biraz gobegim de cikti son birkac gundur
Cnm hergun nerdeyse bazen sanah bazen ogleden sonra sısıyorum gazdan karnm acıyoda ayaklarda kalın corap ve ev botı gıymedn gezmem bıle sıcak sureklı

kızlar bugün 12. haftama girdim yarın ense kalınlığına bakacağız nasıl oluyor tam olarak?? birde cinsiyet belli olur mu acaba???
Ultrasondan bakıyor cnm rnse kalınlıgına ıkılı test yaptıracaksan eger kan alınıyor. Eger kendını net gosterırıse cınsıyet tahmını yapabılır drun.

Kızlaaar iyi akşamlar benim saçlar dökülmüyor ama hayatımda hiç karşılaşmadığım bir olayla karşılaştım et beni birkaç yerde okudum hamilelik sürecinde oluyormuş bir de bazıları küçük ve beyaz renkte tüm kasığımı kaplamış durumda önce doktorumla görüşüp sonra bir cildiyeye gitçem ay çok moralim bozuldu..

biz almiyoruz misafirler gelirken getiriyor mado.dan alinmis zaten sorun olacagini dusunmuyorum. Palm yagi.ni da pastalara koymazlar cunku cabuk katilasan bir yag. Benimde midem bulaniyo ama gorunce dayanamiyo insan verseler dunyalari yiyecegim nerdeyse

Ay yaz gelıyo benım ev asırı socak oluyo yazın bıran once su dogum ıznı gelse
Ben okadar usuyorum kı anlatamam esım kısa kollularla gezıyor ben ıkı battanıye fln yatıyorum gunduz ustte pıjamalar ayaklarım kat kat botılrr fln sıcak su torbaları donuyorum ya bı garıp. Dr a sorsum hormonlardandır normal dedı tahlıller trmız sonucta dedı ama bana yaz gelmedı yanı daha

Evın ıcınde ınsan usuyor bende polar esprtman kalın corap ev botu hırka yada ustume baytanıue alıyorum

Donuk cıkolata suslemelerınde fln kullanılıyor yada ust kaplamada. Ama dedıgın gıbı mado ıyı urunler kullanıyor. Bılmıyorum ama ıyıdır dıye dusunuyorum ıcerıgı. Haklısın ınsanın mıdesı bulansa da yıyor bazen canı ıstıyor .... Temkınlı davranmak lazım. Bnmde tuxlu seylerde ole hıc dayanamıyorum

Kepel sac dokulmesı yuz kuruması sıvılceler bar bende de kucuk benler cıktı sankı gogus bolgesı taraflarında

Gecmıs olsun cnm grlısmelerden haberdar et bızı bakalım ne dıyecekler ... Bnde de lekeler cıktı bıraz umarım artmaz

Kepel sac dokulmesı yuz kuruması sıvılceler bar bende de kucuk benler cıktı sankı gogus bolgesı taraflarında

Gecmıs olsun cnm grlısmelerden haberdar et bızı bakalım ne dıyecekler ... Bnde de lekeler cıktı bıraz umarım artmaz

İnşallah artmazlar kızlar haberdar ederim haftaya kontrolüm var önce doktoruma bir danışıp öyle gitçem cildiyeye katlancaz artık sağlıkla doğsunlar da bebişler :)

Kızlar sizlerin de genital bölgeniz şişmiş durumda ve dokununca hafiften sızlıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…